PaNtErAz Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 δεν σε υποχρεωνει κανεις με την βια να τα κανεις Συμφωνούμε, όσοι τα κάνουν όμως τι είναι; υ.γ. Άσε που το σύνταγμα δεν μπορώ να το αλλάξω, δεν μπορώ να σταματήσω να πληρώνω τους δημόσιους υπαλλήλους παπάδες ακόμα και αν είμαι Λουσιφεριστής στο θρήσκευμα κτλ..
Xdanger Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Πώς ξέρεις ποια πλευρά έχει δίκιο; τι εννοεις ποια πλευρα εχει δικιο? αυτοπροσδιοριζονται ως πομακοι το ελληνικο κρατος εχει υποχρεωση να στηριξει αυτην μειονοτητα. και να μην αφηνει τον καθε εξωτερικο παραγοντα να τους κανει πλυση εγκεφαλου για το τι ειναι μπορει να γινει και δημοψηφισμα στην περιοχη για το τι ακριβως θελουν και δεν το βρισκω παραλογο να θελουν να διδακτουν την πομακικη γλωσσα στα σχολια ουτε την ελληνικη, μπορουν να τα βαλουν και σαν προαιρετικα μαθηματα για να επιλεγει κανεις και σαν moderator του insomnia που εισαι θα περιμενα τα ποστ σου να ειναι ποιο αμεροληπτα και οχι ακραια αριστερα
YiN Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Το οτι ειναι μοντερεητορ του ινσομνια σημαινει οτι δεν μπορει να εχει αποψη;
Lucifer Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Αυτό με το αριστεριλίκι πολύ το ακούω τελευταία και ίσως πρέπει να το κοιτάξω. Κατά τα άλλα, δεν ξέρω τι θέλουν και τι όχι οι Πομάκοι, όπως δεν ξέρουν κι αυτοί τι θέλω εγώ και είμαστε όλοι ωραία και καλά. Εγώ σχολίασα αυτό: Βρέθηκε μια δασκάλα που να έχει τις πλάτες του πατέρα της και μάθαμε και τι ακριβώς γίνεται εκει πάνω και απ την άλλη την βαφτίσαμε κει εθνικίστρια επειδή κάνει τη δουλειά της. δηλ. διδάσκει σε Έλληνες το πρόγραμμα του Ελληνικού υπουργείου παιδείας όπως αυτό διδάσκεται σε όλα τα σχολεία της Ελλάδας. Πως ξέρεις πως έκανε μόνο αυτά τα απλά και θεμιτά πράγματα και όχι αυτά για τα οποία κατηγορείται;
Xdanger Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Συμφωνούμε, όσοι τα κάνουν όμως τι είναι; δεν σε καταλαβαινω, τι απαντηση, θες χριστιανοι? το θεμα ειναι οτι οι μουσουλμανοι (της δυτικης τουρκιας, οχι τουλαχιστον σε μεγαλο βαθμο) σε υποχρεωνουν να φορεσεις μαντηλα, να συμπεριφερεσαι στις γυναικες σαν ζωα. δεν λεω μπορει στο μελλον να εκσυχρονηστει τωρα βασιζεται στην βια στις περισσοτερες περιοχες
PaNtErAz Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 δεν σε καταλαβαινω, τι απαντηση, θες χριστιανοι? το θεμα ειναι οτι οι μουσουλμανοι (της δυτικης τουρκιας, οχι τουλαχιστον σε μεγαλο βαθμο) σε υποχρεωνουν να φορεσεις μαντηλα, να συμπεριφερεσαι στις γυναικες σαν ζωα. δεν λεω μπορει στο μελλον να εκσυχρονηστει τωρα βασιζεται στην βια στις περισσοτερες περιοχες Επειδή πολλά ξέρεις εσύ, μάλλον εγώ που μεγάλωσα στην Ξάνθη και βλέπω μουσουλμάνους χωρίς μαντήλες (νέα παιδιά), μουσουλμάνους που τρώνε χοιρινό και πίνουν αλκοολούχα κτλ θα πρέπει να κοιτάξω την όραση μου. Πάλι με κορόιδεψε ο οφθαλμίατρος μου! Φτου! Βρωμογιατροί!
Xdanger Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Αυτό με το αριστεριλίκι πολύ το ακούω τελευταία και ίσως πρέπει να το κοιτάξω. Κατά τα άλλα, δεν ξέρω τι θέλουν και τι όχι οι Πομάκοι, όπως δεν ξέρουν κι αυτοί τι θέλω εγώ και είμαστε όλοι ωραία και καλά. Εγώ σχολίασα αυτό: Πως ξέρεις πως έκανε μόνο αυτά τα απλά και θεμιτά πράγματα και όχι αυτά για τα οποία κατηγορείται; και εσυ πως ξερεις πως εκανε αυτα για τα οποια κατηγορητε? εγω ξερω αθωος μεχρι αποδειξεως του αντιθετου και οποιος εχει αμφιβολιες δεν πρεπει να του κλεινουν το στομα
Super Moderators paredwse Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Επειδή πολλά ξέρεις εσύ, μάλλον εγώ που μεγάλωσα στην Ξάνθη και βλέπω μουσουλμάνους χωρίς μαντήλες (νέα παιδιά), μουσουλμάνους που τρώνε χοιρινό και πίνουν αλκοολούχα κτλ θα πρέπει να κοιτάξω την όραση μου. Πάλι με κορόιδεψε ο οφθαλμίατρος μου! Φτου! Βρωμογιατροί! Όχι κύριε, δεν φταίνε οι γιατροί. Δεν σκέπτεσαι εθνικά, αυτό φταίει. Άλλωστε σύμφωνα με τους εκ του ασφαλούς και εκ του καναπέως σφετεριστές της εθνικής σκέψης, όσοι δεν είμαστε ακραίοι εθνικιστές ή δεν θέλουμε να σφάξουμε τους Τούρκους είμαστε φανατισμένοι άθεοι, εθνομηδενιστές, μισούμε τους προγόνους μας, γενιτσάροι, ελβετόψυχοι (ανάθεμα κι αν καταλαβαίνω τι είναι αυτό) και γερμανοτσολιάδες. Άσχετο αν οι γερμανοτσολιάδες ήταν άξια παιδιά του ακραίου εθνικισμού και φανατικοί ελληνόψυχοι. Είναι το κλασσικό δόγμα του χριστιανισμού: "Ο μη ων μετ'εμού κατ'εμού εστί" (Λουκ 11, 23) Όχι μόνο εθνικιστές και ρατσιστές αλλά και ανιστόρητοι...
