hashashin Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Για εμενα η Κωσταντινουπολη να το πεις ή Instabul ειναι το ιδιο ας μην κολλαμε στις λεξεις.Καλως η κακως η Πολη ειναι δικια τους εδω και 500+ χρονια αυτο δεν αλλαζει. Οι Τουρκοι ξερουν πως ειναι ισχυροτεροι και το εκμεταλευονται μπαινοντας στο Αιγαιο και προκαλοντας την Ελλαδα να παιξει το παιχνιδακι της μαζι με την ευλογια των ΗΠΑ φυσικα. Αυτο που δεν μου αρεσει ειναι η επιθεση προς ενα ολοκληρο εθνος και το μισος απο τις δυο πλευρες.Δεν καταλαβαινουν πως ολα αυτα ειναι παιχνιδια πολιτικων και οχι του λαου.Κανενας μας δεν θελει πολεμο ,μονο αυτοι που μας εξουσιαζουν για να εχουν περισσοτερη επιρροη. Αποτελεσμα αυτων οι μειωνοτητα των Τουρκων στην Θρακη,οι οποιοι δεν φταινε και πολυ καθως ετσι εχουν φανατιστει απο την εξουσια. Καλο ειναι εμεις οι πολιτες να καταλαβουμε οτι ολοι ειμαστε ανθρωποι,με τις ιδιες αναγκες .Ολοι αγαπαμε,μισουμε,κλαιμε ,εχουμε οικογενεια,ποναμε για τα παιδια μας και τους φιλους μας. Για αυτο να βριζετε την Τουρκικη εξουσια και οχι τον λαο οπως να κανουν και το ιδιο αυτοι σε εμας.Κανεις μας δεν θελει τον πολεμο μονο αυτοι που εχουν συμφεροντα.Ας μην παιξουμε το παιχνιδι τους .
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Αυτο που δεν μου αρεσει ειναι η επιθεση προς ενα ολοκληρο εθνος και το μισος απο τις δυο πλευρες.Δεν καταλαβαινουν πως ολα αυτα ειναι παιχνιδια μιλιταριστων στρατιωτικων της μιας πλευραςκαι οχι του λαου.Κανενας μας δεν θελει πολεμο ,μονο αυτοι που μας εξουσιαζουν για να εχουν περισσοτερη επιρροη. fixed το υπογραμμισμενο. Οι πολιτικοι τους σε γενικες γραμμες δεν ειναι και τοσο επικινδυνοι. Αλλα ειναι στρατοκρατουμενο κρατος τουλαχιστον στα θεματα Εθνικης Αμυνας.
NewProject Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 και είναι ο ίδιος λόγος που δε δέχομαι από Βούλγαρος για παράδειγμα, να αποκαλούν τη Θεσσαλονίκη Σολίν. Σόλουν* Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.
Yperaspisths Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 την οποία δεν κατέχεις χιχιχχι,βυζαντίς το όνομα από θράκες προφανώς τα βαφτίσια Aυτο ειναι μαγκια. Κοτσαρουμε για avatar την φωτογραφια του Αλεξη, δηλωνουμε αναρχικοι και πλεον μπορουμε να ειρωνευομαστε, να λεμε ψεμματα και να εναντιωνομαστε στην ιδια μας την χωρα. Δεν ειναι φασισμος να λεμε οτι το 90% της εγκληματικοτητας οφειλεται στους μεταναστες. Ειναι η πραγματικοτητα που καταγραφεται μεσα απο τα στατιστικα στοιχεια. Δεν ειναι φασισμος να λεμε οτι οι Μουσουλμανοι στον Εβρο και στην Κομοτηνη κανουν οτι γουσταρουν με την ανοχη της κυβερνησης. Ειναι η πραγματικοτητα. Ο Νεοελληνας δυστυχως δεν εχει καμια σχεση με τον Αρχαιο Ελληνα. Ειμαστε χειροτεροι και απο τους Τουρκους και δεν αργει η στιγμη που δεν θα υπαρχει Ελλαδα. Πολλοι θα γελασουν οπως γελουσαν οταν καποιοι μιλουσαν για την οικονομικη κριση. Θεωρουμε πλεον οτι αν προστατεψουμε τα Ιμια ,θα κανουμε μεγαλο λαθος ,γιατι μπορει να δημιουργηθει κριση. Θεωρουμε οτι αν παμε μια Ελληνιδα δασκαλα στον Εβρο θα στεναχωρησει τους Τουρκους και μπορει να δημιουργηθει επεισοδιο. Ειμαστε μια γενια χεστων που δεν σεβεται και δεν θυμαται τους αγωνες των προγονων μας. Μας αξιζουν τα χειροτερα και πιστεψτε με ,θα ερθουν πολυ συντομα Η εθνικη μας ταυτοτητα εχει ηδη χαθει και δεν υπαρχει γυρισμος. Οποτε ξεσαλωστε. Γεμιστε Τζαμια την χωρα, φερτε και αλλους Αλβανους και καντε οτι γουσταρετε
