stm00192 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δεν αντεχω αλλο.... τα παρατάω!!! παραδίνομαι ... έεεεεελεος!!!
nemesiskp Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Γνωμη μου ειναι οτι αμα θες να πεταξεις τα λεφτα σου πας και αγοραζεις το cerberus.Αν παλι θες να φτιαξεις ενα πραγματικα καλο συστημα για τα λεφτα που δινεις αγοραζεις μια απο τις συνθεσεις που σου προτεινουν τα παιδια απο πανω.Δεν νομιζω να σου κοστισει τπτ να πας στο πλαισιο και αντι να τους πεις θελω το cerberus ετοιμο , να τους πεις παιδια θελω αυτα τα parts,ετοιμα και συναρμολογημενα.....
nvidiakias Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 χαχαχαχαχαχαχαχ ρε παιδια απλος ρωταω αν θα παιζουν τα παιχνιδια με μετριες ρυθμισεις... συγνωμη αν σας κουρασα τελικα ειναι καλυτερος :http://www.plaisio.gr/Computers/Desktop/PC/Turbo-X-Cerberus-G3250.htm απο την συνθεση pentium dual core 2ghz / ram 2gb / nvidia 8600gt 1gb ???????????????????
nemesiskp Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Ποσο χρονων εισαι????Και επισης πες εναν λογο για να πας να παρεις το cerberus?
Dropsreef Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Αν παλι θες να φτιαξεις ενα πραγματικα καλο συστημα για τα λεφτα που δινεις αγοραζεις μια απο τις συνθεσεις που σου προτεινουν τα παιδια απο πανω.Δεν νομιζω να σου κοστισει τπτ να πας στο πλαισιο και αντι να τους πεις θελω το cerberus ετοιμο , να τους πεις παιδια θελω αυτα τα parts,ετοιμα και συναρμολογημενα..... Κατανοητον?
stm00192 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 χαχαχαχαχαχαχαχρε παιδια απλος ρωταω αν θα παιζουν τα παιχνιδια με μετριες ρυθμισεις... συγνωμη αν σας κουρασα τελικα ειναι καλυτερος :http://www.plaisio.gr/Computers/Desktop/PC/Turbo-X-Cerberus-G3250.htm απο την συνθεση pentium dual core 2ghz / ram 2gb / nvidia 8600gt 1gb ??????????????????? Ρε την τρελααααα μου μεσαααα.... Ποσες φορες θα σου απαντησουμε... ναι είναι καλυτερος..... ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ... οποτε με πια λογική επιμένεις τοσο πολυ σε αυτον πραγματικα αναρωτιεμαι!!!
nemesiskp Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Ενταξει παιδια αμα θελει να παρει το ετοιμο ας το παρει..His money , his choice......
TEOKOS Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Η εξίσωση έχει ως εξης: 4core=6core +gts250=8800gt 3ετίας/nvidiakias=Forrest Gump 12ετίας*<μάλλον μας δουλεύει ψιλό γαζί
stm00192 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 ( LOL, come on - go oooonn, έχω πάρει pop corn ) Φερε λιγο και απο εδω ρεεειιιι..... μου τέλειωσε το καλαμπόκι!!! Just for fun -Παιδια σκέφτομαι να πάρω αυτο... ναρκαλιευτη θα παιζει καλα??? -Μα γιατι να δώσεις τοσα λεφτά για να παιζεις ναρκαλιευτη.. και με ενα μηχάνημα των 300 ευρο μια χαρα θα παιζει.... -Ναι αλλα τον ναρκαλιευτή θα τον παιζει καλα??? -Ε ναι θα τον παιζει.... -Ε τοτε αυτο θα παρω... ειστε σιγουροι οτι θα τον παιζει καλα τον ναρκαλιευτη εεε?? -Κοιτα με αυτο το μηχανημα θα παίζεις μέχρι και μετρο2033 τελεια... -Μπα για το μετρο2033 εχω ενα αλλο υπολογιστη με 250GT... αυτον το θέλω για ναρκαλιευτή!!!
TEOKOS Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Φερε λιγο και απο εδω ρεεειιιι..... μου τέλειωσε το καλαμπόκι!!! Just for fun -Παιδια σκέφτομαι να πάρω αυτο... ναρκαλιευτη θα παιζει καλα??? -Μα γιατι να δώσεις τοσα λεφτά για να παιζεις ναρκαλιευτη.. και με ενα μηχάνημα των 300 ευρο μια χαρα θα παιζει.... -Ναι αλλα τον ναρκαλιευτή θα τον παιζει καλα??? -Ε ναι θα τον παιζει.... -Ε τοτε αυτο θα παρω... ειστε σιγουροι οτι θα τον παιζει καλα τον ναρκαλιευτη εεε?? -Κοιτα με αυτο το μηχανημα θα παίζεις μέχρι και μετρο2033 τελεια... -Μπα για το μετρο2033 εχω ενα αλλο υπολογιστη με 250GT... αυτον το θέλω για ναρκαλιευτή!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ...Eνα μηχάνημα να ΤΟ παίζει:-D:-D http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=382257
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.