Προς το περιεχόμενο

Συμπαρασταση στην ηρωικη δασκαλα Χαρά Νικοπούλου

tzizzz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Sylivia,

Σε ολα αυτα που υποστηριζεις με βρισκεις συμφωνο.

Αλλα απλα, ισως η διαφορα μας εγκειται στο οτι εμενα με ενδιαφερουν οι κοινωνικες προεκτασεις της καθε θρησκειας και θεωρω οτι το Ισλαμ εχει τις πιο ζοφερες.

Ξερω οτι και σε αλλες θρησκειες εχουν καποιους αυστηρους κανονες ,αλλα στην εποχη μας αυτες οι αιρεσεις ειναι ελαχιστες.Εχω φιλους/ες Εβραιους,Αραβες,εναν Ινδο,αλλα εχω ανταλλαξει εκατονταδες αποψεις με ατομα διαφορων θρησκειων σε ξενα forums.(Στα φορουμς της εφημεριδας Guardian για παραδειγμα γραφω και διαβαζω αποψεις απο το 1997.)

Υπαρχουν μουσουλμανοι που ειναι υπεροχα παιδια πολυ καλλιεργημενα αλλα δυστυχως ειναι μειοψηφια.Λογω χαμηλου μορφωτικου και πολιτιστικου επιπεδου η μεγαλυτερη μισαλλοδοξια βγαινει απο τους Ισλαμιστες.

Η βιαια,αντικοικωνικη συμπεριφορα στις χριστιανικες χωρες ειναι εξαιρεση αλλα στις μουσουλμανικες κανονας.Εμενα οι μαθητες μου ,ακομη και αυτοι που ειναι Χριστιανοι,συχνα προβληματιζονται και αντιδρουν ενεναντια στις προκαταληψεις της θρησκειας τους.Σε Ισλαμικη χωρα δεν θα μπορουσαν να το κανουν αυτο.

O Christopher Hitchens ειναι απο τους αγαπημενους μου πολεμιους ολων των θρησκειων αλλα ,κανε μου την χαρη,και δες σε αυτο το μικρο βιντεο τι λεει για το Ισλαμ.Επισης εχει γραψει το υπεροχο βιβλιο ''God is not great''. Εχει τρομερη μορφωση,ευφυια και χιουμορ.Γενικα συνιστω σε ολους να δουν οταν εχουν διαθεση τα βιντεο του στο youtube ειναι απολαυστικος.(Ελπιζω να μην με παρεξηγητε παιδια τον προτεινω φιλικα.)

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=an7TaDQ5Yo0[/ame]

• Απαντ. 783
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Benign,δεν ξέρω ποια είναι η απόλυτη θέση για το Ισλάμ από έναν Μουσουλμάνο.Για να το μάθω,θα ήθελα να μιλήσω με κάποιον που δεν μένει σε Δυτική χώρα.Δεν μου έτυχε άρα κρίνω από αυτούς που μένουν στο έμμεσο περιβάλλον μου.Εχει σημασία γιατί αυτοί δεν μένουν σε τόσες πολιτισμικές κοινότητες όπως εμείς.Αρα βέβαια οι απόψεις τους μπορεί να είναι τελείως διαφορετικές όσον αφορά την βία σε γενικό επίπεδο.

Αυτά λοιπόν,και αφού καλού κακού συμφωνούμε.

Χαρά Νικοπούλου ον τόπικ

.

Δημοσ.

Ρε παιδιά συγνώμη που επεμβαίνω και είμαι εκτός θέματος αλλα όλο αυτό το σκηνικό με τον Τσεγκεβαρίστικο παναστερισμό, να βαφτίζετε ανθρώπους φασίστες και να κυνηγάτε μαγισσες του φασισμού για επιβεβαίωση της ύπαρξης σας είναι λίγο βαρετό πλέον.. Δέν το επιτρέπει η ωριμότητα μας πλεόν σαν λαός στην δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε.. Δηλαδή έχετε καταντήσει θρησκευόμενοι, χειρότεροι απο τους φανατικούς μουσουλμάνους, χειρότεροι απο τους παπάδες που ξεδαιμονίζουν ψυχικά αρρώστους και να το πώ και λίγο αλλιώς είστε λιγο μπάς-κλάς πλέον.. Εχουμε βαρεθεί τις ίδιες μαλακιες και ενώ παλιά μας φαγούριζε λίγο- τώρα ούτε που μας τρώει.. Η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού!!!.. Όχι εγώ.. Εχετε ρωτήσει τον κακομοίρη ελληνικό λαό άν ενδιαφέρεται για πολιτικές ιδεολογίες και κυρίως για παναστερισμούς?

Η Ελλάδα δέν κινδυνεύει απο φασίστες.. απο την τουρκική επεκτατικότητα κινδυνεύει και απο την αδυναμία της να βάλει τα πράγματα σε μια τάξη για να αναπτυχτεί οικονομικά.. Δηλαδή βάζετε την πολιτική ιδεολογία πάνω απο την πατρίδα σας .. Και οι προδότες επι Κατοχής όταν φύγανε οι Γερμανοί και τους πήγαμε στη δίκη τα ίδια με σας λέγανε.. Δέν κάναμε κανένα κακό στην Ελλάδα, αντίθετα την υπερασπιζόμασταν απο τον κίνδυνο του κομμουνισμού.. :cry:

