stavi Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Έχει έρθει μια μικρή γατούλα στο μπαλκόνι μου και έχει εξοστρακίσει το γατούλη μου. Αυτή είναι πολύ φιλική αλλά αυτός τη φοβάται θανάσιμα, μου φαίνεται πως στην κυριολεξία τα έχει παίξει, τον πιάνει τέτοιος φόβος που τα βάζει με όλους και με όλα και με μένα γίνεται επι8ετικός όταν η γατούλα είναι εκεί αλλά ακόμα και με ένα φίλο του γάτο. Εντωμεταξύ η γατούλα είναι μια γλυκήτατη θηλυκία, που συνέχεια νιαουρίζει όλο παράπονο και το μόνο που θέλει είναι να κάνουνε παρέα. Τον πλησιάζει με πολύ φιλική διάθεση αλλά αυτός αντιδράει λές και βλέπει το σατανά τον ίδιο. Είναι πολύ τρομοκρατημένος και δεν έρχεται πλέον να μείνει στο μπαλκόνι μου, εκτός κι αν τον φωνάξω, αλλά όταν έρχεται είναι άλλος γάτος από αυτόν που ήξερα. Δεν είναι ο χαλαρός γάτος που του άρεζαν τα χάδια, βρίσκεται συνέχεια σε επιφυλακή και φαίνεται το συνεχές νιαουριτό που ακούγεται έξω από το σπίτι να τον τρελαίνει. \ Να σημειώσω ότι είναι στειρωμένος.... λέτε αυτό να παίζει κάποιο ρόλο που έχει τόση μεγάλη φοβία από μια θηλυκιά γάτα... σόρυ και το μακροσκελές μήνυμα αλλά αν γνωρίζει κανείς από γάτες... (ναι ξέρω είναι φόρουμ για πισι αλλά λέω μήπως... )
noname2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Να σημειώσω ότι είναι στειρωμένος.... λέτε αυτό να παίζει κάποιο ρόλο που έχει τόση μεγάλη φοβία από μια θηλυκιά γάτα... Τα είπες όλα.
pappous_soulis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Να σημειώσω ότι είναι στειρωμένος.... λέτε αυτό να παίζει κάποιο ρόλο που έχει τόση μεγάλη φοβία από μια θηλυκιά γάτα... Κόμπλεξ έχει, που το εργαλείο του είναι άσφαιρο.
stavi Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 λέτε ρε παιδιά να είναι αυτό; η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ έξυπνος και δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν αντιλαμβάνεται ότι η γάτα δεν έχει επιθετική διάθεση, άλλωστε κάνει καραμπάμ ότι θέλει απλά να γίνει φίλη του, και αυτός ο κακόμοιρος αντιδράει όπως είπα σαν να βλέπει το σατανά τον ίδιο. Πολύ στεναχωριέμαι γι'αυτό που του συμβαίνει, έχει στρεσαριστεί απίστευτα. τέλος πάντων... όπως φαίνεται άνθρωποι και ζώα δε θα ξεφύγουμε ποτέ από τα κόμπλεξ και τις ανασφάλειές μας. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις και ας ήταν το θέμα λίγο χαζούλικο, όποιος άλλος έχει καμιά ιδέα ας μας την πει
noname2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 λέτε ρε παιδιά να είναι αυτό; η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ έξυπνος και δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν αντιλαμβάνεται ότι η γάτα δεν έχει επιθετική διάθεση, άλλωστε κάνει καραμπάμ ότι θέλει απλά να γίνει φίλη του, και αυτός ο κακόμοιρος αντιδράει όπως είπα σαν να βλέπει το σατανά τον ίδιο. Πολύ στεναχωριέμαι γι'αυτό που του συμβαίνει, έχει στρεσαριστεί απίστευτα. τέλος πάντων... όπως φαίνεται άνθρωποι και ζώα δε θα ξεφύγουμε ποτέ από τα κόμπλεξ και τις ανασφάλειές μας. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις και ας ήταν το θέμα λίγο χαζούλικο, όποιος άλλος έχει καμιά ιδέα ας μας την πει Μα τούκοψες τα παπάρια,πως να δουλέψει ορμονικά και να κοινονικοποιηθεί;
stavi Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 άσε κάποτε γελούσα πολύ μ'αυτό το κόμικ, τώρα που το είδα στεναχωρέθηκα... δεν μπορείται να φανταστείτε πόσο στεναχωρέθηκα. Τελικά είμαι κατά τις στείρωσης των αρσενικών. Είναι κατά τις φύσης τους. Δεν τον στείρωσα εγώ, έτσι τον βρήκα, και πραγματικά ως τώρα είχα την εντύπωση ότι η στείρωση είναι μια καλή ιδέα γιατί, το ζώο έχει λίγες πιθανότητες να κολλήσει κάποια αρρώστια τελικά όμως (πως το λέγαν αυτό να δείτε και το ξέχασα Live wild, die young
nogoso Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Σύμφωνα με πληροφοριές που έχω ο γάτος σου κάνει έτσι επειδή οι γάτες τον φωνάζουν ΟοΟΟο AAABDHUUULLLLL
noname2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 άσε κάποτε γελούσα πολύ μ'αυτό το κόμικ, τώρα που το είδα στεναχωρέθηκα... δεν μπορείται να φανταστείτε πόσο στεναχωρέθηκα. Τελικά είμαι κατά τις στείρωσης των αρσενικών. Είναι κατά τις φύσης τους. Δεν τον στείρωσα εγώ, έτσι τον βρήκα, και πραγματικά ως τώρα είχα την εντύπωση ότι η στείρωση είναι μια καλή ιδέα γιατί, το ζώο έχει λίγες πιθανότητες να κολλήσει κάποια αρρώστια τελικά όμως (πως το λέγαν αυτό να δείτε και το ξέχασα Live wild, die young Θα μπορέσεις να ζήσεις όλη του τη ζωή με το γατούλη σου,αρκεί να μην τον φέρνεις σε αντιπαράθεση με τις ορμές του.
firewalker Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Είναι στειρωμένος ή ευνουχισμένος; Με άλλα λόγια, @@ έχει ή του τα κόψατε; Αν τα έχει κομμένα δεν θα έπρεπε να έχει πρόβλημα με ορμές κ.τ.λ.
Chrisxxx Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Οπως και να χει σκεψου τι λενε οι γατες της γειτονιάς για τον ασφαιρο...
stavi Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Είναι στειρωμένος ή ευνουχισμένος; Με άλλα λόγια, @@ έχει ή του τα κόψατε; Αν τα έχει κομμένα δεν θα έπρεπε να έχει πρόβλημα με ορμές κ.τ.λ. δεν έχει καθόλου @@, άρα είναι ευνουχισμένος...ή αναρχικός (όπως κάναμε πλάκα με μια φίλη που περνώντας απο την εκκλησία που βρίσκεται μέσα στην εκκλησία του κάμπινγκ του ΑΠΘ ζήτησε απ' τον καλό θεούλη έναν αναρχικό και κείνο το βράδυ της έστειλε έναν αναρχιδο. Ο θεός είναι σαν το κουφό τζίνι μου φαίνεται, μου είπε μετά ορμές με το χέρι μου μια χαρά έχει όταν έχει καλή διάθεση, εντωμετάξυ αυτό που παρατήρησα είναι ότι αυτό που τελικά του λείπει είναι το διαδικαστικό του σεξ και όχι το σεξ καθαυτό, δηλαδή θέλει πολύ να μιμείται την πράξη αλλά φυσικά δεν μπορεί να κορυφώσει... έτσι πρέπει να φοράω μακρύ μανίκι για να μπορεί να λειτουργήσει έτσι ώστε να μπορεί να το δαγκώνει όπως κάνει στο σβέρκο της γάτας... Noname δε σε κατάλαβα, δεν έφερα εγώ τη γάτα στο μπαλκόνι, μόνη της ήρθε... Υ.Γ δεν εννοώ ότι επιτηδες φοράω μακρύ μανίκι, άπλα αυτός το θεωρεί απαραίτητο να έχει κάτι να δαγκώνει για να μπορέσει να λειτουργήσει, μανικι, μπατζάκι κάτι τέτοιο τέλος πάντων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.