Προς το περιεχόμενο

Συμπαρασταση στην ηρωικη δασκαλα Χαρά Νικοπούλου

tzizzz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η θρησκεια γενικα ειναι τροχοπεδη στην ελευθερη σκεψη,τρεφει εθνικα μιση για τα συμφεροντα καποιων κ.τ.λ. Εχει χασει ηδη τρομερο εδαφος στην Ευρωπη και αρχιζει και χανει και στην Αμερικη.

Προσωπικα ομως δεν μπορω να πω οτι ολες οι θρησκειες ειναι το ιδιο βλαβερες.Ασφαλως και υπαρχουν Χριστιανοι ακραιοι και βιαιοι αλλα το Ισλαμ στην τεραστια πλειοψηφια του ειναι ακραιο.Ειναι αδιαλλακτο και στις περισσοτερες για να μην πω σε ολες τις χωρες που ειναι επικρατουσα θρησκεια οι θρησκευτικες,εθνικες και αλλες μειονοτητες καταπιεζονται φριχτα.

Δεν νομιζω οτι ειναι συγκρισιμο μεγεθος ,το Ισλαμ με τις αλλες θρησκειες ,τουλαχιστον με τον τροπο που το λατρευουν ειναι πηγη βιας,μισαλλοδοξιας ,ρατσισμου,εθνικισμου και καταπιεσης των ανθρωπινων δικαιωματων.

Σε αντιθεση θρησκειες οπως ο Χριστιανισμος,Ινδουισμος και ειδικα ο Βουδισμος που μου αρεσει σαν φιλοσοφια ειναι πολυ πιο ανεκτικες και δεν ειχαν ποτε προβλημα συνυπαρξης στην ιδια χωρα.Αντιθετα οι Μουσουλμανοι συνεχως εχουν αιματηρες συγκρουσεις με ολες τις αλλες θρησκειες π.χ. στην Ινδια.

Ναι ειμαι καθετα αντιθετος σε καθε εθνικιστικη/θρησκευτικη προπαγανδα γιατι στη σημερινη εποχη τις θεωρω βλαβερες για τον ελευθερο ανθρωπο αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα τις δω με το ιδιο πρισμα.

Εδω μαστιγωνουν μια 17αχρονη κοπελα ,ντοκουμεντο,γιατι την ειδαν να μιλαει με ενα αγορι στην ηλικια της και γιατι βγηκε απο το σπιτι της χωρις αδεια.

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=oqT-mVhiDuI[/ame]

Εγω δηλωνω ευθαρσως οτι αν ποτε δω στην χωρα μου να φερονται ετσι οχι μονο σε γυναικα αλλα σε οποιονδηποτε ανθρωπο θα αρχισω να καθαριζω τετοια οντα που ειναι χειροτερα απο ζωα.

• Απαντ. 783
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τηζερ δεν συμφωνω με οποιοδηποτε διακριτικο φοραει κανεις που δηλωνει τη θρησκεια του, ωστοσο οφειλει ο καθενας μας να αναγνωριζει το δικαιωμα στους αλλους να εκφραζονται πανω σε αυτο οπως γουσταρουν. Για το κιπά των Εβραιων έχεις το ιδιο προβλημα; Ειναι οπισθοδρομικο;

Οπως και να εχει η Συλβια ανεφερε τι συμβαινει στην Γερμανια με τους Τουρκους και σε γενικες γραμμες νομιζω εχει ξαναειπωθει σε αυτο το θρεντ οτι οταν δεν υπαρχει δυνατοτητα απορροφησης μιας μειονοτητας σε μια χωρα, συνηθως δεν φταιει η μειονοτητα αλλα η δυσλειτουργια της χωρας.

Και για να ειμαι ξεκαθαρη δεν θεωρω οτι ολα οσα συμβαινουν ανατολικα μας ειναι ροδινα, αλλα δεν ειναι δυνατον να κατηγορουμε για φανατισμο τους απο 'κει οταν στο ονομα του δυτικου πολιτισμου, του ενδοξου παρελθοντος, της Μεγαλης Ιδεας ή όποιας αλλης γελοιοτητας εχει φυτευτει στον εγκεφαλό μας για να πειστουμε για τη διαφορετικότητα μας, περναμε στον ίδιο φανατισμό και μάλιστα με άλλοθι τον πολιτισμό και την γνώση.