Δέν είπε κανένας ότι οι Τούρκοι είναι αιμοβόρα κτήνη, σαν αυτά που έδειχνε στους 300.. Μάνα τους έκανε και αυτούς.. Λέμε ότι το κατεστημένο του τους θέλει αμόρφωτους πορωμένους και επιθετικούς εθνικιστές.. Όποιος έχει αμφιβολία επ αυτού ας πάει σε ενα απο τα Ντόνερ Κεμπάπ που έχουν σε ολόκληρη τη Γερμανία να παραγγειλει να φάει.. Ή θα φτύσει μέσα και αφου το φάς θα πεθάνει στα γέλια, ή θα σου πεί Αι σιχτίρ γκιαούρ, ή θα στο δώσει με στύλ για να μήν ξαναπάς.. Ξέρουμε τί εστί Τούρκαλάς!!! Δέν έχει αλλάξει ποτέ του νοοτροπία αυτός ο λαός.. Ποτέ του δέν συμπάθησε κανέναν και πάντα ανατολίτικο παζάρι έκανε και έβγαινε κερδισμένος.. Δέν έχουν οι Τουρκαλάδες τα δικά μας συναισθηματικά αδιέξοδα..

Δημοσ.

YiN,

Συμφωνω απολυτα με οτι λες αλλα δεν νομιζεις οτι το Ισλαμ,ισως οχι αυτουσια,αλλα οπως λατρευεται και εφαρμοζεται ειναι οτι πιο αηδιαστικο ,οχι μονο για την γυναικα αλλα και για καθε ανθρωπο που σεβεται την διαφορετικοτητα? Ξερεις εκει ατομα που ειναι αριστερα και αθεα τα κανουν κεμπαμπ(λιγο black humour).

Ο λογος που σου απευθυνομαι ειναι γιατι δεν ειναι αληθεια οτι υπαρχει το ιδιο ποσοστο φανατισμου αναμεσα στην χριστιανικη Ευρωπη(και Ελλαδα)και Αμερικη ,Νοτια Αμερικη,που υπαρχει στις Αραβικες χωρες ,στο Πακισταν,Ιρακ,Ιραν σε καμμια περιπτωση ,ουτε καν για αστειο.Μην μου πεις για την Κου Κλουξ Κλαν γιατι στο Ιραν π.χ. κυβερναν οι αντιστοιχοι Μουτζαχεντιν ενω τους ΚΚΚ τους εχουνε για τις κλωτσιες στην Αμερικη.

Πιστευεις οτι ειναι δυνατον ποτε αυτοι οι ανρθωποι να συμβιωσουν με τον μοντερνο ,ανοιχτομυαλο Ελληνα?Δεν αναφερομαι στον καφρο,εθνικιστη Ελληνα που θεωρω οτι ειναι αισχρη μειοψηφια,αλλα με τον μεσο Ελληνα?

Και για να το παρουμε φιλοσοφικα το θεμα ,πως γινεται ,ακομη και αν γινει προσπαθεια συμβιωσης με αυτα τα ατομα που πιστευουν αυτες τις χυδαιες ,ηλιθιες ιδεες να μην υπαρχουν προβληματα οταν τον εχεις γειτονα και η δικη σου κορη βγαινει με μινι,και η δικη του με φερετζε και κελεμπια?Και οταν ακουσεις εσυ η δεις μια μερα να ξυλοφορτωνει την γυναικα του η την κορη του γιατι εκαναν καποια γελοια παραβαση?

Προσωπικα μπορω να ζησω σαν αδερφος με καθε συνανθρωπο μου που ειναι ανοιχτομυαλος και υπαρχει καποια στοιχειωδης βαση επικοινωνιας,αλλα σε ρωτω αν δω καποιον μουσουλμανο να χτυπαει την γυναικα του η την κορη του λογω της θρησκειας του,δεν ωφειλω να επεμβω και να τον κανω τοπι στο ξυλο?Σαν ανθρωπος ετσι απλα που δεν μπορει να βλεπει κτηνωδιες.

Προσωπικα σαν αριστερος,αν και σαν ανθρωπος μισω την βια,εχω αποδεχτει την ιδεα οτι δυστυχως καποτε μπορει να χρειαστει να συγκρουστω μεχρι θανατου με καποιους συνανθρωπους μου ,που και μονο η υπαρξη τους,λογω δηλητηριωδων αποψεων που εχουνε,πανε την κοινωνια πισω.Αυτοι λοιπον οι σκοταδιστες μουσουλμανοι ειναι απο εκεινους που θα χρειαστει να καθαρισω.Δεν το θελω ,δεν μου αρεσει αλλα ισως ειναι αναποφευκτο.

Καταδικάζω τον φανατισμό σε οποιαδήποτε μορφή του, είτε πρόκειται για το Ισλάμ, για την ορθοδοξη εκκλησία ή για τον Παναθηναϊκό. Ως εκ τουτου καταδικάζω και την βίαιη έκφραση αυτού. Συμφωνώ με αυτό που προείπε ο Λουσιφερ περι κινήτρων αλλα προσωπικα δεν με απασχολεί τι κάνει ο καθένας όσο αυτό δεν εκφράζεται βίαια ή στερητικά ή οτιδήποτε απέναντι στους συνανθρώπους του.

Εσύ παίρνεις ακραία παραδείγματα του Ισλαμ, νομίζω ότι κανεις δεν αντιλέγει εδω πέρα ότι κάθε ακρότητα τέτοιου είδους είναι απάνθρωπη. Ωστόσο, όπως καταλαβαίνεις, ο υπερφανατισμενος Ισλαμιστής που θα λιθοβολήσει την γυναίκα του αν τολμήσει να τρίψει το δεξί της μάτι, δεν είναι αυτός που θα έρθει να ζήσει δίπλα σου, αντίθετα είναι αυτός που θα απορίψει τα δυτικά πρότυπα γιατί ακριβώς ξέρει ότι εκεί δεν τον παίρνει να κάνει αυτά. Εφ'όσον κάποιος μεταναστεύει σε μια κοινωνία όπου οι πράξεις που αναφερεις ειναι παράνομες κατ'αρχήν θα οφείλει να σεβαστεί τον νόμο. Δεν νομίζω ότι η βιαιοπραγία σηκώνει κουβέντα.

