Προς το περιεχόμενο

Συμπαρασταση στην ηρωικη δασκαλα Χαρά Νικοπούλου

tzizzz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 783
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Καταρχήν δεν δέχομαι ταμπέλες απο μάγκες του TCP/IP.. Τον Ασημο σας τον κοπανάω γιατί είναι ίσως ο μόνος Αριστερός που ήταν πραγματικά Αριστερός.. Ούτε αυτός δεχόταν ταμπέλές απο κώλους, χέστες και κάλπικους φονιάδες.. Αυτό που δέν έχετε καταλάβει κάτι αποχαυνωμένα κόκκινα τερατάκια είναι ότι άσχετα απο την ιδεολογία του καθενός μπορείς να μάθεις πολλά πράγματα απο κάποιον άν πράγματι είναι ΙΔΕΟΛΟΓΟΣ.. Εσείς τώρα μήν σου πώ τί είστε...

Κατα δεύτερον για την προσωπικότητα μου.. Δέν ξέρω τί είμαι ρε σύ.. Αν είμαι ανέραστος-ερεθισμένος, ψωνιο-ξύπνιος κτλ.. Ενα ξέρω μόνο.. Αμα με καλέσει η πατρίδα μου να θυσιαστώ για την πάρτυ της θα θυσιαστώ.. Θα πάρω το αεροπλάνο απο τη Στοκχόλμη και θα θυσιαστώ.. Για μένα το υπέρτατο ιδανικό είναι η πατρίδα μου.. Πάνω απο όλα.. Ολα τα αλλα τα καραμελιστικα που σας μαθαίνουν στα κόμματα σας τα ακούμε βερεσε.. Εχω νοημοσύνη και δέν με μεταχειρίζεται εμένα κανένα τσομπανάκι...

Ο πολιτισμός των αρχαίων Ελλήνων είναι παγκόσμιος.. και οι "συμπεριφορές" που είχαν σου αποδεικνύω ότι εφαρμόζονται στους διάφορους ανεπτυγμένους λαούς.. Ωραία τώρα τί θές να ασχοληθούμε? Με τον Στάλιν? Με την Λούξεμπεργκ? και πώς τον λένε τον άλλο? Τον ξεχνάω.. Άιντε ρε κάντε τούμπες..

Μου θυμιζεις εναν μονιμο επιλοχια οταν ημουνα στις ειδικες δυναμεις.ετσι μιλαγε και αυτος και εγινε μια στραβη με εναν υπολοχαγο και το γυρισε για πατριδες που σε προδωνουν και τα παρατησε και ας ειχε αδικο.το καλυτερο ειναι να εχεις μετρο ακομα και στην αγαπη για την πατριδα.

Δημοσ.

Βρέθηκε μια δασκάλα που να έχει τις πλάτες του πατέρα της και μάθαμε και τι ακριβώς γίνεται εκει πάνω και απ την άλλη την βαφτίσαμε κει εθνικίστρια επειδή κάνει τη δουλειά της. δηλ. διδάσκει σε Έλληνες το πρόγραμμα του Ελληνικού υπουργείου παιδείας όπως αυτό διδάσκεται σε όλα τα σχολεία της Ελλάδας.

Ενώ θάπρεπε κανονικά η Ελληνίδα δασκάλα να παίρνει οδηγίες απ το Τουρκικό προξενείο για το πως θα διδάσκει τα Ελληνόπουλα μουσουλμάνους στο θρήσκευμα και τι μαθήματα εγκρίνει το προξενείο για να μη τους χαλάσουμε το χατήρι.

Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

Δημοσ.

Παττον, πηδιέστε; Σε φάση, στα λέει από πρώτο χέρι; Ή χώνεις καμιά τουρκαλίτσα από το προξενείο;

Γενικά, πώς ΞΕΡΕΙΣ τι παίζει; Ρωτάω γιατί ρεύομαι δέος.

Δημοσ.
Αν μου πεις οτι επινε φραπε, με επεισες.

ουυ βλασφημε,θα σε κυνηγαει επαπειρον ο σατανας στον κατω κοσμο να σου τρυπισει τον πισινο με μια κοκκινη καυτη τριαινα :devil::devil::devil:

Δημοσ.

Χάνεις τον χρόνο σου, ασχολησε με φανατισμένους άθεους εθνομηδενιστές που μισούν τους προγόνους τους, ένα περίεργο είδος γενιτσάρων, ελβετόψυχων και γερμανοτσολιάδων.

Δημοσ.

Καταπληκτικό επίπεδο συζήτησης.

Καταπληκτικοί συνομιλητές.

Και όλα τα post επι του θέματος.

Σκοπεύω να συμμετέχω ενεργά και συχνά για να εμπεδώσω

το πως τα καταφέρνετε να κρατάτε την συζήτηση σε τόσο ποιοτικό επίπεδο.

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως εγώ επειδή μεγάλωσα στα σύνορα από κάτι Τουρκαλβανούς ουρακοτάγκους (κάναμε περιοδείες και τους βαρούσα το ταμταμ) δεν ξέρω να εκφράζομαι καθωσπρέπει και μπουρζουά, αλλά η απορία μου ξερωγωασπουμεκιέτσι παραμένει.

Πώς ξέρεις ποια πλευρά έχει δίκιο;

Επίσης γκριμπ, τι ελβετόψυχων μωρέ, δεν υπάρχει ψυχή.

Δημοσ.

Δε πολυπιάνω την ερώτηση. Εννοείς "αυτοί εκεί πάνω, ό,τι κι αν είναι" αν θεωρώ πως νοιώθουν Έλληνες; Αν με ρωτάς, πιστεύω πως όχι, δε νομίζω πως έχουν εθνική ταυτότητα. Οποιαδήποτε εθνική ταυτότητα.

