Hetfield Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Στα internet cafe δεν κάνουν φορματ μόνο αναβάθμιση χρησιμοποιούν το Steady State. Εχω δουλεψει παλια σε 2 μεγαλες αλυσιδες internet cafe κι εχω μαθει το Ghost απ'εξω
kurkosdr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 (επεξεργασμένο) Εχω δουλεψει παλια σε 2 μεγαλες αλυσιδες internet cafe κι εχω μαθει το Ghost απ'εξω [offtopic] Κι αμα καποιος βαλει ενα Ubuntu CD και σας κανει και τους δυο σκληρους φορματ εκει τι κανεις; Εχετε βαλει password στο BIOS και bootsequence απο HDD first;[/offtopic] Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2010 από kurkosdr
Hetfield Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 [offtopic] Κι αμα καποιος βαλει ενα Ubuntu CD και σας κανει και τους δυο σκληρους φορματ εκει τι κανεις; Εχετε βαλει password στο BIOS και bootsequence απο HDD first; Εννοειται. Αυτονοητα πραγματα.
linuxovios Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Με τέτοιες αστείες απαντήσεις, στο άμεσο μέλλον (της οικονομικής κρίσης μεσούσης), προβλέπω να χάνουν μεγάλες εταιρείες τη μία μετά την άλλη. Κάποτε στην αυτοβιογραφία τους θα γράφουν : "...πραγματικά είχαμε γίνει πολύ αργοκίνητοι για να δούμε ότι πουλούσαμε ένα πανάκριβο και λιγότερο ασφαλές προϊόν σε σχέση με τον ανταγωνισμό... "
georginiogr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Καλα εφοσον η Google κονταροχτυπιεται με την MS αυτη τους η κινηση δεν μου κανει εντυπωση.Βεβαια οταν βρουν κενα ασφαλειας τοσο στο Linux οσο και στο Mac OS τι θα κανουν ? Για να δουμε... Κενά ασφαλείας στο LINUX? Το ακούσαμε και αυτό....
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Κενά ασφαλείας στο LINUX? Το ακούσαμε και αυτό.... Πρωτη φορα το ακους?
Αδμιν Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Ειλικρινά ναι! Δηλαδή δεν είδες ποτέ ο update manager της διανομής σου να εγκαθηστά security updates; Τι διανομή τρέχεις; Να βάλουμε κι εμείς.
StavrosD Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Το γεγονός ότι το φθινόπωρο αναμένεται το Google OS είναι σύμπτωση;
cb_papi Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Το γεγονός ότι το φθινόπωρο αναμένεται το Google OS είναι σύμπτωση; Έχω δει κάποια βιντεάκια με το Chrome OS και είναι περισσότερο OS για διαδικτυακές υπηρεσίες (FB, youtube κτλ.) και netbooks, παρά για κάτι πιο δυνατό. Άρα μάλλον είναι σύμπτωση.
StavrosD Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Τόσα χρόνια γκρινιάζαμε για την Apple που είχε κλειστή αρχιτεκτονική και λειτουργικό. Τώρα που βασίζεται σε unix & intel, θα έχουμε την google για να παραπονούμαστε. Custom firmware = custom hardware (τουλάχιστον έτσι το αντιλαμβάνομαι)
ManosCPlusx2 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Νόμιζα ότι η Google χρησιμοποιούσε δικό της λειτουργικό εξ' αρχής (Όχι το Chrome OS φυσικά)... Παράξενο Tα vista() χρησιμοποιούσε! Δεν έχεις δει κανένα σεμινάριο?
vagarap Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Τέτοιες ακραίες λύσεις νομίζω είναι υπερβολικές... Η αλήθεια είναι ότι τα windows είναι μαγνήτης προσοχής, γι' αυτό και ανακαλύπτονται συχνά τρόποι παραβίασης.
cb_papi Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Tα vista() χρησιμοποιούσε! Δεν έχεις δει κανένα σεμινάριο? Και 'μεις σε παρουσιάσεις και σεμινάρια υπολογιστές με windows Vista χρησιμοποιούμε. Δεν θα μπορούσαν οι υπόλοιποι υπολογιστές να έχουν windows NT ή linux ξέρω γω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα