Προς το περιεχόμενο

4870X2+4870 Crossfire

John-lamia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα.

βρικα μια 4870χ2 σε καλη τιμη και σκεφτικα να την παρω.

θα την βαλω στο μηχανημα που εχω μαζι με την παρουσα καρτα που φοραω τωρα.

αξιζει μια τετοια επιλογη ??????

το pc μου ειναι: cpu: [email protected], mobo asus p5q, 2x2gb ram 1066mhz, vga 4870 1gb, psu:750watt.

monitor:samsung 2493hm 24ari.

θα εχω προβληματα απο θεμα τροφοδοσιας?

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

θα εισαι στα ορια αλλα πιστεψε με θα απολαυσεις την πανδεσια των γραφικων στα F U L L το ειχα κανει και εγω και δεν το μετανιωσα για κανενα λογο ( απλα αλλαξα για να παρω την νεα γενια που δεν βλεπω τεραστιες αλλαγες btw) προσωπικα Παρτην αλλα εξαρταται και σε τι αναλυση παιζεις ετσι και με τι οθονη

Δημοσ.
θα εισαι στα ορια αλλα πιστεψε με θα απολαυσεις την πανδεσια των γραφικων στα F U L L το ειχα κανει και εγω και δεν το μετανιωσα για κανενα λογο ( απλα αλλαξα για να παρω την νεα γενια που δεν βλεπω τεραστιες αλλαγες btw) προσωπικα Παρτην αλλα εξαρταται και σε τι αναλυση παιζεις ετσι και με τι οθονη

παιζω παντα σε 1900*1200.

και δεν με ενδιαφερει ακομα το dx11 που εχουν οι νεες σειρεσ καρτων. δεν υπαρχουν τιτλοι ακομα (με καθαρο dx11)

ακομα και με την 4870 μια χαρα τα παω. αλλα βλεπω οτι σιγα σιγα περνει την κατω φορα. και μια 4870χ2 θα ηταν πολυ καλη σινεργασια με την 4870.

θα βαλω την 4870χ2 σαν κυρια καρτα και στην αλλη θυρα την 4870.

liakos_LILIS οταν λες οτι ειναι στα ορια τι θες να πεις ? απο θεμα cpu η απο το ολο συτημα ?

Δημοσ.

Αμα είναι καλό 750αρι και όχι κανενα της πλάκας μια χαρά αντεχει και περισεύει για ένα τετοιο setup...

Οποτε για πες μας λιγο πιο 750αρι έχεις!!!

Δημοσ.
Αμα είναι καλό 750αρι και όχι κανενα της πλάκας μια χαρά αντεχει και περισεύει για ένα τετοιο setup...

Οποτε για πες μας λιγο πιο 750αρι έχεις!!!

το τροφοδοτικο που εχω ειναι αυτο: http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?C=1264&ID=1508

αλλα σκευτομαι και την περιπτωση μιας 5850. νε μεν ποιο χαμιλες επιπωσεις απ το ζευγαρομα 4870χ2+4870 αλλα ποιο χαμιλη καταναλωση, περισσορετα υποστιριζομενα πραγματα απο ποιοτιτα εικονας, και το κυριοτερο !:! καποια παιχνιδια μπορει να μην υποστιριζουν πολαπλες καρτες γραφικων οποτε απο τις 3 gpus που θα εχω επανω θα δουλευει μονο η μια.

τι λετε ?

Δημοσ.

Για μένα οι λύσεις single gpu είναι πάντα καλύτερες...

Και η 5850 θα σε καλύψει πολύ ανετα στην ανάλυση της οθόνης σου!!

Δημοσ.
Για μένα οι λύσεις single gpu είναι πάντα καλύτερες...

Και η 5850 θα σε καλύψει πολύ ανετα στην ανάλυση της οθόνης σου!!

ειναι το βασικο που με απασχολει.

αλλα με δελεαζει η τιμη της 4870χ2 που εχω βρει ( 150€ )

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι αυτό που πάει να κάνει λέγεται trifire(λόγω 4870χ2) υποστηρίζεται αυτό από την μητρική του ή από τις κάρτες;

Υ.Γ Aν είπα τεράστια μ@λ@κί@ το μήνυμα να αυτοκαταστραφεί:lol::lol:

Δημοσ.

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως γινεται με παρα πολυ καλα αποτελεσματα παιδες εγω τα ειδα ολα καμια σχεση με την μια 4870χ2 η την μονη 4870 αν το ψαξεις λιγο στο γουγλι θα δουν πολλα τα ματια σου

επισης οσον αφορα τωρα το DX11 θα παρει πολυ καιρο να βγει εδω καλα καλα παιχνιδια με dx10 δεν εχουμε

και σωστα το λες 3fire-trifire ετσι λεγεται

Δημοσ.

Επειδη το εψαξα στον Googlh οπως λες οι περισσοτεροι μιλανε για μικρες αυξησεις στις επιδοσεις αν βαλεις μια 4870 πανω σε μια 4870χ2...Και η 4870χ2 ειναι μια ψαρα απο μονη της με λιγα λογια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...