Προς το περιεχόμενο

Συμπαρασταση στην ηρωικη δασκαλα Χαρά Νικοπούλου

tzizzz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξεφτιλισμενες παλιοαδερφες...Χανουμε την Ελλαδα μας καθε μερα και πιο πολυ και κανενας δεν κανει τιποτα!Υποδουλοι των ΤΟΥΡΚΩΝ θα ξαναγινουμε ρε!Μεχρι την Αθηνα θα φτασουν παρτε το χαμπαρι!Καθε μερα κανουμε τα στραβα ματια και σε λιγο θα μας ερχονται και σπιτι!Και ετσι γινεται οταν καποιος αντιστεκεται και δειχνει οτι ειναι Ελληνας με ολη την σημασια...Επειδη εχω δει και οπτικοακουστικο υλικο στην εκπομπη του Χαρδαβελα το μονο που εχω να πω ειναι ενα μπραβο σε αυτη την ΚΥΡΙΑ!Που ειναι μια συγχρωνη ηρωιδα!Αλλα οσο ειναι εν ζωη δεν δινουμε σημασια..Θα πρεπει να την ''φανε'' και αυτη γιατι ετσι ειμαστε εδω,τρωμε τα παιδια μας..!Και μετα γινονται ολοι ηρωες...Και βλεπουμε τις πρωτομες τους και ανατριχιαζουμε απο περηφανεια και τους τιμαμε!Ξεφτιλες!

• Απαντ. 783
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έχουν ξεπαστρέψει τον Ελληνισμό της Πόλης

Έχουν αφανίσει τους Έλληνες από Ίμβρο και Τένεδο

Έχουν καταλάβει το 37% της Κύπρου

Σε λίγο μας τσιμπάνε στο χαλαρό και την Θράκη μας.

Και κάθεται κάποιος και διαβάζει εδώ μέσα κάτι ανοησίες του στύλ «ποιοί τούρκοι πράκτορες» όταν το τουρκικό προξενείο στην Θράκη έχει οργώσει το σύμπαν, εξαγοράζει συνειδήσεις μή - τούρκων και απειλεί ακόμα και με μή μουσουλμανική ταφή - η μεγαλύτερη προσβολή για κάθε μουσουλμάνο - κάθε μουσουλμάνο που θα αρνηθεί να ονομάζεται τούρκος και θα θέλει να παραμένει αυτό που είναι: Έλληνας πολίτης!

Αν συνεχίσω να γράφω πάω για μπάν.

Υπάρχουν και όρια στην ανοχή του ανθελληνισμού!

Κάποιες άλλες εποχές τους προδότες τους έχτιζαν στους ναούς για να ψοφήσουν απ την πείνα και το πρώτο τούβλο του χτισίματος το έβαζε η ίδια η μάνα του προδότη (Παυσανία εν προκειμένω), σήμερα τους ονομάζουμε «προοδευτικούς», «αντιρρησίες συνείδησης» και ένα κάρο αηδίες.

Δημοσ.
Μου αρέσει που κάθεστε και ασχολείστε με την Sylvia88..

Που το αναθεωρείς ακριβώς μετά γράφοντας αυτά :

Το άτομο δεν γνωρίζει τίποτα για το τι ακριβώς συμβαίνει στην περιοχή, έχει μάθει μερικές στερεότυπες εκφράσεις με πολλά κλισέ και δήθεν ανθρωπιστική μπούρδα (λέω δήθεν και μπούρδα διότι δεν μιλάμε καν περί "μεταναστών" αλλά η συγκεκριμένη κυρία δεν μπορεί να το καταλάβει και τσουβαλιάζει τα πάντα μέσα σε ένα παραλλήρημα ημιμάθειας)

Οι "στερεότυπες εκφράσεις" αντικαθροπτίζονται στα δικά σου λόγια περί "ανθρωπιστικές μπούρδες" "το άτομο" "τσουβαλιάζει" "ημιμάθεια"

Την ημιμάθειά μου,όπως την αποκαλείς,στην αναταποδίδω με το αράδιασμα των λέξεων που σε κάνει να πειθαναγκάζεις ΕΜΕΝΑ,επειδή δεν σου "αρκεί" η απάντησή μου και επειδή προφανώς δεν γνωρίζεις τι εστί παρρησία.

Μιλάει για "Φοβισμένους Μουσουλμάνους".

Φοβισμένους από ποιούς; Όταν λέμε κάτι έτσι γενικά και αόριστα πρέπει να είμαστε σε θέση να το αναλύσουμε τη σκέψη μας με όσο το δυνατόν περισσότερα επιχειρήματα. Οι μουσουλμάνοι της Θράκης σε πληροφορώ είναι Έλληνες και συζούν μια χαρά με τους Χριστιανούς. Κανένας δεν φοβάται κανέναν, υπάρχει απλά μια διαφορετικότητα στη θρησκεία. Εμάς, τους Έλληνες δεν μας ενοχλεί καθόλου αν κάποιοι είναι μουσουλμάνοι, ινδουιστές, ή βουδιστές. Αντιθέτως, το γνωρίζουμε και άλλωστε είναι αναγνωρισμένη μουσουλμανική μειονότητα την ύπαρξη της οποία στηρίζουμε. Είναι ένα γεγονός για το οποίο δεν έχουμε κανένα πρόβλημα και οι άνθρωποι αυτοί είναι ισότιμοι με όλους τους άλλους.

