Προς το περιεχόμενο

Region 2 dvd + online stores

Athanasios2104

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) Σκοπεύω να πάρω κάποιες ταινίες από Play.com και ήθελα να ρωτήσω αν το region 2 dvd καλύπτει σίγουρα την Ελλάδα.

Κανονικά είναι για όλην την Ευρώπη, άλλα δεν έχω ξαναπάρει ταινίες από Play.com :rolleyes: . Έχω ένα LG dvd player άλλα δεν ξέρω αν είναι multi-region.

2) Επίσης ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας για το ελληνικό κατάστημα Videosun .

Κάποιες ταινίες που είναι ακριβές στο play.com ή δεν έχουν ελληνικούς υπότιτλους, τις έχω βρει στο εν λόγω κατάστημα σε καλές τιμές.

3) Τέλος, ψάχνω 2 συγκεκριμένα -παλιά- παιδικά της Dinsey, το "Ο βασιλιάς των λιονταριών" (το 1) και το "Η πεντάμορφη & το τέρας".

Όπου τα έχω βρει ως τώρα έχουν κάτι εξωφρενικές τιμές, 20-30e :shock:

ευχαριστώ εκ των προτέρων :-)

• Super Moderators
Δημοσ.

1. Το R2 καλύπτει την Ελλάδα. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Ψωνίζω από το play.com εδώ και επτά χρόνια, δεν έχω συναντήσει κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.
1. Το R2 καλύπτει την Ελλάδα. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Ψωνίζω από το play.com εδώ και επτά χρόνια, δεν έχω συναντήσει κανένα πρόβλημα.

thanks, order on the way :-)

κανένα σχόλιο για το videsun?

Δημοσ.

anyone? :rolleyes:

Κινηματογράφος & Τηλεόραση Συζητήσεις για ταινίες που είδαμε, ταινίες που θα δούμε και ταινίες που δε θα δούμε. Συζήτηση για την 7η τέχνη και τις τηλεοπτικές σειρές

Δημοσ.

Μια χαρά είναι το Videosun, όμως δεν ξέρω τι παίζει με μεταφορικά και πόσο θα πάρει να σου έρθει η παραγγελία (προσωπικά έχω κάνει παραλαβή από κατάστημα πολλές φορές σε δικές μου παραγγελίες).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...