mkar1965 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Ρε παιδια,θελω να σας ρωτησω κατι.Ακουστε,ειμαι 15 χρονων και ειμαι μαθητης του 19,8.Ολα τα μαθηματα μου φαινονται ευκολα.Λοιπον,με 19,8 βαθμο ειναι φυσιολογικο να γινω επιστημονας(που παιρνεις και πολλα λεφτα) ή κατι τετοιο.Ομως μου φαινονται ΠΑΛΟΥΚΙΑ,και δεν ξερω αν εκει που παω θα κανω κατι.Τι λετε εσεις;
spacefart Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 ποιόν επιστημονικό κλάδο σκέφτεσαι να ακολουθήσεις ?
tsakonas Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Όντως... τι σου φαίνεται παλούκι? κοίταξες την ύλη του πανεπιστημιου p.x? ακόμα 15 είσαι ,relax
javavall Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δεν σημαίνει και πάρα πολλά το ότι είσαι 15 και βγάζεις 19.8. Οι βαθμοί του σχολείου είναι πλασματικοί. Είχα πολλά παιδιά στην τάξη που έβγαζαν πάνω από 19 στο γυμνάσιο αλλά στο λύκειο έμειναν κοντά στο 16-17.(Για να μην πω τι έγινε στις πανελλήνιες...) Οπότε συνέχισε να διαβάζεις και μη θεωρείς τίποτα φυσιολογικό/δεδομένο. Επιστήμονας != πολλά λεφτά (Ειδικά στην Ελλάδα)
Lucifer Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Πάντως αυτό το "επιστήμονας και πολλά λεφτά" σου εξασφαλίζει από τώρα το Νόμπελ λογοτεχνίας.
yioula Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 οι μαθητες του επιπεδου σου πανε σε αντιστοιχες σχολες και..... παιρνουν πτυχιο... ....relax! καλα κανεις παντως και μιλας, συζητας τα προβληματα σου..
arxaggelos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Πάντως αυτό το "επιστήμονας και πολλά λεφτά" σου εξασφαλίζει από τώρα το Νόμπελ λογοτεχνίας. με πρόλαβες Λους... για τον topic starter, αν θέλεις να υπάρχει απλά μια ελπίδα να κανεις λεφτά ως επιστήμονας, τράβα στο εξωτερικό. Εδώ τα λεφτά γίνονται σε φαστφουντάδικα σε φοιτητογειτονιές στη Θεσσαλονίκη (και μόνο αν έχεις πραγματικά καλό πράμα). Αν θες να γίνεις επιστήμονας, είναι κακή αρχή να σκέφτεσαι τα λεφτά γιατί πρόκειται για τρόπο σκέψης και ζωής, όχι για επάγγελμα. Κι όσο για τους βαθμούς, με κάλυψαν οι παραπάνω, και είσαι και γυμνάσιο ακόμη. "arxaggelos.-":-)
spacefart Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 καλα κανεις παντως και μιλας, συζητας τα προβληματα σου.. λολ μα δε μιλάει, 6 άτομα περιμένουν μια απαντησή του
evabb Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Ρε παιδια,θελω να σας ρωτησω κατι.Ακουστε,ειμαι 15 χρονων και ειμαι μαθητης του 19,8.Ολα τα μαθηματα μου φαινονται ευκολα.Λοιπον,με 19,8 βαθμο ειναι φυσιολογικο να γινω επιστημονας(που παιρνεις και πολλα λεφτα) ή κατι τετοιο.Ομως μου φαινονται ΠΑΛΟΥΚΙΑ,και δεν ξερω αν εκει που παω θα κανω κατι.Τι λετε εσεις; ειλικρινα νομιζεις οτι αξιζεις το 19,8; κι εγω καποτε του 19 ημουν κι οταν πηγα σε σοβαρο σχολειο, ολοι οι βαθμοι κατρακυλησαν. στα ελληνικα σχολεια οι βαθμοι ειναι εντελως πλασματικοι. βεβαια απο την αλλη οτι εχει να κανει με επιστημη ειναι παλουκι οποτε δεν ειναι παραξενο που σου φαινονται ετσι. ---------- Προσθήκη στις 16:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:22 ---------- Πάντως αυτό το "επιστήμονας και πολλά λεφτά" σου εξασφαλίζει από τώρα το Νόμπελ λογοτεχνίας. ολα τα αλλα ειναι περιττα
andreapaog328 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 ακόμα να καταλάβω το " Καθημερινά Προβλήματα"...
pappous_soulis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Να πεις πως πιάσαν οι ζέστες, σήμερα όμως έχει συννεφιά και κάνει δροσιά.
..MementoMori.. Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 ακόμα να καταλάβω το " Καθημερινά Προβλήματα"... Δηλαδη τι καθημερινο προβλημα περιμενες απο ενα παιδι 15 χρονων? Το ασφαλιστικο ή τις αλλαγες στους μισθους? Τουλαχιστον δεν ακουσες κατι του στυλ "Μου χαλασε το πλεηστεσιο"...
..MementoMori.. Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 μυρίζω Troll Στου κρεμασμενου το σπιτι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.