Herushingu Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Γειά σας. Γενικότερα γνωρίζω απο υπολογιστές αλλά εδώ τα βρήκα σκούρα.Αγόρασα ένα καλώδιο dvi σε hmi ωστε να συνδέσω τον υπολογιστή με την τηλεόραση μου.(TOSHIBA 32 ιντσών). Συνδέω λοιπόν τον πύργο (dvi) με την τηλεόραση (Vga) *και το άλλο καλώδιο που αγόρασα πρόσφατα (Dvi - Hdmi)*.Ανοίγω το pc ( αφού έχω πάει στο κατάλληλο hdmi channel ) φορτώνει καρτες δισκους κλπ , δείχνει τα Windows που φορτώνουν και λίγο πρίν το login τίποτα.Μαύρη οθόνη. Εντομεταξύ το δοκίμασα σε όλες τις θύρες hdmi που έχει η τηλεόραση. (4 συνολικά) * η κάρτα γραφικών υποστηρίζει hdmi απλά δεν εχει εξωτερική hdmi θύρα όπως και vga - αντιθέτως μου δίνει 2 dvi γιαυτό ειναι dvi se vga kai dvi se hdmi! Εύχομαι να μή σας μπερδέψω πολύ!Όπως προείπα σαυτό το θέμα έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά! Ευχαριστώ προκαταβολικά για όποια βοήθεια.
chios Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 δεν μας μπ'ερδεψες κουβάρι μας έκανες. τι κάρτα έχεις? τι λειτουργικό? τι καλώδιο αγόρασες?
Herushingu Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Χαχαχα ναι τώρα που ξανακοιτάω το post έχεις ένα δίκιο. Windows xp SP3 Nvidia Geforce GTS 250 cuda 1 Gb Ορίστε και το καλώδιο : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.804368
liopyr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Κατ'αρχήν, γιατί Dvi-->Vga και Vga -->Hdmi, αντί για DVi --> Hdmi απ'ευθείας ;;; Όσον αφορά το πρόβλημα σου, υπάρχει επειδή δεν έχεις ορίσει την Tv ως primary display στο control panel της nvidia. Γι'αυτό και χάνεται το σήμα μόλις φορτώνει τους drivers.
Herushingu Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 στις ιδιότητες της οθόνης την αναγνωρίζει? Ναί την βρίσκει κανονικά ! ;o ---------- Προσθήκη στις 19:37 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:35 ---------- Κατ'αρχήν, γιατί Dvi-->Vga και Vga -->Hdmi, αντί για DVi --> Hdmi απ'ευθείας ;;; Όσον αφορά το πρόβλημα σου, υπάρχει επειδή δεν έχεις ορίσει την Tv ως primary display στο control panel της nvidia. Γι'αυτό και χάνεται το σήμα μόλις φορτώνει τους drivers. Συνδέω και το DVi se VGA και το Dvi σε hdmi με την τηλεόραση.Συνολικά 2 καλώδια για την σύνδεση. μχμ ευχαριστώ για την συμβουλή θα το ρυθμίσω και θα σου πω αν είδα αποτέλεσμα!
liopyr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Βάζοντας ένα ξέμπαρκο vga αντάπτορα στην μέση, εκτός των άλλων χάνεις και την ψηφιακή μετάδοση του σήματος.
Herushingu Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Βάζοντας ένα ξέμπαρκο vga αντάπτορα στην μέση, εκτός των άλλων χάνεις και την ψηφιακή μετάδοση του σήματος. Η ασχετοσύνη μου παίζει να μήν έχει όρια. δηλαδή για να συνδέσω πύργο με οθόνη χρειάζομαι μόνο το ένα απο τα δύο καλώδια? (εννοώ το dvi se hdmi)
liopyr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Ναι αυτό που σου έχω λινκάρει και στο παραπάνω ποστ.
Herushingu Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Ναι αυτό που σου έχω λινκάρει και στο παραπάνω ποστ. Οοοοκ ευχαριστω πολυ φιλε μου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.