Προς το περιεχόμενο

Thomson TG585v7 + Netgear TC101

soulnick

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα! :-D

εχω το Thomson TG585v7 και το Netgear SC101 και θελω να φτιαξω εναν FTPserver.

διαβασα πολλα στραβα για to SC101, αλλα μου το εδωσε ενας φιλος και λεω να το δοκιμασω.

ειναι εφικτο με αυτο το Hardware?

Δημοσ.

Ναι φυσικά, γιατί όχι?Αν σεταρεις το netgear να φαίνεται στο τοπικό δίκτυο, τότε θα φαίνεται και έξω, me ena FTP server k port forwarding

Δημοσ.

το netgear θα ειναι πανω στο router γιατι δεν εχω dual lan.

το θεμα μου ειναι το πως θα κανω το router να δει το netgear.

πηγα στα devices, αλλα μου το δινει ως root-0 inactive...

Δημοσ.

εγινε μαν! θα του βαλω 1 δισκο και για ο,τι προκυψει θα ενημερωσω.

βασικα θα ενημερωσω για τον ftpserver που δεν εχω ιδεα πως και τι..

jah bless!

Δημοσ.

κατι παρομοιο με αυτο που λες εχω κανει με western digital my world edition 2.ειναι ethernet παει πανω στο ρουτερ εννοειται και οχι πανω στο pc γιατι δεν υπαρχει λογος να μπλεξεις με bridged connection ακομα και να ειχες dual lan.απο εκει και περα το thomson απλα το βλεπει σαν ip και θελει Port forward.και εγω thomson εχω.

Δημοσ.
κατι παρομοιο με αυτο που λες εχω κανει με western digital my world edition 2.ειναι ethernet παει πανω στο ρουτερ εννοειται και οχι πανω στο pc γιατι δεν υπαρχει λογος να μπλεξεις με bridged connection ακομα και να ειχες dual lan.απο εκει και περα το thomson απλα το βλεπει σαν ip και θελει Port forward.και εγω thomson εχω.

εκτος απο φωτογραφια, ξερεις και για routers! ειχαμε μιλησει στο τηλεφωνο για μια canon...

βαζω win 7 σε λιγο, μολις συνελθουν ολα θα στησω και το netgear!

Δημοσ.

μαλλον με τον αδερφο μου εννοεις.αυτος ξερει πολλα για φωτογραφια απλα εγω του βαζω τις αγγελιες.

Δημοσ.

πακετο μαγκες! δε λειτουργει σε 7 γιατι δεν υπαρχει driver. θελει κατι μοντιφες ο δριωερ απο ΧΡ και δεν ψηνομαι...

Δημοσ.
πακετο μαγκες! δε λειτουργει σε 7 γιατι δεν υπαρχει driver. θελει κατι μοντιφες ο δριωερ απο ΧΡ και δεν ψηνομαι...

Κοίταξε μήπως δουλέψει ο Driver από Vista (αν υπάρχει βέβαια).

Δημοσ.

driver για vista δεν υπαρχει.

driver ζηταει για να κανει initialize τους δισκους.

αμα λεω κατι στραβο διορθωστε με...

Δημοσ.

α για να γινει discovery o δισκος και να φανει στο my computer?kana αλλο utility δεν υπαρχει για να φτιαξεις δισκο στηριγμενο σε ip?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...