@@sos@@ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Ας ξανα- απαντησω ρε @@sos@@ τοτε μιας και συνεχιζεις το ιδιο βιολι. μαλιστα.. η δικηγορος του τουρκου τραμπουκου με την ληγμενη βιζα... και ολοι ξερουμε τι εστι δικηγοροι τουρκων πρακτορων δακρύβρεχτη ιστορια. ναι η γυναικα κατασκοπος που κοροιδεψε ολους τους κατοικους.. μπαναλ δε πιανει πια.. η απαγορευση να μιλανε μπροστα της τουρκικα.. ναι μας πεισανε. η απαγορευση που επεβαλε? τι ειναι δλδ? ακολουθος στατιωτικης χουντας και επεβαλε την θεληση της? με τι? με τα οπλα η με τους μπραβους?? Εκανε συστασεις στις γυναικες να μην φορανε μουσουλμανικη μαντιλα? ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ! ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ! το οτι οι γυναικες ειναι σκλαβες χωρις δικαιωματα στις μουσουλμανικες χωρες δε σημαινει οτι στην Ελλαδα ειμαστε το ιδιο. πολυ φιλελευθεροι ειστε με τις κραγμενες αδερφες και τις παρελασεις.. η μαντιλα δλδ δεν περιοριζει τα ατομικα δικαιωματα της γυναικας? η ΑΠΟΨΗ της να μην διδασκεται η τουρκικη γλωσσα στα σχολεια.. ΝΑΙ! πρωτον οπως το γραφει.. Η ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ειναι και μπορει να την εκφερει ανετα σε ενα δημοκρατικο καθεστως. ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ στα ελληνικα σχολεια.. απο ποτε? παραλογα πραγματα ε? χααααχα ναι καλο. ειναι και μελος της ΧΑ φανταζομαι. δεξι χερι ε? τους μαθητες και του κατοικους του χωριου που μαζευτηκαν να της συμπαρασταθουν, τους βαφτισε η εν λογω "κυρια" μελη ΧΑ.. ετσι γερααα να δουλευει η προπαγανδα.. ναι και η δακρυβρεχτη ιστορια συνεχιζεται.. οποιος ειναι "φτωχος" (οι μιζες απο το τουρκικο προξενειο δεν λαμβανονται υποψιν).. εχει το δικαιωμα να βιοπραγει.. ο νομος της ζουγκλας. και η αριστερη προπαγανδα συνεχιζεται.... Και φυσικα ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΝ ΒΑΦΤΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΩΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ.. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΔΑΣΚΑΛΑ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΕΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. τι εστι δικηγοροι το εχουμε δει. εδω ο κουγιας απελευθερωσε τον κορκονεα. Ο εθνικισμός έχει στοιχεία απόλαυσης;-Σίγουρα έχει. Ας θυμηθούμε λιγάκι το σύνθημα «Δε θα γίνεις Έλληνας ποτέ, Αλβανέ-Αλβανέ », που δηλώνει ότι στη δική μας τη γιορτή δεν θα πάρεις μέρος εσύ, γιατί η απόλαυση είναι αποκλειστικά δική μας. Βέβαια, πάντα η έννοια του έθνους ενέχει και μια μεταφορά. Την έννοια της «μητέρας πατρίδας», που είναι ένα σχήμα οξύμωρο, μητέρα-δηλαδή το γυναικείο στοιχείο- αλλά και πατρίδα, δηλαδή πατέρας, εξουσία. Όλα αυτά ενέχουν στοιχεία απωθημένης σεξουαλικότητας. Η μεταφορά είναι πάντα στο κέντρο του εθνικιστικού λόγου, ας μην ξεχνάμε το πόσο εύκολα οι εθνικιστές συγγραφείς παρασύρονται σε έναν τέτοιο λόγο. Π.χ. ο Ι. Δραγούμης παρομοίαζε διαρκώς την Ελλάδα σαν μια γυναίκα πανέμορφη, που τον κοιτάζει με αθώο βλέμμα, ερωτικά μάτια και του λέει προσωπικά «γιατί με αφήνεις;». Υπάρχει επομένως πάντα ένα στοιχείο απόλαυσης που μου την κλέβει κάποιος άλλος, π.χ στην ανάπτυξη του ναζισμού στη Γερμανία αυτός ο άλλος είναι ο Εβραίος, που κρύβεται στις σκοτεινές γωνιές και βιάζει τα μικρά αθώα άρια κοριτσάκια, ή ο μαύρος, -η μεγάλη απώθηση όλου του 19ου και 20ου αιώνα-, ακριβώς εξαιτίας της υποτιθέμενης αχαλίνωτης σεξουαλικότητάς του. http://www.epohi.gr/30102005_issues_theodoridis_givisis_interview.htm ---------- Προσθήκη στις 00:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:02 ---------- ναι ειναι ψεματα αυτα που λεει η δικηγορος του αντρα του μπατζανακη του θειου της καθαριστριας.εγω αντιτιθομαι. θες τα στοιχεια μου? τότε θα πιστέψω εκείνη ...
