Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 paredwse θα μας δώσεις κάποια πηγή από την οποία να προκύπτει αυτό που λες; Πιθανόν να μην διάβασες ότι όσα γράφω είναι γνώμη μου. Γι'αυτό και ξεκινώ γράφοντας "κατ' εμέ". Αντιθέτως, ο φίλτατος nmtray2 παρουσιάζει όσα γράφει ως δεδομένο. Περιμένω λοιπόν ακόμη από αυτόν να μας παραθέσει μία πηγή από την οποία να προκύπτει ότι οι Έλληνες μουσουλμάνοι ζητούν να υπαχθούν στον Ιερό Ισλαμικό Νόμο αντί του ελληνικού Αστικού Κώδικα. Και, απ' ότι φαίνεται, θα περιμένω για πολύ ακόμα. Για να μην θυμηθώ τη θυμηδία που προκαλεί ο ισχυρισμός ότι οι Έλληνες μουσουλμάνοι έχουν... περισσότερα δικαιώματα επειδή υπάγονται σε έναν αναχρονιστικό και βάρβαρο θρησκευτικό νομικό πλαίσιο... Λαθος μου.Πιστευα οτι γνωριζεις καποια πραγματα. Πχ οτι οι Μουσουλμανοι αρνουνται τους νομους του ανθρωπου και δεχονται μονο το νομο του Θεου. Τον νομο του ανθρωπου τον ακολουθουν εκει που πηγαινουν για να μην εχουν τρεξιματα. Αλλα ακομα και τοτε, πολλες φορες ο νομος του Θεου παει πανω απο τον ανθρωπινο. Πχ, δες ποσα εγκληματα εγιναν στη Γερμανια επειδη Τουρκαλες κοιμηθηκαν με "απιστο". Δεν αντιλαμβάνομαι τι προσπαθείς να κάνεις με το να γράφεις γενικολογίες περί των μουσουλμάνων και της πίστης τους στο λόγο του θεού τους. Την ίδια τυφλή υπακοή των φανατικών μουσουλμάνων μπορείς να τη διαπιστώσεις και σε άλλες θρησκείες. Οι φανατικοί δεν έχουν θρησκεία, ιδεολογία ή χρώμα. Όσο για τις βάρβαρες συνήθειες των φανατικών μουσουλμάνων, μου θυμίζει τα φρικτά εγκλήματα που έχουν διαπράξει οι χριστιανοί στο όνομα του δικού τους θεού. Για μένα αμφότεροι είναι κατακριτέοι και καταδικαστέοι. Εσύ τους καταδικάζεις εξ ίσου; Θα σου προτεινα να διαβασεις το βιβλιο του Α.Μομενι " ΙΣΛΑΜ-ΒΙΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ Ή ΠΙΣΤΗ ΤΗΣ ΒΙΑΣ;"... Θα σου πρότεινα να διαβάσεις το οκτάτομο "Η εγκληματική ιστορία του Χριστιανισμού" του Karlheinz Deschner (εκδόσεις Κάκτος). Και τι μ'αυτό; Τωρα αν σου ζητησω εγω να στηριξεις αυτα που λες, θα τα καταφερεις? Ίσως να μην σου έχουν πει μέχρι τώρα ότι όποιος ισχυρίζεται κάτι ως δεδομένο (όπως εσύ ισχυρίζεσαι ότι οι Έλληνες μουσουλμάνοι ζητούν να υπαχθούν στον Ιερό Νόμο του Ισλάμ) καλείται και να το αποδείξει. Εμπρός λοιπόν, περιμένουμε.
