Προς το περιεχόμενο

Συμπαρασταση στην ηρωικη δασκαλα Χαρά Νικοπούλου

tzizzz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αν το κάναμε εμείς θα ήμασταν περήφανοι πατριώτες που αρνούμαστε να Γερμανοποιηθούμε.

Α ΡΕ ΓΕΡΜΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΑΤΕ ΤΟ 40.

Όντως τι κρίμα, σε πολλούς από εμάς, ειδικά κάτι ψηλούς, θα ταίριαζε πολύ η φουστανέλα του μακεδονομάχου και η σβάστικα.

2ag7msy.jpg

• Απαντ. 783
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Κοίτα, καλά τα λες αλλά μην ξεχνάς το 1989 -αφιερωμένο το "Μια Φυσαρμόνικα Που Κλαίει" και τις παραλίες της Νέας Μάκρης το 1996-1997.

χα χα.. Λοιπον τώρα μου ήρθε ένα ωραίο τραγουδάκι.. Νικόλας Άσημος.. Δέν θυμόμουν το όνομα του.. Τώρα που μου ήρθε..

1986 Παράνομη κασέτα Νο 000007 "Πάλι Στην Ξεφτίλα"

Πλευρά A

Κομμάτι 2

Μουσική:Νικόλας Άσιμος

Στίχοι:Νικόλας Άσιμος

Τα βλαχαδερά δεν παντρεύονται

Κι όλο κότερα ονειρεύονται

Τα δολάρια είναι αρχάρια

Και ψαρεύονται ως τα ψάρια

Οι κουμμουνιστές είναι υλιστές

Και οι χριστιανοί μείναν αδειανοί

Τα αναρχικά έχουν όρια

Σε παντρεύτηκα με βλεννόρροια

Μόν τα χρήματα έχουν πέραση

Πάτε βλήματα στην παρέλαση

Προλετάριοι κι άλλα πτώματα

Έχει κι η κραυγή δικαιώματα

Ούτε οι αστοί, ούτε οι μαστοί

Ρέγκα εγώ παστή, έχω εραστή

Όλα χύνονται στο κελάρι μου

Και ζωγράφισα το πιθάρι μου

Εκτός θέματος αλλα αξίζει...Επειδή δέν πάω τους αριστερούς ..

Δημοσ.
Κοίτα, καλά τα λες αλλά μην ξεχνάς το 1989 -αφιερωμένο το "Μια Φυσαρμόνικα Που Κλαίει" και τις παραλίες της Νέας Μάκρης το 1996-1997.

χα χα.. Λοιπον τώρα μου ήρθε ένα ωραίο τραγουδάκι.. Νικόλας Άσημος.. Δέν θυμόμουν το όνομα του.. Τώρα που μου ήρθε..

1986 Παράνομη κασέτα Νο 000007 "Πάλι Στην Ξεφτίλα"

Πλευρά A

Κομμάτι 2

Μουσική:Νικόλας Άσιμος

Στίχοι:Νικόλας Άσιμος

Τα βλαχαδερά δεν παντρεύονται

Κι όλο κότερα ονειρεύονται

Τα δολάρια είναι αρχάρια

Και ψαρεύονται ως τα ψάρια

Οι κουμμουνιστές είναι υλιστές

Και οι χριστιανοί μείναν αδειανοί

Τα αναρχικά έχουν όρια

Σε παντρεύτηκα με βλεννόρροια

Μόν τα χρήματα έχουν πέραση

Πάτε βλήματα στην παρέλαση

Προλετάριοι κι άλλα πτώματα

Έχει κι η κραυγή δικαιώματα

Ούτε οι αστοί, ούτε οι μαστοί

Ρέγκα εγώ παστή, έχω εραστή

Όλα χύνονται στο κελάρι μου

Και ζωγράφισα το πιθάρι μου

Εκτός θέματος αλλα αξίζει...Επειδή δέν πάω τους αριστερούς ..

Δημοσ.
Και πώς ακριβώς γίνεται μειονότητα ο οικονομικός μετανάστης; Πώς ακριβώς διεκδικεί περιοχές; Δηλαδή η Γερμανία που έχει εκατοντάδες χιλιάδες Τούρκους και Έλληνες μετανάστες 'υποφέρει' από εδαφικές διεκδικήσεις; Διεκδικούμε το Μόναχο και δεν το ήξερα;

Μήπως στον φαιδρό, ανέξοδο και επικίνδυνο μεγαλοϊδεατισμό μερικών ανιστόρητων προσθέσουμε και τη Γερμανία; Στο κάτω-κάτω, κι αυτή ίσως ήταν κάποτε ελληνική. Κι αν δεν ήταν, καιρός να γίνει... :P

