Προς το περιεχόμενο

whats up reload it

stavi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς περι τίνος πρόκειται μ' αυτά τα δώρα που χαρίζει και καλά η whats up όταν κάνεις ανανέωση του χρόνου ομιλίας σου;

υποτίθεται ότι μπαίνεις σε μια ιστοσελίδα βάζεις το νούμερο του κινητού σου και τον κωδικό ανανέωσης που σου έστειλαν και παίρνεις κάποιο δώρo. Πρέπει πρώτα όμως να συμφωνήσεις ότι αποδέχεσαι τους όρους, αυτό το κλασικό που έχει πάντα. Επειδή, όμως δεν έχω χρόνο τώρα να τους διαβάσω και φοβάμαι μήπως με χρεώνει τίποτα επιπλέον ή στέλνει τίποτα προωθητικά μηνύματα, είπα να σας ρωτήσει μπας και το έχει κάνει κανείς ως τώρα και ξέρει...

κέρδισε κανείς σας τίποτα από αυτό είναι πάλι μια μούφα και μισή όπως όλα αυτά;

Δημοσ.
το εκανα εγω κερδισα 100 μηνυματα :P

wow!!! Πρός όλους;;; ή από τα 1500 sms μόνο προς whats up πήγες στα 1600?

Δημοσ.

ακου εβαλα τα στοιχεια και των κωδικο που ηρθε οταν εκανα την ανανεωση και μου εβγαλε 3 επειλογες

100 μηνυματα προς wu για 7 μερες

100 μηνυματα προς ολους για 7 μερες

και 60 λεπτα ομiλιας προς wu

εγω διαλεξα 100 μηνυματα προς wu :P

---------- Προσθήκη στις 13:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:29 ----------

α τα μηνυματα προς wu που κερδιζεις σου επιτρεπει να τα καταναλωσεις αφου εξαντλισεις πρωτα τα 1500

Δημοσ.
ακου εβαλα τα στοιχεια και των κωδικο που ηρθε οταν εκανα την ανανεωση και μου εβγαλε 3 επειλογες

100 μηνυματα προς wu για 7 μερες

100 μηνυματα προς ολους για 7 μερες

και 60 λεπτα ομiλιας προς wu

εγω διαλεξα 100 μηνυματα προς wu :P

---------- Προσθήκη στις 13:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:29 ----------

α τα μηνυματα προς wu που κερδιζεις σου επιτρεπει να τα καταναλωσεις αφου εξαντλισεις πρωτα τα 1500

όπα κάτσε, αυτό είναι σοβαρό;;; στέλνεις 1500 μηνύματα το μήνα προς whatsup? Πώς είναι δυνατόν, ούτε γώ δεν το κάνω αυτό

Δημοσ.

ελα ντε αυτο εινα το θεμα

εμενα τωρα περασαν οι 7 μερες και μου εληξαν :-(

επρεπε να παρω τα αλλα που ηταν προς ολους

Δημοσ.
όπα κάτσε, αυτό είναι σοβαρό;;; στέλνεις 1500 μηνύματα το μήνα προς whatsup? Πώς είναι δυνατόν, ούτε γώ δεν το κάνω αυτό

Είναι ειδικά πακέτα εγώ γράφτηκα σε ένα και τώρα κάθε μήνα με 5 ευρώ με μία απλή κάρτα ανανέωσης έχω 1500 και 1500

Επισκέπτης
Δημοσ.

εγώ κέρδισα δύο εισιτήρια για τα village για οποιαδήποτε προβολή εκτός 3D και τις αίθουσες Gold Class και Europa

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...