Προς το περιεχόμενο

windows 7 & password ...

lakis.makis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω βάλει windows 7 και κατά την εγκατάσταση επέλεξα και κωδικό.

όταν πάω να ανοίξω τον υπολογιστή και μου ζητήσει τον κωδικό, αν πληκτρολογήσω λάθος, εμφανίζει το κωδικό που έχω βάλει και λέει reset paswword? καλά χαζό δεν είναι :eek: υποτίθεται ότι βάζεισ κωδικό για να μην μπορεί ο καθένας να σου ανοίξει τονPC σου... άμα το δίνει το κωδικό το σύστημα, που είναι η προστασία ????υπάρχει τρόπος αν βάλω τον κωδικό αλλά σε περίπτωση λάθους να μην το δίνει το σύστημα?

Δημοσ.

Πολλές φορές τα μηχανήματα είναι πιο έξυπνα από τους χρήστες τους ή οι χρήστες δεν ξέρουν πως να τα χρησιμοποιούν.

Όταν έκανες την επιλογή κωδικού, σε ρώτησε τον κωδικό και μια έκφραση που να σε βοηθήσει να θυμηθείς τον κωδικό. Αν εσύ έβαλες στο πεδίο υπενθύμισης τον κωδικό πρόσβασης ...

Παράδειγμα.

Εστω ότι ο κωδικός που έβαλα είναι ZAKINTHOS. Στο πεδίο υπενθύμισης μπορώ να γράψω "Ενα νησι που θες να πας".

Για να διορθώσεις το πρόβλημα σου (τώρα που το κατανόησες) πήγαινε στον πίνακα ελέγχου και στους χρήστες άλλαξε την υπενθύμιση σε κάτι που σε βολεύει.

Δημοσ.
Πολλές φορές τα μηχανήματα είναι πιο έξυπνα από τους χρήστες τους ή οι χρήστες δεν ξέρουν πως να τα χρησιμοποιούν.

Όταν έκανες την επιλογή κωδικού, σε ρώτησε τον κωδικό και μια έκφραση που να σε βοηθήσει να θυμηθείς τον κωδικό. Αν εσύ έβαλες στο πεδίο υπενθύμισης τον κωδικό πρόσβασης ...

Παράδειγμα.

Εστω ότι ο κωδικός που έβαλα είναι ZAKINTHOS. Στο πεδίο υπενθύμισης μπορώ να γράψω "Ενα νησι που θες να πας".

Για να διορθώσεις το πρόβλημα σου (τώρα που το κατανόησες) πήγαινε στον πίνακα ελέγχου και στους χρήστες άλλαξε την υπενθύμιση σε κάτι που σε βολεύει.

σωστόςςςςςςςς :-D:-D:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...