nmtray2 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Μακρια απο εμας αυτα ευτυχως. Εμεις εχουμε πολιτισμο. Μακρυά από εμάς;;;;; Δεν νομίζεις ότι πρέπει να το αντιμετωπίσουμε; Είμαι ο τελευταίος που θα προτείνω ακραίες λύσεις, αλλά έχω την εντύπωση ότι οι ίδιοι οι Τούρκοι ωθούν τα γεγονότα σε ακραίες καταστάσεις... Τέσπα, ελπίζω να κάνω λάθος.
..MementoMori.. Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Μακρυά από εμάς;;;;;Δεν νομίζεις ότι πρέπει να το αντιμετωπίσουμε; Είμαι ο τελευταίος που θα προτείνω ακραίες λύσεις, αλλά έχω την εντύπωση ότι οι ίδιοι οι Τούρκοι ωθούν τα γεγονότα σε ακραίες καταστάσεις... Τέσπα, ελπίζω να κάνω λάθος. To σχολιο ηταν σαρκαστικο, οσον αφορα τα μπλουζακια των μεν και των δε. Να αντιμετωπισουμε τι? Τα μπλουζακια? Τους φανατισμενους μουσουλμανους? Οκ μαζι σου... Να τους στειλουμε ολους σε ενα ξερονησι να ηρεμησουμε. Σαν Ελληνας πολιτης ομως θα απαιτησω να στειλουμε και τα δικα μας τα φυντανια. Και να μοιρασουμε οσα περισσοτερα οπλα μπορουμε, μεχρι να αλληλοσφαχτουνε να ησυχασουμε.
Adon1s Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 εγω ξερω οτι οι Τουρκοι θελουν στα επομενα 50 χρονια να ενταξουν την Θρακη στην χωρα τους που θα την διεκδικισουν οι εκ-τουρκισμενοι τουρκοφωνοι ντοπιοι πληθυσμοι ως δικη τους και ανεξαρτητη γη Εμεις ειμαστε ενα καλο και σωστο κρατος που σεβομαστε τους αλλοεθνεις και δη τους Μουσουλμανους της Θρακης...τους επιτρεπουμε να προσευχονται(αυτονοητο) να οργανωνονται στην κοινωνια τους,να οργανωνονται σε χωρια,να κανουν εκδηλωσεις κλπ Και τους χτυπαμε και παλαμακια οταν τα κανουν δεν τολμω να φανταστω τι θα γινοταν στην Τουρκια εαν αυτα ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ να τα κανουν οι Ελληνες..... το τι χατζαρα θα επεφτε στα κεφαλια τους ειναι περιτο να υποθεσω....
..MementoMori.. Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 εγω ξερω οτι οι Τουρκοι θελουν στα επομενα 50 χρονια να ενταξουν την Θρακη στην χωρα τους που θα την διεκδικισουν οι εκ-τουρκισμενοι τουρκοφωνοι ντοπιοι πληθυσμοι ως δικη τους και ανεξαρτητη γη Εμεις ειμαστε ενα καλο και σωστο κρατος που σεβομαστε τους αλλοεθνεις και δη τους Μουσουλμανους της Θρακης...τους επιτρεπουμε να προσευχονται(αυτονοητο) να οργανωνονται στην κοινωνια τους,να οργανωνονται σε χωρια,να κανουν εκδηλωσεις κλπ Και τους χτυπαμε και παλαμακια οταν τα κανουν δεν τολμω να φανταστω τι θα γινοταν στην Τουρκια εαν αυτα ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ να τα κανουν οι Ελληνες..... το τι χατζαρα θα επεφτε στα κεφαλια τους ειναι περιτο να υποθεσω.... Ακομα και ετσι να ειναι τα πραγματα, τι προτεινεις? Να ακολουθησουμε τις τακτικες που καταδικαζουμε? Δεν καταλαβαινω τι νοημα εχει το ποστ σου, περα απο το να ευλογησουμε τα γενια μας...
nmtray2 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 To σχολιο ηταν σαρκαστικο, οσον αφορα τα μπλουζακια των μεν και των δε. Να αντιμετωπισουμε τι? Τα μπλουζακια? Τους φανατισμενους μουσουλμανους? Οκ μαζι σου... Να τους στειλουμε ολους σε ενα ξερονησι να ηρεμησουμε. Σαν Ελληνας πολιτης ομως θα απαιτησω να στειλουμε και τα δικα μας τα φυντανια. Και να μοιρασουμε οσα περισσοτερα οπλα μπορουμε, μεχρι να αλληλοσφαχτουνε να ησυχασουμε. Α, κατάλαβα... Μόνο μπλουζάκια είδες. Πάσο. ---------- Προσθήκη στις 01:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:10 ---------- δεν τολμω να φανταστω τι θα γινοταν στην Τουρκια εαν αυτα ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ να τα κανουν οι Ελληνες..... Δολοφονία Αρμένιου δημοσιογράφου, φυλακή σε χριστιανούς (που αλλαξοπίστησαν), τα γνωστά με τους Κούρδους.
Adon1s Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 δεν εχει καποιο ιδιιαιτερο νοημα,παραθετω την σκεψη μου απλως αυτο που με ενοχλει ομως ειναι το οτι μας κανουν οτι θελουν μπροστα στα ματια μας και εμεις(η μαλλον αυτοι που μας κυβερνανε) το βλεπουν αλλα δεν κανουν απολυτως τιποτα,πραγμα το οποιο σε συνδυασμο με αλλα γεγονοτα,αναγκαζουν πολυ κοσμο να σκεφτεται,να λεει και να κανει διαφορα στην παρελαση πριν κατι χρονια απαγοραψαν να τραγουδανε τα στρατευματα το Μακεδονια ξακουστη στα Ιμια ο υπουργος ειπε "βγαλτε την Ελληνικη σημαια και πειτε την πηρε ο αερας" Υστερα απο τα γεγονοτα στα Ιμια (οπου στις 2 βραχονησιδες υπηρχαν ελληνες κομμαντο) οι τουρκοι κομμαντος πιαστηκαν αιχμαλωτοι απο τους ελληνες,και αφου με τον ενα και τον αλλο τροπο αφεθηκαν,τα επομενα χρονια οι μισοι δολοφονηθηκαν και οι αλλοι πεθαναν σε "αυτοκινιτιστικα δυστυχηματα" απο την Τουρκικη κυβερνιση για να μη διαρευσει στα επομενα χρονια ο τροπος που εκτυλιχτηκε το γεγονος και πολλα αλλα
..MementoMori.. Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Α, κατάλαβα...Μόνο μπλουζάκια είδες. Πάσο. E ναι μονο μπλουζακια ειδα και κατι ανθρωπους. Εχει κατι αλλο στις εικονες που δεν προσεξα? αυτο που με ενοχλει ομως ειναι το οτι μας κανουν οτι θελουν μπροστα στα ματια μας και εμεις(η μαλλον αυτοι που μας κυβερνανε) το βλεπουν αλλα δεν κανουν απολυτως τιποτα Αυτα εχει η δημοκρατια. Και εγω θα προτιμουσα να μην εχουν δικαιωμα ψηφου ή ακομα καλυτερα να ειναι φυλακη οι ακροδεξιοι, αλλα ανεχομαι την βλακεια τους επειδη εχουν καθε δικαιωμα να την υποστηριζουν.
nmtray2 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 E ναι μονο μπλουζακια ειδα και κατι ανθρωπους.Εχει κατι αλλο στις εικονες που δεν προσεξα? Εδώ φαντάζομαι θα δεις μόνο φωτογραφίες: Σε 4 χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε νεαρός μουσουλμάνος από το Σιδηροχώρι του Έβρου, γιατί συνελήφθη με φωτογραφίες στρατιωτικών εγκαταστάσεων στον Έβρο και στη Σαμοθράκη. Ο Μεχμέτ Μοσταντζή, όπως ονομάζεται, πριν από έναν χρόνο είχε γίνει αντιληπτός από τον σκοπό ενός στρατοπέδου στη Σαμοθράκη να φωτογραφίζει απόρρητες εγκαταστάσεις. Στη δίκη ισχυρίστηκε ότι τον στρατολόγησαν Τούρκοι πράκτορες, απειλώντας τον με πιστόλι, ενώ συχνά τον επισκέπτονταν στο φωτογραφείο του στη Μάκρη, για να παραλαμβάνουν το υλικό του. «Ήξεραν όλη τη ζωή μου, τι έχω και τι δεν έχω. Ότι ήμουν σε μια φοιτητική παράταξη του κουμουνιστικού κόμματος σαν νεολαίος φοιτητής. Δεν ήθελα να μπλέξω σε τέτοια πράγματα, αλλά δεν μπορούσα να αρνηθώ» είπε στην απολογία του. «Ήξερα ότι θα με εύρισκαν, όπου κι αν πήγαινα. Δέχθηκα, μου έδωσαν μια κάρτα τουρκικού τηλεφώνου, για να γίνονται οι επικοινωνίες μας, ενώ με επισκεπτόταν και στο μαγαζί μου. Μου ζήτησαν να τραβήξω τα γύρω από την Αλεξανδρούπολη στρατόπεδα, όπου υπήρχαν κεραίες, να φαίνεται από τον χάρτη του google air η γωνία λήψης των φωτογραφιών για λόγους στρατηγικής, να φαίνεται τι έχουν μέσα και να περιγράφεται η θέση τους» είπε στο δικαστήριο ο Μεχμέτ Μοσταντζή. Η επικοινωνία γινόταν και μέσω τουρκικού κινητού που του είχαν προμηθεύσει οι Τούρκοι πράκτορες. Η δράση του, όπως ομολόγησε, ήταν συστηματική από την περίοδο 20-11-2008 έως και 26-07-2009 που συνελήφθη. Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κομοτηνής τον καταδίκασε για παραβίαση μυστικών της Πολιτείας και προδοτική κατασκοπεία υπέρ της Τουρκίας. Σχόλιο...και κάποιοι κοιμούνται ακόμα.... http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/05/blog-post_6566.html
Adon1s Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 και υστερα καποιοι λενε πως τα περι τουρκιας και ενταξης της θρακης ειναι θεωριες συνωμοσιας και ξενοφοβιας....