Σε κάθε περιπτωση, το ΓΙΑΤΙ αυτοι οι λαοι είναι σε ένα μέρος τους φανατισμένοι σηκώνει μεγάλη κουβέντα. Σε παραπέμπω, όμως, σε όσα ανεφερε η Σύλβια για το παρελθόν της ένδοξης χριστιανικής θρησκείας. Μην ξεχνας ότι κι από εδώ έχουν γίνει εγκλήματα επί μακρά χρονικά διαστήματα, στο όνομα θρησκειών, πατρίδας κ.ο.κ. Και όσο και να θέλουμε να λέμε ότι αυτά ανήκουν στο παρελθόν, το 1940 για παράδειγμα, θεωρείται ακόμη ΣΥΓΧΡΟΝΗ ιστορία. Με αυτό εννοώ πως είναι πολύ ειρωνικό λαοί που έχουν διαπράξει ιστορικά εγκλήματα (γενοκτονίες, σκλαβοπάζαρο what have you) να φοράνε τη στολή του ιεραπόστολου για να εκπολιτίσουν τους ανατολήτες. Ξερεις συνήθως το βάρος της ενοχής είναι ο κύριος μοχλός υποστήριξης αρχών που εμείς (ως δυση) έχουμε καταπατήσει.

Με το άνωθι θέλω να πω ότι η μεταμέλεια ειναι εργαλείο εξ ίσου επικίνδυνο πολλές φορές με τον φανατισμό.

Όπως και να έχει δεν αντιτίθεμαι στο πόσο απάνθρωπα είναι αυτα που αναφέρεις στα ποστ σου. Αντιτίθεμαι στα όσα έχω διαβάσει σε αυτο το θρεντ για τον Ελληνα την Ελληνικη Φιλοσοφια και όλα τα σχετικά. Ήμαρτον πια με το ένδοξο παρελθόν. Παρεμπιπτόντως ακριβώς το ότι είμαστε προσκολλημένοι σε αυτό με τον τρόπο που είναι μερικοί απο εμάς (ie. θα πάρουμε την Πόλη, παλι με χρόνια με καιρούς) είναι που μας έχει καθηλώσει στο βούρκο με τα σκατά. Είπαμε να μελετάμε την ιστορία μας, όχι να την διαστρεβλώνουμε και να τη φοράμε στο κούτελο για επίθεση στους αντούβιανους τους απέναντι. Για δείτε τον ρυθμο ανάπτυξης της Τουρκίας παρεμπιπτόντως και αυτόν της Ελλάδας. Δεν τα πήγαν κι άσχημα τα "ζωάδια" ε; Ε όχι άλλη αμπελοφιλοσοφία για τον Έλληνα βρε πόστη. Κοιτάμε τον Παρθενώνα με ένα αγγούρι στο γκώλο και δακρίζουμε. Και φταίει ο Τούρκος.

Και για να τελειώνω κάπου εδώ, έχω ζήσει σε μια πόλη όπου μπροστά μου περνούσαν μαντίλες, κιπά και ινδικές βούλες στο μέτωπο. Λίγο ανοιχτό μυαλό θέλει για να μπορείς να μιλήσεις με τους ανθρώπους. Παρεμπιπτόντως, από όλους αυτούς το ΜΟΝΟ άτομο που προσπάθησε να με προσυλητίσει ήταν μια born again christian που άρχισε να εξαπολύει ηλίθιες ατάκες για το πόσο "χαζό πράγμα" είναι ο ισλαμισμός και στη συνέχεια είπε τα αντίστοιχα και για την ορθόδοξη εκκλησία. Με λίγα λόγια έχετε βάλει όλους τους Μουσουλμάνους σε ένα τσουβάλι και όλους τους Χριστιανούς σε ένα άλλο. Ε δεν γίνεται δουλειά έτσι.

Δημοσ.
Δέν είπε κανένας ότι οι Τούρκοι είναι αιμοβόρα κτήνη, σαν αυτά που έδειχνε στους 300.. Μάνα τους έκανε και αυτούς.. Λέμε ότι το κατεστημένο του τους θέλει αμόρφωτους πορωμένους και επιθετικούς εθνικιστές.. Όποιος έχει αμφιβολία επ αυτού ας πάει σε ενα απο τα Ντόνερ Κεμπάπ που έχουν σε ολόκληρη τη Γερμανία να παραγγειλει να φάει.. Ή θα φτύσει μέσα και αφου το φάς θα πεθάνει στα γέλια, ή θα σου πεί Αι σιχτίρ γκιαούρ, ή θα στο δώσει με στύλ για να μήν ξαναπάς.. Ξέρουμε τί εστί Τούρκαλάς!!! Δέν έχει αλλάξει ποτέ του νοοτροπία αυτός ο λαός.. Ποτέ του δέν συμπάθησε κανέναν και πάντα ανατολίτικο παζάρι έκανε και έβγαινε κερδισμένος.. Δέν έχουν οι Τουρκαλάδες τα δικά μας συναισθηματικά αδιέξοδα..

Φίλε πάντως ένας σε ένα χωριό στη Γερμανία που ήμουν με τον κόπανο τον νάτσι mod σας, μας αγκάλιασε, μας έλεγε ιστορίες, μας χρέωσε λιγότερο και μας κέρασε και ρακή. Και ήταν ΤΟΥΡΚΑΛΑΣ και με ΜΟΥΣΤΑΚΙ.

