George! Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Σύνδεσα το βίντεό μου με το επιτραπέζιο dvd-recorder(samsung) που έχω και έγραψα μια βιντεοκασέτα σε dvd. Το πρόβλημα είναι ότι το βίντεο παίζει μόνο στο dvd-recorder, ενώ στο pc παίζει μόνο με το nero. Τι πρέπει να κάνω για να παίζει σαν κανονικό δισκάκι dvd; Παρακάτω φαίνονται τα αρχεία που έχει το δισκάκι:
umaga Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 ConvertXtoDVD για να το δεις σε dvd player ---------- Προσθήκη στις 23:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:19 ---------- για να παιξει στο πσ χωρις το νερο πρεπει να το μετατρεψεις πχ σε avi
Αδμιν Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Σύνδεσα το βίντεό μου με το επιτραπέζιο dvd-recorder(samsung) που έχω και έγραψα μια βιντεοκασέτα σε dvd. Το πρόβλημα είναι ότι το βίντεο παίζει μόνο στο dvd-recorder, ενώ στο pc παίζει μόνο με το nero. Τι πρέπει να κάνω για να παίζει σαν κανονικό δισκάκι dvd; Παρακάτω φαίνονται τα αρχεία που έχει το δισκάκι: Μετά την εγγραφή έκανες finalize;
George! Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Μετά την εγγραφή έκανες finalize; Δεν ξέρω. Δεν κάνει το dvd-recorder(samsung hr-735) μόνο του;
parsifal Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Το εγχειρίδιο της συσκευής δεν το έχεις; Αν όχι, κατέβασέ το σε ηλεκτρονική μορφή από εδώ. Θα τα γράφει όλα αυτά εκεί μέσα...
George! Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Το εγχειρίδιο της συσκευής δεν το έχεις; Αν όχι, κατέβασέ το σε ηλεκτρονική μορφή από εδώ. Θα τα γράφει όλα αυτά εκεί μέσα... Το έχω αλλά για το finalize έγραφε στην σελίδα 119 που δεν έχει καμία σχέση με το σημείο που αναφέρεται στις εγγραφές και δεν το είχα δει! Οπότε εκτός των άλλων δεν έχω κλείσει και τον δίσκο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.