Lucifer Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 1) tzizzz χαλάρωσε. Έχω 200 λόγους να σε στείλω ως τώρα και το γαμάτο είναι πως δεν χρειάζομαι καν κάποιον. 2) Χαλαρώστε με τις αρνητικές βαθμολογίες. Το κωλόχερο δεν είναι εκεί για να το πατάτε όποτε νομίζετε πως κάποιος λέει μαλακίες, είναι εκεί για άχρηστα ή υβριστικά ποστ. Με την επόμενη κατάχρηση, αφαιρείται η δυνατότητα ψήφου μέχρι να μείνουν μόνο όσοι έχουν ακουστά τη λέξη "απροκατάληπτος". 3) "Οι Τούρκοι" θέλουν μέσα στα επόμενα 50 χρόνια να πάρουν τη Θράκη (δε το λέω στον αέρα, μου το πε ο Adon1s που το ξέρει) όσο "οι Έλληνες" θέλουν να σφάξουν τους Αλβανούς. Το οποίο μεταφράζεται σε "5 εθνίκια Τούρκοι = ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ" και "5 στρατόκαυλοι Έλληνες = ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ".
Adon1s Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 LUCIFER: Ο καθενας μπορει να λεει αυτο που πιστευει και εικαζει με τον νου του....αν καποιος ενοχλειτε η το δηλωνει ευγενικα χωρις ειρωνια η πολυ απλα δεν συμμετεχει καθολου,σε οποια βαθμιδα και αν ανηκει εγω δεν ειπα οτι μου το ειπε ο Ερντογαν,και οταν λεω οι τουρκοι δεν εννοω τους "Τουρκους" της Θρακης αλλα τους Τουρκους της Τουρκιας.......... Εικαζομαι πως η Αγκυρα (και το παλαμαρι μαζι) εχει στοχο με υπουλα μεσα στα επομενα 50 χρονια να προσπαθησει μεσω των μυστικων υπηρεσιων της να το επιτευξει αυτο....... Οπως αποτυχημενα προσπαθησαν οι Τσαμηδες που απεμειναν στην Ηπειρο μετα τον Β Π.Π,να διεκδικισουν τεραστιες εκτασεις ως δικες τους ανα τις γενεες,και να απαιτησουν την ενσωματωση με την Αλβανια.... Θα με κοροιδεψεις/ετε πολλοι που θα το διαβασετε αυτο που γραφω αλλα ειλικρινα δεν με ενδιαφερει.... Εξαλλου οπως λενε οι Αμερικανοι, η αποψη ειναι σαν την κωλοτρυπιδα..ο καθενας εχει απο μια διαφορετικη
nmtray2 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 3) "Οι Τούρκοι" θέλουν μέσα στα επόμενα 50 χρόνια να πάρουν τη Θράκη (δε το λέω στον αέρα, μου το πε ο Adon1s που το ξέρει) όσο "οι Έλληνες" θέλουν να σφάξουν τους Αλβανούς. Το οποίο μεταφράζεται σε "5 εθνίκια Τούρκοι = ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ" και "5 στρατόκαυλοι Έλληνες = ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ". Mπερδεύεις το στρατοκρατικό καθεστώς της Τουρκίας με τους πολίτες της. Και διάβασε για τον παντουρκισμό του Νταούτογλου, υπουργού του Ερντογάν. http://www.ardin.gr/node/181 Μεγάλο άρθρο, αν έχεις όρεξη, διάβασέ το. Και το Άρδην μόνο ακροδεξιό δεν μπορείς να το πεις. Κι ένα καλό άρθρο για την Ergenekon: http://www.todayszaman.com/tz-web/detaylar.do?load=detay&link=166027 Όπως βλέπεις, είναι στα σχέδια του τουρκικού κράτους η Θράκη... Γι'αυτό και οι πράκτορες. (Ελπίζω να μην ακούσω πάλι για το αν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε Έλληνες και Τούρκοι).
