Athanasios2104 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 1) Σκοπεύω να πάρω κάποιες ταινίες από Play.com και ήθελα να ρωτήσω αν το region 2 dvd καλύπτει σίγουρα την Ελλάδα. Κανονικά είναι για όλην την Ευρώπη, άλλα δεν έχω ξαναπάρει ταινίες από Play.com . Έχω ένα LG dvd player άλλα δεν ξέρω αν είναι multi-region. 2) Επίσης ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας για το ελληνικό κατάστημα Videosun . Κάποιες ταινίες που είναι ακριβές στο play.com ή δεν έχουν ελληνικούς υπότιτλους, τις έχω βρει στο εν λόγω κατάστημα σε καλές τιμές. 3) Τέλος, ψάχνω 2 συγκεκριμένα -παλιά- παιδικά της Dinsey, το "Ο βασιλιάς των λιονταριών" (το 1) και το "Η πεντάμορφη & το τέρας". Όπου τα έχω βρει ως τώρα έχουν κάτι εξωφρενικές τιμές, 20-30e ευχαριστώ εκ των προτέρων
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 1. Το R2 καλύπτει την Ελλάδα. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Ψωνίζω από το play.com εδώ και επτά χρόνια, δεν έχω συναντήσει κανένα πρόβλημα.
Athanasios2104 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 1. Το R2 καλύπτει την Ελλάδα. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Ψωνίζω από το play.com εδώ και επτά χρόνια, δεν έχω συναντήσει κανένα πρόβλημα. thanks, order on the way κανένα σχόλιο για το videsun?
Athanasios2104 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 anyone? Κινηματογράφος & Τηλεόραση Συζητήσεις για ταινίες που είδαμε, ταινίες που θα δούμε και ταινίες που δε θα δούμε. Συζήτηση για την 7η τέχνη και τις τηλεοπτικές σειρές
tonypapadovic Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Μια χαρά είναι το Videosun, όμως δεν ξέρω τι παίζει με μεταφορικά και πόσο θα πάρει να σου έρθει η παραγγελία (προσωπικά έχω κάνει παραλαβή από κατάστημα πολλές φορές σε δικές μου παραγγελίες).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.