tzizzz Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 ο @@sos@@ μολις μας λεει οτι οσοι πανε σε παρελασεις, οσοι βγαζουν σημαιες στα μπαλκονια, οσοι τιμουν εθνικες επετειους, οσοι "τολμουν" να στηριξουν το δικαιο ειναι εθνικιστες. κοιτα εγω σου μιλαω με γεγονοτα και με νομους και εσυ ανακατευεις τι ελεγε ο δραγουμης μαζι με τους αλβανους και την καταπιεσμενη σεξουαλικοτητα. αυτο σημαινει οτι εφτασες σε τοιχο φανταζομαι. εστειλες τα σκυλια να βρουν φωτο απο το γεγονος? ουτε ο ιδιος δε ξερεις πια τι να πιστεψεις..
karmaCode Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 εγω ακομα δεν μπορω να καταλαβω γιατι η εφαρμογη του δικαιου και η κυριαρχια μεσα στα πλαισια του κρατους-εθνους θεωρειται εθνικιστικη αποψη... δηλαδε πρεπει να αφησουμε τους ξενους πρακτορες να αλωνιζουν μεσα στην επικρατεια και να υπονομευουν την ηδη τρωθεισα εικονα της ελλαδας αλλα και της εθνικης κυριαρχιας ? οσο για την απαγορευση της μπουργκας που αναφερθηκε, κατι τετοιο πρεπει να γινει και στην ελλαδα γιατι απο την στιγμη που ηρθαν σε ευρωπαικη χωρα πρεπει να σεβονται ολοι, ανεξαιρετως θρησκευματος και καταγωγης , τον ευρωπαικο πολιτισμο που στηριζεται στην ελευθερια και οχι στην καταπιεση...
nmtray2 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 δηλαδή αυτά που λέει η δικηγόρος του άνδρα της καθαρίστριας είναι ψέμματα;ποιός αντιτίθεται σε αυτά που λέει για να το καταλάβω... όνομα έχει; Δλδ οσα ειπε ο Κουγιας για το Γρηγοροπουλο ηταν αληθεια? Αυτο πιστευεις? Εγω πιστευω οτι ο Κουγιας φερθηκε πολυ ανανδρα (τουλαχιστον) στην συγκεκριμενη περιπτωση... Εσυ, μπορεις να πιστευεις οτι ελεγε αληθεια.
@@sos@@ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 ο @@sos@@ μολις μας λεει οτι οσοι πανε σε παρελασεις, οσοι βγαζουν σημαιες στα μπαλκονια, οσοι τιμουν εθνικες επετειους, οσοι "τολμουν" να στηριξουν το δικαιο ειναι εθνικιστες. κοιτα εγω σου μιλαω με γεγονοτα και με νομους και εσυ ανακατευεις τι ελεγε ο δραγουμης μαζι με τους αλβανους και την καταπιεσμενη σεξουαλικοτητα. αυτο σημαινει οτι εφτασες σε τοιχο φανταζομαι. εστειλες τα σκυλια να βρουν φωτο απο το γεγονος? όταν το μόνο που μπορείς να αντιτάξεις στα γραφόμενα της δικηγόρου, είναι τα δικά σου μόνο και με βάλεις να αξιολογήσω ποιά είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα των γεγονότων είναι σίγουρο πως θα προκριθούν της δικηγόρου...εκτός αν έχεις στοιχεία όπως : φωτοτυπ'ια της ληγμένης βίζας που επικαλείσαι στοιχεία που να πιστοποιούν πως είναι τραμπούκος αποδεδειγμένα όπως γράφεις...
Pytzamarama Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Ολοι εχουν δικαιωματα σε μια χωρα.Δεν μπορουν και αυτοι στην Θρακη δηλαδη να εχουν?Ποιοι ειστε εσεις που θελετε να τους διωξετε?Δικια σας ειναι η χωρα?Υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα η δασκαλα αυτη να πεταγε ρατσιστικα σχολια ασχετα με το τι λεει. Θα ηθελα να πηγαινατε μεταναστες καπου αλλου και να συναντουσατε αυτα που συναντουν απο εμας οι ξενοι. Η χωρα αυτη ανηκει στους Ελληνες πολιτες. Οι Πομακοι και γενικα οι Ελληνες Μουσουλμανοι ειναι Ελληνες πολιτες. Αρα ποιος να διωξει ποιον και απο που? Ευτυχως εμεις δεν ειχαμε Νυχτες Κρυσταλλων του 55 να εκτυλισονται εδω. Τι πεταγε και τι δεν πεταγε δεν το ξερουμε. Το μονο που γνωριζουμε και το μαρτυρησαν και οι δυο πλευρες (Νικοπουλου και Δραγωνα) ειναι οτι η διδασκαλια της Νικοπουλου ηταν συμβατη με το Ελληνικο Συνταγμα και το εθνικο εκπαιδευτικο προγραμμα. Αυτα που αντιμετωπισε ομως ερχονται σε αντιθεση οχι μονο με το Συνταγμα αλλα και με τις διαταξεις-ψηφισματα στον ΟΗΕ. Οσο γι αυτο που ειπες οτι οι Ελληνες βασανιζουν τους μεταναστες. Ειναι ισως οτι πιο ακυρο εχω διαβασει σε φορουμ. Γνωριζεις καποια χωρα που δεχτηκε το 1/5 του πληθυσμου της σε μη νομιμους και απροσκλητους μεταναστες? Που τους μαζεψε απο τη θαλασσα? Που τους επετρεψε παρολο που δεν πληρωνουν ασφαλεια και εφορια να χρησιμοποιουν κανονικα νοσοκομεια και σχολεια? Η "πολιτισμενη" Ευρωπη και Αμερικη τους βυθιζε τις βαρκες με πολυβολα στην Αδριατικη, τους αφηνε να πεθανουν σαν τα σκυλια εξω απο τα νοσοκομεια αφου αρνειτο ακομα και τις πρωτες βοηθειες, τους εκλεινε σε κλουβια μεχρι να τους στειλει πισω στο στομα του λυκου, διελυε καθε μη δηλωμενο τζαμι, εκλεινε φυλακη σε οποιον πολιτη τους νοικιαζε σπιτι κτλ ΝΤΡΟΠΗ σε ΟΛΟΥΣ οσους υποτιμουν και δυσφημουν με αδικη χολη αυτο τον τοπο. Εχουμε, εν μεσω κρισης, 2.5 εκατομυρια μη-νομιμους μεταναστες που ερχονται (χωρις να το γνωριζουν) βαση σχεδιου απο τα Τουρκικα παραλια (δογμα Οζαλ - "δεν χρειαζεται πολεμο με τους γκιουναν, θα τους γεμισουμε μουσουλμανους και η γη θα ερθει σε εμας νομιμα και αναιμακτα"). Ζουν, μορφωνονται, περιθαλπτονται. Αν ηταν σε καμια Ιταλια - αν δεν ειχαν πνιγει - θα πεθαιναν σαν τα ζωα σε καποια κλουβα. Ειπαμε περναει το στυλακι του "διεθνιστη" αλλα μην το ξεφτυλιζουμε κιολας.
@@sos@@ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δλδ οσα ειπε ο Κουγιας για το Γρηγοροπουλο ηταν αληθεια?Αυτο πιστευεις? Εγω πιστευω οτι ο Κουγιας φερθηκε πολυ ανανδρα (τουλαχιστον) στην συγκεκριμενη περιπτωση... Εσυ, μπορεις να πιστευεις οτι ελεγε αληθεια. νομίζω πως υποτιμάς την νοημοσύνη μου ...
nmtray2 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Ο εθνικισμός έχει στοιχεία απόλαυσης;-Σίγουρα έχει. Ας θυμηθούμε λιγάκι το σύνθημα «Δε θα γίνεις Έλληνας ποτέ, Αλβανέ-Αλβανέ », που δηλώνει ότι στη δική μας τη γιορτή δεν θα πάρεις μέρος εσύ, γιατί η απόλαυση είναι αποκλειστικά δική μας. Βέβαια, πάντα η έννοια του έθνους ενέχει και μια μεταφορά. Την έννοια της «μητέρας πατρίδας», που είναι ένα σχήμα οξύμωρο, μητέρα-δηλαδή το γυναικείο στοιχείο- αλλά και πατρίδα, δηλαδή πατέρας, εξουσία. Όλα αυτά ενέχουν στοιχεία απωθημένης σεξουαλικότητας. Η μεταφορά είναι πάντα στο κέντρο του εθνικιστικού λόγου, ας μην ξεχνάμε το πόσο εύκολα οι εθνικιστές συγγραφείς παρασύρονται σε έναν τέτοιο λόγο. Π.χ. ο Ι. Δραγούμης παρομοίαζε διαρκώς την Ελλάδα σαν μια γυναίκα πανέμορφη, που τον κοιτάζει με αθώο βλέμμα, ερωτικά μάτια και του λέει προσωπικά «γιατί με αφήνεις;». Υπάρχει επομένως πάντα ένα στοιχείο απόλαυσης που μου την κλέβει κάποιος άλλος, π.χ στην ανάπτυξη του ναζισμού στη Γερμανία αυτός ο άλλος είναι ο Εβραίος, που κρύβεται στις σκοτεινές γωνιές και βιάζει τα μικρά αθώα άρια κοριτσάκια, ή ο μαύρος, -η μεγάλη απώθηση όλου του 19ου και 20ου αιώνα-, ακριβώς εξαιτίας της υποτιθέμενης αχαλίνωτης σεξουαλικότητάς του. http://www.epohi.gr/30102005_issues_theodoridis_givisis_interview.htm Τρικυμια (μπορει και τρικυδυο)... ---------- Προσθήκη στις 00:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:20 ---------- νομίζω πως υποτιμάς την νοημοσύνη μου ... Απαντησε τοτε... Μιας και σε υποτιμω, θα σου ειναι πολυ ευκολο να απαντησεις. ---------- Προσθήκη στις 00:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:22 ---------- όταν το μόνο που μπορείς να αντιτάξεις στα γραφόμενα της δικηγόρου, είναι τα δικά σου μόνο και με βάλεις να αξιολογήσω ποιά είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα των γεγονότων είναι σίγουρο πως θα προκριθούν της δικηγόρου...εκτός αν έχεις στοιχεία όπως : φωτοτυπ'ια της ληγμένης βίζας που επικαλείσαι στοιχεία που να πιστοποιούν πως είναι τραμπούκος αποδεδειγμένα όπως γράφεις... Δλδ δεχεσαι οτι αυτα που λεει ο δικηγορος ειναι αληθεια... Εγω σε υποτιμω ρε φιλε? Ή εσυ υποτιμας τον εαυτο σου? Να σου δειξω τι ελεγε ο Κουγιας για το Γρηγοροπουλο που τον εχεις κι αβαταρ?
