soulnick Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Καλησπερα! εχω το Thomson TG585v7 και το Netgear SC101 και θελω να φτιαξω εναν FTPserver. διαβασα πολλα στραβα για to SC101, αλλα μου το εδωσε ενας φιλος και λεω να το δοκιμασω. ειναι εφικτο με αυτο το Hardware?
tsakonas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Ναι φυσικά, γιατί όχι?Αν σεταρεις το netgear να φαίνεται στο τοπικό δίκτυο, τότε θα φαίνεται και έξω, me ena FTP server k port forwarding
soulnick Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 το netgear θα ειναι πανω στο router γιατι δεν εχω dual lan. το θεμα μου ειναι το πως θα κανω το router να δει το netgear. πηγα στα devices, αλλα μου το δινει ως root-0 inactive...
tsakonas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 http://kbserver.netgear.com/pdf/sc101_manual_07SEP05.pdf
soulnick Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 εγινε μαν! θα του βαλω 1 δισκο και για ο,τι προκυψει θα ενημερωσω. βασικα θα ενημερωσω για τον ftpserver που δεν εχω ιδεα πως και τι.. jah bless!
poulinos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 κατι παρομοιο με αυτο που λες εχω κανει με western digital my world edition 2.ειναι ethernet παει πανω στο ρουτερ εννοειται και οχι πανω στο pc γιατι δεν υπαρχει λογος να μπλεξεις με bridged connection ακομα και να ειχες dual lan.απο εκει και περα το thomson απλα το βλεπει σαν ip και θελει Port forward.και εγω thomson εχω.
soulnick Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 κατι παρομοιο με αυτο που λες εχω κανει με western digital my world edition 2.ειναι ethernet παει πανω στο ρουτερ εννοειται και οχι πανω στο pc γιατι δεν υπαρχει λογος να μπλεξεις με bridged connection ακομα και να ειχες dual lan.απο εκει και περα το thomson απλα το βλεπει σαν ip και θελει Port forward.και εγω thomson εχω. εκτος απο φωτογραφια, ξερεις και για routers! ειχαμε μιλησει στο τηλεφωνο για μια canon... βαζω win 7 σε λιγο, μολις συνελθουν ολα θα στησω και το netgear!
poulinos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 μαλλον με τον αδερφο μου εννοεις.αυτος ξερει πολλα για φωτογραφια απλα εγω του βαζω τις αγγελιες.
soulnick Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 πακετο μαγκες! δε λειτουργει σε 7 γιατι δεν υπαρχει driver. θελει κατι μοντιφες ο δριωερ απο ΧΡ και δεν ψηνομαι...
giorgoslouk Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 πακετο μαγκες! δε λειτουργει σε 7 γιατι δεν υπαρχει driver. θελει κατι μοντιφες ο δριωερ απο ΧΡ και δεν ψηνομαι... Κοίταξε μήπως δουλέψει ο Driver από Vista (αν υπάρχει βέβαια).
soulnick Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 driver για vista δεν υπαρχει. driver ζηταει για να κανει initialize τους δισκους. αμα λεω κατι στραβο διορθωστε με...
poulinos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 α για να γινει discovery o δισκος και να φανει στο my computer?kana αλλο utility δεν υπαρχει για να φτιαξεις δισκο στηριγμενο σε ip?
soulnick Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 αυτο δεν το ξερω... αν μπορει καποιος να βοηθησει, ειμαι ολος αυτια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.