Συμφέρον από την υπόθεση έχει το Τουρκικό κράτος που τοποθετεί πράκτορες για να εκφοβίζουν τους μουσουλμάνους ώστε να δηλώνουν "τούρκοι", τους κάνουν πλύση εγκεφάλου παντού, στις πλατείες, στα σχολεία, σε πολιτιστικές εκδηλώσεις, στο δρόμο. Θυμάμαι είχα δει ένα βίντεο με έναν Τούρκο που έβγαζε λόγο σε εκείνα τα μέρη που έλεγε "ο Τούρκος ψηφίζει Τούρκο", "δεν θα δίνετε την ψήφο σας στους γκιαούρηδες", "όποιος ψηφίζει γκιαούρη θα τρώει ξύλο, απομονώστε τον κτλ"

Γενικά και αόριστα λοιπόν !

η δήθεν σου οξυδέρκεια,μασάει την ακροδεξιά πιπίλα που μας επιβάλλουν να πιστεύουμε σε "φιλίσυχους ΕΛΛΗΝ" και "ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ" με το Σταυρό στο χέρι.

Δεν υπάρχει φόβος;

Όταν κατέβεναν παραπολιτικοί ξεπουλημένοι με τα λοστάρια στα χέρια στα χωριά της Ξάνθης και παραπέρα και αφισοκολλούσαν το "ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ" και το "ΕΞΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ" μπροστά στα σπίτια Μουσουλμάνων,οι δικοί σου (και δικοί σας μάλλον)πληροφοριοδότες ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ;;;; Μήπως τρέχανε στα γύρω μπουζουκτζίδικα της Θεσσαλονίκης και τα επόμενα απογεύματα παίρναν τα πούλμαν σαν τσούρμο για να γυρίσουν στην Ανατολική Ελλάδα και να προκαλέσουν φασαρίες με τους γύρω κατοίκους ; Και ώ του θαύματος πως δεν έφτασαν αυτές οι "μπουμπουκοειδήσεις" στα δικά σας αυτιά ; Όταν γυρνούσαν χαράματα και καίγανε 4/5 αυλές ως σύνθημα "εκφοβισμού" και αφήναν φωτογραφίες της αγαπημένης σας Χαράς κρεμασμένα στα δέντρα ; Που ήταν πάλι οι ....πληροφοριοδότες σας ;;Μήπως πήραν το καράβι για την Μύκονο οέο ; Ξεχάστηκαν τα ....αχ τόσο Ελληνικά μπουμπούκια να μεταφέρουν τις ειδήσεις ΩΣ ΕΧΟΥΝ ;

Συζούν μια χαρά λοιπόν ε ;

Επομένως Ο ΦΟΒΟΣ που επικαλείται η συμπαθής Sylvia88 προέρχεται από τους από εκεί διότι είναι οι μόνοι που έχουν συμφέρον από κάτι τέτοιο. Αλλά αυτά της έχουν πει, αυτά λέει χωρίς να εξετάσει καν τι συμβαίνει στην πραγματικότητα. Και κάνει πως συζητάει και σοβαρά...

"από τους εκεί" δηλαδή ; τους "εκιαιά" όπως λένε στην Ηπειρο δίχνοντας προς Ανατολάς;

Μου έχουν πει ;Ποιος πρέπει να κάνει τον δωσίλογο τώρα εγώ η εσύ ; Που ανταλάσσεις τους ρόλους μας και επικαλείσαι ότι "μου έχουν πει" ;Αφού γνωρίζεις την κατάσταση από κοντά γιατί δεν ανέφερες και την άλλη όψη που σου περιέγραψα από πάνω ; Μήπως.........σου έχουν πει ;;;;

Με βλέπεις πουθενά να αραδιάζω γκριμάτσες και να χαζογελάω ; Όταν η διαφορετικότητα στην όποια άποψη έχω εγώ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ σε κάνει να κωφεύεις ότι έγραψα,δεν σε κάνει αυτόματα τερατολόγο που δεν παίρνει σοβαρά την συζήτηση ;

αυτόματα μεταφράζεται σε: "μην ασχολείστε καθόλου με το πρόβλημα που δημιουργούν οι βαλτοί στη Θράκη, αφήστε τους να αλλωνίζουν ελεύθερα και να απειλούν με απομόνωση τους ίδιους τους μουσουλμάνους αν αυτοί δεν λένε ότι είναι Τούρκοι και δεν ψηφίζουν Τούρκο"

Γιατί καλά τα "δεν κοιτάτε το ένα και το άλλο" αλλά όταν κάνουμε μια συγκεκριμένη συζήτηση, για ένα σοβαρό εθνικό θέμα, τέτοιες βλακείες πρέπει να λείπουν.

και μετά γράφεις αυτό :

Όχι, δεν κοιτάω να κόψω την φραπεδιά ρε Sylvia έχεις κανένα πρόβλημα; Εγώ γουστάρω αυτή τη στιγμή να κοιτάξω το πρόβλημα της δυτικής Θράκης, θα μου το απαγορεύσεις; Προφανώς δεν ήξερες τι να πεις διότι επιχειρήματα σοβαρά δεν έχεις και αυτό οφείλεται στην παντελή έλλειψης γνώσης του θέματος. Έμαθες μερικά δυνατά τσιτάτα και τα αραδιάζεις όπου βρεθείς και όπου σταθείς.

Επικό και είσαι εκτός.Το ποιος έκανε την πιπίλα μασέλα από τρίτους το είδαμε.

Μα αν δεν σε νοιάζει τι λέει ο Τούρκος τότε γιατί παίρνεις μέρος στη συζήτηση; Νυχτιάτικα..; Το θέμα μας είναι ακριβώς αυτό που εσύ δεν θέλεις να ακούσεις και κλείνεις τα αυτιά σου. Δηλαδή το τι λέει αυτός ο Τούρκος και ο κάθε Τούρκος που μιλάει στη δυτική Θράκη σαν να είναι το χωράφι του. Αν "δεν σε νοιάζει τι λέει ο Τούρκος" τότε παρακαλώ να αποχωρήσεις από τη συζήτηση γιατί είσαι off topic. Οκ?

Δεν θα αποχωρήσω από την συζήτηση επειδή δεν σου αρέσει η γνώμη μου.Τα γκαιμπελικά σου και τις φανφάρες στον λόγο σου να τις κρατήσεις για εκείνους που συμμερίζονται το "Εγώ Ελλην αγαπώ όλο τον κόσμο"

και γράφεις μετά αυτό :

Ο fullon έβαλε ένα βιντεάκι όπου φαίνεται ξεκάθαρα ένας Τούρκος να βγάζει λόγο σε ένα πλήθος μουσουλμάνων της Θράκης. Προφανώς είναι κάποιος από τους "γνωστούς" που έχουν σκοπό να περάσουν στη συνείδηση του Έλληνα Μουσουλμάνου ότι είναι Τούρκος. Και πολλές φορές αναγκάζουν τους πομάκους είτε με απειλές είτε με οικονομικό δέλεαρ να "τουρκοποιούνται". Αν αντισταθούν γίνονται θύματα επιθέσεων και απομόνωσης. Και όλα αυτά μέσα σε ελληνικό έδαφος, σε έλληνες πολίτες με την ανοχή του ελληνικού κράτους. Αυτά λοιπόν τα έμμισθα μιάσματα που προκαλούν το μίσος,τον φόβο και άλλα πολλά προβλήματα στους κατοίκους της περιοχής κατά καιρούς επισκέπτονται την περιοχή και βγάζουν επικίνδυνους εθνικιστικούς λόγους. Για αυτούς τους "υπαλλήλους" αναφέρεσαι με τόσο ανεύθυνα λόγια και είναι προφανές ότι σε ενοχλεί μόνο ο εδώ εθνικισμός και όχι ο απέναντι που είναι και πιο επιθετικός λόγο "επισημότητας". Εμείς όσο ενθικισμό και αν έχουμε, τι να τον κάνουμε; Το επίσημο κράτος δεν διεκδικεί τίποτα από τους γείτονες, απλά αμύνεται.

Αυτό το βίντεο δείχνει ξεκάθαρα (αν το δείτε όλο βέβαια) από που προέρχεται ο "φόβος" που επικαλείται η sylvia88.

Μα πόσο πια ; "Το βίντεο δείχνει ξεκάθαρα" "το επίσημο κράτος" για πήγαινε κάτι σελιδούλες ποιο πίσω να δεις τι εστί γνώμη εκφέρουν οι "Χριστιανοί"

Αυτοί λοιπόν οι επικίνδυνοι εθνικιστικοί λόγοι για την Sylvia88 είναι "τίποτα", δεν υπάρχουν, και συνεχίζετε να κάνετε διάλογο μαζί της όταν σας δουλεύει μπροστά στα μάτια σας. Λέει μάλιστα ότι "οι χριστιανοί κυνηγούν τους μουσουλμάνους" που προφανώς το σκέφτηκε μόνη της και αγνοεί ότι οι Χριστιανοί της περιοχής δεν έχουν κανένα συμφέρον να είναι σε κόντρα με τους Μουσουλμάνους. Το αντίθετο μπορεί να ισχύει γιαυτό και υπάρχουν τα παραπάνω φαινόμενα.

Δεν μπορώ όχι.Είμαι σίγουρη πλέον πως δεν έχεις απολύτως ιδέα.Και όμως δεν θα πέσω στον λάκκο σου περί "να αποχωρήσεις" από την σύζητηση.Θα πρέπει να ξέρεις τα όριά σου και όταν βλέπεις πως η παραπληροφόρηση που σου έγινε εμπαινιγμός στο μυαλό σου καλά θα ήταν να αναθεωρήσεις τον γραπτόν λόγο σου.

Το ανεκδιήγητο:

Τι μπορεί να σημαίνει το "δεν πιστεύω σε X πράκτορες";

Μα και η Ελλάδα έχει μυστικές υπηρεσίες και κάθε κράτος που σέβεται τον εαυτό του και τα συμφέροντα των πολιτών του. Δεν είναι κάτι άγνωστο που ο ένας πιστεύει σε αυτό και κάποιος άλλος όχι. Προφανώς ελλείψει επιχειρημάτων αμφισβητεί και τα αυτονόητα. "κάποιοι δημιουργούν από το πουθενά πρόβλημα σε απλούς ανθρώπους"

Ποιοι; Και σε ποιους ανθρώπους; Το "πουθενά" πως το ορίζεις;

Εγώ απέδειξα πιο πάνω ποιοι είναι αυτοί που δημιουργούν όλα τα προβλήματα στην περιοχή, σε ποιους και με ποιον σκοπό. Εσύ σκόπιμα θολώνεις τα νερά, λες κάτι ασαφές και ατεκμηρίωτο και δημιουργείς εντυπώσεις αυτή τη φορά πραγματικά από το πουθενά.

