zeniath Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 'Νταξει ρε παίδες, αυτό με την Βανδή καταντάει Ελληνικός Net-Urban Legend φάση. Γίνεται να έχει τέτοια μούρη η γυναίκα; Είπαμε και η φοτό από το Νιτρο είναι πειραγμένη αλλά και αυτή που λέει οτι είναι και καλά η κανονική είναι 3 φορές πιο πειραγμένη από του Νίτρο. Το "Burn" tool στα μαγουλά της πήρε φωτιά. Όσο για το πρόγραμμα αυτό τι να πω, άχρηστο κατά την αποψή μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Εμένα ούτε στην πρώτη, αλλά ο ούτε στη δεύτερη με χαλάει η Βανδή. Να ανοίγει το στόμα της οκ, αρκεί να μην τραγουδάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagarap Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Υπάρχουν άπειρα παραδείγματα και μερικά ομολογώ σε πείθουν... Εδώ υπάρχουν οδηγοί όπου κάποιος άσχετος μπορεί να πετύχει ένα σεβαστό αποτέλεσμα, πόσο μάλλον κάποιος που ασχολείται χρόνια με αυτό το άθλημα. Αμφιβάλω αν το προγραμματάκι αυτό μπορεί να κάνει σωστή δουλειά. Υπάρχει κάποιο link? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
weathor Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Εγω πιστευω οτι μονο αν εχεις κανει προχειροδουλεια θα σε βρει. Εχει φοβερες συναρτησεις το photoshopακι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Εγω πιστευω οτι μονο αν εχεις κανει προχειροδουλεια θα σε βρει.Εχει φοβερες συναρτησεις το photoshopακι.. Κάνεις λάθος, άμα η φωτό είναι σε μεγάλη ανάλυση το βρίσκει 100%, σε μικρή τότε δύσκολα... Διότι το retouch γίνεται κυρίως με 3-4 "αναλογικά" εργαλεία, liquify, dodge, burn & brush, τα οποία είναι σαν να ζωγραφίζεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 και πάλι ρε γμτ, πως μπορεί να κάνει το αντιστροφο, με επιτυχία κιόλας; εκτος κι αν δεν επαναφερει την φωτο, απλα δειχνει που έγινε επεξεργασια. δεν γίνεται να ξέρει οτι στο συγκεκριμένο σημείο υπήρχε σπυράκι ξερω γω η ραγάδα.. εκ των πραγματων... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
weathor Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 και πάλι ρε γμτ, πως μπορεί να κάνει το αντιστροφο, με επιτυχία κιόλας; εκτος κι αν δεν επαναφερει την φωτο, απλα δειχνει που έγινε επεξεργασια. δεν γίνεται να ξέρει οτι στο συγκεκριμένο σημείο υπήρχε σπυράκι ξερω γω η ραγάδα.. εκ των πραγματων... Δεν γινεται το αντιστροφο απλα με καποια συναρτηση σαν αυτη του nearest neighbour θα εξεταζει τα γειτονικα Pixel αν "μοιαζουν πολυ" και λογικα θα "κοκκινιζει" την περιοχη οτι ειναι πειραγμενη. Ε οχι και το αντιστροφο εκτοες κιαν ειναι μαντες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα