Προς το περιεχόμενο

Πολύ σκληρός για να σβηστεί

washcloud

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

...ρύθμιση στα 7άρια που να επηρεάζει όλο τον δίσκο, nikos21aek ; Και να ισχύει κι αν μπει και σε άλλο pc; Κι ούτε από πρόγραμμα από floppy να χαμπαριάζει....;

Ξέρω 'γω...;...αλλά δεν το κόβω....(άσε που δεν βρήκα και καμμιά αναφορά στο Γκουγκλ...)

εν τω μεταξύ κι αν δεν βρω άκρη, τουλάχιστον το διασκεδάζουμε.......τσογλάνια...:P

Δημοσ.

E μα να ανοίγεις εσύ θέμα για πρόβλημα με σκληρό δίσκο είναι σαν έκτατο ωριαίο διαγώνισμα στο γυμνάσιο,όπου θα γράψουν μόνο ένας δύο που κατά τύχη είχαν διαβάσει(απ'ό,τι φαίνεται σήμερα δεν έχει διαβάσει κανείς όμως) κ οι υπόλοιποι το ρίχνουμε στο χαβαλέ! :)

Δημοσ.

Ναι μαλακία είπα.Γιαυτό μετά που ξαναδιάβασα έκανα edit.Πραγματικά απίστευτο αυτό που σου κάνει ο σκληρός.Για δοκίμασε και αυτό.

http://www.windows7download.com/win7-hard-disk-data-eraser-software/cuyuvfpk.html

Πάντως σοβαρά εγώ πιστεύω το εξής.Ότι στο κωλοpc ότι και να πάθεις,όσο σπάνιο και να είναι,υπάρχουν σίγουρα άλλοι 10 στον κόσμο που θα είχαν το ίδιο ακριβώς πράγμα με εσένα και κάπως το λύσανε.Να βρείς τη λύση.Ε εσύ νομίζω ότι μπορεί και να περιμένεις τους επόμενους 9 για να κάνετε τη 10άδα.:P

Δημοσ.

Δοκίμασε το εξής :

Πέρνα απο πάνω Linux διαλύοντας ουσιαστικά τα partitions και δες μήπως γίνει κάτι απο εκεί.

Αν δεν δουλέψει,πάρε μαγνήτη και δώστου να καταλάβει, αν επιμείνει διάλεξε ενα ψηλό σημείο και κάνε ένα πείραμα ελεύθερης πτώσης :devil:

Εγώ πάντως είχα το συγκεκριμένο μοντέλο και όντως είναι σκυλί...οχι τόσο όσο ο δικός σου..:mrgreen:

Δημοσ.
Ναι μαλακία είπα.Γιαυτό μετά που ξαναδιάβασα έκανα edit.Πραγματικά απίστευτο αυτό που σου κάνει ο σκληρός.Για δοκίμασε και αυτό.

http://www.windows7download.com/win7-hard-disk-data-eraser-software/cuyuvfpk.html

Πάντως σοβαρά εγώ πιστεύω το εξής.Ότι στο κωλοpc ότι και να πάθεις,όσο σπάνιο και να είναι,υπάρχουν σίγουρα άλλοι 10 στον κόσμο που θα είχαν το ίδιο ακριβώς πράγμα με εσένα και κάπως το λύσανε.Να βρείς τη λύση.Ε εσύ νομίζω ότι μπορεί και να περιμένεις τους επόμενους 9 για να κάνετε τη 10άδα.:P

Ναι αλλα μπορεί να είναι ο 1ος απο τους 10 αυτούς...(εκτός αν η θεωρία σου προυποθετει οτι οι 10 εμφανίζονται ταυτοχρονα)

Δημοσ.

nikos21aek, το εν λόγω πρόγραμμα (λογικά) απλά είναι φτιαγμένο για να τρέχει στα 7...κι όχι για να διαγράφει αυτά συγκεκριμένα.....Θενξ πάντως για τον κόπο του ψαξίματος και θα το αφήσω στην άκρη για δοκιμή αργότερα

Δοκίμασε το εξής :

Πέρνα απο πάνω Linux διαλύοντας ουσιαστικά τα partitions και δες μήπως γίνει κάτι απο εκεί.

Αν δεν δουλέψει,πάρε μαγνήτη και δώστου να καταλάβει, αν επιμείνει διάλεξε ενα ψηλό σημείο και κάνε ένα πείραμα ελεύθερης πτώσης :devil:

Εγώ πάντως είχα το συγκεκριμένο μοντέλο και όντως είναι σκυλί...οχι τόσο όσο ο δικός σου..:mrgreen:

Linux να περάσω εγώ....θα τα "κρατήσει" όμως; :P

Eίναι πάντως κι αυτό μια ιδέα, μιας και σίγουρα χρησιμοποιούν τρεχαγύρευε αλγόριθμους και τεχνικές οι λινουξάδες....Ίδωμεν και μ' αυτό αργότερα.

...Πτώση; Ποτές! Δεν είναι Σουλιώτισσες οι δίσκοι μου εμένα!

...βασικά, αν κρίνω απ' την εμφάνισή του (κι από άλλα προηγούμενα μοντέλα), πρέπει να ήταν "συνέχεια" των μοντέλων της Quantum (την οποία είχε αγοράσει η Maxtor) αυτοί....Οπότε ναι, το "σκυλίσιο" του θέματος παίζει να έχει πολύ γερή βάση...

(...και μην το λες για τον δικό σου, κι ο δικός μου,,,κανισάκι ήτανε μέχρι να σκυλιάσει τόσο.......Κρύβε λόγια, δεν ξέρεις τί μπορεί να σου ξημερώσει...)

Δημοσ.

...βασικά, αν κρίνω απ' την εμφάνισή του (κι από άλλα προηγούμενα μοντέλα), πρέπει να ήταν "συνέχεια" των μοντέλων της Quantum (την οποία είχε αγοράσει η Maxtor) αυτοί....Οπότε ναι, το "σκυλίσιο" του θέματος παίζει να έχει πολύ γερή βάση...

(...και μην το λες για τον δικό σου, κι ο δικός μου,,,κανισάκι ήτανε μέχρι να σκυλιάσει τόσο.......Κρύβε λόγια, δεν ξέρεις τί μπορεί να σου ξημερώσει...)

Μήπως είναι επιβεβλημένη η αγορά σκυλοτροφής και η τοποθέτηση της σε bowl μέσα στο tower?? :P

Μπορεί να ξεχαστεί και να τον πιάσεις κώτσο πάνω στο φα'ϊ...

Δημοσ.

Δοκίμασες άλλο καλώδιο; Μήπως έχει στραβώσει κανα pin και δεν κάνει καλή επαφή και παίζει; Μπορεί τώρα που έπιασαν οι ζέστες, κάτι που δεν καθόταν καλά να αποσυνδέθηκε μεδιαστολές / συστολές κτλ.

Αν δοκίμασες άλλο καλώδιο, άλλη μητρική, δώστου σκυλοτροφή... όπως είπε ο παραπάνω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...