tzizzz Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 εγω ακομα δεν μπορω να καταλαβω γιατι η εφαρμογη του δικαιου και η κυριαρχια μεσα στα πλαισια του κρατους-εθνους θεωρειται εθνικιστικη αποψη... δηλαδε πρεπει να αφησουμε τους ξενους πρακτορες να αλωνιζουν μεσα στην επικρατεια και να υπονομευουν την ηδη τρωθεισα εικονα της ελλαδας αλλα και της εθνικης κυριαρχιας ? γιατι ετσι τους εχουν μαθει να σκεφτονται μωρε. οταν ενας κουκουλοφορος κανει ληστεια το λενε απαλλοτριωση και οχι ληστεια. οταν κανει φονο χ3 το λενε αγωνα ταξικο, οταν τον πιασει η αστυνομια το λενε βαρβαροτητα.. κοκ οσο για την απαγορευση της μπουργκας που αναφερθηκε, κατι τετοιο πρεπει να γινει και στην ελλαδα γιατι απο την στιγμη που ηρθαν σε ευρωπαικη χωρα πρεπει να σεβονται ολοι, ανεξαιρετως θρησκευματος και καταγωγης , τον ευρωπαικο πολιτισμο που στηριζεται στην ελευθερια και οχι στην καταπιεση... μα καλα τι λες? εισαι φασιστας?? εκος πλακας τωρα. τους νοιαζουν μονο τα δικαιωματα των λαθρομεταναστων και των αλλοδαπων δολοφονων που εχουν γεμισει την αθηνα. και ακολουθουν το δογμα : ο εχθρος του εχθρου μου ειναι φιλος μου, αρα σιγα μην πουν τπτ για το τουρκικο προξενειο και τους πομακους. αφου κανει "ζημια" στην Ελλαδα δεν εχουν προβλημα.. καταλαβαινεις για τι ατομα μιλαμε ε
@@sos@@ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Τρικυμια (μπορει και τρικυδυο)... ---------- Προσθήκη στις 00:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:20 ---------- Απαντησε τοτε... Μιας και σε υποτιμω, θα σου ειναι πολυ ευκολο να απαντησεις. ---------- Προσθήκη στις 00:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:22 ---------- Δλδ δεχεσαι οτι αυτα που λεει ο δικηγορος ειναι αληθεια... Εγω σε υποτιμω ρε φιλε? Ή εσυ υποτιμας τον εαυτο σου? Να σου δειξω τι ελεγε ο Κουγιας για το Γρηγοροπουλο που τον εχεις κι αβαταρ? νομίζω πως πρέπει να διαβάζεις καλύτερα αυτά που γράφω σε όσους απευθύνομαι ... το τι λέει ο κούγιας είναι σε μια άλλη σφαίρα ηθικής ... το τι λέει η δικηγόρος είναι σε μια άλλη ... ρίξε μια ματιά και στις δύο,αξιολόγησε και θα καταλάβεις ...sorry αλλά δεν ... για παραπάνω ...
