chriszamanis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Παιδιά καλημέρα σε όλους. Εδω και αρκετό καιρό με απασχολεί η επιλογή ενος καλού εμαιλ. Επειδή και λόγω της δουλειάς μου αναγκάζομαι να έχω σημαντικα στοιχεία στα εμαιλ που διαχειρίζομαι και αρκετούς κωσικούς με απασχολεί πρωτα απ όλα η ασφάλεια (οσο το δυνατόν!) των δεδομένων. Εως τώρα χρησιμοποιώ εναν λογαριασμό Gmail που έχω. Έχω παρατηρήσει βέβαια πολλά περίεργα τώρα τελευταία που με κάνουν να εχω υποψίες για το πόσο ασφαλές είναι. Σκεφτόμουν να ψάξω για κάποιο Mail Hosting αλλα επειδή δεν εχω και μεγάλη εμπειρία στο θέμα θα ήθελα την βοηθεια και τις απόψεις σας σε καποιοες απορίες μου! 1)Αξίζει να προχωρήσω σε μια τέτοια λύση (ειδικά οσον αφορά την ασφάλεια και το αππόρητο) 2)Να προτιμήσω Ελληνική λύση ή είναι καλύτερα κάτι απο εξωτερικό?(τις Ελληνικές Υπηρεσίες τις ψηλοφοβάμαι!) 3)Παρακαλώ να μου προτείνεται κάποιες λύσεις αξιόπιστες γιατί όπως ξαναείπα δεν εχω γνώσεις στο θέμα. Κάθε πρόταση και γνώμη παιδιά καλοδεχούμενη Ευχαριστω
chriszamanis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 γιατι δεν χρησημοποιεις του isp σου ? Καλή η παρατήρηση!!! Απλά δεν μου αρέσει (λογω που εχω forthnet) το εμαιλ τύπου @ath.forthnet.gr ασε που είναι ο λογαριασμος στο όνομα της γυναίκας μου οπότε με φαντάζεσαι??!!!
Jimmy_BlinD Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 το gmail ειναι μια χαρά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και επαγγελματικά. Τί ' ύποπτο ' έχεις δει?
chriszamanis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Βασικα εχω κωδικούς (πχ rapidshare) και εχουν παρουσιαστεί προβληματάκια με κλέψιμο κωδικών μου απο rapidshare. KAi επειδή και λόγω δουλειάς στο μαιλ μου βρίσκονται κατα καιρούς διαφοροι κωδικοί (πιο σημαντικοί απο τον δικό μου στο rapidshare!) εχω αρχίσει να ψιλοφοβάμαι. Ε και γενικώς με την google υπάρχει ενα θεματάκι εεε "ψιλοπαρακολούθησης" ας πουμε.
isay Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Βασικα εχω κωδικούς (πχ rapidshare) και εχουν παρουσιαστεί προβληματάκια με κλέψιμο κωδικών μου απο rapidshare. KAi επειδή και λόγω δουλειάς στο μαιλ μου βρίσκονται κατα καιρούς διαφοροι κωδικοί (πιο σημαντικοί απο τον δικό μου στο rapidshare!) εχω αρχίσει να ψιλοφοβάμαι. Ε και γενικώς με την google υπάρχει ενα θεματάκι εεε "ψιλοπαρακολούθησης" ας πουμε. Για το θέμα διαρροής των κωδικών είναι σίγουρο ότι δεν φταίει το gmail. Κάποιος υπολογιστής σου έχει διαρροή δεδομένων, είτε σε κάποιο από τα δίκτυα που δουλεύεις, γίνεται sniffing. Μέσω sniffing μπορεί να υποκλαπούν και κωδικοί pop3 (email) Για το θέμα του επαγγελματισμού. Θεωρώ αδιανόητο να χρησιμοποιεί κάποιος για επαγγελματικό email υπηρεσίες yahoo, gmail, hotmail κλπ. Θα μπορόυσε να τα χρησιμοποιήσει για το spam φίλτρο, αλλά η εικόνα στον πελάτη πρέπει να φαίνεται σε δικό σου domain. Για μένα επαγγελματική χρήση gmail,yahoo, Κλπ δείχνει ερασιτεχνισμό και αρπαχτή. Για το θέμα της παρακολούθησης. Τα πάντα παρακολουθούνται ή είναι εύκολο να παρακολουθηθούν. Προσωπικά θεωρώ πολύ πιο ασφαλή τη χρήση του gmail σε σχέση με κάποιο μικρό provider, λόγω μαζικότητας. Για την περίπτωση σου. Αγόρασε ένα domain (15-20 ευρώ το χρόνο). Ψάξε και αγόρασε ένα hosting Με μπόλικο quota (χώρο), αρκετούς pop3 λογαριασμούς και να παρέχει secure pop3 και secure smtp (όπως παρέχει το gmail). Αν χρειαστείς άλλες λεπτομέρειες, εδώ είμαστε
fabio Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 to google aps ειναι συνδιασμος οσων λεει ο isay αγοραζεις ενα domain name (10-20e το χρονο) και το συνδεεις με το gmail. αποφευγεις την κακη εντυπωση που πραγματικα προκαλει το @gmail.com σε χρηση για επαγγελματικους λογους και απο την αλλη κρατας τις παροχες του gmail BTW η διαδικασια ειναι της πλακας
chriszamanis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Για την περίπτωση σου. Αγόρασε ένα domain (15-20 ευρώ το χρόνο). Ψάξε και αγόρασε ένα hosting Με μπόλικο quota (χώρο), αρκετούς pop3 λογαριασμούς και να παρέχει secure pop3 και secure smtp (όπως παρέχει το gmail). Αν χρειαστείς άλλες λεπτομέρειες, εδώ είμαστε Ευχαριστω όλους για τις απαντήσεις σας. Φίλε isay σε κατι τέτοιο προσανατολίζομαι κι εγώ! Αλλες λεπτομέρειες προς το παρόν τουλάχιστον δεν χρειάζομαι. Προτάσεις αν υπάρχουν για κάτι αξιόπιστο και δοκιμασμένο ...καλοδεχούμενο! Ελληνική εταιρία να προτιμήσω? (η αλήθεια ειναι πως δεν τις πολυεμπιστεύομαι, ισως και να κανω λάθος βέβαια)
isay Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Υπάρχουν και κάποιες ελληνικές και παράλληλα καλές εταιρείες. Ονόματα μη ρωτάς γιατί ποσοστά δεν παίρνω. Υπάρχουν πολλοί μεταπωλητες πακέτων εξωτερικού που το παίζουν ελληνικές μεγαλο-εταιρείες, οπότε πρόσεχε τι θα επιλέξεις. Το google apps που έγραψε ο fabio είναι πολύ καλή και οικονομική ιδέα. Μελέτησε αν καλύπτει τις ανάγκες σου.
chriszamanis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 ok παιδια ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.