Γιάννης Μ Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 το reperater δε βλέπει το modem/router ασύρματα.. έχει το κουμπί WPS που λέει να το κρατήσεις πατημένο για 5 δευτερα.. το κάνω και τίποτα... ---------- Προσθήκη στις 18:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:07 ---------- τι θα πει δεν μπορεις? το reperater δε βλέπει το modem/router ασύρματα.. έχει το κουμπί WPS που λέει να το κρατήσεις πατημένο για 5 δευτερα.. το κάνω και τίποτα. Πάντως το ASUS έχει αρκετά καλό σήμα. (ξέχασα να βάλω την παράθεση γι αυτό επαναλαμβάνω)
poulinos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 ΤΟ WPS δεν ειναι για repeating οσο ξερω.το wds ειναι για repeating
tsakonas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Σωστά, το WPS(Wi-Fi Protected Setup) είναι το κουμπάκι που έχουν μερικά router για extra protection. Το WDS(Wireless Distribution) System χρειάζεσαι
Γιάννης Μ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 ΤΟ WPS δεν ειναι για repeating οσο ξερω.το wds ειναι για repeating Σωστά, το WPS(Wi-Fi Protected Setup) είναι το κουμπάκι που έχουν μερικά router για extra protection. Το WDS(Wireless Distribution) System χρειάζεσαι Λέει να πατήσεις για 5 δευτερόλεπτά αλλά μετά να πατήσεις το ίδιο κουμπί και στο access point, το οποίο φυσικά δεν υπάρχει στο modem/router που έχω. Προφανώς μπορεί να λειτουργήσει ως repeater μόνο αν έχεις access point και όχι router/modem. Ευτυχώς είναι τόσο καλό το σήμα του ASUS που πιάνει σχεδόν παντού καλά και στους 3 ορόφους, οπότε το σύνδεσα με καλώδιο με το router και τελείωσε το θέμα.. Πάντως ρε παιδιά 1 ώρα το συζητούσα με όλους τους πωλητές στο Πλαίσιο και δεν βρέθηκε ένας που να ξέρει τι παίζει...
tsakonas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Διαβάζεις λίγο βιαστικά για αυτό Όσες φορες και να πατήσεις το WPS , repeater δε θα γίνει
Γιάννης Μ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Διαβάζεις λίγο βιαστικά για αυτό Όσες φορες και να πατήσεις το WPS , repeater δε θα γίνει Αφού έτσι γράφει στο manual (το επισυνάπτω).. πατάς το WPS. WDS δεν υπάρχει. Tο συγκεκριμένο μηχάνημα είναι λέει Router/repeater/access point, και όντως έχει ένα κουμπάκι κάτω για εναλλαγή στις παραπάνω λειτουργίες. Όπως έγραψα πριν όμως, από ότι φαίνεται δεν επαναλαμβάνει σήμα από απλό modem/router, αλλά για να δουλέψει ως repeater πρέπει να υπάρχει και άλλο access point. Εκτός κι αν πρέπει να γίνουν κάποιες ρυθμίσεις και στα δύο, για τις οποίες όμως το manual δε λέει απολύτως τίποτα. Γενικά το manual εκτός από το απόσπασμα που επισυνάπτω δε λέει τίποτα άλλο για την λειτουργία του ως repeater.
tsakonas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Πάμε πάλι άλλη μια. Wi-Fi Protected Setup (WPS) is a standard for easy and secure establishment of a wireless home network' date=' created by the Wi-Fi Alliance and officially launched on January 8, 2007.The goal of the WPS protocol is to simplify the process of configuring security on wireless networks, and so it was first named 'Wi-Fi Simple Config'. The protocol is meant to allow home users who know little of wireless security and may be intimidated by the available security options to configure Wi-Fi Protected Access, which is supported by all Wi-Fi certified devices.[/quote'] Με λίγα λόγια αυτό το πατάς για να συνδέσεις συσκευές γρήγορα χωρίς πολλά πολλά. Καμια σχέση με αυτό που θες. Το κουμπάκι αλλάζεις σε repeater και από κει και πέρα είναι θέμα setup ( αν είναι συμβατά) Οποτε ανέβασε φωτό απτό menu και των δυο router
Γιάννης Μ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Πάμε πάλι άλλη μια. Με λίγα λόγια αυτό το πατάς για να συνδέσεις συσκευές γρήγορα χωρίς πολλά πολλά. Καμια σχέση με αυτό που θες. Το κουμπάκι αλλάζεις σε repeater και από κει και πέρα είναι θέμα setup ( αν είναι συμβατά) Οποτε ανέβασε φωτό απτό menu και των δυο router tsakonas και poulinos είστε θεοί .. με αφορμή αυτά που είπατε είπα να ψάξω το μενού του repeater. Έχει μία επιλογή που λέγεται αναζήτηση συσκευής στην οποία όλες τις προηγούμενες φορές δεν έβγαζε τίποτα (δε ξέρω γιατί).. τώρα όμως έδειξε τον repeater και ουσιαστικά από εκεί άνοιγε το μενού ρυθμίσεων, οπότε το σύνδεσα πολύ εύκολα με το modem / router ...internet βέβαια ακόμα δεν κατάφερα να έχω ασύρματα μέσω repeater έβγαλε στα γρήγορα κάποιο μήνυμα ότι δεν πήρε IP .. κάτι για DHCP... αλλά αφού συνδέθηκε με το modem θα βρεθεί η άκρη πιστεύω... να σται καλά ...φαντάσου τα είχα παρατήσει
poulinos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 δεν ειναι για να παιξει ως repeater.ειναι απλα για να μην χρειαστει να δωσεις Password.αναγνωριζει αυτοματα το pc δηλαδη.