ANHLIKOS Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δεν ειναι φασισμος να λεμε οτι το 90% της εγκληματικοτητας οφειλεται στους μεταναστες. Ναι δεν ειναι φασισμός, κάπως αλλιώς το λέμε στο χωρίο μου... Ειναι η πραγματικοτητα που καταγραφεται μεσα απο τα στατιστικα στοιχεια. Ποια στατιστικά παρουσιάζουν το παραπάνω? Δεν ειναι φασισμος να λεμε οτι οι Μουσουλμανοι στον Εβρο και στην Κομοτηνη κανουν οτι γουσταρουν με την ανοχη της κυβερνησης. Ειναι η πραγματικοτητα. Αφου σύμφωνα με εσας, οι μουσουλμάνοι εκει πανω ειναι ελληνες. Δεν υπάρχουν μειονότητες κλπ. Αρα γιατί να μην "κάνουν οτι θέλουν"? Ανεξιθρησκεία δεν έχουμε? Μια έτσι, μια αλλιώς?
SlimData Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Εεεε λοιπόν βαρέθηκα τα δήθεν πατριωτικά σας συναισθήματα !!!!! Τι είναι ρε η Ελλάδα να μην δέχετε άλλες κουλτούρες στο έδαφός της ;; Ξαναεπέστρεψε ο Μουσολίνι και δεν το θυμάμαι ;;; Να σας πω εγώ τι είδα ;;; Φοβισμένους Μουσουλμάνους να μην καταλαβαίνουν τι τους γίνεται τον τελευταίο καιρό και να αντιμετωπίζουν τον ρατσισμό ποιων ;;; ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!! σας χτύπησαν τα 400 χρόνια τουρκοκρατίας στο κεφάλι μου φαίνεται μόνο που το θυμηθήκατε αργά !!! Σώπα ρε μεγάλε που δεν θες Τζαμί στο Ελλαδιστάν !!! Σώπα ρε που δεν θες να φοράνε φερετζέ !!! Σώπα ρε που δεν δέχεσαι μειωνότητες μόνο και μόνο επειδή μιλάνε Τούρκικα !!!!! Τότες οι Γερμανοί οι Αμερικάνοι οι Αυστραλοί να κλείσουν τις Ελληνικές Ορθόδοξες εκκλησίες !!! Να κλείσουν και τα σχολεία των ομογενών να μην μαθαίνουν την μητρική τους Γλώσσα !!! ΌΧΙ ο Ελληνας έγινε ακροφασίστας,ακολουθεί την ακροδεξιά που καίει τα μυαλά και τους βάζει ισότιμους με ναζί,πιστεύει σε ιστορίες που βγήκαν από κάτι τριτοκλασσάτα κακογραμμένα μπλογκ και για τα πρόβληματά του και για τα χάλια του ξαφνικά τον φταίει ο Μουσουλμάνος !!! δεν κοιτάτε τα χάλια σας λέω εγώ ; δεν κοιτάτε να δείτε τι θα γίνει με τους κλέφτες που σας αλωνίζουν την τσέπη ; δεν κοιτάτε να κόψετε τα "φραπεδιά/καγκουρογκλαμουριά/γκομενιλίκι/δανειοτραπεζικά καραγκιοζιλίκια ; ε ρε νυχτιάτικα !!!!! Είπες κάτι που να έχει νόημα? Αυτό το κείμενο σου είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα ενός από τους βασικούς λόγους που αυτός ο τόπος πλησιάζει να γίνει Ελλαδιστάν... Κάθε φορά που υπάρχει ένα πρόβλημα, ΚΑΠΟΙΟΣ θα πεταχτεί και θα κρίνει ότι αυτό δεν είναι πρόβλημα. Ότι είναι βλάκες αυτοί που το θεωρούν πρόβλημα. Ότι ασχολούνται με ΛΑΘΟΣ ΘΕΜΑ. Γιατί φυσικά πάντα το θέμα που πρέπει να ασχολούνται οι υπόλοιποι είναι αυτό που συμφέρει ΕΚΕΙΝΟΝ. Ή έστω, να μην ασχολούνται με το θέμα που δεν θέλει ΕΚΕΙΝΟΣ. Και στο κάτω-κάτω, τι μπορεί να απαντήσει κάποιος στο επιχείρημα "είστε κάγκουρες-καραγκιόζηδες-χάλιες και λέτε μαλ@κίες(?) Ωραίο σκεπτικό...