Δημοσ.
Φίλε πάντως ένας σε ένα χωριό στη Γερμανία που ήμουν με τον κόπανο τον νάτσι mod σας, μας αγκάλιασε, μας έλεγε ιστορίες, μας χρέωσε λιγότερο και μας κέρασε και ρακή. Και ήταν ΤΟΥΡΚΑΛΑΣ και με ΜΟΥΣΤΑΚΙ.

Κανας Έλληνας τουρκόσπορος μπορεί να ήταν... Οι Τούρκοσποροι είναι μουλωχτοί και κρύβονται πίσω απο κομπιούτερ.. Για αυτό και γίνανε όλοι χάκερ.. Η ρακή ήταν ωραία? Μήπως ήταν λίγο αλμυρη?

Δημοσ.

Γαμώ τις μερίδες.

Και στην τελική ρε ShemaleBaphomet, αυτός ο εθνικισμός που σε διακατέχει είναι ακριβώς :

μια ΑΝΑΓΚΗ να επικαλεστείς κάποια προσωπική ανωτερότητα έναντι των υπολοίπων, ένα άκουσμα σε τρυφερή ηλικία "ο Μπερίσα άνοιξε τα σύνορα και μας φέρνουν οι αλβανοί τους φυλακισμένους και θα αυξηθεί η εγκληματικότητα" από κάποιον αγράμματο συγγενή ή μη, και μια ισχυρότερη ανάγκη προσφώνησης. Σου αρέσει να θεωρείσαι πως κατέχεις ένα αντικείμενο, όχι να το κατέχεις στα αλήθεια όμως. Γιατί αν σε ενδιέφερε το αντικείμενο, φίλε ShemaleBaphomet, θα άκουγες τον Δημόκριτο που έβαλε τις βάσεις για την ατομική θεωρία, αλλά έβαλε τις βάσεις ρε φίλε, τ-ι-ς β-ά-σ-ε-ι-ς, για πράγματα που στη συνέχεια εξελίχθηκαν με ρυθμούς εκθετικής γεωμετρικής προόδου, θα σε ενδιέφερε σήμερα να ξέρεις τι υπάρχει στον μικρόκοσμο, να διαβάζεις μελέτες του γιατί η Κβαντομηχανική είναι στάσιμη εδώ και 30 χρόνια και τι μας λείπει, θα διάβαζες γενική θεωρία της σχετικότητας. Αλλά όχι, εσένα σε ενδιαφέρει να μπαίνεις σε φόρουμς, και εσύ, όπως και χιλιάδες άλλα εθνικιστικά bots, να πρήζεις φρύδια με το πόσο ερωτική είναι η σχέση με το ελληνικό πνεύμα. Γιατί το ελληνικό πνεύμα δεν μας προωθεί στην διεύρυνσή του, και -τελικά- στην ολοκληρωτική του κατάρρευση με βάση τα νέα δεδομένα, όχι, μας λέει μόνο να κλειστούμε στο κουκούλι και να αναπαράγουμε ξενοφοβίες, θρησκειοαηδίες, ρατσισμούς, αδιανόητες τσουβαλοποιήσεις, και λογική "την έχω πιο μεγάλη". Γιατί δεν διδάσκεσαι ΤΙ είπαν οι Αρχαίοι Έλληνες Φιλόσοφοι, θα πάθεις έμφραγμα αν σου πω πως πολλοί από αυτούς έλεγαν μεταξύ άλλων και ΜΑΛΑΚΙΕΣ, και τελικά σε ενδιαφέρει να ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙΣ την αρχαία ελλάδα και όλα αυτά τα φοβερά πολύπλοκα για τα οποία οι νέοι άνθρωποι δεν έχουν νοητικά αποθέματα για να κατανοήσουν, παρά να δεις τι είπαν κάποιοι που έτυχε να είναι Έλληνες, και να ασχοληθείς με το ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ. Όχι προγονολατρικά, οπαδικά, αλλά σοβαρά, επιστημονικά, και όπως του πρέπει. Και για κάποιον μαγικό λόγο είσαι και αφυπνισμένος. Θα είναι το ΙΧΩΡ, το Ιερό Ελληνικό Αίμα. Πανάθεμά σε.

Δημοσ.
Γαμώ τις μερίδες.

Και στην τελική ρε ShemaleBaphomet, αυτός ο εθνικισμός που σε διακατέχει είναι ακριβώς :

