Προς το περιεχόμενο

Καταστήματα skroutz

bill1000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι ακριβως κανουν αυτα τα καταστηματα που εμφανιζονται στο skroutz και πουλανε τα λαπτοπ 100-150 ευρω λιγοτερο απο multirama, πλαισιο κτλ?

απλα μειωνουν το κερδος τους προκειμενου να ειναι ανταγωνιστικα ή εμπορευονται τιποτα ελαττωματικες παρτιδες?

Δημοσ.

πολλα μπορει να συμβαινουν.

Οπως μεγαλυτερες αγορες,συνεπως μεγαλυτερο ποσοστο εκπτωσης στην αρχικη παρτιδα. (αν και δυσκολο για τα "μαγαζακια"

Επισης μπορει να ειναι εισαγωγη εξωτερικου,χωρις μεσαζοντες την ελληνικη αντιπροσωπεια κτλ

Επισης μπορει ναναι το μαγαζακι μια αποθηκη χωρις λειτουργικα εξοδα (εγω πχ στο σπιτι μου να διατηρω μια επιχειρηση ι-σοπ μονο)

Ετσι ηταν καποτε το e-shop.Τωρα που φτιαξε 500 e-shop καταστηματα (ασχετως που μερικα ειναι franchise) ακριβυνε.

Kαι πει λεγοντας...

Αυτο με το ελλατωματικες παρτιδες ειναι 2 ματς.

Τρομερο παραδειγμα σε καταστηματα τετοια ειναι το αντοραμα και ο κατερελος,με τιμες σε φωτογραφικο εξοπλισμο 15-20% κατω...

Δημοσ.

Η πιο συνηθισμένη περίπτωση πάντως είναι η λεγόμενη παραεισαγωγή, η εισαγωγή δηλαδή ενός προϊόντος χωρίς τη μεσολάβηση του Έλληνα αντιπροσώπου / εισαγωγέα, κάτι που αν δεν απατώμαι μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα στην εγγύηση -δεν παίρνω κι όρκο. Καταστήματα τύπου Adorama πάντως (μιας και έχω ψωνίσει από 'κει), σου δίνουν τα ίδια εγγύηση για τα προϊόντα που σου πουλάνε.

Δημοσ.

Θέλω να πάρω φωτογραφική μηχανή και αποφάσισα να πάρω την Canon EOS 550D σε όλα τα γνωστα καταστήματα(multirama, πλαίσιο, φωτοδεσμός...) έχει γύρω στα 820 ευρώ. Κάνοντας μια έρευνα στο skroutz.gr βρήκα την ίδια μηχανή,ολοκάινουρια έστειλα και mail για να το επιβεβαιώσω, 684 ευρώ. Τι λέτε για αυτή την προσφορά? Λέτε να είναι μούφα? Μου φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...