Προς το περιεχόμενο

Συμπαρασταση στην ηρωικη δασκαλα Χαρά Νικοπούλου

tzizzz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χμ ..ωραίο το γκρουπ στο φιμπι.

Θάνατος στους Τούρκους,έξω οι Τούρκοι από την Ελλάδα και την Θράκη,όχι άλλο αλλοδαπούς,βρωμιάρηδες άθεοι Τούρκοι,Τούρκικα σκυλιά,οι ξένοι θα μας αφανίσουν,και τέλος,κάποια ΥΠΕΡΟΧΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ link από το ΤΟΣΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ και ΚΑΘΟΛΟΥ προπαγανδιστικό blog της Hellenic.

Ναι θα γίνω μέλος...και αφού το έκανε και θέμα ο τόσο έγκυρος Χαρδαβέλλας,ήρθε και έδεσε το πακέτο ...

ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΥΠΟΣΤΙΡΗΚΤΕΣ ΜΙΑΣ Ε-Λ-Λ-Η-Ν-Ι-Δ-Α-Σ ΗΡΩΙΔΑΣ.Φτου ΣΑΣ.:confused::confused::confused:

Δεν πειράζει,ο Καιρός Γαρ Εγγύς :lol::lol::lol::shifty::shifty:

• Απαντ. 783
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ναι μπορεις .και το πιθανοτερο να μην ασχοληθει καποιος μαζι σου, μιας και η Ελλαδα δεν εχει εδαφικες βλεψεις στην Αγγλια.. βαλε μπλουζακι " η βορεια κυπρος ειναι ελληνικη" και πηγαινε στα κατεχομενα να σε δω

Δημοσ.
ναι μπορεις .και το πιθανοτερο να μην ασχοληθει καποιος μαζι σου, μιας και η Ελλαδα δεν εχει εδαφικες βλεψεις στην Αγγλια.. βαλε μπλουζακι " η βορεια κυπρος ειναι ελληνικη" και πηγεναι στα κατεχομενα να σε δω
Δινουν visa για εκει;:lol:
Δημοσ.

τετοια μυαλα κουβαλαμε και σε καποια στιγμη στο εγγυς μελλον βα εχει βαλκανοποιηθει ολη η Ελλαδα.. σας το λεω με τοσο θρασος που εχουν οι τουρκοι σε λιγο θα κανουν λογο για τουρκικη μειονοτητα στη κερκυρα, νησι που ποτε δεν γνωρισε τουρκικο ζυγο... ειδα και ενα σχολιο πιο πανω που "απαντουσε" στο μηνυμα που εγραψα.. φιλε μου εγω παραθετω δεδομενα τα οποια μπορεις να ψαξεις ( συμβαση ανταλλαγης) και οχι στον αερα με οτι βλακεια μου εχουν βαλει στο μυαλο...

Δημοσ.
τι είναι αυτα που λες? μαθε ιστορια, μαθε 10 πραγματα και ασε την λογοδιαροια χωρις βαση. τι παραπληροφορηση ειναι αυτη?

Μαθε λοιπον οτι η μουσουλμανικη μειονοτητα της Ελλαδος ειναι ρητος Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ μειονοτητα στην Ελλαδα.

Αυτη η μουσουλμανικη μειονοτητα αποτελειται απο διαφορες εθνοτητες. Συμφωνα με την ελληνικη κυβερνηση, το 50% της μουσουλμανικης μειονοτητας είναι τουρκικης καταγωγης, 35% Πομακοι και 15% Τσιγγανοι μουσουλμάνοι.

καθε μια από αυτες τις εθνοτητες εχει μια ιδιαιτερη γλωσσα και πολιτισμο, αλλα την ίδια εθνικη ταυτοτητα. Για αυτον τον λογο, η Συνθηκη της Λωζαννης τους καθοριζει ως μουσουλμανικη μειονότητα, και όχι τρεις μειονοτητες: μια τουρκικη, μια πομακικη και μια τσιγγανικη.

εσυ απο που και ως που εβγαλες το συμπερασμα οτι οι Πομακοι και οι τσιγγανοι ειναι Τουρκοι? τραβα πεςτο αυτο σε κανα πομακο επανω να δεις για ποτε θα κατηφορισεις αθηνα σβουριχτος.

αρκετα με εσενα

Χοχό έχεις πολύ πλάκα.Λέμε ακριβώς το ίδιο πράγμα.Ότι οι μουσουλμάνοι της Θράκης δεν είναι Έλληνες και ότι θα πρέπει να αναγνωριστούν ως εθνική(ες) μειονότητα(ες).