Τι απέδειξες ; Λέγοντας κάθε κράτος έχει μυστικές υπηρεσίες ; Αυτή είναι η απόδειξή σου ;;

Το μόνο που προσπάθησες με μανία και παταγωδώς να αποδείξεις είναι ότι ο ..."φόβος" προέρχεται από ...πως το έγραψες;; α ναι ....από "εκεί"

Θα πρέπει εσύ,σαν λογικά σκεπτόμενος ΠΟΛΙΤΗΣ(και δεν γράφω σκόπιμα Έλληνας) να έχεις να φοβηθείς....πράκτορες τύπου ....Μουσταφά ;

Έκανες μια ασυναφές περιγραφή περί αυτού προλίγο ...λέγοντας "εγώ γουστάρω να ασχολειθώ τώρα με αυτό"

Θα πρέπει να σε πάρω στα σοβαρά εγώ τώρα ;

Που η χώρα σου αυτήν την στιγμή απολαβεί το μέγιστο από τους κατοίκους της ;Ερχεσαι μου επιβάλλεις να μην πιστεύω σε πράκτορες μουσταφάδες αλιπασάδες όταν κάθε μέρα σε ΚΛΕΒΟΥΝ μέσα στο ΙΔΙΟ σου το σπίτι ; Σε ενοχλεί ο Τούρκος που βγάζει λόγο στους Μουσουλμάνους ; Φοβάσαι πως το σπίτι σου ξαφνικά θα μπάσει από παντού και θα έχεις να κάνεις με εισβολείς όχι μονον από την αυλή σου αλλά και από ...εκεί ; Κατά ΠΟΣΟΝ είναι εφικτό αυτό που μου λες ;;;; ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ;; ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΣΟΥ ;;μην γίνουν οι Μουσουλμάνοι ...Τούρκοι ;

Οταν οι ίδιοι ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΣΟΥ σε παραπληροφούν και σε κάνουν να τεκμηριώνεις απόψεις χωρίς να γνωρίζεις εξ αρχής;

Είναι αντιληπτό ότι δεν θέλεις να μάθεις την πραγματικότητα διότι το μυαλό σου δεν μπορεί να σηκώσει τόσο ρεαλισμό. Προσπαθείς να ακολουθείς τυφλά την ιδεολογία σου και να μην σκοτίζεσαι με μακρινά πλην πραγματικά προβλήματα όταν μάλιστα αυτά δεν σε αγγίζουν καν αλλά αγγίζουν άλλους που βρίσκονται πολλά χιλιόμετρα μακρυά από εσένα.

Μόνον αυτό.Λυπάμαι για τα λοιπά.

Δημοσ.

Να θυμισω στους αγαπητους συμφορουμιτες οτι η Τουρκια υπεγραψε συμφωνια που αναφερει ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ μειονοτητα.

Κι επειδη ειμαι σιγουρος οτι πολλοι δεν θα το καταλαβουν, επαναλαμβανω:

Η Τουρκια εχει υπογραψει οτι στην Θρακη υπαρχει ΜΟΥΣΟΥΛΑΜΝΙΚΗ μειονοτητα. Τουτεστιν ΟΧΙ Τουρκικη.

Κι επειδη παλι μαλλον δεν το καταλαβαινουν καποιοι, επαναλαμβανω οτι ΤΟ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ η Τουρκια.

Αν δεν το καταλαβαινουν καποιοι και τωρα , σορρυ, δεν φταιω εγω αλλα οι ιδιοι.

Και Συλβια, προσωπικες επιθεσεις και συνθηματα, μπορει να γραψει ο καθενας. Πχ, παρε να εχεις:

Ψωμι, μπριζολα, Κοκα Κολα.

Μπατσοι, λουλουδια, αγγελουδια.

Εισαστε δυο, εισαστε τρεις, εισαστε για μπατσες και οι τρεις.

Δημοσ.
[...]

Εισαστε δυο, εισαστε τρεις, εισαστε για μπατσες και οι τρεις.

Ψιλο οφ τόπικ, αλλά εδώ είναι χώρος διαλόγου. Μάζεψε τις απειλές σου, δεν προσφέρουν οτιδήποτε στη συζήτηση.

Δημοσ.
Να θυμισω στους αγαπητους συμφορουμιτες οτι η Τουρκια υπεγραψε συμφωνια που αναφερει ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ μειονοτητα.

Κι επειδη ειμαι σιγουρος οτι πολλοι δεν θα το καταλαβουν, επαναλαμβανω:

Η Τουρκια εχει υπογραψει οτι στην Θρακη υπαρχει ΜΟΥΣΟΥΛΑΜΝΙΚΗ μειονοτητα. Τουτεστιν ΟΧΙ Τουρκικη.

Κι επειδη παλι μαλλον δεν το καταλαβαινουν καποιοι, επαναλαμβανω οτι ΤΟ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ η Τουρκια.

Αν δεν το καταλαβαινουν καποιοι και τωρα , σορρυ, δεν φταιω εγω αλλα οι ιδιοι.

[/b]

Ξεχνάς πως το ότι έχει υπογράψει η τουρκία το έχει κιόλας ΓΡΑΨΕΙ εκεί που δεν πιάνει μελάνι.

Κάθεσαι και συζητάς για υπογραφές ενώ το ζήτημα είναι ζήτημα ισχύος.

Όταν η τουρκία είναι χώρα ισχυρότερη επιβάλλει το δικότης

Οι υπογραφές είναι πάντα - και όχι μόνο στην συγκεκριμένη περίπτωση - για τα μάτια του κόσμου.

Αν η τουρκία αύριο κρίνει πως την παίρνει να «αυτονομήσει» την δυτική Θράκη θα την αυτονομήσει και θα γράψει τις υπογραφές της εκεί που προανέφερα.