Adon1s Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 φιλε μου επειδη ειναι βραδυ και δεν εχω πολυ ορεξη(εως καθολου) θα τα διαβασω αυριο και θα σχολιασω οσο για το αν εχουμε να χωρισουμε τιποτα θα σου πω τι πιστευω... Πιστευω πως Ελληνες και Τουρκοι δεν εχουμε να χωρισουμε απολυτως τιποτα.... Καλως η κακως τα τελευταια χρονια επηρεαζομαστε ο ενας απο τον αλλον σε πολλους τομεις,με κορυφαιο τον τροπο διασκεδασης,τις μουσικες προτιμισεις,την κουζινα,την καθημερινοτητα μας...... Πριν πολλα χρονια,κοντα στα χρονια των γεγονοτων της Σμυρνης αλλα κυριως πριν την ανταλαγη των πληθυσμων,Ελληνες και Τουρκοι ηταν μαζι... Εκαναν παρεα,αγαπιοντουσαν,επεζαν μαζι,τραγουδουσαν μαζι,καθημερινα συναναστρεφονταν κλπκλπ.....Γενικα υπηρχε μια προσπαθεια αποτιναξης του μισους και των αρνητικων καταλιπων του παρελθοντως...... Μπορει ωστοσο ακομα και σημερα (ευχομαι) να υπαρχει τετοια προσπαθεια Δυστυχως ομως οοολα αυτα τα καταστρεφει η πολιτικη....Η πολιτικη(και ΟΙ πολιτικΟΙ) ειναι αυτοι που για διαφορους λογους και συμφεροντα με τον ενα η τον αλλο τροπο καταφερνουν να καταστρεφουν την οποια προσπαθεια και θεληση για αποδοχη του αλλου υπαρχει..... Ενας αλλος λογος που οδηγει σε αυτο ειναι το παθος και ο φανατισμος που χαρακτιριζει τους Μουσουλμανους,τους φανατικους και ακρως θρησκοληπτους παντα,που στο ονομα του Κορανιου και υπο την "απειλη" του Αλλαχ προτιθενται να θυσιασουν τα παντα..... Στην Ξανθη ο ψευτο-μουφτης τις προαλλες σε εκδηλωση για την εκμαθηση του Κορανιου,η κατι τετοιο,εκανε παρατηρηση στους Μουσουλμανους γονεις γιατι (ακουσον ακουσον) "επιτρεπουν στα παιδια τους να παρασυρονται απο τον Ελληνικο τροπο ζωης και την κουλτουρα με αποτελεσμα να ειναι ευαλωτα στα μηνυματα που τους περναει το προπαγανδιστικο Ελληνικο εκπαιδευτικο συστημα και εμ τον τροπο αυτο τα παραμελουν και δεν μπολαιζονται με την Τουρκικη κουλτουρα" και το αποκορυφωμα ειναι πως τους ειπε στο κυρηγμα πως ο Αλλαχ θα θυμωσει με αυτο το παραπτωμα των γονεων και οι συνεπειες θα ειναι ασχημες για την ζωη τους"...... Το τελευαταιο το ειπα γιατι θελω να τονισω πως υπαρχει και κατα τοπους εντονος φανατισμος με οπλο αυτου την θρησκευτικη απειλη,εκμεταλευομενοι την εντονη και τυφλη υπακοη στο Κορανι... το κορανι ομως ειναι απο την φυση του ενα καπως "πολεμικο" η "αγριο" θρησκευτικο κειμενο ή μηπως αυτοι που το διαδιδουν και το λειτουργουν στα τζαμια ,ας πουμε οι "παπαδες" του Μουσουλμανισμου,ειναι αυτοι που το κανουν να φενεται ετσι???? Εχω εναν συμφοιτητη που ειναι Μουσουλμανος απο την Ξανθη..πολυ καλο παιδι,για την ακριβεια ειναι ο κολλητος μου,και επειδη δεν θελω να βρεθωσ εδυσκολη θεση γενικα αποφευγω να κανω μαζι του τετοιες κουβεντες.... Μια φορα λοιπον βλεπαμε κατι τσιγγανους στο Πανεπηστημιο που εκαναν κυριολεκτικα οτι ηθελαν στον χωρο μεσα,στα γρασιδια,στον δρομο,παντου..θες καρεκλες,θες ψησταριες,θες ολοκληρες προεκτασεις ρευματος με λαμπατερ και πανινα κιοσκια...τα παντα.... Αμεσως μετα ακουγαμε για διαφορα γεγονοτα σχετικα με τους τσιγγανους,για τις γνωστες λαμογιες που κανουν ΟΠΟΥ βρισκονται(που κλεβουν ρευμα απο τους πυλωνες της δεη,που κλεβουν τα λουλουδια απο τα νεκροταφεια και τα πουλανε στις καφετερειες,που που που..ξερετε ολοι σας τα κατορθωματα τους..) Δεν ειχε τυχει εως τοτε να συζητησουμε για την συγκεκριμενη κατηγορια ανθρωπων..επειδη ομως εγω εχω ενα ασχημο παιδικο τραυμα με αυτους τους αντιπαθω αφορητα...και τελικα ξεσπασα κατακρινοντας τους,βριζοντας(στον φιλο μου,οχι σε αυτους) για τις λαμογιες,που κλεβουν,που συμπεριφερονται σαν πρωτογονοι κλπκλπ τελικα και με αυτον και με τον Θειο του μονο που δεν πλακωθηκαμε,αντιληφθηκα ,δε, μι προσπαθεια "προστασιας" τους εκ μερους του κολλητου και του θειου του....και με παροτρυνε αν γινεται να μην ξανασυζητησω το θεμα αυτο μπροστα του Υστερα διαβασα για τον εκτουρκισμο τωνομαδων των Γυφτων και των Τσιγγανων στην πειοχη της Ξανθης και της Θρακης γενικοτερα (διαβασα πως γινεται αυτο με στοχο με τον καιρο να απομακρυνθει το ελληνικο στοιχειο και επειδη μεχρι τοτε θα εχουν αποκτησει περιουσιες και εκτασεις θα επιδιβξουν την αυτονομια τους και κατα συνεπεια την συνενωση με την Τουρκια) Αυτο ηταν που με εβαλε σε σκεψεις..........
whiteNinja Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 oi τούρκοι έχουν σχέδια μακρόχρονα για την περιοχή της θράκης. το μέρος είναι παρατημένο απο την πολιτική ηγεσία. ποιός ξέρει τι έχει κανονιστεί μεταξύ τους. και κρίμα γιατι το μέρος εκεί είναι σκέτο χρυσάφι.. ενα μεγάλο μπράβο στην δασκάλα αυτή που σήκωσε κεφάλι απέναντι στον παρακρατικό μηχανισμό του τουρκικου προξενείου και στους αδιάφορους πολιτικούς. και οι φιλήσυχοι τούρκοι συνεχίζουν τα δικά τους όσο η πολιτική μας ηγεσία κοιμάται Οι προκλήσεις στη Θράκη κλιμακώνονται: γιορτάζουν απροκάλυπτα την κατάκτηση από τους Οθωμανούς τον 14ο αιώνα!
spacefart Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 στο ALTER στην εκπομπη του Χαρδαβελλα , πριν λιγο, βγηκε υπογεγραμενη επιστολη της δασκαλας Χαρας Νικοπουλου, που ελεγε οτι ΔΕΝ σκοπευει να ακολουθησει τον πολιτικο δρομο οπως βγηκαν και ελεγαν αρκετοι. παρολη την κινητοποιηση χιλιαδων ανθρωπων, το ειπε και ο Χαρδαβελλας, το υπουργειο μετεθεσε την δασκαλα στην θεσσαλονικη.. το θεμα ομως δεν τελειωνει εδω...γιατι πριν λιγο ειπε οτι ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΑΣΚΑΛΑ ΣΕ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΔΕΧΤΗΚΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ (ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ). βαλτε ALTER να ακουσετε ειναι προφανες οτι κανεις δεν μπορει να καταλαβει τι πραγματικα γινεται στον Εβρο μιας και το μερος ειναι παρατημενο απο την "κυβερνηση" και αλωνιζουν ελευθερα παρακρατικα στοιχεια, πρακτορες, τουρκοι κτλ κτλ ακουστε τι λενε για το τουρκικο προξενειο και τις απειλες τους στους κατοικους των χωριων.!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.