Τουλαχιστον αυτοί έχουν κάποια αλλόκοσμα πιστεύω και μια ιστορία που τα δικαιολογεί. Εδω πέρα συζηταμε να τους καψουμε ζωντανους γιατι ειναι "ζωα που γεννοβολανε" και εμεις "ξερουμε". Και το 3ο Ράιχ ηξερε.

Προσκυνηστε τον αποπατο. Κυριοι.

Δημοσ.

YiN,

Συμφωνω απολυτα με οτι λες αλλα δεν νομιζεις οτι το Ισλαμ,ισως οχι αυτουσια,αλλα οπως λατρευεται και εφαρμοζεται ειναι οτι πιο αηδιαστικο ,οχι μονο για την γυναικα αλλα και για καθε ανθρωπο που σεβεται την διαφορετικοτητα? Ξερεις εκει ατομα που ειναι αριστερα και αθεα τα κανουν κεμπαμπ(λιγο black humour).

Ο λογος που σου απευθυνομαι ειναι γιατι δεν ειναι αληθεια οτι υπαρχει το ιδιο ποσοστο φανατισμου αναμεσα στην χριστιανικη Ευρωπη(και Ελλαδα)και Αμερικη ,Νοτια Αμερικη,που υπαρχει στις Αραβικες χωρες ,στο Πακισταν,Ιρακ,Ιραν σε καμμια περιπτωση ,ουτε καν για αστειο.Μην μου πεις για την Κου Κλουξ Κλαν γιατι στο Ιραν π.χ. κυβερναν οι αντιστοιχοι Μουτζαχεντιν ενω τους ΚΚΚ τους εχουνε για τις κλωτσιες στην Αμερικη.

Πιστευεις οτι ειναι δυνατον ποτε αυτοι οι ανρθωποι να συμβιωσουν με τον μοντερνο ,ανοιχτομυαλο Ελληνα?Δεν αναφερομαι στον καφρο,εθνικιστη Ελληνα που θεωρω οτι ειναι αισχρη μειοψηφια,αλλα με τον μεσο Ελληνα?

Και για να το παρουμε φιλοσοφικα το θεμα ,πως γινεται ,ακομη και αν γινει προσπαθεια συμβιωσης με αυτα τα ατομα που πιστευουν αυτες τις χυδαιες ,ηλιθιες ιδεες να μην υπαρχουν προβληματα οταν τον εχεις γειτονα και η δικη σου κορη βγαινει με μινι,και η δικη του με φερετζε και κελεμπια?Και οταν ακουσεις εσυ η δεις μια μερα να ξυλοφορτωνει την γυναικα του η την κορη του γιατι εκαναν καποια γελοια παραβαση?

Προσωπικα μπορω να ζησω σαν αδερφος με καθε συνανθρωπο μου που ειναι ανοιχτομυαλος και υπαρχει καποια στοιχειωδης βαση επικοινωνιας,αλλα σε ρωτω αν δω καποιον μουσουλμανο να χτυπαει την γυναικα του η την κορη του λογω της θρησκειας του,δεν ωφειλω να επεμβω και να τον κανω τοπι στο ξυλο?Σαν ανθρωπος ετσι απλα που δεν μπορει να βλεπει κτηνωδιες.

Προσωπικα σαν αριστερος,αν και σαν ανθρωπος μισω την βια,εχω αποδεχτει την ιδεα οτι δυστυχως καποτε μπορει να χρειαστει να συγκρουστω μεχρι θανατου με καποιους συνανθρωπους μου ,που και μονο η υπαρξη τους,λογω δηλητηριωδων αποψεων που εχουνε,πανε την κοινωνια πισω.Αυτοι λοιπον οι σκοταδιστες μουσουλμανοι ειναι απο εκεινους που θα χρειαστει να καθαρισω.Δεν το θελω ,δεν μου αρεσει αλλα ισως ειναι αναποφευκτο.

Δημοσ.

Προσωπικά πάντως, θα σκότωνα με την ίδια ευχαρίστηση κάποιον που δέρνει τη γυναίκα του λόγω μιας θρησκείας και κάποιον που είναι αγαθός και πράος λόγω μιας άλλης. Καταλαβαίνω πως το βλέπει κανείς ως θέμα συνεπειών, αλλά εγώ ξερνάω (κυρίως) με τα κίνητρα.

Και στην τελική, καλύτερα μια λιθοβολισμένη ΤΣΟΥΛΑ από κάτι χιλιάδες σφαγμένους Άραβες από Σταυροφόρους!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Συγγνώμη αλλά το παρατραβάμε.