Και αν η Ελλάδα θέλει να μην γίνει αυτό πρέπει να έχει την απαιτούμενη αποτρεπτική ισχύ σε όλα τα επίπεδα (στρατιωτική, οικονομική, διπλωμαιτκή κλπ κλπ)

Αν δεν την έχει η Τουρκία θα επιβάλλει το δικό της με το «έτσι γουστάρω!» αδιαφορώντας παντελώς για διεθνή νομιμότητα, υπογραφές και τα παρόμοια.

Παραδείγματα ως απόδειξη για το παραπάνω άπειρα στο ιστορικό παρελθόν της ανθρωπότητας.

Άρα η λύση για την Ελλάδα είναι μία: ισχύς!

όσο μεγαλύτερη τόσο το καλύτερο! και σε όλους τους τομείς.

Δημοσ.
Ψιλο οφ τόπικ, αλλά εδώ είναι χώρος διαλόγου. Μάζεψε τις απειλές σου, δεν προσφέρουν οτιδήποτε στη συζήτηση.

Nα υποθεσω οτι πηρες στα σοβαρα και το "Ψωμι, μπριζολα, Κοκα Κολα"? :lol:

---------- Προσθήκη στις 17:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:26 ----------

Ξεχνάς πως το ότι έχει υπογράψει η τουρκία το έχει κιόλας ΓΡΑΨΕΙ εκεί που δεν πιάνει μελάνι.

Κάθεσαι και συζητάς για υπογραφές ενώ το ζήτημα είναι ζήτημα ισχύος.

Όταν η τουρκία είναι χώρα ισχυρότερη επιβάλλει το δικότης

Οι υπογραφές είναι πάντα - και όχι μόνο στην συγκεκριμένη περίπτωση - για τα μάτια του κόσμου.

Αν η τουρκία αύριο κρίνει πως την παίρνει να «αυτονομήσει» την δυτική Θράκη θα την αυτονομήσει και θα γράψει τις υπογραφές της εκεί που προανέφερα.

Και αν η Ελλάδα θέλει να μην γίνει αυτό πρέπει να έχει την απαιτούμενη αποτρεπτική ισχύ σε όλα τα επίπεδα (στρατιωτική, οικονομική, διπλωμαιτκή κλπ κλπ)

Αν δεν την έχει η Τουρκία θα επιβάλλει το δικό της με το «έτσι γουστάρω!» αδιαφορώντας παντελώς για διεθνή νομιμότητα, υπογραφές και τα παρόμοια.

Παραδείγματα ως απόδειξη για το παραπάνω άπειρα στο ιστορικό παρελθόν της ανθρωπότητας.

Άρα η λύση για την Ελλάδα είναι μία: ισχύς!

όσο μεγαλύτερη τόσο το καλύτερο! και σε όλους τους τομείς.

Θα σου θυμισω κι εγω οτι η Τουρκια εχει κερδισει πολυ περισσοτερα στο τραπεζι των διαπραγματευσεων απ'οτι στον πολεμο ή με την απειλη πολεμου.

Δημοσ.

[/color]

Θα σου θυμισω κι εγω οτι η Τουρκια εχει κερδισει πολυ περισσοτερα στο τραπεζι των διαπραγματευσεων απ'οτι στον πολεμο ή με την απειλη πολεμου.

Ξέρεις, διαπραγματεύεσαι στο τραπέζι και κερδίζεις όταν διαπραγματεύεσαι από θέση ισχύος.

Και οι διαπραγματεύσεις στο τραπέζι για να σου αποδώσουν κέρδος πρέπει να έχουν «πλάτες» στην στρατιωτική και οικονομική ισχύ κυρίως.

Διαπραγματεύσεις από θέση μή-ισχύος σημαίνει συμβιβασμός.

Το παράδειγμα που περιγράφει ο Θουκυδίδης των Αθηναίων που προσκαλούσαν τους Μιλήσιους να διαπραγματευτούν «με την θέλησή τους» είναι κλασσικό του τι σημαίνει διαπραγμάτευση από θέση ισχύος.

Σόρρυ για το οφφ τόπικ αλλά έχω μερικές απορίες... (δεν σχετίζονται με τον φίλο nmtray)

Αυτός που περνιέται για έξυπνος πως ονομάζεται ; ηλίθιος ή πανίβλακας;

Αυτός που γυρνάει απο εδώ και απο εκεί προσπαθώντας να μάθει πληροφορίες και μετά τις καρφώνει στον «boss» τι είναι; ρουφιάνος ή χαφιές;

Αυτός που ψάχνει συνέχεια να βρεί στραβό στον άλλο άνθρωπο για να τον κατακρίνει τι είναι; μύγα ή κουνούπι;

Μάλλον μύγα γιατί οι μύγες ψάχνουν συνέχεια ένα σκατό για να κάτσουν πάνω του.

Και το μυαλό αυτού που ενεργεί έτσι ακριβώς αυτό είναι: ένα σκατό που βρωμάει και λερώνει τον όλο άνθρωπο. Ή όχι;

Αυτός ή αυτή που φαντασιώνεται ανύπαρκτες σεξουαλικές αναζητήσεις των άλλων και προσπαθεί να τις αποδείξει πως ονομάζεται; φαντασιόπληκτός; νυμφομανής; ψυχωτικός; σχιζοφρενής; ή απλούστερα χοντρομ@λ@κ@ς;

Ή μήπως προβάλει την δική του σεξουαλική πείνα σαν πρόβλημα των άλλων και άρα χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης; Μάλλον αυτό είναι! Το βρήκα! Αγαμία!

Και η αγαμία οδηγεί σε τέτοιες αρρωστημένες συμπεριφορές! :lol:

Συγγνώμη και πάλι για το οφφ τόπικ (αν και σε spoiller) αλλά με βασανίζουν κάτι τέτοιες απορίες αυγουστιάτικα...