nmtray2 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δεν καταλαβαινομαστε. Και ασε τα προσωπικα, γιατι μπορω πολυ ευκολα να το γυρισω κι εγω εκει. Mα σου απαντησα οτι οι Μουσουλμανοι ΔΕΝ δεχονται τον ανθρωπινο νομο, γιατι εχουν τον Θειο... Θελουν να εχουν το δικο τους Θειο Νομο. Τι δεν καταλαβαινεις? Σου εφερα επισης παραδειγμα χωρας που δεν εχει καμμια σχεση με την Ελλαδα, και οπου και παλι η Τουρκοι εχουν γκετοποιηθει τελειως, και εφαρμοζουν αυτα που πιστευουν. Σε πληροφορω οτι μεσα σε 10 χρονια, εγιναν στην Γερμανια 55 δολοφονιες τιμης απο Τουρκους. Και οι περισσοτερες ηταν απο συγγενεις των θυματων γιατι "επρεπε" να καθαρισουν αυτο που τους βρηκε. Μου φερνεις σαν παραδειγμα το τι εκαναν οι Χριστιανοι, λες και εγω συγκρινω Χριστιανους με Μουσουλμανους. Συζηταμε για τους Μουσουλμανους της Θρακης και το τι τους προσταζει το Δικαιο τους... Ανοιξε νημα για τους Χριστιανους, και θα δεις τι εχω να πω... Αλλα δυστυχως, απορια ψαλτου βηξ (για εντριβες)... Και ναι, ειτε σε αρεσει ειτε οχι, το να εφαρμοζεται διαφορετικο Δικαιο σε καποιους πολιτες συγκεκριμενης κατηγοριας ειναι τουλαχιστον διαφορετικη/καλυτερη αντιμετωπιση, για να μην πω μειωτικη για τους υπολοιπους Ελληνες. Κι επαναλαμβανω: Ο μονος νομος που δεχονται οι Μουσουλμανοι ειναι του Θεου... Οι υπολοιποι νομοι ειναι για να μην εχουν τρεξιματα με τη φυλακη. Ξερω οτι θα συνεχισεις να λες τα ιδια. Να ξερεις, οτι θα συνεχισεις να παιρνεις τις ιδιες απαντησεις. ---------- Προσθήκη στις 18:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:20 ---------- Κι επειδη ξερω οτι θα ζητησεις λινκ, http://www.spiegel.de/panorama/justiz/0,1518,411283,00.html για τα εγκληματα τιμης απο Τουρκους στη Γερμανια.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δεν καταλαβαινομαστε.Και ασε τα προσωπικα, γιατι μπορω πολυ ευκολα να το γυρισω κι εγω εκει. Mα σου απαντησα οτι οι Μουσουλμανοι ΔΕΝ δεχονται τον ανθρωπινο νομο, γιατι εχουν τον Θειο... Θελουν να εχουν το δικο τους Θειο Νομο. Τι δεν καταλαβαινεις? Σου εφερα επισης παραδειγμα χωρας που δεν εχει καμμια σχεση με την Ελλαδα, και οπου και παλι η Τουρκοι εχουν γκετοποιηθει τελειως, και εφαρμοζουν αυτα που πιστευουν. Σε πληροφορω οτι μεσα σε 10 χρονια, εγιναν στην Γερμανια 55 δολοφονιες τιμης απο Τουρκους. Και οι περισσοτερες ηταν απο συγγενεις των θυματων γιατι "επρεπε" να καθαρισουν αυτο που τους βρηκε. Μου φερνεις σαν παραδειγμα το τι εκαναν οι Χριστιανοι, λες και εγω συγκρινω Χριστιανους με Μουσουλμανους. Συζηταμε για τους Μουσουλμανους της Θρακης και το τι τους προσταζει το Δικαιο τους... Ανοιξε νημα για τους Χριστιανους, και θα δεις τι εχω να πω... Αλλα δυστυχως, απορια ψαλτου βηξ (για εντριβες)... Και ναι, ειτε σε αρεσει ειτε οχι, το να εφαρμοζεται διαφορετικο Δικαιο σε καποιους πολιτες συγκεκριμενης κατηγοριας ειναι τουλαχιστον διαφορετικη/καλυτερη αντιμετωπιση, για να μην πω μειωτικη για τους υπολοιπους Ελληνες. Κι επαναλαμβανω: Ο μονος νομος που δεχονται οι Μουσουλμανοι ειναι του Θεου... Οι υπολοιποι νομοι ειναι για να μην εχουν τρεξιματα με τη φυλακη. Ξερω οτι θα συνεχισεις να λες τα ιδια. Να ξερεις, οτι θα συνεχισεις να παιρνεις τις ιδιες απαντησεις. ---------- Προσθήκη στις 18:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:20 ---------- Κι επειδη ξερω οτι θα ζητησεις λινκ, http://www.spiegel.de/panorama/justiz/0,1518,411283,00.html για τα εγκληματα τιμης απο Τουρκους στη Γερμανια. Πρώτον, καμία προσωπική αιχμή δεν έχω κάνει. Οπότε οι περί τούτου διαμαρτυρίες σου υποθέτω ότι γίνονται μόνο