Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 ε τότε δεν είναι "δεν δίνει σημασία". Έδωσε σημασία, το έψαξε ο άνθρωπος, και κατέληξε ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Αυτό εννοούσα, ότι ήθελε ψάξιμο. Οχι με ρωτησα αν ποναω καπου στο ισχυο , απαντησα αρνητικα και ετσι ...αποφασισε.
leftermann Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 κάτσε γιατί μπερδεύτηκα. Ο ουρολόγος λέει ότι ο πόνος στον ομφαλό οφείλεται στο υγρό στον γοφό. Ο ορθοπαιδικός τι λέει, ότι ο πόνος στον ομφαλό δεν είναι κάτι ανησυχητικό; Αν ναι, πού βασίστηκε, το έψαξε; Εγώ λέω, ο πόνος στον ομφαλό δεν βρίσκω κανέναν πιθανό μηχανισμό που να συνδέεται με το υγρό στον γοφό. Παρόλα αυτά δεν είναι κάτι που πρέπει να αφήσεις χωρίς να το ψάξεις. Αν το έψαξε ο ορθοπαιδικός, οκ.
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 κάτσε γιατί μπερδεύτηκα. Ο ουρολόγος λέει ότι ο πόνος στον ομφαλό οφείλεται στο υγρό στον γοφό. Ο ορθοπαιδικός τι λέει, ότι ο πόνος στον ομφαλό δεν είναι κάτι ανησυχητικό; Αν ναι, πού βασίστηκε, το έψαξε; Εγώ λέω, ο πόνος στον ομφαλό δεν βρίσκω κανέναν πιθανό μηχανισμό που να συνδέεται με το υγρό στον γοφό. Παρόλα αυτά δεν είναι κάτι που πρέπει να αφήσεις χωρίς να το ψάξεις. Αν το έψαξε ο ορθοπαιδικός, οκ. Για τον ουρολογο ετσι ακριβως....Ο ορθοπαιδικος δεν εναφερθηκε στον πονο κατω απο τον ομαφαλο απλα μου ειπε οτι αφου δεν με ποναει κατι στο ισχυο και τον γοφο ειναι μαλλον κατι παροδικο.Ή καπως ετσι τα ειπε.... Ευχαριστω.
leftermann Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 λάθος κατάλαβα. νομίζω όμως ότι καλό είναι να πας σε έναν καλό παθολόγο για τον πόνο κάτω από τον ομφαλό.
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 λάθος κατάλαβα. νομίζω όμως ότι καλό είναι να πας σε έναν καλό παθολόγο για τον πόνο κάτω από τον ομφαλό. Ευχαριστω αν και μαλλον λογω ιστορικου μου θα με παραπεμψει σε γαστροεντορολογο.
Lucifer Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Από ποια μεριά λέμε; Άκυρο, τώρα είδα το ακριβώς από κάτω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.