Δημοσ.
Ξέρεις, διαπραγματεύεσαι στο τραπέζι και κερδίζεις όταν διαπραγματεύεσαι από θέση ισχύος.

Και οι διαπραγματεύσεις στο τραπέζι για να σου αποδώσουν κέρδος πρέπει να έχουν «πλάτες» στην στρατιωτική και οικονομική ισχύ κυρίως.

Διαπραγματεύσεις από θέση μή-ισχύος σημαίνει συμβιβασμός.

Το παράδειγμα που περιγράφει ο Θουκυδίδης των Αθηναίων που προσκαλούσαν τους Μιλήσιους να διαπραγματευτούν «με την θέλησή τους» είναι κλασσικό του τι σημαίνει διαπραγμάτευση από θέση ισχύος.

Αρα, αφοσον δεν εχεις αρκετη "διαπραγματευτικη" (χεχε) ισχυ, κανεις τις αναλογες συμμαχιες.

Οταν υπογραφηκε η συμβαση για τον αγωγο με τους Ρωσσους, ο Πουτιν εστειλε 5 βομβαρδιστικα να κοβουν βολτες πανω απο την Τουρκια...

Κατσε και σκεψου τωρα: Γιατι καποιοι σκιστηκαν για να σταματησει ο αγωγος?

Τι ειδους συμμαχιες θα δημιουργουσε ο αγωγος?

Ειναι γνωστο οτι για την προστασια του αγωγου, η Ρωσσια θα εφτιαχνε μια βαση στην Αλεξανδρουπολη. Περα απο τον αγωγο, εννοειται οτι θα εξυπηρετουσε κι αλλα συμφεροντα των Ρωσσων στο Αιγαιο (κι οχι μονο).

Δλδ φιλε, δεν ειναι αναγκη να εχεις στρατιωτικη ισχυ. Παιζουν κι αναλογες συμμαχιες. Και οταν "βοηθας" τα συμφεροντα ενος πολυ δυνατου συμμαχου, ειναι σαν να αποκτας κι εσυ τη δυναμη του.

Δημοσ.
Οι μουσουλμάνοι της Θράκης σε πληροφορώ είναι Έλληνες και συζούν μια χαρά με τους Χριστιανούς.

δηλαδή ,κατά την άποψή σου ,στην θράκη δεν ζούν τούρκοι ,που έχουν τούρκικη συνείδηση και μιλούν την τουρκική γλώσσα;

και αν κατοικούν πρέπει να τους ξεριζωθεί αυτή η εθνική συνείδηση που έχουν...

μαζί σου...

ντροπή ιστορικά θέματα, να μπαίνουν σε πλαίσια διπλωματικά και σε ζητήματα κρατικών ανταγωνισμών ,θυμίσου τις μαζικές διώξεις από το επίσημο ελληνικό κράτος των μειονοτήτων το 1945,άμυνα ήταν και τότενες;

χρειάζεται αναβάθμιση η μεθοδολογία σου ...:-)

Δημοσ.
δηλαδή ,κατά την άποψή σου ,στην θράκη δεν ζούν τούρκοι ,που έχουν τούρκικη συνείδηση και μιλούν την τουρκική γλώσσα;

μαζί σου...

ντροπή ιστορικά θέματα, να μπαίνουν σε πλαίσια διπλωματικά και σε ζητήματα κρατικών ανταγωνισμών ,θυμίσου τις μαζικές διώξεις από το επίσημο ελληνικό κράτος των μειονοτήτων το 1945,άμυνα ήταν και τότενες;

χρειάζεται αναβάθμιση η μεθοδολογία σου ...:-)

Ναι βεβαια οταν βλεπεις τον αλλο να μεθοδευει διαφορες καταστασεις με απωτερο σκοπο την επεκτατικοτητα, καλο ειναι να μην καθεσαι θεατης στο ονομα της πολυτισμικοτητας, αλλα να παιρνεις κι εσυ ως κρατος-πολιτης διαφορα μετρα για να προστατευσεις τα κεκτημενα που εχουν βαλει στο ματι. Αυτοι προπαγανδιζουν, εμεις πρεπει να ενημερωθουμε για οτι συμβαινει αι να γνωριζουμε την κατασταση και τις συνθηκες κλπ κλπ, πρωτου φτασουμε σε χειροτερες καταστασεις και για τους 2 λαους.

Δημοσ.

Καταρχήν δεν ζει ούτε ένας Τούρκος στη Θράκη (εκτός από τους τουρίστες) γιατί όλοι τους είναι Έλληνες. Τελεία και παύλα.

Απ'ότι ξέρω η ιδεολογία σου δεν αναγνωρίζει "εθνικότητες" παρά αισθάνεσαι "πολίτης του κόσμου" καθως όπως λέτε "δεν υπάρχει εθνική καθαρότητα".

Τώρα αλλάζεις το τροπάριο και μιλάς για Τουρκική καταγωγή κάποιων μουσουλμάνων της Θράκης, οι οποίοι ταυτόχρονα θα πρέπει να έχουν και τουρκική συνείδηση.