για λόγους φθηνού εντυπωσιασμού. Κρίμα... Δεύτερον, ισχυρίζεσαι ότι όλοι οι μουσουλμάνοι είναι υποκείμενοι μόνο στη Σαρία. Ίσως δεν έχεις ακούσει για τα σύγχρονα μουσουλμανικά κράτη όπως η Τουρκία, τα οποία δεν βασίζουν τη νομοθεσία τους στη Σαρία. Τρίτον, ακόμη περιμένω κάποια σοβαρή πηγή (πλην των λεγόμενων από εσένα) από την οποία να προκύπτει ότι οι Έλληνες μουσουλμάνοι της Θράκης ζητούν να υπόκεινται στη Σαρία. Ειλικρινά δεν αντιλαμβάνομαι την επιμονή σου να γράφεις για τα εγκλήματα τιμής των Τούρκων στην Γερμανία. Ασφαλώς δεν αρνούμαι ότι γίνονται αλλά τι έχει να κάνει αυτό με αυτά που συζητάμε εδώ μόνο εσύ το ξέρεις. Δηλαδή πρέπει να γράψω για τα εγκλήματα τιμής που γίνονται ακόμη και σήμερα στην Κρήτη; Είναι κι αυτοί μουσουλμάνοι; Ή υπόκεινται στην Σαρία; Τέλος, για μία ακόμη φορά: η διαφορετική αντιμετώπιση δεν είναι πάντα καλύτερη. Το ότι οι Έλληνες μουσουλμάνοι υπόκεινται για ορισμένες μόνο υποθέσεις στα ιερατικά δικαστήρια δεν σημαίνει ότι έχουν παραπάνω δικαιώματα από εσένα. Καλό θα ήταν να αντιληφθείς, έστω και τώρα, τη διαφορά μεταξύ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥ και ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ. Το καλύτερο όλων είναι η αποστροφή σου "θα συνεχισεις να παιρνεις τις ιδιες απαντησεις". Δείχνεις πώς αντιλαμβάνεσαι τον διάλογο και, από την μεριά μου, δεν προτίθεμαι να συνεχίσω την κουβέντα που εξελίσσεται πλέον σε αντιπαράθεση και κουράζει τα υπόλοιπα μέλη. Τέλος από εμένα, καλή συνέχεια.
Teaser Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Όσο για τις βάρβαρες συνήθειες των φανατικών μουσουλμάνων, μου θυμίζει τα φρικτά εγκλήματα που έχουν διαπράξει οι χριστιανοί στο όνομα του δικού τους θεού. Για μένα αμφότεροι είναι κατακριτέοι και καταδικαστέοι. Εσύ τους καταδικάζεις εξ ίσου; Σε όλα τα υπόλοιπα συμφωνώ εκτός από αυτό το κομμάτι. Εν μέρει. Ο Χριστιανισμός έχει καταφέρει τουλάχιστον να εξελιχθεί σε αντίθεση με άλλες θρησκείες οι οποίες δεν είναι κατ'ανάγκη κακές αλλά αυτοί που τις ασπάζονται δεν έχουν καταφέρει ακόμα να χαλαρώσουν. Πχ ένας Χριστιανός δεν θα σκότωνε επειδή η θρησκεία του λέει ότι απαγορεύεται η μοιχεία. Είναι προσωπική μου άποψη βέβαια, αλλά τι να κάνουμε; Αντικειμενικά ο οπισθοδρομισμός είναι χαρακτηριστικό άλλων θρησκειών και όχι του Χριστιανισμού. Πες το αδυναμία απαγκίστρωσης, πες το αμορφωσιά όπως θέλεις πες το αλλά αυτό ισχύει. Πάρε τόσα παραδείγματα, πολιτισμένων και μη πολιτισμένων χωρών σε συνάρτηση της θρησκείας. Μα θα μου πεις: Οι Χριστιανοί έχουν κάνει τόσα εγκλήματα στο όνομα της θρησκείας στο παρελθόν. Θα συμφωνήσω αλλά τώρα τι κάνουν; Μην μου πεις ότι οι ιμπεριαλιστικοί πόλεμοι τύπου Ιράκ, Αφγανιστάν γίνονται στο όνομα της θρησκείας γιατί θα πηδηχτώ από το παράθυρο. Το χρήμα τους παράγει. Ο ισλαμιστής όμως θα φορέσει και δυο εκρηκτικά και θα κάνει επίθεση αυτοκτονίας αν έχει όρεξη. Θα ανατινάξει λεοφωρείο διότι θεωρεί ότι η θρησκεία του αυτό λέει. Θα σκοτώσει την άπιστη γυναίκα του που αν τολμήσει να βγάλει έστω την μπούρκα διαπράττει έγκλημα. Και τέλος, πόσο ανοικτόμυαλη μπορεί να είναι μια θρησκεία που αναγκάζει τις γυναίκες να φορούν μαντίλες που τις κάνουν να μοιάζουν με χελώνες και όχι με άνθρωπο, να είναι δεσμευμένες με έναν μόνο άντρα ενώ αυτός να έχει 1000 και πάει λέγοντας; Ότι και να λέμε υπάρχουν κάποιες θρησκείες που είναι πολύ πίσω και δεν δείχνουν διάθεση να προχωρήσουν μπροστά ή και αυτοί που τις ασπάζονται δεν λένε να ξεκολλήσουν από την κατά γράμμα εφαρμογή τους. Γράφει ένας άθρησκος.
