pyro Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2001 παιδες να και ενα σοβαρο ποστ μου!!!<BR>λοιπων, θελω (και κατα πασα πιθανοτητα θα παω) στην Αγγλια για σπουδες. Στοχος μου ειναι μηχανολογια ρομποτικής, αλλα πρωτα πρεπει να περασωαπο μαθηματα ηλεκτρονικης μηχανολογιας, και κατα την διαρκεια να παρω μερικα μαθηματα που θελω. Ρομποτικες εχει καμποσες, απο μηχανες που βαζεις το ευρω και σου πετα μια κοκα κολα ως τον ιχνολατη! αλλα, τι ακριβως να διαλεξω...δηλημα, προσωπικα με ενδιαφερουν πραματακια που κουνιουντα (!!!) δηλ οχι βραχειονες και process automation αλλα ανθρωποηδει κτλ.<P>παιδες, οποιος ξερει κατι ΒΟΗΘΕΙΑ!<BR>ευχαριστω
kirimis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2001 Οπααα... εισαι πολυ μπροστα απο την εποχη σου, μου φαινετε πως θα πρεπει να περιμενεις μερικες δεκαετιες για να αρχισουμε τα design των ανθρωποειδων
pyro Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2001 αν σου πω οτι η χοντα ειχε φτιαξει ενα ρομποτ 1.80 που ανεβοκατεβενε σκαλεσ κτλ πριν καμποσα χρονια...αλλα ρε φιλε ταχω παιξει στο ψαξιμο (καταλαβαινεις δηλ τι γινετε στο διαβασμα!!! )<BR>τεσπα, το θεμα ειναι να αποθασησεις και να μπεις, μετα ειναι οκ...
kirimis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2001 Το να μπεις γινετε... το μετα που θα μπεις ομως ΔΕΝ ειναι ΟΚ. Τι εννοω? Απλα, για να τελειωσεις θα πρεπει να το παλεψεις πολυ το πραγμα, αλλιως τουλαχιστον στην Αγγλια σου λενε Bye Bye... <BR>Επισης δεν προκειτε στο πανεπιστημιο να σου μαθουνε να κανεις ρομποτακια και ανθρωποειδη... αμα θες να ασχοληθεις συγκεκριμενα με αυτα, θα πρεπει αφου τελειωσεις να ψαξεις να βρεις δουλεια σε μια τετοια εταιρια.
Deathstar Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2001 Kita file ego eime Ilektrologos Ilektronikos Mixanikos Tilepikinonion. Sto deutero etos ixa option tilepikinonies i automatismo. Piga tilepikinonies ali filoi mou pigan automatismo. Auta pou kanis einai an den mathis prota gia vraxiones kai mixanes kai control den prokete na ftiaksis tipota ola vasizonde se auta gia na ftiaksis ena anthropoides robot aspoume. Theli poli diavasma kai oson anafora kathara robotiki sto master. Iparxoun panepistimia pou exoun kai bahelor ala milame gia panepistimia pou prepi na diavazis 25 ores tin mera.
nliokal Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2001 Φίλε pyro, η απόφαση για σπουδές γίνεται με βάση 2 κριτήρια κατά τη γνώμη μου. Το ένα είναι η επαγγελματική αποκατάσταση (διαθεσιμότητα θέσεων, απολαβές) και το δεύτερο το ενδιαφέρον πάνω σε κάποιο θέμα. Όπως καταλαβαίνεις το ιδανικό είναι να ικανοποιούνται και τα 2 αυτά κριτήρια από την επιλογή σου. <P>Του ηλίου φαεινότερον είναι ότι το θέμα που σε ενδιαφέρει είναι η ρομποτική, το ερώτημα είναι που και σε τι μορφή θα την εφαρμόσεις. Γιατί αν θέλεις να την εφαρμόσεις στην Ελλάδα π.χ. δεν το βλέπω για τα επόμενα χρόνια να κατασκευάζεις κάτι περισσότερο από μηχανήματα βιομηχανικών κατασκευών και να δούμε. <P>Αλλά και το Honda version nnnn να κατασκεύαζες που εκτός από σκάλες μπορεί να πηδαεί και από δέντρο σε δέντρο (αν και νομίζω ότι κάτι τέτοιο έχει βγει ήδη) και πάλι δεν βλέπω και πολύ ενδιαφέρον στην αγόρα αν σκεφτόσουν να το πουλήσεις π.χ.<P>Επειδή δεν θέλω να είμαι αρνητικός, τουλάχιστον χωρίς να έχω κάτι να προτείνω, θα σου έλεγα να κοιτάξεις την επίστημη της πληροφορικής. Έτσι κι αλλιώς και στη ρομποτική πληροφορική και προγραμματισμό θα κάνεις πολύ. Από επαγγελματικές ευκαιρίες πάρα πολλές, και αν κρίνω από το γεγονός ότι κάνεις Post εδώ έστω και λίγο σε ενδιαφέρει.<P>But thats only my opinion. Στο κάτω κάτω εσύ αποφασίζεις και το να κάνεις κάτι που σε ενδιαφέρει είναι ίσως από τα πιο σημαντικά πράγματα.<P>Ελπίζω να βοήθησα και να μην σε προβλημάτισα πολύ
nik7 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2001 pyro stile email sta agglika panepistimia pou exoun ti sigekrimeni sxoli kai zita info ine oti kalitero mporis na kanis tora!!!min akous radio arviles(den thelo na prosvalo kanenan)aplos afto ine to kalitero pou mporis na kanis kai na ise kai sigouros!aftoi tha sou poun kai gia apokatastasi kai gia ola!!!filikotata panta nik7
pyro Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2001 καταρχας ευχαριστω για το ενδιαφερον <BR>τωρα, το επελεξα οχι κοιτατνας πρωτα τις απολαβες αλλα το τι μαρεσει, να σου πω απο μικρο παιδι -νιανιαρο- προσπαθουσα να φτιαξω διαφορα δικαμου απο τα διαλημενα μου παιχνιδια (τω φτιαχνω κομπιουτερ απο αλλα διαλημενα! lol) τεσπα, το οικονομικο το σκευτηκα μετα, αν πχ, σπουδαζω ρομποτικη θα κανω και AI αλλα και hardware, ετσι εχω πολλες δινατοτητες για πολλων ειδων δουλειες, αν και θα προτημουσα κατι ακριβος με ρομποτικη αλλα μεχρι τοτε εχω χρονο. Τωρα, εχω ψαξει το θεμα με την συμβουλο του σχολειου μου, και μου πρωτηνα να αρχισω με ηλεκτρονικη μηχανολογια και μετα, ενω κανω την μηχανολογια, τα αλλα μαθηματα μου να ειναι σε ρομποτικη, καθος και το master μου (σε μπολυ μακρια στο μελλον δεν εφτασα?...) πολλα πανεπιστημια εχουν ρομποτικη αλλα δεν νομιζω να με δεχτουνε ετσι κατευθειαν, καλλα θατανε. Ετσι, το mechatronics, ισως να ειναι αυτο που θελω, μιας και οπως ειπα δεν με ενδιαφερουν οι αυτοματοποιημενες εργασιες (αλυσιδες κατασκευης κτλ), αλλα και παλι δεν ξερω αν αυτο ειναι ακριβος αυτο που θελω να κανω!! <BR>τεσπα, εστηλα ενα εμαιλ σε εναν και του θετω πανω κατω αυτη την ερωτηση, να δουμαι τι θα πει...και παλι ευχαριστω για το ενδιαφερον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.