Προς το περιεχόμενο

Συμπαρασταση στην ηρωικη δασκαλα Χαρά Νικοπούλου

tzizzz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Οι υποδείξεις και το mini-mod παρακαλώ να λείπουν. Εάν θεωρείς ότι υφίσταται πρόβλημα με κάποιο μήνυμα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την αναφορά μηνύματος.

αναφερθηκε

• Απαντ. 783
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
paredwse τι ακριβως εθνικιστικο διαβασες σε αυτα που ειπα?

Δεν αναφέρθηκα σε εσένα ως εθνικιστή. Σε εσένα προσάπτω φανατισμό ΚΑΙ παντελή άγνοια για αυτά που γράφεις.

Δεν μπορείς να γράφεις "το θεμα ειναι οτι οι μουσουλμανοι [...] σε υποχρεωνουν να φορεσεις μαντηλα, να συμπεριφερεσαι στις γυναικες σαν ζωα" και να μην έχεις επαφή με τον σύγχρονο μουσουλμάνο, αυτόν που ζει στη Θράκη, στην Ιστανμπούλ, στη Γερμανία και στις ΗΠΑ. Εάν είχες έστω και την παραμικρή επαφή, θα διαπίστωνες ότι αυτά που γράφεις έχουν τόση σχέση με την πραγματικότητα όση και τα παραμύθια των αδερφών Γκριμμ. Ούτε φοράνε όλες οι γυναίκες μαντίλα ούτε τους φέρονται οι σύζυγοί τους σαν ζώα.

ο αλλος δεν ειναι mod

Οπότε ο "άλλος" είναι υπεράνω κριτικής ε; :-)

Δημοσ.
Μαλιστα, που πηγε το "Έλληνας γενιέσαι, δεν γίνεσαι"?Ενω εσυ ο αμεροληπτος μας λες πως οσοι δηλωνουν ελληνες ειναι πατριωτες ενω ολοι εμεις ειμαστε προδοτες.

εχω πει σε παλαιοτερο ποστ να σχολιαζεται οσα λεω και οχι οσα νομιζεται οτι λεω

που ακριβως το ειπα αυτο?

πρεπει να σταματισεται να κολατε την ταμπελα του εθνικιστη σε οποιον δεν συμφωνει με τις αποψεις σας

αλλα κλασικη τακτικη κολατε ταμπελα και μετα κρινετε με βαση την ταμπελα χωρις καν να διαβασεται τα μυνηματα απλα επιτιθεστε με βαση αυτα που πιστευεται οτι ειπα

Δημοσ.
Δεν αναφέρθηκα σε εσένα ως εθνικιστή. Σε εσένα προσάπτω φανατισμό ΚΑΙ παντελή άγνοια για αυτά που γράφεις.

Δεν μπορείς να γράφεις "το θεμα ειναι οτι οι μουσουλμανοι [...] σε υποχρεωνουν να φορεσεις μαντηλα, να συμπεριφερεσαι στις γυναικες σαν ζωα" και να μην έχεις επαφή με τον σύγχρονο μουσουλμάνο, αυτόν που ζει στη Θράκη, στην Ιστανμπούλ, στη Γερμανία και στις ΗΠΑ. Εάν είχες έστω και την παραμικρή επαφή, θα διαπίστωνες ότι αυτά που γράφεις έχουν τόση σχέση με την πραγματικότητα όση και τα παραμύθια των αδερφών Γκριμμ. Ούτε φοράνε όλες οι γυναίκες μαντίλα ούτε τους φέρονται οι σύζυγοί τους σαν ζώα.

Οπότε ο "άλλος" είναι υπεράνω κριτικής ε; :-)

δηλαδη δεν της υποχρεωνουν? δεν τις λιθοβολουν?

ο μουσουλμανισμος εχει εκσυγχρονιστει σε πολλες περιοχες αλλα οχι στις περισσοτερες αυτο ειπα

στις περισσοτερες βασιζεται στην βια.

μπορει να κριτικαρει οποιον θελει ο lucifer αλλα σαν mod θα επρεπε να μιλαει ποιο ευγενικα

αν δεν δωσει αυτος το παραδειγμα που ειναι moderator πως θα το ακολουθησουν οι αλλοι?

Δημοσ.
εχω πει σε παλαιοτερο ποστ να σχολιαζεται οσα λεω και οχι οσα νομιζεται οτι λεω

που ακριβως το ειπα αυτο?

