Nektarios1989 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Καλησπέρα...Έχω εδώ και ένα μηνα έχω τα Win7...όλα καλά...μέχρι τώρα...άνοιξα το PC μου χτες το βραδυ μετά από κώλυμα που είχε φάει...δηλαδή μετά από reset για την ακρίβεια και κόλλησε κατά την εκκίνηση εκεί που λέει windows loading....έχω πατήσει και διόρθωση κατά την εκκίνηση πάλι κολλάει...επίσης δεν μου ανοίγει και το cd των win στην εκκίνηση για να κάνω format και αυτό κολλάει...τα BIOS και κτλ ανοίγουν κανονικά μέχρι την εκκίνηση των win...παρακαλώ βοήθεια ευχαριστώ...
Nektarios1989 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 θυμόμουνα ότι πατάς το F8 για να ανοίξεις την επιλογή για safemode...τώρα μου βγάζει κάτι boot menu και μου λέει να επιλέξω από ποια μονάδα να έχει προτεραιότητα κατά την εκκίνηση...πως το ανοίγω με safe mode ? ---------- Προσθήκη 02-06-2010 στις 00:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 01-06-2010 στις 23:34 ---------- Δοκίμασα και το safe mode τίποτα πάλι κολλάει σε κάποια φάση...
Bandura Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δοκιμασε να κανεις Boot απο το cd και πηγαινε στο startup repair, αλλιως κανε ενα system restore παλι απο το cd των windows. Καπου ειχα δει κι εναν οδηγο να πατησεις Install, κι αντι για custom να κανεις Upgrade και να συνδεθει στο ιντερνετ να κατεβασει τα αρχεια εκκινησης που λειπουν... ομολογω ομως οτι στην περιπτωση την δικια μου δεν επιασε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.