Δημοσ.
Οποιαδήποτε εθνική ταυτότητα.

Κάπου εδώ είμαι και 'γω. Γενικά αναρωτιέμαι τι κατάσταση επικρατεί εκεί πάνω. Και Ήπειρο ξέρω 'γω. Τέλος πάντων. C' est la vie.

Δημοσ.

Λίγο που μου 'χε εξηγήσει κάτι πράγματα η γκαρνέλα για την Κομοτηνή, αυτά είχα συμπεράνει, τουλάχιστον για τους Πομάκους. Στην αρχή δεν πρέφαρα της έλεγα "δηλαδή είναι Ελληνικό φύλλο;" -Όχι, είναι ξέχωρο, παλιοί αυτόχθονες. "Δηλαδή Τουρκικό φύλλο;" -Δε μπορεί να είσαι τόσο αφόρητα σέξυ αλλά και τόσο ηλίθιος μαζί.

Δε θυμάμαι ακριβώς το διάλογο, αλλά τέτοιο κόνσεπτ. Και μετά είδα τι ωραία τακιμιάζανε τζαμιά και εκκλησίες (ειδικά στο να σε ξυπνάνε ταυτόχρονα αν είσαι άθεος) και λέω τι καλά, μπαχαρικά και κοντές φούστες εν ειρήνη.

Δημοσ.
Συγνώμη, άνθρωπο που φοράει μαντίλα εν έτη 2010 τον κόβεις για προσαρμοστικό ή όχι;

Εκει ομως που υπαρχει η διαφορα, ειναι οτι ναι μεν πριν 600 χρονια οι σταυροφοροι εκαναν αυτα που εκαναν, αλλα στον 21ο αιωνα οι σταυροφοροι εξαφανιστηκαν, τα συγχωροχαρτια εξαφανιστηκαν, ο Γαλλιλαιος δικαιωθηκε, αλλα δυστυχως η λιθοβολισμενη τσουλα παραμενει.

Δηλαδή αυτοί που εν έτη 2010 φυλάνε ανθρώπινα οστά μέσα σε γυάλινες προθήκες και τα φιλάνε τι είναι;

Αυτοί που κάνουν μάκια μάκια σε εικόνες-ζωγραφιές στολισμένες με χρυσό και ασήμι τι είναι;

Αυτοί που φιλάνε τα χέρια μαυροφορεμένων μουσάτων, σκύβουν μπροστά τους και τους ζητάνε συγχώρεση τι είναι;

Αυτοί που πληρώνουν φόρους για να παίρνουν το μισθό τους οι παραπάνω μαυροφορεμένοι τι είναι;

Αυτοί σέρνονται κάτω από ξύλινες κατασκευές γεμάτες λουλούδια και τις κόβουν τσάρκες στις πλατείες με την συνοδεία του στρατού τι είναι;

Αυτοί πληρώνουν και ανάβουν κεριά, δίνουν λεφτά για ανέγερση νέου ναού-παλατιού παρόλη την κρίση και τους ανθρώπους που δεν έχουν καν να φάνε τι είναι;

Αυτοί που σέρνονται από το λιμάνι μέχρι πάνω στην Τήνο (και όχι μόνο) τι είναι;

Αυτοί ΒΟΥΤΑΝΕ μωρά παιδιά μέσα σε δοχεία με νερό και τα πασαλείβουν με λάδι όσο και να κλαίνε τι είναι;

Αυτοί που τρέχουν πίσω από ανθρώπους με μεταξωτά και χρυσά, κουβαλώντας ξύλινους σταυρούς και χρυσά εξαπτέρυγα τι είναι;

Αυτοί που το 2010 έχουν σύνταγμα που αναφέρει το κράτος ως Ελληνικό Χριστιανικό Ορθόδοξο τι είναι;

Αυτοί που κυβερνιούνται από κλέφτες που ορκίζονται σε φανταστικούς θεούς, από μουσάτους που παλαιότερα είχα ορκίσει την χούντα και ήταν δίπλα στον βασιλιά τι είναι;

Αυτοί που... Θα μπορούσα να γράφω μέχρι αύριο.

38976_419670592862_293516687862_4511606_1585414_n.jpg

ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ πρώτα και μετά ασχολειθήτε με τους άλλους..

Δέν είπε κανένας ότι οι Τούρκοι είναι αιμοβόρα κτήνη, σαν αυτά που έδειχνε στους 300.. Μάνα τους έκανε και αυτούς.. Λέμε ότι το κατεστημένο του τους θέλει αμόρφωτους πορωμένους και επιθετικούς εθνικιστές.. Όποιος έχει αμφιβολία επ αυτού ας πάει σε ενα απο τα Ντόνερ Κεμπάπ που έχουν σε ολόκληρη τη Γερμανία να παραγγειλει να φάει.. Ή θα φτύσει μέσα και αφου το φάς θα πεθάνει στα γέλια, ή θα σου πεί Αι σιχτίρ γκιαούρ, ή θα στο δώσει με στύλ για να μήν ξαναπάς.. Ξέρουμε τί εστί Τούρκαλάς!!! Δέν έχει αλλάξει ποτέ του νοοτροπία αυτός ο λαός.. Ποτέ του δέν συμπάθησε κανέναν και πάντα ανατολίτικο παζάρι έκανε και έβγαινε κερδισμένος.. Δέν έχουν οι Τουρκαλάδες τα δικά μας συναισθηματικά αδιέξοδα..

Πήγες να πεις κάτι σωστό και το γάμησες...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...