Το να λέει κάποιος ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ορθόδοξος ότι ...οι Μουσουλμάνες καταπίεζονται και ότι ντύνονται σαν καρναβάλι,κράζει από μακριά ποιος έχει τελικά το πρόβλημα.

Σε πληροφορώ λοιπόν πως η κάλυψη των μαλλιών από μαντίλι δεν είναι μόνο θέμα Μουσουλμάνων,αλλά και των ορθόδοξων Εβραϊκών γυναικών και στις γυναίκες που ασπάζονται τον Ινδουισμό.

Στο κοράνι δεν αναφέρεται πως "οι γυναίκες πρέπει να καλύβουν το πρόσωπό τους" αλλά ότι "να φοράνε το ύφασμα για να τις αναγνωρίζουν (ότι είναι Μουσουλμάνες) και να καλύβουν τα κοσμήματά τους εφ'όσον βρίσκονται με ανθρώπους κατώτερης τάξης(για να μην προκαλούνε).Για τους άντρες δε,είναι πάλι επιλογή τους να φοράνε το τούρμπαν,όπως και είναι ακόμα συνηθές φαινόμενο (ο προφήτης τους Μωάμεθ κατά πάσα πιθανότητα φορούσε το τούρμπαν).

Στην θρησκεία του Σικισμού,το τούρμπαν ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ στους ΑΝΤΡΕΣ.

Αυτά για να μην λέμε για τους "φανατικούς" Μουσουλμάνους.

Στον Ινδουισμό οι γυναίκες καλύβουν τα μαλλιά και το πρόσωπο κατά το πρότυπο της Σίτα,την γυναίκα του ινδουιστικού θεού Ραμά.

Ωραία η συζήτηση πάντος.

Δεν φαίνεται καθόλου τη γνώμη έχετε γενικά για τους Μουσουλμάνους...μετά μιλάτε πως αυτοί είναι οι φανατισμένοι και ότι είναι αυτοί που "κάνουν κακό στον κόσμο"

Να μην θυμίσω τι έκαναν οι καλοί ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ Αγγλοι στην Ινδία ...ούτε να θυμήσω τι έκαναν οι καλοι ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ Αμερικάνοι στους Αφρικανούς όταν τους σκλαβοπαζάρωναν.

Ούτε να θυμήσω τι έκαναν οι καλοί χριστιανοί Ισπανοί κατά την Ιερά Εξέταση.

Ω ναι ,να μην τα θυμήσω.Αφού εδώ μιλάμε για τους ...μουσουλμάνους και μας βάζετε βίντεο από φανατισμένους.

Αν υπήρχαν βίντεο με τους καλούς παππάδες που κακοποιούν σεξουαλικά μικρά παιδιά,αργά η γρήγορα,θα έμπενε και εδώ μέσα.

Δημοσ.
Προσωπικά πάντως, θα σκότωνα με την ίδια ευχαρίστηση κάποιον που δέρνει τη γυναίκα του λόγω μιας θρησκείας και κάποιον που είναι αγαθός και πράος λόγω μιας άλλης. Καταλαβαίνω πως το βλέπει κανείς ως θέμα συνεπειών, αλλά εγώ ξερνάω (κυρίως) με τα κίνητρα.

Και στην τελική, καλύτερα μια λιθοβολισμένη ΤΣΟΥΛΑ από κάτι χιλιάδες σφαγμένους Άραβες από Σταυροφόρους!!!!!!!!!!!!!!

Καταλαβαινω πως το λες.Αλλα αν και συμφωνω ως ενα σημειο,πρεπει να παραδεχτεις οτι λιγο δυσκολο να σκοτωσεις καποιον που τουλαχιστον ειναι πραος ,μονο και μονο γιατι εχει ανυπαρκτους φιλους(θεο)γιατι αν ειναι διαλεκτικος ,εκει τουλαχιστον μπορει να υπαρξει καποια συννενοηση. Π.χ. εγω στην σχολη που δουλευω ειπα μεσα στην ταξη οτι ειμαι αθεος και οτι αυτα ειναι παραμυθια.Ενας μικρος αριθμος ανθρωπων ηθελε να φυγω αλλα η μεγαλη πλειοψηφια,που ηταν και θρησκευομενη εκανε σαφες στον εργοδοτη μου οτι ειναι στο πλευρο μου.Αναμεσα στο 90% που ηταν υπερ μου ηταν και ενας γονιος που ηταν ιερωμενος! Τωρα νομιζω ξερουμε τι θα γινοταν αν το ειχα πει αυτο στο Καρατσι ετσι?Θα τις αρπαζα στην καλυτερη περιπτωση.