tzizzz Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Ναι δεν ειναι φασισμός, κάπως αλλιώς το λέμε στο χωρίο μου... ναι, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.. OFFTOPIC Ποια στατιστικά παρουσιάζουν το παραπάνω? ενα μικρο δείγμα εδώ: http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3461057&postcount=124 τα τελευταία έτη τα νούμερο έχουν εκτιναχθεί. ψάξε να βρείς στοιχεία δε θα δυσκολευτείς Αφου σύμφωνα με εσας, οι μουσουλμάνοι εκει πανω ειναι ελληνες. Δεν υπάρχουν μειονότητες κλπ. Αρα γιατί να μην "κάνουν οτι θέλουν"? Ανεξιθρησκεία δεν έχουμε? δεν είναι θέμα θρησκείας. είναι θέμα τρομοκρατίας ελλήνων πολιτών απο τούρκους ψευτομούφτηδες και πράκτορες του τουρκικού προξενείου. είναι θέμα τουρκικής προπαγάνδας μέσα σε ελληνικό έδαφος. είναι θέμα αδιαφορίας του ελληνικού κράτους, είναι θέμα μη τήρησης των νόμων.. είναι πολλά θέματα.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Aυτο ειναι μαγκια. Κοτσαρουμε για avatar την φωτογραφια του Αλεξη, δηλωνουμε αναρχικοι και πλεον μπορουμε να ειρωνευομαστε, να λεμε ψεμματα και να εναντιωνομαστε στην ιδια μας την χωρα.[...] Σε παρακαλώ να απέχεις από προσωπικές επιθέσεις σε άλλα μέλη. ναι, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.. OFFTOPIC ενα μικρο δείγμα εδώ: http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3461057&postcount=124 τα τελευταία έτη τα νούμερο έχουν εκτιναχθεί. ψάξε να βρείς στοιχεία δε θα δυσκολευτείς Ως συνήθως ερμηνεύουμε τα νούμερα όπως μας βολεύει και δημιουργούμε την "πραγματικότητα" που μας βολεύει. Ακόμη όμως κι ένας ανίδεος που θα μπορούσε να διαβάσει δυό-τρεις αριθμούς, θα διαπίστωνε με ευκολία ότι τα ποσοστά εγκληματικότητας δεν έχουν καμία σχέση με όσα αναφέρει το μέλος Yperaspisths στο προηγούμενο μήνυμά του. Μήπως λοιπόν μπορείς να μας υποδείξεις πώς ακριβώς προκύπτει, από τους πίνακες που παραθέτεις ως δήθεν επιχείρημα, ποσοστό 90% εγκληματικότητας αλλοδαπών, το οποίο βιάστηκες να υποστηρίξεις;
Sylvia88 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Είπες κάτι που να έχει νόημα? Αυτό το κείμενο σου είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα ενός από τους βασικούς λόγους που αυτός ο τόπος πλησιάζει να γίνει Ελλαδιστάν... Κάθε φορά που υπάρχει ένα πρόβλημα, ΚΑΠΟΙΟΣ θα πεταχτεί και θα κρίνει ότι αυτό δεν είναι πρόβλημα. Ότι είναι βλάκες αυτοί που το θεωρούν πρόβλημα. Ότι ασχολούνται με ΛΑΘΟΣ ΘΕΜΑ. Γιατί φυσικά πάντα το θέμα που πρέπει να ασχολούνται οι υπόλοιποι είναι αυτό που συμφέρει ΕΚΕΙΝΟΝ. Ή έστω, να μην ασχολούνται με το θέμα που δεν θέλει ΕΚΕΙΝΟΣ. Και στο κάτω-κάτω, τι μπορεί να απαντήσει κάποιος στο επιχείρημα "είστε κάγκουρες-καραγκιόζηδες-χάλιες και λέτε μαλ@κίες(?) Ωραίο σκεπτικό... Όταν κάνεις quote να μπαίνεις στον κόπο να διαβάζεις και τα επόμενα μηνύματα...Μήπως δεν σε συμφέρει όπως τον Teaser ; Που θα μου πεις εμένα ότι έτσι όλα γίνονται Ελλαδιστάν όταν ΕΣΕΙΣ χωρίς να γνωρίζετε αναπαράγετε ειδήσεις για να έχετε άποψη ...Για ξανασκέψου που πάει το Ελλαδιστάν
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 peace [ame]http://www.youtube.com/watch?v=vPZydAotVOY[/ame]
SlimData Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Όταν κάνεις quote να μπαίνεις στον κόπο να διαβάζεις και τα επόμενα μηνύματα...Μήπως δεν σε συμφέρει όπως τον Teaser ; Που θα μου πεις εμένα ότι έτσι όλα γίνονται Ελλαδιστάν όταν ΕΣΕΙΣ χωρίς να γνωρίζετε αναπαράγετε ειδήσεις για να έχετε άποψη ...Για ξανασκέψου που πάει το Ελλαδιστάν Αν ήθελα να σε κρίνω σαν άτομο θα καθόμουνα να διαβάσω. Δεν με ενδιαφέρει αυτό. Σχολίασα τη συγκεκριμένη θέση σου. Απαγορεύεται? Απ΄την άλλη εγώ δεν πήρα θέση για το θέμα. Υποστήριξα μόνο, χωρίς καν να το λέω αυτολεξεί, ότι όντως υπάρχει πρόβλημα. Άρα, για να βοηθήσω να έχεις λίγο καλύτερη αντίληψη, δεν αναπαράγω καμία συγκεκριμένη είδηση. Με ενδιαφέρει όμως η δική σου άποψη, θεωρείς ότι στην περιοχή δεν υπάρχει πρόβλημα? Πάντως έκατσα και διάβασα όπως μου υπέδειξες κάποιες απαντήσεις σου. Όπως και αρκετά άλλα μηνύματά σου έτσι και σε αυτό μιλάς επιθετικά. Γνήσιο χαρακτηριστικό ανθρώπου με επιχειρήματα...
