PaNtErAz Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Έλα γαμώτο, μου τον σηκώνετε βραδιάτικα. Σε φτιάχνουν οι shemale (ελληνιστί: τραβέλια);
PaNtErAz Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Έλα γαμώτο, μου τον σηκώνετε βραδιάτικα. Σε φτιάχνουν οι shemale (ελληνιστί: τραβέλια);
Physics_Rulez Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Οι κουμμουνιστές είναι υλιστές Και οι χριστιανοί μείναν αδειανοί Τα αναρχικά έχουν όρια Σε παντρεύτηκα με βλεννόρροια Εμένα πάντως με άρεσε. Ο καθένας τάσσει τη μουσική εκεί που τον βολεύει. Ένας κομμουνοαναρχικός ας πούμε νομίζει ότι ο Άσιμος θα τον συμπαθούσε. Κρακ κρακ ή μήπως φλαπ φλαπ; Σε φτιάχνουν οι shemale (ελληνιστί: τραβέλια); με το σύμβολο φτιάχτηκε. Μαμώ τη δασκάλα μου την ηρωική
Physics_Rulez Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Οι κουμμουνιστές είναι υλιστές Και οι χριστιανοί μείναν αδειανοί Τα αναρχικά έχουν όρια Σε παντρεύτηκα με βλεννόρροια Εμένα πάντως με άρεσε. Ο καθένας τάσσει τη μουσική εκεί που τον βολεύει. Ένας κομμουνοαναρχικός ας πούμε νομίζει ότι ο Άσιμος θα τον συμπαθούσε. Κρακ κρακ ή μήπως φλαπ φλαπ; Σε φτιάχνουν οι shemale (ελληνιστί: τραβέλια); με το σύμβολο φτιάχτηκε. Μαμώ τη δασκάλα μου την ηρωική
grimpr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 http://en.wikipedia.org/wiki/Nihal_Ats%C4%B1z [ame]http://www.youtube.com/watch?v=XwfZtpB9cx4&feature=related[/ame]
grimpr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 http://en.wikipedia.org/wiki/Nihal_Ats%C4%B1z [ame]http://www.youtube.com/watch?v=XwfZtpB9cx4&feature=related[/ame]
Sylvia88 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 τι εστί τούρκοι εν έτη 2010 Τουρκικά Γκέτο στην Γερμανία Λάθος και ψευδές. Οχι άλλα τέτοια blog,σας ικετεύω !
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Λάθος και ψευδές.Οχι άλλα τέτοια blog,σας ικετεύω ! Παντως οι Τουρκοι ειναι ισως ο πιο απροσαρμοστος λαος απο οσους μεταναστευσαν και ζουν εκει σημερα. Κανουν μπαμ αναμεσα σε ολους τους αλλους. Για γκετο δεν εχω αντιληφθει κατι, αλλα σιγουρα δεν ειναι ενα με ολη την υπολοιπη πολυπολιτισμικη Γερμανια. Και αν ο μεσος Γερμανος (δεν μιλαω για εθνικιστες) εχει στη "μπουκα" καποια εθνικοτητα εκει, ναι αυτοι ειναι οι Τουρκοι. Πχ στα αστικα τους τραμ/μετρο κλπ εχουν πλακαρντ με τις σημαινες απο πολλες χωρες του κοσμου, μεταξυ αυτων και της Τουρκιας (οπως και της Ελλαδας). Ε συνηθως πανω απτη σημαια της Τουρκιας βλεπεις ενα Χ με μαρκαδορο κλπ. * Και μην μου πειτε οτι ειναι Ελληναρες αυτοι που τα βαζουν τα Χ plz, ειδικα οσοι δεν εχετε περασει απο Γερμανια εστω για βολτα...