Δημοσ.

Σε γενικές γραμμές, όπου λείπει Παιδεία και Βιοτικό Επίπεδο, είναι χώρος που ακμάζουν οι θρησκείες και οι εθνικισμοί. Και επειδή υπάρχει διαβάθμιση στην Παιδεία και στο Βιοτικό Επίπεδο, χρονικά αλλά και τοπικά, υπάρχει και διαβάθμιση στα μέσα πειθούς. Υπάρχουν "light" θρησκείες και "hardcore" θρησκείες. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει με τους εθνικισμούς. Όταν δεν μείνει ίχνος προσωπικότητος στον καθένα λόγω των κοινωνικών συνθηκών, έρχονται οι Μεγάλοι Προστάτες, η Θρησκεία και η Πατρίδα. Αλλά άλλο target group έχει η μία, άλλο η άλλη. Άλλα μέσα πειθούς, άλλη προπαγάνδα, άλλες επιταγές, άλλες υποσκέσεις, σε άλλους σώνεται η ψυχή, άλλοι τρώνε ρύζια. Ακόμα και από αυτό καταλαβαίνεις σε ποιόν (και με βάση πχοιές ανάγκες) απευθύνεται καθετί. Το βέβαιο είναι πως αν κάποιος υπερασπίζεται κάποια "light" θρησκεία έναντι των σκληρότερων, είναι "hardcore" βλαξ. Αυτά είχα να πω, η δική μου γραμματέας είναι διακοπές, οπότε μην κάμετε τον κόπο.

Δημοσ.

Εκει ομως που υπαρχει η διαφορα, ειναι οτι ναι μεν πριν 600 χρονια οι σταυροφοροι εκαναν αυτα που εκαναν, αλλα στον 21ο αιωνα οι σταυροφοροι εξαφανιστηκαν, τα συγχωροχαρτια εξαφανιστηκαν, ο Γαλλιλαιος δικαιωθηκε, αλλα δυστυχως η λιθοβολισμενη τσουλα παραμενει.

Δημοσ.
Εκει ομως που υπαρχει η διαφορα, ειναι οτι ναι μεν πριν 600 χρονια οι σταυροφοροι εκαναν αυτα που εκαναν, αλλα στον 21ο αιωνα οι σταυροφοροι εξαφανιστηκαν, τα συγχωροχαρτια εξαφανιστηκαν, ο Γαλλιλαιος δικαιωθηκε, αλλα δυστυχως η λιθοβολισμενη τσουλα παραμενει.

Που δεν ειναι τσουλα ρε Luci η κοπελα.Απλα την ειδαν να μιλαει με ενα αγορι χωρις αδεια.

Sylvia δηλαδη εσυ μπορεις να συμβιωσεις με τον μουσουλμανο που δερνει την γυναικα του για πλακα και που δεχεται να γινει βαρβαρη σεξουαλικη επεμβαση στην κορη του (αυτο που τους κανουν οταν τελειωνουν την εφηβεια νομιζω)για να μην απολαμβανει το σεξ ,για να ειναι πιστη στον αντρα της?

Ενταξει τα εγκληματα των Χριστιανων στο παρελθον αλλα εδω μιλαμε για το τωρα.Και οι μουσουλμανοι εκαναν εγκληματα στο παρελθον και το ιδιο φριχτα.

Τωρα αυτα που λες οτι και στον Χριστιανισμο και στον Ινδουισμο επιβαλλουν τα μαντηλια,μαλλον πλακα κανεις ετσι?Δεν εχω δει εγω να πλακωνουν στο ξυλο ατομα που δεν το κανουν αυτο σε αυτες τις θρησκειες ,τα πραγματα ειναι πολυ πιο ανεκτικα.

Δεν γινεται να βαλουμε τα πραγματα σε κοινο παρονομαστη μονο και μονο για να ειμαστε δικαιοι απεναντι στις θρησκειες γιατι αντικειμενικα δεν εχουν τον ιδιο βαθμο μισους και μισαλλοδοξιας στον 21 αιωνα!