πρεπει να σταματισεται να κολατε την ταμπελα του εθνικιστη σε οποιον δεν συμφωνει με τις αποψεις σας

αλλα κλασικη τακτικη κολατε ταμπελα και μετα κρινετε με βαση την ταμπελα χωρις καν να διαβασεται τα μυνηματα απλα επιτιθεστε με βαση αυτα που πιστευεται οτι ειπα

Κατσε λιγο γιατι μπερδευσαι.Ξεκαθαρισε λιγο το "που ακριβως το ειπες ποιο" και μετα θα απαντησω.

• Super Moderators
Δημοσ.
δηλαδη δεν της υποχρεωνουν? δεν τις λιθοβολουν?

ο μουσουλμανισμος εχει εκσυγχρονιστει σε πολλες περιοχες αλλα οχι στις περισσοτερες αυτο ειπα

στις περισσοτερες βασιζεται στην βια.

Σε ρωτώ ευθέως λοιπόν: έχεις έρθει σε επαφή με σύγχρονους μουσουλμάνους; Σε σύγχρονες χώρες; Ή βγάζεις τα συμπεράσματά σου από τις ειδήσεις στο Star;

μπορει να κριτικαρει οποιον θελει ο lucifer αλλα σαν mod θα επρεπε να μιλαει ποιο ευγενικα

αν δεν δωσει αυτος το παραδειγμα που ειναι moderator πως θα το ακολουθησουν οι αλλοι?

Για να κλείσουμε εδώ το συγκεκριμένο θέμα, σου θυμίζω ότι σε προηγούμενό σου μήνυμα του γράφεις "σαν moderator του insomnia που εισαι θα περιμενα τα ποστ σου να ειναι ποιο αμεροληπτα και οχι ακραια αριστερα". Δεν του προσάπτεις αγένεια αλλά ακραία αριστερές απόψεις.

Απλώς για την ιστορία και για να μην πεις ότι σε κατηγορώ για κάτι που ΔΕΝ έγραψες... ;)

Δημοσ.

οχι μπορει να εχει

αλλα να την εκφραζει ποιο κοσμια και χωρις ειρωνιες

Οι υποδείξεις και το mini-mod παρακαλώ να λείπουν. Εάν θεωρείς ότι υφίσταται πρόβλημα με κάποιο μήνυμα' date=' μπορείς να χρησιμοποιήσεις την αναφορά μηνύματος.

[/i']

την υποδειξη την εκανες εδω και απο το συνολο των ποστ φαινονται προς τα που γερνουν οι αποψεις του.

και απο την στιγμη που ειναι ενα ατομο με εξουσια που μπορει να κλειδωσει θεματα και να μπαναρει ατομα θα επρεπε να ειναι ποιο αμεροληπτος

---------- Προσθήκη στις 19:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:49 ----------

Κατσε λιγο γιατι μπερδευσαι.Ξεκαθαρισε λιγο το "που ακριβως το ειπες ποιο" και μετα θα απαντησω.

διαβασε το ποστ μαζι με το quote που σου εκανα.

και μαλλον επειδη θα σου ειναι "δυσκολο" να το βρεις

που ειπα οτι ελληνας ειναι οποιος γενιεται ελληνας

και οτι εγω ειμαι πατριωτης και οι δικοι σου προδοτες?

Δημοσ.

Απαντάς σε παρακαλώ και στο αν έχεις έρθει σε επαφή με σύγχρονους μουσουλμάνους σε σύγχρονες χώρες κτλ;

Δημοσ.

Απαντάς σε παρακαλώ και στο αν έχεις έρθει σε επαφή με σύγχρονους μουσουλμάνους σε σύγχρονες χώρες κτλ;

Δημοσ.

Δεν μου ειναι καθολου δυσκολο μην ανησυχεις.Παμε λοιπον.

Σε ρωτησα να μου διευκρινισεις ποιο σχολιο μου σχολιαζεις.

Ειπα:

α)Μαλιστα, που πηγε το "Έλληνας γενιέσαι, δεν γίνεσαι"?

ή

β)Ενω εσυ ο αμεροληπτος μας λες πως οσοι δηλωνουν ελληνες ειναι πατριωτες ενω ολοι εμεις ειμαστε προδοτες.

Αν το "Έλληνας γενιέσαι, δεν γίνεσαι" πιστευεις οτι πηγαινε προσωπικα σε εσενα τοτε μαλλον σε εκφραζει κιολας και δεν μπορω να κανω κατι αλλο.Εγω γενικα το ειπα...