Xdanger Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Το οτι ειναι μοντερεητορ του ινσομνια σημαινει οτι δεν μπορει να εχει αποψη; οχι μπορει να εχει αλλα να την εκφραζει ποιο κοσμια και χωρις ειρωνιες
SteveAngello Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 PaNtErAz ντροπη σου που το ξεχασες! Αυτοι τι ειναι? [ame]http://www.youtube.com/watch?v=DDp9IMv5mn0[/ame]
YiN Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Ελβετοψυχοι πάντως ειναι μάλλον αυτοί που κρατούν ουδέτερη στάση. Κάτι τέτοιο εικάζω. Ειμαι ελβετόψυχη προσωπικά. Και παρεδώσε μην ξεχνάς τους "τουρκοσπορους" που αναφέρθηκαν, εν έτει 2010 φυσικα.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 οχι μπορει να εχειαλλα να την εκφραζει ποιο κοσμια και χωρις ειρωνιες Οι υποδείξεις και το mini-mod παρακαλώ να λείπουν. Εάν θεωρείς ότι υφίσταται πρόβλημα με κάποιο μήνυμα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την αναφορά μηνύματος.
YiN Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 οχι μπορει να εχειαλλα να την εκφραζει ποιο κοσμια και χωρις ειρωνιες Ο άλλος ας πουμε που χαρακτηρίζει ελβετοψυχους, γερμανοτσολιαδες, τουρκόσπορους, εθνομηδενιστές, άθεους που μισουν τους προγόνους τους κ.ο.κ. επειδη ΑΠΛΑ δε συμφωνουν μαζί του και πρέπει να καούν επειδη δεν ξέρουν είναι πασιφιστής και κόσμιος ετσι; Δεν κουνατε τα κεφαλια σας λεω 'γω; Φιλικά, ο γερμανοτσολιάς της γειτονιάς σας.
Xdanger Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Επειδή πολλά ξέρεις εσύ, μάλλον εγώ που μεγάλωσα στην Ξάνθη και βλέπω μουσουλμάνους χωρίς μαντήλες (νέα παιδιά), μουσουλμάνους που τρώνε χοιρινό και πίνουν αλκοολούχα κτλ θα πρέπει να κοιτάξω την όραση μου. Πάλι με κορόιδεψε ο οφθαλμίατρος μου! Φτου! Βρωμογιατροί! ολοι θρακιωτες γινατε αλλα τεσπα εγραψα πουθενα για θρακη? ειπα γενικα για την μουσουλμανικη θρησκεια εφερα σαν εξαιρεση την δυτικη τουρκια συγουρα θα υπαρχουν και αλλες περιοχες και εγω ειδα στην ροδοπη κατι ξωβιζα πιπινια αυτα ειναι εξαιρεσεις, ο μοσουλμανισμος πρεπει να αποβαλει την βια και αυτο σιγα σιγα γινεται αλλα στο μεγαλυτερο μερος του οχι paredwse τι ακριβως εθνικιστικο διαβασες σε αυτα που ειπα? πρεπει να μαθεται μερικοι οτι δεν υπαρχει μονο μαυρο ασπρο αλλα και γκριζο ---------- Προσθήκη στις 19:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:01 ---------- Ο άλλος ας πουμε που χαρακτηρίζει ελβετοψυχους, γερμανοτσολιαδες, τουρκόσπορους, εθνομηδενιστές, άθεους που μισουν τους προγόνους τους κ.ο.κ. επειδη ΑΠΛΑ δε συμφωνουν μαζί του και πρέπει να καούν επειδη δεν ξέρουν είναι πασιφιστής και κόσμιος ετσι; Δεν κουνατε τα κεφαλια σας λεω 'γω; Φιλικά, ο γερμανοτσολιάς της γειτονιάς σας. ο αλλος δεν ειναι mod
SteveAngello Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 και σαν moderator του insomnia που εισαι θα περιμενα τα ποστ σου να ειναι ποιο αμεροληπτα και οχι ακραια αριστερα Μαλιστα, που πηγε το "Έλληνας γενιέσαι, δεν γίνεσαι"?Ενω εσυ ο αμεροληπτος μας λες πως οσοι δηλωνουν ελληνες ειναι πατριωτες ενω ολοι εμεις ειμαστε προδοτες. Αυτό με το αριστεριλίκι πολύ το ακούω τελευταία και ίσως πρέπει να το κοιτάξω. Lies! Ελεος δλδ οτι θα εφτανε η στιγμη να θεωρουμε ως αριστερους οσους λογικους ανθρωπους ακουμε δεν το περιμενα.muahahhahaha.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.