Για ψαξε σε παρακαλω τον ορο honour killing στο google και πες μου σε ποια αλλη θρησκεια συμβαινει αυτο και σε αυτους τους αριθμους.

---------- Προσθήκη στις 17:44 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:34 ----------

Σε γενικές γραμμές, όπου λείπει Παιδεία και Βιοτικό Επίπεδο, είναι χώρος που ακμάζουν οι θρησκείες και οι εθνικισμοί. Και επειδή υπάρχει διαβάθμιση στην Παιδεία και στο Βιοτικό Επίπεδο, χρονικά αλλά και τοπικά, υπάρχει και διαβάθμιση στα μέσα πειθούς. Υπάρχουν "light" θρησκείες και "hardcore" θρησκείες. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει με τους εθνικισμούς. Όταν δεν μείνει ίχνος προσωπικότητος στον καθένα λόγω των κοινωνικών συνθηκών, έρχονται οι Μεγάλοι Προστάτες, η Θρησκεία και η Πατρίδα. Αλλά άλλο target group έχει η μία, άλλο η άλλη. Άλλα μέσα πειθούς, άλλη προπαγάνδα, άλλες επιταγές, άλλες υποσκέσεις, σε άλλους σώνεται η ψυχή, άλλοι τρώνε ρύζια. Ακόμα και από αυτό καταλαβαίνεις σε ποιόν (και με βάση πχοιές ανάγκες) απευθύνεται καθετί. Το βέβαιο είναι πως αν κάποιος υπερασπίζεται κάποια "light" θρησκεία έναντι των σκληρότερων, είναι "hardcore" βλαξ. Αυτά είχα να πω, η δική μου γραμματέας είναι διακοπές, οπότε μην κάμετε τον κόπο.

Παρα πολυ σωστα(το δευτερο + το πηρες απο μενα στο προηγουμενο post σου) και στο τελικο σχολιο να προσθεσω και εγω πως επισης οποιος εξισωνει τις κοινωνικες επιπτωσεις και τις συγκρουσεις που μπορει να προκυψουν συγκριτικα αναμεσα σε πιο ηπιες θρησκειες με τις κτηνωδεις σκληροπυρινικες ,μονο και μονο για να φανει ποιο δικαιος,αγνοωντας τις ειδοποιους διαφορες,ειναι επισης hardcore βλαξ και εκτος πραγματικοτητας.

(Η δικη μου γραμματευς ειναι μαζι μου σε νησι.:devil:)

Δημοσ.
Καμία,μα καμία σχέση .

Και οι Ιταλοί κάνουν μπαμ αν το θέσεις έτσι...είναι καβγατζήδες και κάνουν φασαρία.

Και σε πληροφορώ πως και μιλούν τέλεια τα Γερμανικά,και γερμανικά σχολεία πάνε,και συμμετέχουν σε άλλες "Γερμανικές" πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Και οι Γερμανοί δεν τους έχουν στην μπούκα ...δεν είναι Ελλάδα εκεί .

και ποτέ,μα ποτέ δεν είδαΤούρκικη σημαία διαγραμμένη με χ.Ίσως να σου έτυχε.

Είναι λογικό πως,λόγω το ότι υπάρχουν πολλές περιοχές που έχουν οι Τούρκοι τα μαγαζιά τους,να περνάς από κει και να ακούς τούρκικα.Αυτό γίνεται όμως και στις περιοχές που μένουν οι Ελληνες ,οι Ιταλοί και οι Άραβες...οπότε δεν έχει κάποια βάση αυτή η θεωρία.

Και όπως κρατάνε και οι Ομογενείς κάποια έθιμα που στην Ελλάδα έχουν ξεχαστεί,έτσι και οι Τούρκοι το ίδιο και βλέπουν το φως ανάποδα όταν πάνε στην πατρίδα τους.

Στο Ντισελντορφ-Κρεφελντ που εμεινα, οι Τουρκοι κανανε μπαμ απο μακρια και θα σου πω γιατι.

Χωρια τις μαντηλες στις οποιες εστιασαν καποιοι δεν εννοουσα ακριβως αυτο. (btw θυμηθηκα μια Τουρκαλα πιτσιρικα με μαντηλα αλλα και σκουλαρηκι στη μυτη--> Οταν η μοδα συνδυαζεται με την παραδοση, στην κυριολεξια) .