Μα πως γίνεται από τη μία να αμφισβητείς τα έθνη και από την άλλη να αναγνωρίζεις την "τουρκικότητα" κάποιων ανθρώπων; Και ακόμα και αν δεν την αναγνωρίζεις γιατί δίνεις τόση βαρύτητα στο "δικαίωμα" τους να αισθάνονται κάτι το οποίο εσύ θεωρείς ανύπαρκτο; Ε;

Λοιπόν, για να απαντήσω στο ερώτημα σου, στην περιοχή ζουν κάποιοι πολίτες που μπορεί να αισθάνονται Τούρκοι, ο καθένας αισθάνεται ότι θέλει (εγώ δηλώνω Αριανός btw), από την "αίσθηση" όμως μέχρι τον εξαναγκασμό υπάρχει χαώδης διαφορά. Έχω εξηγήσει με ποιον τρόπο εξαναγκάζουν τους μουσουλμάνους πως να αισθάνονται, τι να σκέφτονται, τι να πιστεύουν και τι να ψηφίζουν. Και αν δεν τα κάνουν αυτά απειλούνται με ξύλο και απομόνωση. Αν τα κάνουν πολύ πιθανώς θα έχουν και κάποιο οικονομικό δωράκι, κανένα χαμηλότοκο δανειάκι, επιδότηση αγοράς γης κτλ.(φυσικά αυτά off camera έτσι;)

Δεν είναι δα και τόσο δύσκολο με χρόνια προπαγάνδας, με οικονομικά κίνητρα, με προπαγανδιστική εκπαίδευση στα σχολεία να αιθανθεί κάποιος Τούρκος. Εγώ σου λέω, με κατάλληλη εκπαίδευση και Αριανός αισθάνομαι. Σκέψου το παιδί σου να διδασκόταν στο σχολείο την τουρκική γλώσσα, να άκουγε παντού ότι είναι Τούρκος, να λαμβάνατε στεγαστικό δάνειο από Τουρκική τράπεζα με 1% επιτόκιο αν δηλώνατε Τούρκοι. Τι θα έκανε το παιδί; Τούρκος δεν θα αισθανόταν;

Πιστεύω να είδες το βιντεάκι με τον βρυκόλακα εθνικιστικό γουρούνι που φώναζε "ψηφίστε Τούρκο, όποιος ψηφίζει Έλληνα να απομονώνεται".

Αυτή η ολομέτωπη ΕΠΙΘΕΣΗ είναι που ενοχλεί, όχι ο απλός κόσμος.

@@σοσ@@ για να μην παρεξηγούμαστε, προσωπικά δεν με ενδιαφέρει τι αισθάνεται ο καθένας. Υπάρχουν άλλωστε πολλοί Έλληνες στο εξωτερικό που είναι και αισθάνονται Έλληνες. Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα μέχρι εκεί, το πρόβλημα δημιουργείται από αυτά τα εγκάθετα γουρούνια που βγάζουν "εθνικούς λόγους" στις μουσουλμανικές συγκεντρώσεις και προσυλητίζουν εθνικά όποιον μουσουλμάνο βρουν μπροστά τους. Και μόνο δική τους πρωτοβουλία δεν είναι. Είναι οργανωμένο το σχέδιο και μόνο οι τυφλοί δεν το βλέπουν.

Θα μπορούσα να σου αναλύσω και τους λόγους που γίνεται αυτή η προπαγάνδα και τα συμφέροντα που κρύβονται αλλά δεν είναι αυτού του θέματος.

Sylvia88 δεν θα σου απαντήσω, γιατί μετά από 2 αναγνώσεις του ποστ σου δεν βρήκα τίποτα ουσιώδες που να αξίζει σχολιασμού ή αντιπαράθεσης. Επιβεβαιώνεις τα περί έλλειψης στοιχειώδους γνώσης για το πρόβλημα με την στάση σου να επικεντρώνεσαι σε εμένα και όχι στο θέμα που συζητάμε.(θα μου αρκούσε και το 50-50 αλλά ούτε αυτό έγινε) Το εκλάμβάνω πως ξέμεινες από συνθήματα και ήρθε η ώρα να αναλύσεις την σκέψη σου και κόλωσες.

Δημοσ.
Καταρχήν δεν ζει ούτε ένας Τούρκος στη Θράκη (εκτός από τους τουρίστες) γιατί όλοι τους είναι Έλληνες. Τελεία και παύλα.

Απ'ότι ξέρω η ιδεολογία σου δεν αναγνωρίζει "εθνικότητες" παρά αισθάνεσαι "πολίτης του κόσμου" καθως όπως λέτε "δεν υπάρχει εθνική καθαρότητα".

Τώρα αλλάζεις το τροπάριο και μιλάς για Τουρκική καταγωγή κάποιων μουσουλμάνων της Θράκης, οι οποίοι ταυτόχρονα θα πρέπει να έχουν και τουρκική συνείδηση.

Μα πως γίνεται από τη μία να αμφισβητείς τα έθνη και από την άλλη να αναγνωρίζεις την "τουρκικότητα" κάποιων ανθρώπων; Και ακόμα και αν δεν την αναγνωρίζεις γιατί δίνεις τόση βαρύτητα στο "δικαίωμα" τους να αισθάνονται κάτι το οποίο εσύ θεωρείς ανύπαρκτο; Ε;

καταρχήν μου έφαγες στο quote το :"μαζί σου" που ειχα γράψει...

η αρχή της επιχειρηματολογίας σου με εκπλήσσει ,ειλικρινά...

το ότι δεν αναγνωρίζω κάτι δεν σημαίνει πως κλείνω τα μάτια μου σε ότι συμβαίνει γύρω μου ,και την εξουσία δεν αναγνωρίζω αλλά υπάρχει με μορφή και σε συσκευασία περίεργη που με φοβίζει κάποιες ώρες...