μια ΑΝΑΓΚΗ να επικαλεστείς κάποια προσωπική ανωτερότητα έναντι των υπολοίπων, ένα άκουσμα σε τρυφερή ηλικία "ο Μπερίσα άνοιξε τα σύνορα και μας φέρνουν οι αλβανοί τους φυλακισμένους και θα αυξηθεί η εγκληματικότητα" από κάποιον αγράμματο συγγενή ή μη, και μια ισχυρότερη ανάγκη προσφώνησης. Σου αρέσει να θεωρείσαι πως κατέχεις ένα αντικείμενο, όχι να το κατέχεις στα αλήθεια όμως. Γιατί αν σε ενδιέφερε το αντικείμενο, φίλε ShemaleBaphomet, θα άκουγες τον Δημόκριτο που έβαλε τις βάσεις για την ατομική θεωρία, αλλά έβαλε τις βάσεις ρε φίλε, τ-ι-ς β-ά-σ-ε-ι-ς, για πράγματα που στη συνέχεια εξελίχθηκαν με ρυθμούς εκθετικής γεωμετρικής προόδου, θα σε ενδιέφερε σήμερα να ξέρεις τι υπάρχει στον μικρόκοσμο, να διαβάζεις μελέτες του γιατί η Κβαντομηχανική είναι στάσιμη εδώ και 30 χρόνια και τι μας λείπει, θα διάβαζες γενική θεωρία της σχετικότητας. Αλλά όχι, εσένα σε ενδιαφέρει να μπαίνεις σε φόρουμς, και εσύ, όπως και χιλιάδες άλλα εθνικιστικά bots, να πρήζεις φρύδια με το πόσο ερωτική είναι η σχέση με το ελληνικό πνεύμα. Γιατί το ελληνικό πνεύμα δεν μας προωθεί στην διεύρυνσή του, και -τελικά- στην ολοκληρωτική του κατάρρευση με βάση τα νέα δεδομένα, όχι, μας λέει μόνο να κλειστούμε στο κουκούλι και να αναπαράγουμε ξενοφοβίες, θρησκειοαηδίες, ρατσισμούς, αδιανόητες τσουβαλοποιήσεις, και λογική "την έχω πιο μεγάλη". Γιατί δεν διδάσκεσαι ΤΙ είπαν οι Αρχαίοι Έλληνες Φιλόσοφοι, θα πάθεις έμφραγμα αν σου πω πως πολλοί από αυτούς έλεγαν μεταξύ άλλων και ΜΑΛΑΚΙΕΣ, και τελικά σε ενδιαφέρει να ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙΣ την αρχαία ελλάδα και όλα αυτά τα φοβερά πολύπλοκα για τα οποία οι νέοι άνθρωποι δεν έχουν νοητικά αποθέματα για να κατανοήσουν, παρά να δεις τι είπαν κάποιοι που έτυχε να είναι Έλληνες, και να ασχοληθείς με το ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ. Όχι προγονολατρικά, οπαδικά, αλλά σοβαρά, επιστημονικά, και όπως του πρέπει. Και για κάποιον μαγικό λόγο είσαι και αφυπνισμένος. Θα είναι το ΙΧΩΡ, το Ιερό Ελληνικό Αίμα. Πανάθεμά σε.

Πήγαινε στη Γερμανία, ειδικά στην Ανατολική να δείς τί εστί πατριωτισμός ρε.. Δέν είχανε αρχαίους Ελληνες εκεί αφού σου την σπάνε.. Που προσφερθήκανε οι ίδιοι οι πιο πλούσιοι Γερμανοί να φορολογηθούν εξτρά για να ενισχυθούν τα γερμανικά ταμεία..

Πήγαινε στη Γαλλία και μίλα τους άλλη γλώσσα εκτός της γαλλικής να δείς πώς θα σε αντιμετωπίσουν..

Πηγαινε στην Αγγλία σε ενα σουπερμάρκετ και θα δείς οτι όλα τα συσκευασμένα τρόφιμα έχουν αγγλικές σημαίες και πέρνουν μόνο απο αυτά οι Αγγλοι..

Θέλω καμια βδομάδα να γράφω παραδείγματα απο τον πατριωτισμό που έχουν άλλοι λαοί.. Πήγαινε σε ενα Ιταλό και πές του ότι δεν είναι απόγονος των Ρωμαίων να δείς ποσες σφαλιάρες θα φάς.. Αιντε.. Μου γίνατε όλοι διανοούμενοι και ανοιχτά πνεύματα σοφίας..

Ποιος πηγε σε ξένη χώρα και τον αγγαλιάσανε? Ποιος ξένος έσκασε για την Ελλάδα? Εδώ δέν σκάνε οι ίδιοι οι Ελληνες για την Ελλάδα..

Λοιπόν τώρα θα σας σκάσω πάλι Νικόλα Ασημο γιατί τα πήρα.. Για τους φίλους μου τους Αριστερούς και την κατάντια τους..

"Ωρε τι θα μπόραγα να κάνω αν δεν ήτανε το καθημερινό χαμαλίκι

Θα μπορούσα να χα πράξει αλλιώς και να μην υπήρχε το χαμαλίκι. Αλλά το ξέρωτότε δε θα μπορούσα τίποτα να κάνω. Γιατί δε θά ‘μουνα εγώ.

Γιατί θα ήμουν σαν εσάς τους κάλπικους φονιάδες.

Γιατί θα ήμουν σας εσάς τους φοιτητές, τους κώλους και του χέστες.

Γιατί θα ήμουνα και γω σαν τους αριστερούς, σαν τους αναρχικούς και τα πρεζόνια.

Γιατί θα ρούφαγα ακόμα από τη μαμά και το μπαμπά.

Γιατί θα ρούφαγα τους γύρω.

Γιατί στα λόγια θα ‘μουνα ο πρώτος του χωριού ο γρκράντεπαναστάτης.

Γιατί θα ήμουν σαν και σένα πούστη.

Γιατί θα ήμουν σαν και σένα φεμινίστρια κουφάλα.

Γιατί θα τα θελα όλα και γω δικά μου.

Γιατί θα με ενδιέφερε να μην μου πέσει η μύτη.

Γιατί θα φόραγα και γω το προσωπείο.

Γιατί θε να ‘χα το ‘να πόδι εδώ και τ’ άλλο απ’ την άλλη.

Γιατί στο πρώτο ζόρι θα χα να καταφύγω σ’ αυτούς που μου ‘ναι ξένοι και δικοί.

Γιατί θα ‘μουνα κόσμος μες τον κοσμάκη.

Γιατί δεν θα ‘μουνα εγώ.

Το προτιμώ το χαμαλίκι.