Λογου χαρη, οι δρομοι στη Γερμανια συνηθως ακομα και οι κεντρικοτεροι ειναι παρα πολυ ησυχοι. Αν λοιπον στο βαθος ακουσεις καποιον να ειναι φωνακλας, να μιλαει οπως μιλαν οι Ελληνες εδω και γενικα να δειχνει να μην αντιλαμβανεται σε τι περιβαλλον βρισκεται, ή κανας μεθυσμενος Γερμανος θα ειναι ή Τουρκος. Δε το λεω ρατσιστικα, λεω οτι παρατηρησα εγω.

Αλλο σκηνικο. Στους δρομους τα αμαξια τους ειναι mercedes/bmw/audi/vw 2ετιας/3ετιας καινουρια στην πενα κλπ. Αν δεις λοιπον κανενα seataκι, αλλα ακομα και mercedes/audi κλπ με εξατμισεις, ηχοσυστηματα κλπ -δηλαδη παρομοιο με τους δικους μας καγκουρες- συνηθως βλεπεις Τουρκους μεσα.

Τι θελω να πω. Αυτα που εδω στην Ελλαδα βλεπω και αηδιαζω, τα εβλεπα εκει αλλα οχι απο Ελληνες, οχι απο Ιταλους αλλα απο Τουρκους. Ηταν οι μονοι που δεν ειχαν προσαρμοστει στο προηγμενο περιβαλλον τους, οι μονοι που ξεχωριζαν απο αποσταση.

Αυτα με τα Χ στις τουρκικες σημαιες στα τρενα τους, δεν ξερω αλλα στο Κρεφελντ και το Ντισελντορφ, ειδα καμποσες τουρκικες σημαιες με Χ. Δεν εχω κανενα λογο να πω ψεματα, δεν κανω καμια προβοκατσια αυτη τη στιγμη, οτι ειδα λεω.

Δημοσ.
Που δεν ειναι τσουλα ρε Luci η κοπελα.Απλα την ειδαν να μιλαει με ενα αγορι χωρις αδεια.

Sylvia δηλαδη εσυ μπορεις να συμβιωσεις με τον μουσουλμανο που δερνει την γυναικα του για πλακα και που δεχεται να γινει βαρβαρη σεξουαλικη επεμβαση στην κορη του (αυτο που τους κανουν οταν τελειωνουν την εφηβεια νομιζω)για να μην απολαμβανει το σεξ ,για να ειναι πιστη στον αντρα της?

Ενταξει τα εγκληματα των Χριστιανων στο παρελθον αλλα εδω μιλαμε για το τωρα.Και οι μουσουλμανοι εκαναν εγκληματα στο παρελθον και το ιδιο φριχτα.

Τωρα αυτα που λες οτι και στον Χριστιανισμο και στον Ινδουισμο επιβαλλουν τα μαντηλια,μαλλον πλακα κανεις ετσι?Δεν εχω δει εγω να πλακωνουν στο ξυλο ατομα που δεν το κανουν αυτο σε αυτες τις θρησκειες ,τα πραγματα ειναι πολυ πιο ανεκτικα.

Δεν γινεται να βαλουμε τα πραγματα σε κοινο παρονομαστη μονο και μονο για να ειμαστε δικαιοι απεναντι στις θρησκειες γιατι αντικειμενικα δεν εχουν τον ιδιο βαθμο μισους και μισαλλοδοξιας στον 21 αιωνα!

Για ψαξε σε παρακαλω τον ορο honour killing στο google και πες μου σε ποια αλλη θρησκεια συμβαινει αυτο και σε αυτους τους αριθμους.

Κοίτα για να μην παρεξηγηθώ.Δεν αμφιβάλλω,πως,συνήθως ακούμε για βία κατά των γυναικών από Μουσουλμάνους.Ξέρω τον όρο που λες Honour Killing,συνέβει μάλιστα σε μια πρώην συνεργάτιδα της αδερφής μου,Τουρκάλα,η οποία όταν χώρισε,έφυγε από εδώ που μένουμε και πήγε να μείνει στους γονείς της.Ο πρώην άντρας της την βρήκε και την σκότωσε (έγινε κάπου τον Μάιο αυτό).

Και βέβαια δεν θα δεχόμουν κάποιον ΓΕΝΙΚΑ να απειλεί την σωματική μου ακεραίοτητα.Θέλω να τονίσω πως αυτό μπορεί να συμβεί και εκτός Μουσουλμανικής χώρας.