Ξέρω πολύ καλά τη διαφορά των Πομάκων απ τους Τούρκους και τους Τσιγγάνους και κανένας απ αυτούς δεν έχει ελληνικές ρίζες.Είναι κρίμα με το έτσι θέλω να τους βαφτίζουμε Έλληνες όπως κάναμε με τους Σλάβους της Μακεδονίας.

Δημοσ.
Καλά ας αποδεχτούμε εμείς τους μουσουλμάνους της θράκης ως τούρκικη μειονότητα πρώτα και μετά ν αρχίσουμε να μιλάμε για τις "ωμότητες" των Τούρκων.
να τους αναγνωρισουμε. πολυ ευχαριστως. παρολο που αυτοι ουδεποτε αναγνωρισαν μειονοτητες στη χωρα τους. αν δεν απατωμαι στην κωνσταντινουπολη με την ελληνικη μειονοτητα υπηρξε διωγμος. αν κανω λαθος τοτε αποσυρω το επιχειρημα..
Δημοσ.

Χωρίς ίχνος εθνικισμού... πρέπει να είμαστε πολύ *αλάκες για να αναγνωρίσουμε τις μουσουλμανικές μειονότητες ως τουρκικές-βουλγαρικές εθνότητες κλπ, πηγαίνοντας κόντρα σε διεθνείς συνθήκες που μας δικαιώνουν.

Όλα αυτά απέναντι σε γείτονες που δεν έχουν κάνει ποτέ καμία υποχώρηση σε καμία διεκδίκησή τους.

Αν κάποια στιγμή αποφασίσουν όλες οι εμπλεκόμενες χώρες να κάνουν από κοινού υποχωρήσεις θα συμφωνήσω.

Αλλά το να παραχωρούμε από μόνοι μας δικαιώματα είναι εντελώς λάθος από διπλωματικής απόψεως.

Δημοσ.
να τους αναγνωρισουμε. πολυ ευχαριστως. παρολο που αυτοι ουδεποτε αναγνωρισαν μειονοτητες στη χωρα τους. αν δεν απατωμαι στην κωνσταντινουπολη με την ελληνικη μειονοτητα υπηρξε διωγμος. αν κανω λαθος τοτε αποσυρω το επιχειρημα..

Δε μπορούμε πάντα να περιμένουμε να κάνουν την πρώτη κίνηση οι άλλοι.

Αν δε κάνω λάθος θεωρούμαστε χώρα της Δυτικής Ευρώπης με νοοτροπία δυστυχώς μέσης ανατολής.

Δε μπορούμε να περιμένουμε απ τους Βούλγαρους τους Αλβανούς τους Τούρκους και τους Σλαβομακεδόνες τέτοια πράγματα.Αυτοί ζουν με τη λογική "σε σκωτώνω για να πάρω ότι θέλω".

Δημοσ.

Δε μπορούμε να περιμένουμε απ τους Βούλγαρους τους Αλβανούς τους Τούρκους και τους Σλαβομακεδόνες τέτοια πράγματα.Αυτοί ζουν με τη λογική "σε σκωτώνω για να πάρω ότι θέλω".

άρα τους ανάγνωρίζουμε μειονότητα ε? χαχαχαχα ε δε πάμε καλά!

δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε καν. το θέμα της συζήτησης εδώ είναι άλλο! η Ελλάδα ακολούθησε πιστά την συνθήκη της Λωζάννης. οι άλλοι δεν έχουν κάνει τπτ.

Επίσης πως θεωρούμαστε χώρα δυτικής ευρώπης? είμαστε βαλκανική χώρα της ευρωπαικής ηπείρου. δυτική ευρώπη είναι άλλες χώρες.

Δημοσ.

δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε καν. το θέμα της συζήτησης εδώ είναι άλλο! η Ελλάδα ακολούθησε πιστά την συνθήκη της Λωζάννης. οι άλλοι δεν έχουν κάνει τπτ.

Αν εσύ προτιμάς να εθελοτυφλείς δικαιωμά σου.Εγώ δε γουστάρω να τους αντιμετωπίζω ως Έλληνες.Όλες αυτές οι παπαρίτσες που λέμε για σλάβικο ιδίωμα της Φλώρινας και θρησκευτική μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης είναι για να αισθανόμαστε εμείς καλύτερα.Εγώ προσωπικά δεν αισθάνομαι όμως.Ήρθαν απ τα βάθη της Ασίας χίλιες δυο ράτσες,τους μισούς τους βαφτίσαμε έλληνες μουσουλμάνους και τους άλλους τους κάναμε πόντιους,μικρασιάτες κτλ. Όχι τίποτε άλλο αλλά παίρνει και η μπάλα αυτούς που όντως έχουν ελληνική καταγώγη και ήρθαν απο μακριά.

