Προς το περιεχόμενο

PowerDVD Problem

spocky

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Moλις εχθες αγορασα το dvd-rom της sony 16χ ταχυτητας εχω ενα προβλημα ομως με δυο ταινιες που πηρα να δω.Μολις παω να δω την ταινια με το powerdvd 4 δεν εχει καθολου υποτιτλους και στο μενου των ταινιων μου δειχνει οτι οι subtitles off και δεν μπορω να το κανω on μπορει κανεις να βοηθησει?Please!!!!!!!!!

Δημοσ.

Φιλε μου για να σε βοηθησουμε γινε πιο συγκεκριμενος....

Ποιες ταινιες δοκιμασες απο το μενου του dvd επελεξες υποτιτλους....το παιζεις απο το dvd ή απο το σκληρο?....

Αν την βλεπεις απο το σκληρο πρεπει να εχεις κατεβασει ολο το dvd οχι μονο την ταινια

Δημοσ.

Oχι απο τον σκληρο απο βιντεο κλαμπ τις πηρα και τις παιζω απο το dvdrom αλλα δεν μπορω να ενεργοποιησω τους υποτιτλους λες και ειναι κλειδωμενοι

Δημοσ.

Nαι αλλα δεν απαντησες στα αλλα που ρωτησα......υπαρχει μενου με υποτιτλους μεσα στο dvd?...

Δοκιμασε δεξι κλικ και display greek subtitles...

Δημοσ.

Ναι υπαρχει σε καποια στιγμη μαλιστα τους ενεργοποιησα αλλα εκανα επανεγκατασταση το powerdvd και παλι δεν υπηρχαν.Το προβλημα ειναι οτι μεσα απο το μενου της ταινιας δειχνει οτι subtitles off ενω απο το powerdvd δειχνει οτι ειναι on.Μηπως ειναι προβλημα του powerdvd?

Δημοσ.

Τι να σου πω εχω δει πανω απο 150 dvd δε μου εχει τυχει ποτε......δεν αποκλειεται ομως.....(ηξερα ομως ενα bug που εβγαζε τους subs πρασινους)...

Ποια εκδοση εχεις...?κατεβασε το windvd platinum αν εχεις ορεξη....

Δημοσ.

paides to prob afto tou PDVD kai tou PDVDXP einai gnosto se win2k kai den exo vrei kapou lysi. mono me to ASUSDVD(nai ksero to pdvd me allo skin) katafera na do subs se win2k prof gr. kai me windvd fysika alla to vrisko pio dysxristo kai vary gia to pc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...