Εδω:

αυτοπροσδιοριζονται ως πομακοι

το ελληνικο κρατος εχει υποχρεωση να στηριξει αυτην μειονοτητα.

και να μην αφηνει τον καθε εξωτερικο παραγοντα να τους κανει πλυση εγκεφαλου για το τι ειναι

Ξαφνικα μας λες για τους πομακους που "δηλωνουν" ελληνες,( θελουν να διδαχθουν την ελληνικη ιστορια, λενε πως δεν ειναι τουρκοι ουτε βουλγαροι, αρα αυτοματα αυτο τους κανει ελληνες,κτλ) και το ελληνικο κρατος πρεπει να τους στηριξει μη μας τους αρπαξουν οι κακοι γειτονες και τους ενταξουν στην δικη τους μειονοτητα μπλα μπλα μπλα και εισαι τοσο σιγουρος για τους πομακους και αυτη την ηρωικη δασκαλα που δινει αγωνα εκει πανω ωστε οποιος ειναι αντιθετος στα οσα λες ειναι αριστερος.:shock:

Και δεν καταλαβα ποιοι ειναι οι δικοι μου? Την αποψη μου λεω.Αλλα μαλλον εχεις μαθει να τα βλεπεις ολα σε δικους μου και δικους σου.

Αντικειμενικός και δεξιος its too much.fact!

Δημοσ.

Δεν μου ειναι καθολου δυσκολο μην ανησυχεις.Παμε λοιπον.

Σε ρωτησα να μου διευκρινισεις ποιο σχολιο μου σχολιαζεις.

Ειπα:

α)Μαλιστα, που πηγε το "Έλληνας γενιέσαι, δεν γίνεσαι"?

ή

β)Ενω εσυ ο αμεροληπτος μας λες πως οσοι δηλωνουν ελληνες ειναι πατριωτες ενω ολοι εμεις ειμαστε προδοτες.

Αν το "Έλληνας γενιέσαι, δεν γίνεσαι" πιστευεις οτι πηγαινε προσωπικα σε εσενα τοτε μαλλον σε εκφραζει κιολας και δεν μπορω να κανω κατι αλλο.Εγω γενικα το ειπα...

Εδω:

αυτοπροσδιοριζονται ως πομακοι

το ελληνικο κρατος εχει υποχρεωση να στηριξει αυτην μειονοτητα.

και να μην αφηνει τον καθε εξωτερικο παραγοντα να τους κανει πλυση εγκεφαλου για το τι ειναι

Ξαφνικα μας λες για τους πομακους που "δηλωνουν" ελληνες,( θελουν να διδαχθουν την ελληνικη ιστορια, λενε πως δεν ειναι τουρκοι ουτε βουλγαροι, αρα αυτοματα αυτο τους κανει ελληνες,κτλ) και το ελληνικο κρατος πρεπει να τους στηριξει μη μας τους αρπαξουν οι κακοι γειτονες και τους ενταξουν στην δικη τους μειονοτητα μπλα μπλα μπλα και εισαι τοσο σιγουρος για τους πομακους και αυτη την ηρωικη δασκαλα που δινει αγωνα εκει πανω ωστε οποιος ειναι αντιθετος στα οσα λες ειναι αριστερος.:shock:

Και δεν καταλαβα ποιοι ειναι οι δικοι μου? Την αποψη μου λεω.Αλλα μαλλον εχεις μαθει να τα βλεπεις ολα σε δικους μου και δικους σου.

Αντικειμενικός και δεξιος its too much.fact!

Δημοσ.

Δεν νομιζω οτι κανει να αρχισουμε τους διαχωρισμους σε συγχρονους μη συγχρονους κλπ. Αν ειναι ετσι τους συγχρονους μουσουλμανους να τους συγκρινουμε με τους συγχρονους χριστιανους που βλεπουν τη λιστα του Panteraz πιο πανω και σκανε απο τα γελια.

Δημοσ.

Δεν νομιζω οτι κανει να αρχισουμε τους διαχωρισμους σε συγχρονους μη συγχρονους κλπ. Αν ειναι ετσι τους συγχρονους μουσουλμανους να τους συγκρινουμε με τους συγχρονους χριστιανους που βλεπουν τη λιστα του Panteraz πιο πανω και σκανε απο τα γελια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...