evolgen Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Θα παρακαλούσα όταν αναφέρεστε στα εγκλήματα του Χριστιανισμού να προσδιορίζετε. Άλλο εγκλήματα της Ορθοδοξίας, άλλο του Παπισμού, άλλο των εκατοντάδων Προτεσταντικών παραφυάδων. Θεωρώ τουλάχιστον άδικο να κατηγορείται η Ορθοδοξία για τις σφαγές των ιθαγενών της Λατινικής Αμερικής, για τα συγχωροχάρτια ή για την Ιερά Εξέταση. Αν δηλαδή ο ξάδερφός σου βιάσει μια κοπέλα θα πρέπει η κοινωνία να κατηγορήσει όλο το σόι ως βιαστές ή μόνο τον ξάδερφο;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Σε όλα τα υπόλοιπα συμφωνώ εκτός από αυτό το κομμάτι. Εν μέρει.Ο Χριστιανισμός έχει καταφέρει τουλάχιστον να εξελιχθεί σε αντίθεση με άλλες θρησκείες οι οποίες δεν είναι κατ'ανάγκη κακές αλλά αυτοί που τις ασπάζονται δεν έχουν καταφέρει ακόμα να χαλαρώσουν.[...] Έχω πολλά να καταμαρτυρήσω στον χριστιανισμό αλλά φοβάμαι ότι δεν θα βγούμε απλώς off-topic αλλά θα εκτροχιάσουμε τελείως το παρόν θέμα. Θα παρακαλούσα όταν αναφέρεστε στα εγκλήματα του Χριστιανισμού να προσδιορίζετε. Άλλο εγκλήματα της Ορθοδοξίας, άλλο του Παπισμού, άλλο των εκατοντάδων Προτεσταντικών παραφυάδων. Θεωρώ τουλάχιστον άδικο να κατηγορείται η Ορθοδοξία για τις σφαγές των ιθαγενών της Λατινικής Αμερικής, για τα συγχωροχάρτια ή για την Ιερά Εξέταση. Αν δηλαδή ο ξάδερφός σου βιάσει μια κοπέλα θα πρέπει η κοινωνία να κατηγορήσει όλο το σόι ως βιαστές ή μόνο τον ξάδερφο; Για να είμαι ειλικρινής, δεν με απασχολούν ιδιαίτερα οι διαφορές των χριστιανικών αιρέσεων και τι έχετε να χωρίσετε μεταξύ σας. Όπως δεν απασχολεί και τους εκατοντάδες χιλιάδες σφαγιασθέντες στο όνομα του θεού σας. Κατά βάση στον ίδιο θεό πιστεύετε και τις ίδιες τελετές κάνετε. Οπότε δεν έχω να διαχωρίσω τίποτα. Χριστιανοί είστε οι μεν, χριστιανοί είναι και οι δε.
PaNtErAz Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Mα σου απαντησα οτι οι Μουσουλμανοι ΔΕΝ δεχονται τον ανθρωπινο νομο, γιατι εχουν τον Θειο... Θελουν να εχουν το δικο τους Θειο Νομο. Τι δεν καταλαβαινεις? Εγώ δεν καταλαβαίνω τι διαφορά έχει ο ανθρώπινος νόμος που λες, με τον "δικό τους Θείο Νομο"¨. Αφού και αυτόν άνθρωποι τον σκαρφίστηκαν...
