Apostolos83 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Καλησπέρα. . . Έχω το παραπάνω laptop, ναι το ξέρω είναι 4-5ετίας αλλά ακόμη μια χαρά με βολεύει, και ποιο συγκεκριμένα την 2881-7AG υλοποίηση. Το πρόβλημά μου είναι ότι θα ήθελα να βρω έναν τρόπο να ρυθμίζω τις στροφές του ανεμιστήρα ώστε όταν αφήνω κάνα παιχνιδάκι ανοιχτό όλο το βράδυ (είμαι κολλημένος με κάτι χαζό MMO τύπου 4story Silkroad L2 κλπ τα οποία και αφήνω πολλές ώρες να πουλάνε πραγματάκια) να μην ψήνεται το καβουρδιστήρη μου. Βέβαια ή μαμά IBM έχει προβλέψει και το μηχάνημα έχει ιδιαίτερα ικανοποιητικές ψύκτρες για laptop της εποχής του αλλά μιας και έχουν περάσει τα χρόνια φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά Ενημερωτικά το "Batery MaxiMiser With Fan Control" που έχει απο μαμά δεν με ικανοποιεί, το έχω ήδη ρυθμισμένο σε max speed αλλά έχω παρατηρήσει τον ανεμιστήρα σε κάποιες καταστάσεις (Full load, update BIOS που έκανα πρόσφατα) να δίνει full στροφές, η διαφορά όταν δουλεύει full ο ανεμιστήρας είναι αισθητή καθώς ακούγεται ποιο έντονα αλλά δεν με ενδιαφέρει ο θόρυβος. P.S. σήμερα δοκίμασα το SpeedFan αλλά δεν εντόπισε καν τον ανεμιστήρα για να μπορώ να τον ρυθμίσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.