Αλλά δεν την μπορώ τη μέθοδο. Δεν την αντέχω.

Η μέθοδος του προτιμότερου όταν την εφαρμόζω με σκοτώνει.

Ηλί, ηλί, λαμά σαβαχθανί. Μου ‘ρθε κάποτε η φράση στο κεφάλι. Ρώτησα τι σημαίνει.

Πατέρα, πατέρα, γιατί μ΄ εγκαταλείπεις. Κι αυτό ήταν ηλίθιο, όπως το χαμαλίκι.

Χειρότερο απ’ αυτό.

Να ‘χα τη δύναμη να πω ξανά το «δε μου επιτρέπεται να θέλω»"

Δημοσ.

Λίγη τσόντα έτσι να χαρούν, για όσους νιώθουν αηδία για τον εαυτό τους, την πατρίδα τους, τους προγόνους και την κληρονομιά της ιστορίας που έτυχε δυστυχώς να κληρονομήσουν.

Ne Μutlu Τurkum Diyene

-- Ghazi Mustafa Kemal Pasha

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=ZbsjW1Wh0hM&feature=related[/ame]

Δημοσ.

ShemaleBaphomet, ένα άλλο χαρακτηριστικό της κοινωνικής ομάδας της οποίας είσαι μέρος, είναι η σπασμωδική αντίδραση στις "προσβολές". Μην αντιδράς σπασμωδικά, όχι άλλο Άσιμο, μη μου αναφέρεις άλλα τσουβαλοποιημένα παραδείγματα "για τους Ρωμαίους", μην μου λες για τον πατριωτισμό "των γερμανών", και μα το θέο μη δίνεις εθνική ταυτότητα σε συμπεριφορές. Δεν "την λέω" στους Αρχαίους Έλληνες, την λέω σε εσένα, στον ShemaleBaphomet που δεν έχεις προσωπικότητα, αναμασάς μασημένη τροφή, και δεν έχεις δυνατότητα κατανόησης όχι του Ελληνικού Πνεύματος, αλλά ούτε καν ενός μικρού ποστ του ταπεινού carlmikaze. Σου εξήγησα πέντε πράγματα για το γιατί Ερεθίζεσαι Ερωτικά με το να μιλάς για το Αρχαίο Ελληνικό Πνεύμα, χωρίς να σε απασχολεί στάλα πως εξελίχθηκαν οι Ιδέες (Ελληνικές και μη) στα αλήθεια στον σύγχρονο κόσμο. Δεν σε απασχολεί τι έλεγε ο Δημόκριτος και ο Πυθαγόρας και ο Ηρόδοτος, σε απασχολεί που νομίζεις πως είσαι απόγονός τους και φυσικά έχεις κληρονομήσει το γονίδιο της γνώσης και την ευφυίας τους. Δεν έθιξα τα κακώς κείμενα στην Αρχαία ή Νέα Ελλάδα, στην ανατολική ή δυτική γερμανία, στην τουρκία και στους Γαργαλιάνους. Θίγω την ασοβαρότητα των όσων επικαλείσαι, με βάσει Εσένα, τον Τίποτα που καμώθηκε Αφυπνισμένος Υπήκοος του Ελληνισμού.

Κάνε μια χάρη στον εαυτό σου, αλλά και στον εαυτό μου, και μην απαντήσεις.

Δημοσ.

Δεν έχω παρακολουθήσει στενά τη συγκεκριμένη συζήτηση, αλλά από το λίγο που διάβασα, σε συνδυασμό με κάποια άλλα αντίστοιχα -και πρόσφατα- θέματα, θα πω μόνο αυτό:

Όποιος θέλει να υπερασπιστεί το ελληνικό πνεύμα, τον Ελληνισμό κτλ., καλό θα είναι να ξεκινήσει από τον εαυτό του και να μάθει να γράφει σωστά ελληνικά. Δεν μπορώ να βλέπω... λάτρεις του ελληνικού πνεύματος να γράφουν το παίρνω με ε, να ξεκινάνε κάθε περίοδο με μικρό και να γράφουν ασύντακτα. Αναφέρομαι σε 3-4 διαφορετικά άτομα. Να βοηθήσουν κι εμάς που διαβάζουμε ρε παιδί μου. Συμπατριώτες τους είμαστε!

Δημοσ.
Προφανώς αγαπητέ SheMaleBaphomet, οι αγαπημένοι μας προοδευτικοί φίλοι δεν έχουν κατανοήσει τι εστί Κεμαλό Ισλαμικός Φασισμός σε όλο του το μεγαλείο η δεν θέλουν, έχω μια υποψία ότι μερικοί σαγηνεύονται κιόλας στην ιδέα μιας ισχυρής Ισλαμικής και Εθνικής Τουρκίας...την βρίσκουν ρε παιδί μου πως να το πούμε αλλιώς.

κανουν μπαμ απο το χιλιομετρο και εχουν πλακα κιολας οταν τους αναφερεις τα προβληματα ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ του σημερα, αυτοι να πηγαινουν την συζητηση σε γερμανιες σε σταυροφορους και σε οτιδηποτε αλλο ακαιρο. ο

καταδικαζουν τους Ελληνες αλλα σκυβουν στα τεσσερα στους οθωμανους. το μικροβιο του ανθελληνισμου οταν ποτιζει τον εγκεφαλο σε αποχαυνωνει τελειως...