Πάνε μίλα με Σκοπιανό να δεις τι θα σου πει για την εθνική σύσταση της ελληνικής μακεδονίας.Ότι οι πόντιοι που ήρθαν ήταν ορθόδοξοι τούρκοι και λοιποί "ανατολίτες" και καταπιέστηκε ο μακεδονικός λαός τους απ το σύγχρονο ελληνικό έθνος.

Ο καθένας έχει δικαίωμα να λέει την παπαριά του.Δυστυχώς καμιά φορά αυτές οι βλακείες μεταφέρονται και σε βιβλία της ιστορίας γιατί ένα νεοσύστατο έθνος(ΠΓΔΜ πχ)χωρίς προπαγάνδα δε μπορεί να σταθεί στα πόδια του.

Οπότε ρίξε λίγο την υπερηφάνεια σου και σκέψου αυτά που λέω.

---------- Προσθήκη στις 16:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:26 ----------

Επίσης πως θεωρούμαστε χώρα δυτικής ευρώπης? είμαστε βαλκανική χώρα της ευρωπαικής ηπείρου. δυτική ευρώπη είναι άλλες χώρες.

Χώρα-μέλος της Ε.Ε με νόμισμα το ευρώ και σε αρκετά καλύτερη κατάσταση απ τους γείτονες.Σίγουρα δεν είμαστε ανατολή.Στην νοοτροπία μόνο είμαστε μεσανατολίτες.

Δημοσ.

τα έχω σκεφτεί πολυ πριν καν ακούσω τις κλασικές ..βλακείες να το πώ?.. αερολογίες να το πώ? ... σαν αυτές που μου λές.

αμα εσύ βλέπεις παντου μειονότητες μαγκιά σου. να τις χαίρεσαι. το Ελληνικό κράτος όπως είπανε και πιο πάνω αναγνωρίζει μόνο την μουσουλμανική μειονότητα κάτω απο την ίδια εθνική ταυτότητα. τέλος για μένα γιατι αυτή ησυζήτηση δεν θα βγάλει πουθενά και βγαίνουμε εκτός θέματος. Pm άμα θες

Δημοσ.

Το ελληνικό κράτος επίσης κόντεψε να κυρήξει πτώχευση.Δε σημαίνει πως ότι λέει και κάνει είναι απολύτως σωστό.

Εγώ βλέπω μη ελληνικό πληθυσμό στην Θράκη και σλάβικο-βουλγαρικό στην Μακεδονία.Είναι γεγονός και δε με πειράζει.

Μήπως ανήκεις σε κάποια απ τις 2 εθνικές ομάδες και παρεξηγήθηκες;

Φαντάζομαι πως δε πρέπει να σου πω ότι δεν υπάρχει και Άγιος Βασίλης ε.Θα μου πετάξεις πέτρες.

Δημοσ.

το να ειρωνευεσαι οταν "συζητάς" νομίζεις οτι δίνει αξία σε ότι γράφεις? είσαι ελεύθερος να γράφεις οτι θέλεις. δεν το κάνει αυτομάτως και σωστο.

και ναι το βρήκες. είμαι πομάκος και νιώθω ελληνας και οχι τούρκος! πειράζει?

Δημοσ.

Κοίτα να δεις.Καμιά φορά η ειρωνία είναι απαραίτητη για να αφυπνίσεις κάποιον.Δεν είναι πάντα κακοπροαίρετη.

Που λες στις μέρες υπάρχει αυτή η τάση ο καθένας να νιώθει όπως γουστάρει.Δε σημαίνει αυτό ότι οι υπόλοιποι είναι υποχρεωμένοι να τον πάρουν και στα σοβαρά.Κι οι σκοπιανοί μακεδόνες νιώθουν.Δε σημαίνει ότι είναι κίολας.

Αντί οι ομάδες διαφορετικών εθνοτήτων να απαιτούν status μειονότητας είτε το παίζουν έλληνες είτε καταπιέζονται και δέχονται την κατάσταση.Πως θα διατηρήσεις την παραδοσή σου,τη γλώσσα σου διαφορετικά;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...