Sylvia88 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Παντως οι Τουρκοι ειναι ισως ο πιο απροσαρμοστος λαος απο οσους μεταναστευσαν και ζουν εκει σημερα. Κανουν μπαμ αναμεσα σε ολους τους αλλους. Για γκετο δεν εχω αντιληφθει κατι, αλλα σιγουρα δεν ειναι ενα με ολη την υπολοιπη πολυπολιτισμικη Γερμανια. Και αν ο μεσος Γερμανος (δεν μιλαω για εθνικιστες) εχει στη "μπουκα" καποια εθνικοτητα εκει, ναι αυτοι ειναι οι Τουρκοι. Πχ στα αστικα τους τραμ/μετρο κλπ εχουν πλακαρντ με τις σημαινες απο πολλες χωρες του κοσμου, μεταξυ αυτων και της Τουρκιας (οπως και της Ελλαδας). Ε συνηθως πανω απτη σημαια της Τουρκιας βλεπεις ενα Χ με μαρκαδορο κλπ Καμία,μα καμία σχέση . Και οι Ιταλοί κάνουν μπαμ αν το θέσεις έτσι...είναι καβγατζήδες και κάνουν φασαρία. Και σε πληροφορώ πως και μιλούν τέλεια τα Γερμανικά,και γερμανικά σχολεία πάνε,και συμμετέχουν σε άλλες "Γερμανικές" πολιτιστικές εκδηλώσεις. Και οι Γερμανοί δεν τους έχουν στην μπούκα ...δεν είναι Ελλάδα εκεί . και ποτέ,μα ποτέ δεν είδαΤούρκικη σημαία διαγραμμένη με χ.Ίσως να σου έτυχε. Είναι λογικό πως,λόγω το ότι υπάρχουν πολλές περιοχές που έχουν οι Τούρκοι τα μαγαζιά τους,να περνάς από κει και να ακούς τούρκικα.Αυτό γίνεται όμως και στις περιοχές που μένουν οι Ελληνες ,οι Ιταλοί και οι Άραβες...οπότε δεν έχει κάποια βάση αυτή η θεωρία. Και όπως κρατάνε και οι Ομογενείς κάποια έθιμα που στην Ελλάδα έχουν ξεχαστεί,έτσι και οι Τούρκοι το ίδιο και βλέπουν το φως ανάποδα όταν πάνε στην πατρίδα τους.
Teaser Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Συγνώμη, άνθρωπο που φοράει μαντίλα εν έτη 2010 τον κόβεις για προσαρμοστικό ή όχι;
Lucifer Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Βεβαίως. Μπορεί να κάνει compile ή να συντάσσει δικαστικές εντολές χωρίς να τον εμποδίζει. Το ίδιο και κάποιος που σέρνεται μια φόρα το χρόνο κάτω από έναν επιτάφιο.
YiN Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Αυτο ακριβως, αυτος που φοραει σταυρο εναι απροσαρμοστος;
Teaser Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Άλλο το μια φορά τον χρόνο και άλλο κάθε μέρα. Και άλλο σταυρουδάκι στο στήθος και άλλο κακόγουστα σεντόνια στην κεφάλα της που αποπνέουν ακραίο συντηρητισμό και καταπίεση. Αυτός που φοράει σταυρό τον φοράει εσωτερικά, δεν φαίνεται καν και είναι διακριτικός. Είναι δε απολύτως προαιρετικός και μάλιστα αυτοί που φοράνε σταυρό είναι μειοψηφία της μειοψηφίας μπορώ να πω. Τέλος δεν καλύπτει κανένα σημείο του σώματος πόσο μάλλον το πρόσωπο και το κεφάλι που θυμίζουν άλλες εποχές. Και γιατί παρακαλώ να φοράει η γυναίκα μόνο μαντίλα και όχι ο άντρας; Τι διακρίσεις είναι αυτές; Και καλά η γυναίκα πρέπει να είναι "συντηρητική" να μην προκαλεί. Αυτό όμως δεν είναι οπισθοδρομικό; Και μην μου πείτε για το άγιο όρος γιατί εκεί κατοικούν μοναχοί, όχι γιατροί και νταλικέρηδες. Όταν πας στο άγιο όρος ξέρεις ότι πας σε τόπο ιερό όπου η θρησκευτικότητα είναι εμφανής. Τώρα, να βλέπεις την άλλη με μαντίλα στα McDonalds είναι ισοπέδωση της προσωπικότητας της. Φωνάζουμε για τις σχολικές ενδυμασίες που δεν θα πρέπει να είναι ίδιες, και θεωρούμε "σωστό" να ντύνεται ένας ολόκληρος λαός και βάλε σαν καρναβάλι για να δείχνει την θρησκεία του όπου σταθεί και όπου βρεθεί. Λες και δεν μπορεί να έχει ένα βραχιόλι πχ για να ενδυναμώνει την πίστη του πιστού. Χρειάζεται να φοράει τον οπισθοδρομισμό αυτομαντίλως. Αυτό ενοω όταν λέω ότι "μπορεί να μην υπάρχουν καλές και κακές θρησκείες αλλά τουλάχιστον ο Χριστιανισμός παρά τα 1000 κακά του στο παρελθόν έχει καταφέρει να εξελιχθεί και να προσαρμοστεί"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.