η φωνή των Πομάκων της Θράκης.

http://www.zagalisa.gr/

δηλωνουν οτι νιωθουν Ελληνες και οτι δεν εχουν καμια σχεση με τους Τουρκους και τις προσπαθειες εκτουρκισμου που γινονται απο την Τουρκια

Υπάλληλος της κοινότητας Οργάνης με το σήμα των Γκρίζων Λύκων! Τεράστιο ζήτημα για τον πρόεδρο κ. Μεμέτ Εμίνογλου

Για εμάς τους Πομάκους κατοίκους της περιοχής Οργάνης, είναι γνωστό ότι το χωριό Άνω Βυρσίνη «παράγει» Ιμάμηδες, η Μυρτίσκη πατάτες, η Κύμη «πολύτεκνους» και ο Κάρδαμος όμορφα κορίτσια! Τους τελευταίους μήνες, ωστόσο, ανακαλύψαμε ότι η Οργάνη και η Δρανιά είναι χωριά που «παράγουν» και Γκρίζους Λύκους…

Μετά τον «καμαρωτό νεαρό» από την Οργάνη, του οποίου η φωτογραφία στο facebook έγινε θέμα στην εφημερίδα «ΖΑΓΑΛΙΣΑ» (Φεβρ. 2010), και νέο φυντάνι μας προέκυψε από το χωριό Δρανιά αυτή τη φορά.

Ο δημιουργόςΟ υπάλληλος της Κοινότητας Οργάνης... σελίδας στο facebook που είναι αφιερωμένη στο χωριό του, τη Δρανιά, φωτογραφίζεται σχηματίζοντας το σήμα κατατεθέν της τουρκικής φασιστικής οργάνωσης των Γκρίζων Λύκων. Μάλιστα, ο εικονιζόμενος νεαρός προσλήφθηκε πρόσφατα στην Κοινότητα Οργάνης ως υπάλληλος στο πρόγραμμα Μερικής Απασχόλησης (αναμένει την τοποθέτησή του)! Δεν γνωρίζουν ο κος Πρόεδρος και οι Κοινοτικοί Σύμβουλοι την δράση του νεαρού; Το να είσαι Γκρίζος Λύκος είναι μήπως κριτήριο για να προσληφθείς στην κοινότητα Οργάνης; Ο πρόεδρος της κοινότητας γιατρός κ. Μεμέτ Εμίνογλου πώς σκέφτεται να αντιδράσει;

Δεν μπορώ να μην εκφράσω την παρακάτω εύλογη απορία: Όταν, πριν δεκαπέντε χρόνια, πολλοί κάτοικοι της Κοινότητάς μας αποφάσισαν να βγουν δημόσια και να αυτοπροσδιοριστούν ως ΠΟΜΑΚΟΙ, η Τουρκία με τους χωριατοπρακτορίσκους της, την …Συμβουλευτική Επιτροπή και με την έμμεση αλλά ουσιαστική βοήθεια νομαρχών και λοιπών χριστιανών …παραγόντων του νομού Ροδόπης, έπεσαν με λύσσα πάνω τους να τους διαλύσουν, και, δυστυχώς, τα κατάφεραν. Τώρα που φτάσαμε στο σημείο η Άγκυρα να δημιουργεί φυτώριο παραγωγής Γκρίζων Λύκων μέσα σε μια αμιγώς ΠΟΜΑΚΙΚΗ Κοινότητα της Ελληνικής Θράκης, σκοπεύει κάποιος να κάνει κάτι;

Θα αντιδράσει η Περιφερειάρχης κα Θ. Κόκλα ή θα κάνει την Κινέζα; Οι χριστιανοί βουλευτές του νομού θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και στην συνταγματική τους αποστολή, θα αντιδράσουν ή για πολλοστή φορά «μούγκα στη στρούγκα;» Ο εισαγγελέας έχει κάποιο λόγο; Εμείς πάντως δεν θα ξεχάσουμε το θέμα.

(τεύχος 40, Απρίλιος 2010)

πηγη

ειναι θαυμαστο πως διοριζονται τουρκοι εθνικιστες την ιδια ωρα που διωκωνται ελληνες εκπαιδευτικοι επειδη -ΓΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ- διδασκουν ελληνικη ιστορια και πολιτισμο στους πομακους. και να πουμε οτι οι πομακοι δεν το ηθελαν να πω οκ αλλα οι ιδιοι οι ανθρωποι με γραπτη επιστολη τους ζητησαν την παραμονη της Νικοπουλου μετα την παραιτηση της ιδιας.. οι ιδιοι βγηκαν στα καναλια ( τοπικα βορειας ελλαδας γιατι τα μεγαλα ΜΜΕ ειναι βουτηγμενα στο ξεπουλημα και την παραπληροφορηση )και ειπαν τι προβλημα υπαρχει εκει πανω.

ζουν κατω απο ενα στρωμα φοβου το οποιο συντηρει και δημιουργει η Τουρκια μεσω του τουρκικου προξενειο ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.

τραβατε σε πομακοχωρια και ρωτηστε τους ντοπιους τι νιωθουν. ρωτηστε τους αν ειναι Τουρκοι και θα φυγετε με πισσα και πουπουλα το ιδιο μεσημερι.

Δημοσ.

O Τούρκος, ο κάθε Τούρκος άσχετα πολιτικής χωροθέτησής του, βλέπει τον κάθε άλλο λαό σε σχέση κάθετη

και αδυνατεί να την δεί σε οριζόντια.

Ο Τούρκος βλέπει τον εαυτό του στην κορυφή και οι άλλοι λαοί ένα ή περισσότερα σκαλιά παρακάτω απ αυτόν.

Δεν είναι θέμα εθνικισμού του Έλληνα είναι θέμα οθωμανικής νοοτροπίας που έχει στην ψυχοσύνθεσή του κάθε Τούρκος.

Αυτός με το κεφάλι όρθιο στητός και οι άλλοι λαοί να τον προσκυνούν με το κεφάλι σκυφτό.

