jason_rethymno Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Ξερει κανείς πως κάνουμε να μην φαίνεται η τρεχουσα ενεργεια στο προφιλ?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Ξερει κανείς πως κάνουμε να μην φαίνεται η τρεχουσα ενεργεια στο προφιλ? Με την ενεργοποίηση (από τις Επιλογές του Προφίλ σου) της Αόρατης Λειτουργίας.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Με την ενεργοποίηση (από τις Επιλογές του Προφίλ σου) της Αόρατης Λειτουργίας. με αυτό να φανταστώ ότι δεν φαινόμαστε και στην λίστα του Last Visited στα profiles έτσι?
parsifal Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Μόλις μπήκα στο προφίλ σου. Τσέκαρε αν εμφανίζει στο σχετικό κουτάκι το nick μου και θα έχεις την απάντησή σου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 όχι, we are good
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Ναι αλλα Parsifal, εγω που μπηκα στο δικο σου προφιλ (και εχω εδω και καιρο ενεργοποιημενη την αορατη λειτουργια), με εμφανιζει κανονικα! Ή με εμφανιζει μονο σε εμενα, ενω οταν μπεις εσυ ή οποιοσδηποτε αλλος δεν φαινομαι;
parsifal Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Εμ, δεν είναι αναμενόμενο ότι το σύστημα δεν έχει νόημα να σε κρύβει από...τον εαυτό σου; Όταν μπω εγώ συγκεκριμένα, λόγω ιδιότητας, μου εμφανίζει τα πάντα. Στα υπόλοιπα μέλη είσαι αόρατος όμως.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 σε εμφανίζει λογικά με τον αστερίσκο στο δεξιά πάνω μέρος του nick
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Εμ, δεν είναι αναμενόμενο ότι το σύστημα δεν έχει νόημα να σε κρύβει από...τον εαυτό σου? Σωστο κι αυτο, αν και δεν ξερω κατα ποσο εχει νοημα, αφου λογικα ο καθενας γνωριζει οτι εχει μπει στο προφιλ του μελους, αφου εκει βρισκεται εκεινη τη στιγμη Επόμενη (ανευ ουσιας) ερωτηση: Ο view counter του προφιλ ενος τυχαιου μελους εμφανιζεται διαφορετικος για καθε μελος το οποιο προβαλει αυτο το προφιλ; Δηλαδη αν μπω εγω στο προφιλ του Thresh του προσθετω views, αν ομως μπει καποιος αλλος στο προφιλ του Thresh βλεπει αυτα τα αυξημενα views ή δεν ειναι κοινα για ολους; σε εμφανίζει λογικά με τον αστερίσκο στο δεξιά πάνω μέρος του nick Yeah, that's the difference! Κι αναρωτιομουν τι στο καλο ειναι ο αστερισκος
parsifal Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Επόμενη (ανευ ουσιας) ερωτηση: Ο view counter του προφιλ ενος τυχαιου μελους εμφανιζεται διαφορετικος για καθε μελος το οποιο προβαλει αυτο το προφιλ; Δεν το γνωρίζω αυτό με σιγουριά για να σου απαντήσω. Υποθέτω ότι υπάρχει μία μοναδική μεταβλητή που αλλάζει, όχι πολλαπλές, καθώς υπάρχει από πίσω και μία Βάση Δεδομένων όπου όλα αυτά πρέπει να αποθηκευτούν.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 από ότι έχω προσέξει με κάθε refresh του profile page αυξάνονται και τα views, αρκεί να μην κοιτάμε το δικό μας profile page..
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Αμε, αυξανονται ακομα κι αν εισαι σε Invisible Mode και μπεις σε οποιοδηποτε προφιλ εκτος του δικου σου. Απλα δεν γνωριζω αν τα βλεπεις μονο εσυ να αυξανονται (αφου εισαι "αορατος") ή ολοι. Btw προστεθηκε ενα δεν στο προηγουμενο ποστ μου για να βγαζει πλεον νοημα
parsifal Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Btw προστεθηκε ενα δεν στο προηγουμενο ποστ μου για να βγαζει πλεον νοημα Ούτε τώρα βγάζει...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Να με συγχωρατε μιστερ Smod, αλλα μια χαρα νοημα βγαινει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.