Γερμανία: Βρίσκεται κοντά σε Ελλάδα-Τουρκία; Είναι λιγότερο ανεπτυγμένη οικονομικά και στρατιωτικά και και? Έχει λίγο πληθυσμό συγκριτικά?(στα εδάφη της ενοώ) Έχει τριγύρω της υπανάπτυκτες διψασμένες χώρες; Υπάρχει μία στο εκατομμύριο πιθανότητα να αποκτηθεί οτιδήποτε από γερμανικό έδαφος? Υπάρχει μία στο εκατομύριο πιθανότητα να "χτυπηθεί" από οποιαδήποτε άποψη μια Γερμανία?

ΟΧΙ.

Άρα οι περιπτώσεις δεν είναι ίδιες.

Πάμε παρα κάτω...

Δημοσ.
Και πώς ακριβώς γίνεται μειονότητα ο οικονομικός μετανάστης; Πώς ακριβώς διεκδικεί περιοχές; Δηλαδή η Γερμανία που έχει εκατοντάδες χιλιάδες Τούρκους και Έλληνες μετανάστες 'υποφέρει' από εδαφικές διεκδικήσεις; Διεκδικούμε το Μόναχο και δεν το ήξερα;

Μήπως στον φαιδρό, ανέξοδο και επικίνδυνο μεγαλοϊδεατισμό μερικών ανιστόρητων προσθέσουμε και τη Γερμανία; Στο κάτω-κάτω, κι αυτή ίσως ήταν κάποτε ελληνική. Κι αν δεν ήταν, καιρός να γίνει... :P

Γερμανία: Βρίσκεται κοντά σε Ελλάδα-Τουρκία; Είναι λιγότερο ανεπτυγμένη οικονομικά και στρατιωτικά και και? Έχει λίγο πληθυσμό συγκριτικά?(στα εδάφη της ενοώ) Έχει τριγύρω της υπανάπτυκτες διψασμένες χώρες; Υπάρχει μία στο εκατομμύριο πιθανότητα να αποκτηθεί οτιδήποτε από γερμανικό έδαφος? Υπάρχει μία στο εκατομύριο πιθανότητα να "χτυπηθεί" από οποιαδήποτε άποψη μια Γερμανία?

ΟΧΙ.

Άρα οι περιπτώσεις δεν είναι ίδιες.

Πάμε παρα κάτω...

Δημοσ.

Για να καταλάβω. Έχει ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ με την Ελληνική Παιδεία και quote-άρει Άσιμο για να την πει στους αριστερούς;

τέτοια φάση;

Δημοσ.

Για να καταλάβω. Έχει ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ με την Ελληνική Παιδεία και quote-άρει Άσιμο για να την πει στους αριστερούς;

τέτοια φάση;

Δημοσ.
Είναι πιο αριστερά ρε σύ απο μένα.. Εγώ είναι σοσιαλιστής.. δημοκρατικός βεβαίως βεβαίως.. αλλά δέν νομίζω καμιά απολυτως πολιτική ιδεολογία να εκφράζεται ικανοποιητικά όπως πραγματικά είναι στην Ελλάδα.. ειδικά ο δημοκρατικός σοσιαλισμός..

Είσαι σοσιαλιστής ε; Πριν μας έλεγες ότι είσαι και εθνικιστής.

Εθνικοσοσιαλιστής δηλαδή; Έχει και αρχαιοελληνικό σύμβολο (αφού πρέπει να θυμόμαστε και τους προγόνους μας όπως λες και να τους τιμάμε)

nazi.jpg

Ας ρίξουμε μία ματιά: http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CE%B8%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%83%CE%BF%CF%83%CE%B9%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82

Δημοσ.
Είναι πιο αριστερά ρε σύ απο μένα.. Εγώ είναι σοσιαλιστής.. δημοκρατικός βεβαίως βεβαίως.. αλλά δέν νομίζω καμιά απολυτως πολιτική ιδεολογία να εκφράζεται ικανοποιητικά όπως πραγματικά είναι στην Ελλάδα.. ειδικά ο δημοκρατικός σοσιαλισμός..

Είσαι σοσιαλιστής ε; Πριν μας έλεγες ότι είσαι και εθνικιστής.

Εθνικοσοσιαλιστής δηλαδή; Έχει και αρχαιοελληνικό σύμβολο (αφού πρέπει να θυμόμαστε και τους προγόνους μας όπως λες και να τους τιμάμε)

nazi.jpg

Ας ρίξουμε μία ματιά: http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CE%B8%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%83%CE%BF%CF%83%CE%B9%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...