Προς το περιεχόμενο

Organizer - Calendar

sarantatessera

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από που μπορώ να βρω ένα organizer/calendar;

Αυτό που θέλω είναι να σημειώνω 2-3 πραγματάκια την ημέρα και να μπορώ να τα βλέπω συνολικά μέσα στο μήνα.

Αν είναι δυνατόν, όμως, θέλω να μπορώ να το ανοίγω από τον σκληρό μου και όχι αναγκαστικά να πρέπει να επισκέπτομαι κάποιο site (όπως το πολύ καλό Google Calendar).

Θέλω να υποστηρίζει ελληνικά και όχι να είναι για υπενθυμίσεις. Απλά να μπορώ να ανατρέξω στην "ΤΑΔΕ" ημερομηνία να δω τι έχω σημειώσει.

Υπάρχει κάτι τέτοιο;

Δημοσ.

http://www.google.gr/#hl=el&source=hp&q=standalone+calendar&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=a3f25feaabdc7c4e

Κοιτα τα standalone calendars (πρωτο στη λιστα μου βγαζει αυτο του firefox) δεν εχω δοκιμασει καποιο, κανε ενα check.

Επισης αν εχεις windows 7 κανε μια δοκιμη στη μικροεφαρμογη zCalendar.

Δημοσ.

Προσπαθώ να το βάλω αυτό το standalone και δεν μπορώ.

Λέει:

1. Download and save the file to your hard disk.

2. In Mozilla Thunderbird, open Add-ons from the Tools menu.

3. Click the Install button, and locate/select the file you downloaded and click "OK".

ΟΚ μέχρι το 2. αλλά λέει click the install button και δεν έχει τέτοιο κουμπί...

Δημοσ.

Δεν χρειαζεται να ανοιξεις το thunderbird και να κανεις απο εκει μεσα install. Το προγραμμα τρεχει μονο του.

Απλα κανει install το exe που κατεβασες, και θα στο εμφανισει (λογικα), στο μενου της εναρξης, και τρεχει μονο του απο εκει.

Δημοσ.

Μα δεν είναι .exe, είναι ένα .xpi που δεν ξέρω καν με τι ανοίγει

Άσχετο: Τα adds-on του firefox, πώς ανοίγουν; Έχω προσθέσει δύο αλλά δεν μπορώ να καταλάβω από που μπορώ να τα παρακολουθήσω... Πάω tools-adds on, στα extensions μου δείχνει τι έχω εκεί μέσα αλλά ως εκεί...

Δημοσ.

Απο αυτη τη σελιδα

http://www.mozilla.org/projects/calendar/sunbird/download.html

δεξια κατω απο το download now, πατα την πρωτη επιλογη που λεει windows english.

Εγω εκει βρηκα το exe. Το xpi που λες ειναι το σωστο addon για το thunderbird, τωρα γιατι δεν σου εχει ανοικτο το κουμπακι του install στα addons του, δεν ξερω.

Αλλα anyway, ειναι καλυτερα να παρεισ το exe, ωστε να τρεχει αυτονομα.

Δημοσ.

Τέλεια! Σ' ευχαριστώ πολύ!

Πάντως όποιος γνωρίζει πώς μπορώ να λειτουργήσω τα adds-on του firefox, ας μου το πει παρακαλώ, με ενδιαφέρει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...