Αυτή είναι η ψυχοσύνθεση του Τούρκου.

Με έναν τέτοιον λαό με μια τέτοια ψυχοσύνθεση δεν μπορείς ποτέ να συννενοηθείς.

Είτε είσαι Έλληνας είτε Βούλγαρος είτε Σύρος είτε οτιδήποτε.

Θέλει να σε έχει ραγιά να τον προσκυνάς. σαν αφέντη.

Αυτή την νοοτροπία και ψυχοσύνθεση την έχουν από τότε που ξεκίνησαν απ τη βάθη της Ανατολής και ποτέ δεν την άφησαν.

Ας διαβάσει κάποιος πως ο Κεμάλ εμπότιζε με αυτήν την νοοτροπία τους στρατιώτες του

και πόσο εύκολα γίνονταν αυτή αποδεκτή απ τους Τούρκους.

Με τους Τούρκους υπάρχουν δύο επιλογές:

τους πατάς ή σε πατάνε.

Τους κυριαρχείς ή σε κυριαρχούνε.

Άλλη επιλογή δεν υπάρχει.

Μόνο στην σφαίρα ενός μελλοντικού ουτοπικά ιδεατού κόσμου

μπορεί να φανταστεί κάποιος μια σχέση συννενόησης με τον Τούρκο.

Δημοσ.
ShemaleBaphomet, ένα άλλο χαρακτηριστικό της κοινωνικής ομάδας της οποίας είσαι μέρος, είναι η σπασμωδική αντίδραση στις "προσβολές". Μην αντιδράς σπασμωδικά, όχι άλλο Άσιμο, μη μου αναφέρεις άλλα τσουβαλοποιημένα παραδείγματα "για τους Ρωμαίους", μην μου λες για τον πατριωτισμό "των γερμανών", και μα το θέο μη δίνεις εθνική ταυτότητα σε συμπεριφορές. Δεν "την λέω" στους Αρχαίους Έλληνες, την λέω σε εσένα, στον ShemaleBaphomet που δεν έχεις προσωπικότητα, αναμασάς μασημένη τροφή, και δεν έχεις δυνατότητα κατανόησης όχι του Ελληνικού Πνεύματος, αλλά ούτε καν ενός μικρού ποστ του ταπεινού carlmikaze. Σου εξήγησα πέντε πράγματα για το γιατί Ερεθίζεσαι Ερωτικά με το να μιλάς για το Αρχαίο Ελληνικό Πνεύμα, χωρίς να σε απασχολεί στάλα πως εξελίχθηκαν οι Ιδέες (Ελληνικές και μη) στα αλήθεια στον σύγχρονο κόσμο. Δεν σε απασχολεί τι έλεγε ο Δημόκριτος και ο Πυθαγόρας και ο Ηρόδοτος, σε απασχολεί που νομίζεις πως είσαι απόγονός τους και φυσικά έχεις κληρονομήσει το γονίδιο της γνώσης και την ευφυίας τους. Δεν έθιξα τα κακώς κείμενα στην Αρχαία ή Νέα Ελλάδα, στην ανατολική ή δυτική γερμανία, στην τουρκία και στους Γαργαλιάνους. Θίγω την ασοβαρότητα των όσων επικαλείσαι, με βάσει Εσένα, τον Τίποτα που καμώθηκε Αφυπνισμένος Υπήκοος του Ελληνισμού.

Κάνε μια χάρη στον εαυτό σου, αλλά και στον εαυτό μου, και μην απαντήσεις.

Καταρχήν δεν δέχομαι ταμπέλες απο μάγκες του TCP/IP.. Τον Ασημο σας τον κοπανάω γιατί είναι ίσως ο μόνος Αριστερός που ήταν πραγματικά Αριστερός.. Ούτε αυτός δεχόταν ταμπέλές απο κώλους, χέστες και κάλπικους φονιάδες.. Αυτό που δέν έχετε καταλάβει κάτι αποχαυνωμένα κόκκινα τερατάκια είναι ότι άσχετα απο την ιδεολογία του καθενός μπορείς να μάθεις πολλά πράγματα απο κάποιον άν πράγματι είναι ΙΔΕΟΛΟΓΟΣ.. Εσείς τώρα μήν σου πώ τί είστε...

Κατα δεύτερον για την προσωπικότητα μου.. Δέν ξέρω τί είμαι ρε σύ.. Αν είμαι ανέραστος-ερεθισμένος, ψωνιο-ξύπνιος κτλ.. Ενα ξέρω μόνο.. Αμα με καλέσει η πατρίδα μου να θυσιαστώ για την πάρτυ της θα θυσιαστώ.. Θα πάρω το αεροπλάνο απο τη Στοκχόλμη και θα θυσιαστώ.. Για μένα το υπέρτατο ιδανικό είναι η πατρίδα μου.. Πάνω απο όλα.. Ολα τα αλλα τα καραμελιστικα που σας μαθαίνουν στα κόμματα σας τα ακούμε βερεσε.. Εχω νοημοσύνη και δέν με μεταχειρίζεται εμένα κανένα τσομπανάκι...

Ο πολιτισμός των αρχαίων Ελλήνων είναι παγκόσμιος.. και οι "συμπεριφορές" που είχαν σου αποδεικνύω ότι εφαρμόζονται στους διάφορους ανεπτυγμένους λαούς.. Ωραία τώρα τί θές να ασχοληθούμε? Με τον Στάλιν? Με την Λούξεμπεργκ? και πώς τον λένε τον άλλο? Τον ξεχνάω.. Άιντε ρε κάντε τούμπες..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...