τι είναι αυτά που τσαμπουνάς ;

συγκεντρώσουου

Λοιπόν, για να απαντήσω στο ερώτημα σου, στην περιοχή ζουν κάποιοι πολίτες που μπορεί να αισθάνονται Τούρκοι, ο καθένας αισθάνεται ότι θέλει (εγώ δηλώνω Αριανός btw), από την "αίσθηση" όμως μέχρι τον εξαναγκασμό υπάρχει χαώδης διαφορά. Έχω εξηγήσει με ποιον τρόπο εξαναγκάζουν τους μουσουλμάνους πως να αισθάνονται, τι να σκέφτονται, τι να πιστεύουν και τι να ψηφίζουν. Και αν δεν τα κάνουν αυτά απειλούνται με ξύλο και απομόνωση. Αν τα κάνουν πολύ πιθανώς θα έχουν και κάποιο οικονομικό δωράκι, κανένα χαμηλότοκο δανειάκι, επιδότηση αγοράς γης κτλ.(φυσικά αυτά off camera έτσι;)

Δεν είναι δα και τόσο δύσκολο με χρόνια προπαγάνδας, με οικονομικά κίνητρα, με προπαγανδιστική εκπαίδευση στα σχολεία να αιθανθεί κάποιος Τούρκος. Εγώ σου λέω, με κατάλληλη εκπαίδευση και Αριανός αισθάνομαι. Σκέψου το παιδί σου να διδασκόταν στο σχολείο την τουρκική γλώσσα, να άκουγε παντού ότι είναι Τούρκος, να λαμβάνατε στεγαστικό δάνειο από Τουρκική τράπεζα με 1% επιτόκιο αν δηλώνατε Τούρκοι. Τι θα έκανε το παιδί; Τούρκος δεν θα αισθανόταν;

Πιστεύω να είδες το βιντεάκι με τον βρυκόλακα εθνικιστικό γουρούνι που φώναζε "ψηφίστε Τούρκο, όποιος ψηφίζει Έλληνα να απομονώνεται".

Αυτή η ολομέτωπη ΕΠΙΘΕΣΗ είναι που ενοχλεί, όχι ο απλός κόσμος.

teaser ο καθένας έχει το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού

κάποια λοιπόν στην θράκη πολιτογραφήθηκε ελληνίδα (κάτω από την κρατική εξουσία όπως όλοι μας)έχει όμως τουρκική εθνική συνείδηση,μιλά τουρκικά και νιώθει περισσότερο τουρκάλα από ελληνίδα,γουστάρει να μένει όμως ελλάδα γιατί της αρέσουν τα οροπέδια της ξάνθης ,τι π΄ρεπει να κάνει αυτή η κοπέλλα όταν μιλά με άλλους που έχουν διαφορετική εθνική συνείδηση;

Ne mutlu türküm diyene θα τους λέει ,

είναι αυτός προσηλυτισμός;

κι αν είναι ,λέω αν είναι, πως πρέπει να αντιδράσουν οι γύρω της;

εν κατακλείδι λοιπόν,

ναι υπάρχει εθνικισμός και από τις δύο πλευρές

ναι υπάρχει προπαγάνδα ,ναι μπορεί να υπάρχει εξαναγκασμός ένθεν και ένθεν

και ναι οι τούρκοι σαν πιο ισχυροί έχουν μεγαλύτερες ορέξεις (σαν και εμας που ποδοπαταμε συνειδήσεις στο μακεδονικό)αλλά αυτό 'ηταν ,έιναι και θα είναι το αποτέλεσμα όχι η αφορμή,το αποτέλεσμα ιακωβίνων στην σύγχρονη εποχή που πλειοδοτούν για να εξαγοράζουν συνειδήσεις ,εθνικές ή μη ....

Αυτή η λανθασμένη ΕΠΙΘΕΣΗ είναι που ενοχλεί, όχι ο απλός κόσμος.:-)

@@σοσ@@ για να μην παρεξηγούμαστε, προσωπικά δεν με ενδιαφέρει τι αισθάνεται ο καθένας. Υπάρχουν άλλωστε πολλοί Έλληνες στο εξωτερικό που είναι και αισθάνονται Έλληνες. Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα μέχρι εκεί, το πρόβλημα δημιουργείται από αυτά τα εγκάθετα γουρούνια που βγάζουν "εθνικούς λόγους" στις μουσουλμανικές συγκεντρώσεις και προσυλητίζουν εθνικά όποιον μουσουλμάνο βρουν μπροστά τους. Και μόνο δική τους πρωτοβουλία δεν είναι. Είναι οργανωμένο το σχέδιο και μόνο οι τυφλοί δεν το βλέπουν.

Θα μπορούσα να σου αναλύσω και τους λόγους που γίνεται αυτή η προπαγάνδα και τα συμφέροντα που κρύβονται αλλά δεν είναι αυτού του θέματος.

προσωπικά δεν σε ενδιαφέρει τι αισθάνεται ο καθένας αλλά την istanbul την λες κωνσταντινούπολη έτσι δεν είναι;

xax πλάκα κάνω...

και έτσι όπως λες έστω ότι είναι τι πρέπει να κάνεις ;

ο καταστατικός χάρτης των ηνωμένων εθνών, η οικουμενική διακήρυξη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και η τελική πράξη του ελσίνκι έχουν σαφείς προσανατολισμούς

παρόλα αυτά είσαι ώριμος πολίτης να τους κατακτήσεις και να τους εφαρμόσεις;

Δημοσ.

προσωπικά δεν σε ενδιαφέρει τι αισθάνεται ο καθένας αλλά την istanbul την λες κωνσταντινούπολη έτσι δεν είναι;

Aυτοι λενε istanbul την Κωνσταντινουπολη βασικα. Εμεις σωστα το λεμε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...