Γιάννης Μ Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Εν τέλει όλα εντάξει, έβγαλα απλώς από το μόντεμ της ρυθμίσεις firewall και έχω κανονικά δίκτυο με ιντερνετ παντού και κλειδωμένο και έχω δυνατότητα για έυκολα διαμοιραζόμενο ασύρματο σκληρό δίσκο ή εκτυπωτή. Τελικά δε ξέρω για το tp - link αλλά το asus RT N13u ήταν πολύ καλή επιλογή.
poulinos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Αφού έτσι γράφει στο manual (το επισυνάπτω).. πατάς το WPS. WDS δεν υπάρχει. Tο συγκεκριμένο μηχάνημα είναι λέει Router/repeater/access point, και όντως έχει ένα κουμπάκι κάτω για εναλλαγή στις παραπάνω λειτουργίες. Όπως έγραψα πριν όμως, από ότι φαίνεται δεν επαναλαμβάνει σήμα από απλό modem/router, αλλά για να δουλέψει ως repeater πρέπει να υπάρχει και άλλο access point. Εκτός κι αν πρέπει να γίνουν κάποιες ρυθμίσεις και στα δύο, για τις οποίες όμως το manual δε λέει απολύτως τίποτα. Γενικά το manual εκτός από το απόσπασμα που επισυνάπτω δε λέει τίποτα άλλο για την λειτουργία του ως repeater. [ATTACH]31470[/ATTACH] ωραια τωρα εμαθες και την διαφορα wds και wps.οτι καμια σχεση το ενα με το αλλο. tsakonas και poulinos είστε θεοί ..με αφορμή αυτά που είπατε είπα να ψάξω το μενού του repeater. Έχει μία επιλογή που λέγεται αναζήτηση συσκευής στην οποία όλες τις προηγούμενες φορές δεν έβγαζε τίποτα (δε ξέρω γιατί).. τώρα όμως έδειξε τον repeater και ουσιαστικά από εκεί άνοιγε το μενού ρυθμίσεων, οπότε το σύνδεσα πολύ εύκολα με το modem / router ...internet βέβαια ακόμα δεν κατάφερα να έχω ασύρματα μέσω repeater έβγαλε στα γρήγορα κάποιο μήνυμα ότι δεν πήρε IP .. κάτι για DHCP... αλλά αφού συνδέθηκε με το modem θα βρεθεί η άκρη πιστεύω... να σται καλά ...φαντάσου τα είχα παρατήσει αφου γραφει οτι κανει κατι το κανειαπλα θελει ψαξιμο.μπραβο γιατι εκανες αυτο που δεν κανει κανεις.το παιδεψες και β.διαβασεςκαι manual.και το βασικο το εκανες μονος σου και ειδες πως γινεται οποτε πανω κατω ξερεις πως θα γινει σε οποιαδηποτε ρουτερ.το repeating παιζει ειτε ειναι wireless router ειτε wireless adsl router.απλα το νοιαζει να ειναι κατι που παιζει σε b/g πρωτοκολλο. Εν τέλει όλα εντάξει, έβγαλα απλώς από το μόντεμ της ρυθμίσεις firewall και έχω κανονικά δίκτυο με ιντερνετ παντού και κλειδωμένο και έχω δυνατότητα για έυκολα διαμοιραζόμενο ασύρματο σκληρό δίσκο ή εκτυπωτή. Τελικά δε ξέρω για το tp - link αλλά το asus RT N13u ήταν πολύ καλή επιλογή. οχι tp link>καλυτερα αυτο που πηρες.επισης το firewall ειναι πονεμενα οποτε καλα εκανες και το εκλεισες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.