Sylvia88 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Αν ήθελα να σε κρίνω σαν άτομο θα καθόμουνα να διαβάσω. Δεν με ενδιαφέρει αυτό. Σχολίασα τη συγκεκριμένη θέση σου. Απαγορεύεται?Απ΄την άλλη εγώ δεν πήρα θέση για το θέμα. Υποστήριξα μόνο, χωρίς καν να το λέω αυτολεξεί, ότι όντως υπάρχει πρόβλημα. Άρα, για να βοηθήσω να έχεις λίγο καλύτερη αντίληψη, δεν αναπαράγω καμία είδηση. Με ενδιαφέρει όμως η δική σου άποψη, θεωρείς ότι στην περιοχή δεν υπάρχει πρόβλημα? Πάντως έκατσα και διάβασα όπως μου υπέδειξες κάποιες απαντήσεις σου. Όπως και αρκετά άλλα μηνύματά σου έτσι και σε αυτό μιλάς επιθετικά. Γνήσιο χαρακτηριστικό ανθρώπου με επιχειρήματα... Slimdata, Η συγκεκριμένη θέση μου ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ από αυτά που ΕΙΔΑ με τα ΜΑΤΙΑ μου.Ισως να μην έγινα ξεκάθαρη από το πρώτο μου ποστ γι'αυτό μπήκα και σε αντιπαράθεση με κάποιους χρήστες. Η δική μου άποψη είναι πως στο θέμα του ζειν μεταξύ Μουσουλμάνων και Χριστιανών,αυτοί που κάνουν το πρόβλημα είναι οι δεύτεροι.Δεν το διάβασα σε κανένα ειδησεογραφικό site,δεν μου υπέδειξε κανένας την γνώμη του για να με βάλει εν γνώση. Και ναι,ο επιθετικός τόνος μου το παραδέχομαι,ΘΑ μπορούσε να μην είναι υπαρκτός. Ωστόσο Κάποιος λαμβάνει μια είδηση σαν μια υστερογραφική γνώση που την εκμεταλλεύεται για να αναπαράγει τα πιστεύω του που ΠΡΙΝ,δεν ήταν καν υπαρκτά. Στάθηκα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ στο θέμα Χριστιανοί/Μουσουλμάνοι. Στο θέμα ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ/ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΗΣΗ/ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ είμαι πιο επιφυλακτική,εξού και οι αμφιβολίες μου. Αυτά .
Garnele Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Για το στόρυ πάντως οι χριστιανοί κάτοικοι της Θράκης δεν έχουν προβλήματα με τους μουσουλμάνους. Ούτε οι μουσουλμάνοι της Θράκης έχουν προβλήματα με τους χριστιανούς. Αυτό είναι το ένα γεγονός και ισχύει κάμποσα χρόνια τώρα. Το δεύτερο είναι ότι όντως ο ρόλος του τουρκικου προξενείου είναι αρκετά ιδιαίτερος στην περιοχή. Πάντως είναι αστείο να εκφράζονται με τόση σιγουριά απόψεις επί του θέματος από άτομα που αφήνουν αινιγματικά ανοιχτό το ενδεχόμενο να έχουν πάει μία φορά πριν χρόνια για γουηκεντ εκεί και άρα να ξέρουν.
ANHLIKOS Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 ναι, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.. OFFTOPIC ενα μικρο δείγμα εδώ: http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3461057&postcount=124 τα τελευταία έτη τα νούμερο έχουν εκτιναχθεί. ψάξε να βρείς στοιχεία δε θα δυσκολευτείς Το αυτό: Ως συνήθως ερμηνεύουμε τα νούμερα όπως μας βολεύει και δημιουργούμε την "πραγματικότητα" που μας βολεύει. Ακόμη όμως κι ένας ανίδεος που θα μπορούσε να διαβάσει δυό-τρεις αριθμούς, θα διαπίστωνε με ευκολία ότι τα ποσοστά εγκληματικότητας δεν έχουν καμία σχέση με όσα αναφέρει το μέλος Yperaspisths στο προηγούμενο μήνυμά του. δεν είναι θέμα θρησκείας. είναι θέμα τρομοκρατίας ελλήνων πολιτών απο τούρκους ψευτομούφτηδες και πράκτορες του τουρκικού προξενείου. είναι θέμα τουρκικής προπαγάνδας μέσα σε ελληνικό έδαφος. είναι θέμα αδιαφορίας του ελληνικού κράτους, είναι θέμα μη τήρησης των νόμων.. είναι πολλά θέματα. Την άποψή μου για τον φασισμό την εχω πει σε αυτό το θεμα: Παμε παρακάτω, ειμαι ενάντια σε καθε φασιστική μέθοδο απ οπου και να προέρχεται (χώρα/χώρο). Δεν με ενδιαφέρει απο ποιον τις άρπαξε, μουσουλμάνο, Τούρκο, πράκτορα, Ελοχιμ... Σε αντίθεση με μερικούς μερικούς, που έχουν χτίσει μνημείο υποκρισίας, με αποτέλεσμα οταν γράφουν τωρα, να ξεκαρδίζονται τα πληκτρολόγια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.