Θεωρώ πως,όσες φορές ακούμε για αυτούς που σκοτώνουν τις γυναίκες σε Ισλαμικές χώρες,άλλες τόσες ακούμε για παππάδες που ...κάνουν ότι κάνουν.Ναι μεν,δεν είναι το θέμα αυτό,όπως έγραψες,αλλά όταν μιλάμε ΑΠΟΛΥΤΑ,να έχουμε και στο πίσω μέρος του κεφαλιού μας,πως,οι δικοί μας (Χριστιανική) κοινότητα δεν πάει και καλύτερα.

Δεν κάνω πλάκα όσον αφορά αυτά που έγραψα για τις θρησκείες,μπορείς ανά πάσα στιγμή να το ψάξεις και να δεις ότι ισχύει.(εγώ πήρα τις πληροφορίες μου από κάποια παλιά βιβλία που έχω για τις θρησκείες) .

Εν τέλη είναι αυτό που έγραψε ο carlmikaze.

να πω πως και η δυτικές χώρες κάνουν απίστευτη αρνητική προπαγάνδα ενάντια στους Μουσουλμάνους,που ίσως στην Ελλάδα να μην είναι ακόμα τόσο εμφανές...Ολα έχουν τον λόγο τους.

---------- Προσθήκη στις 16:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:53 ----------

Στο Ντισελντορφ-Κρεφελντ που εμεινα, οι Τουρκοι κανανε μπαμ απο μακρια και θα σου πω γιατι.

Χωρια τις μαντηλες στις οποιες εστιασαν καποιοι δεν εννοουσα ακριβως αυτο. (btw θυμηθηκα μια Τουρκαλα πιτσιρικα με μαντηλα αλλα και σκουλαρηκι στη μυτη--> Οταν η μοδα συνδυαζεται με την παραδοση, στην κυριολεξια) .

Λογου χαρη, οι δρομοι στη Γερμανια συνηθως ακομα και οι κεντρικοτεροι ειναι παρα πολυ ησυχοι. Αν λοιπον στο βαθος ακουσεις καποιον να ειναι φωνακλας, να μιλαει οπως μιλαν οι Ελληνες εδω και γενικα να δειχνει να μην αντιλαμβανεται σε τι περιβαλλον βρισκεται, ή κανας μεθυσμενος Γερμανος θα ειναι ή Τουρκος. Δε το λεω ρατσιστικα, λεω οτι παρατηρησα εγω.

Αλλο σκηνικο. Στους δρομους τα αμαξια τους ειναι mercedes/bmw/audi/vw 2ετιας/3ετιας καινουρια στην πενα κλπ. Αν δεις λοιπον κανενα seataκι, αλλα ακομα και mercedes/audi κλπ με εξατμισεις, ηχοσυστηματα κλπ -δηλαδη παρομοιο με τους δικους μας καγκουρες- συνηθως βλεπεις Τουρκους μεσα.

Τι θελω να πω. Αυτα που εδω στην Ελλαδα βλεπω και αηδιαζω, τα εβλεπα εκει αλλα οχι απο Ελληνες, οχι απο Ιταλους αλλα απο Τουρκους. Ηταν οι μονοι που δεν ειχαν προσαρμοστει στο προηγμενο περιβαλλον τους, οι μονοι που ξεχωριζαν απο αποσταση.

Αυτα με τα Χ στις τουρκικες σημαιες στα τρενα τους, δεν ξερω αλλα στο Κρεφελντ και το Ντισελντορφ, ειδα καμποσες τουρκικες σημαιες με Χ. Δεν εχω κανενα λογο να πω ψεματα, δεν κανω καμια προβοκατσια αυτη τη στιγμη, οτι ειδα λεω.

Ναι αυτό με τα αυτοκίνητα είναι αλήθεια.Είναι γνωστοί για την μόστρα που κάνουν με τις μπέμπες !

Παρόλα αυτά τους θεωρώ πολύ προσαρμόσιμους εδώ.Δεν έχω συναντίσει συχνά κάποιον που να μην μιλάει γερμανικά,τυχαίνει και να βλέπω παρέες από Τούρκους να μιλάνε ΜΟΝΟ γερμανικά.

Εγραψα πιο πάνω για ένα εγκλημα πάθους που έγινε από Τούρκο,θεωρώ το ίδιο γίνεται και στην Τουρκία και όχι μόνο εδώ.Φανατικοί υπάρχουν παντού.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...