tzizzz Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 δυστηχως ( η ευτυχως) για σενα nmtray2 δεν μπορεις να πιασεις το επιπεδο της αντιληψης του @@sos@@.. κλεινει τα ματια στο γεγονος οτι ο δικηγορος θα πει αυτα που θελει να ακουσει το "κοινο" και θα πλασει τα γεγονοτα οπως τον συμφερουν. και 2 βιντεο απο την τελευταια εκπομπη
nmtray2 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 δυστηχως ( η ευτυχως) για σενα nmtray2 δεν μπορεις να πιασεις το επιπεδο της αντιληψης του @@sos@@.. κλεινει τα ματια στο γεγονος οτι ο δικηγορος θα πει αυτα που θελει να ακουσει το "κοινο" και θα πλασει τα γεγονοτα οπως τον συμφερουν. Bασικα, κλεινει τα ματια στο οτι ο δικηγορος θα πει ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ προκειμενου να αθωωθει ο πελατης του... Και καλως κανει ο δικηγορος (τη δουλεια του). Το ζητουμενο ειναι αν πρεπει να τον πιστεψουμε... Disclaimer: Δεν εχω τιποτα εναντιον των αγαπητων δικηγορων. Η δουλεια δεν ειναι ντροπη.
Pytzamarama Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Και μιας και ομιλουμε περι Ελληνικης επαιδευσης... Η χαμένη τιμή των Ελλήνων του Κωνσταντίνου Π.Ρωμανού Καθηγητή Πανεπιστημίου Αιγαίου (εφημεριδα Παρον 6/6/2010)
chaplin1981 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Και μιας και ομιλουμε περι Ελληνικης επαιδευσης... Η χαμένη τιμή των Ελλήνων του Κωνσταντίνου Π.Ρωμανού Καθηγητή Πανεπιστημίου Αιγαίου (εφημεριδα Παρον 6/6/2010) λοιπον απο εδω και περα θα ριχνω κι εγω πηγες που δεν θα ειναι αρεστες στους απεναντι.θα πεσει τρελο link απο indymedia,anarkismo,διαδρομη ελευθεριας και ο,τι αλλο βρω.αντε μπραβο γιατι ο καθενας λεει το δικο του μου φαινεται.πως ειναι δυνατον ρε φιλε να σε παρουν στα σοβαρα με τετοια πηγη πες μου.το ποιον αυτου του καραγκιοζακου που ειναι και καθηγητης τρομαρα του ειναι γνωστο(λεγε με φασιστα)κι εσυ μου τον σερβιρεις για να διαβασω ΤΙ?οτι εχεις δικιο?αφου τα ιδια λετε.μα τον Ντουρουτι αυτο δε θα περασει ετσι.Αρρρρρ πειρατες μου υ.γ.δειτε εδω το ποιον του εν λογω site ροφλ Δημοσκόπηση Οι Αλβανοί θα μπορέσουν ποτέ να ενταχθούν στην ελληνική κοινωνία; Όχι 68.6% (4543) Ίσως - εν μέρει 17.4% (1154) Ναι 12.9% (856) Δεν ξέρω - δεν απαντώ 1.1% (71)
pournaras Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 λοιπον απο εδω και περα θα ριχνω κι εγω πηγες που δεν θα ειναι αρεστες στους απεναντι.θα πεσει τρελο link απο indymedia,anarkismo,διαδρομη ελευθεριας και ο,τι αλλο βρω.αντε μπραβο γιατι ο καθενας λεει το δικο του μου φαινεται.πως ειναι δυνατον ρε φιλε να σε παρουν στα σοβαρα με τετοια πηγη πες μου.το ποιον αυτου του καραγκιοζακου που ειναι και καθηγητης τρομαρα του ειναι γνωστο(λεγε με φασιστα)κι εσυ μου τον σερβιρεις για να διαβασω ΤΙ?οτι εχεις δικιο?αφου τα ιδια λετε.μα τον Ντουρουτι αυτο δε θα περασει ετσι.Αρρρρρ πειρατες μου υ.γ.δειτε εδω το ποιον του εν λογω site ροφλ Δημοσκόπηση Οι Αλβανοί θα μπορέσουν ποτέ να ενταχθούν στην ελληνική κοινωνία; Όχι 68.6% (4543) Ίσως - εν μέρει 17.4% (1154) Ναι 12.9% (856) Δεν ξέρω - δεν απαντώ 1.1% (71) Δηλαδη μεχρι τωρα εχουμε ελλειψη πηγων απο ιντυ κλπ.;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.