whiteNinja Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 η φωνή των Πομάκων της Θράκης. http://www.zagalisa.gr/ δηλωνουν οτι νιωθουν Ελληνες και οτι δεν εχουν καμια σχεση με τους Τουρκους και τις προσπαθειες εκτουρκισμου που γινονται απο την Τουρκια
whiteNinja Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 η φωνή των Πομάκων της Θράκης. http://www.zagalisa.gr/ δηλωνουν οτι νιωθουν Ελληνες και οτι δεν εχουν καμια σχεση με τους Τουρκους και τις προσπαθειες εκτουρκισμου που γινονται απο την Τουρκια
Teaser Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Ναι αλλά ρε συ whiteninja τα δικαιώματα των Πομάκων δεν τα σκεφτόμαστε σε αυτό το φόρουμ. Αυτοί δεν είναι ελεύθεροι να δηλώνουν ότι θέλουν χωρίς πίεση και εκβιασμούς, μόνο αν αντέξουν την πίεση τότε θεωρούμε εμείς οι ελευθεριστές ότι ΝΑΙ ΗΤΑΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΟΓΗ. Ρε που τα πουλάτε αυτά; Ρε Τούρκος με το ζόρι θα γίνεις του λέει του Πομάκου. Ο Πομάκος είναι σε απόγνωση διότι δεν μπορεί να αντέξει την πίεση. Αντιδράει και φωνάζει, και μαζί του ο Teaser, για το δικαίωμα του Πομάκου να αυτοπροσδιορίζεται ΕΛΕΥΘΕΡΑ...Πετάγεται μετά και το δίδυμο @sos@, Sylvia88 και την λέει στον Teaser γιατί υπερασπίζεται το δικαίωμα του ανίσχυρου Πομάκου (γιατί ανίσχυρος είναι μπροστά στην Τουρκική προπαγάνδα ε, μεταξύ μας) να ζει ελεύθερος χωρίς τον μπαμπούλα του προξενείου και χωρίς την προπαγάνδα των διάφορων εντεταλμένων βρωμύλων που περιφέρονται στην περιοχή. Γιατί καλός ο αυτοπροσδιορισμός θεωρητικά και μόνο, αλλά όταν έχεις την άλλη πλευρά να ασκεί πολύ δυνατή πίεση στους κατοίκους και ουσιαστικά να εξαναγκάζει σε αυτοπροσδιορισμούς που την συμφέρουν, προφανώς το ξανα σκέφτεσαι και παίρνεις τα μέτρα σου. Ρομαντικά λέω ναι στον αυτοπροσδιορισμό, αλλά επειδή πιστεύω ότι ξέρω λίγα παραπάνω από το πιπίλισμα μερικών πιασάρικων λέξεων (άπειρα παραδείγματα, μην τα αναφέρω), ρεαλιστικά λέω όχι.
Teaser Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Ναι αλλά ρε συ whiteninja τα δικαιώματα των Πομάκων δεν τα σκεφτόμαστε σε αυτό το φόρουμ. Αυτοί δεν είναι ελεύθεροι να δηλώνουν ότι θέλουν χωρίς πίεση και εκβιασμούς, μόνο αν αντέξουν την πίεση τότε θεωρούμε εμείς οι ελευθεριστές ότι ΝΑΙ ΗΤΑΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΟΓΗ. Ρε που τα πουλάτε αυτά; Ρε Τούρκος με το ζόρι θα γίνεις του λέει του Πομάκου. Ο Πομάκος είναι σε απόγνωση διότι δεν μπορεί να αντέξει την πίεση. Αντιδράει και φωνάζει, και μαζί του ο Teaser, για το δικαίωμα του Πομάκου να αυτοπροσδιορίζεται ΕΛΕΥΘΕΡΑ...Πετάγεται μετά και το δίδυμο @sos@, Sylvia88 και την λέει στον Teaser γιατί υπερασπίζεται το δικαίωμα του ανίσχυρου Πομάκου (γιατί ανίσχυρος είναι μπροστά στην Τουρκική προπαγάνδα ε, μεταξύ μας) να ζει ελεύθερος χωρίς τον μπαμπούλα του προξενείου και χωρίς την προπαγάνδα των διάφορων εντεταλμένων βρωμύλων που περιφέρονται στην περιοχή. Γιατί καλός ο αυτοπροσδιορισμός θεωρητικά και μόνο, αλλά όταν έχεις την άλλη πλευρά να ασκεί πολύ δυνατή πίεση στους κατοίκους και ουσιαστικά να εξαναγκάζει σε αυτοπροσδιορισμούς που την συμφέρουν, προφανώς το ξανα σκέφτεσαι και παίρνεις τα μέτρα σου. Ρομαντικά λέω ναι στον αυτοπροσδιορισμό, αλλά επειδή πιστεύω ότι ξέρω λίγα παραπάνω από το πιπίλισμα μερικών πιασάρικων λέξεων (άπειρα παραδείγματα, μην τα αναφέρω), ρεαλιστικά λέω όχι.
Physics_Rulez Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Οι Τούρκοι λένε τους Πομάκους Έλληνες και οι Έλληνες τους Πομάκους Τούρκους... τι να πεις.
Physics_Rulez Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Οι Τούρκοι λένε τους Πομάκους Έλληνες και οι Έλληνες τους Πομάκους Τούρκους... τι να πεις.
elven Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 πρέπει sony και καλά να είναι κάτι απο τα δύο;
elven Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 πρέπει sony και καλά να είναι κάτι απο τα δύο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.