Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με εγκατάσταση εκτυπωτή hp 3550!

!!!...sos...!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω κι εγώ ένα πρόβλημα με εγκατάσταση εκτυπωτή... Ο εκτυπωτής που έχω είναι Hp deskjet 3550 και έχω χάσει το cd εκατάστασης... Έτσι, κατέβασα από εδώ: http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=en&cc=us&prodNameId=305948&prodTypeId=18972&prodSeriesId=305946&swLang=19&taskId=135&swEnvOID=228#1130 driver και ξεκίνησα την εγκατάσταση.. Στην πορεία όμως μου έβγαλε αυτό: provlima.png

Uploaded with ImageShack.us

Τι πρέπει να κάνω;;; :rolleyes: :-(

Δημοσ.

κατεβασες τo basic ή το full? δοκιμασε καλυτερα με το full. επισης απο οσο θυμαμαι (αν παιζει καποιο ρολο) πρεπει κατα την εγκατασταση να μην ειναι συνδεδεμενος ο εκτυπωτης. επισης αν δε σε ενδιαφερουν τα ελληνικα μενου θα σου προτεινα να κατεβασεις την αγγλικη εκδοση...

Δημοσ.

Ναι xp έχω.. Και είχα ξεσυνδέσει τον εκτυπωτή... Πιστεύω ότι έβαλα το σωστό driver... Μπορείτε να μου δώσετε το link για να το ξανακατεβάσω μήπως κατεβάζω λάθος; Ευχαριστώ! :)

Δημοσ.

ss13 Κι εγώ από εκεί το κατέβασα, αλλά.... :-(

και umaga αυτό που μου έδωσες το κατέβασα και μετά το άνοιξα και μου έβγαλε αυτό το φάκελο:

provlima2.png

τώρα πως συνεχίζω; :-P

Δημοσ.

device manager -- διαλεξε τον printer διπλο κλικ --driver tab -- update driver -- διάλεξε manual και πασ στον φάκελο που έχεις στην φωτογραφία

Δημοσ.

νομιζω ποιο απλο απο τον installer που δινει η hp δεν υπαρχει... κατεβασες και το αγγλικο που σου ειπα και παλι δεν το εγκαθιστα?

Δημοσ.
device manager -- διαλεξε τον printer διπλο κλικ --driver tab -- update driver -- διάλεξε manual και πασ στον φάκελο που έχεις στην φωτογραφία

Μπήκα στη Διαχείριση Συσκευών, αλλά δεν μου έχει πουθενά τον εκτυπωτή... Τι να κάνω;

νομιζω ποιο απλο απο τον installer που δινει η hp δεν υπαρχει... κατεβασες και το αγγλικο που σου ειπα και παλι δεν το εγκαθιστα?

Ναι το κατέβασα το αγγλικό και πάλι δεν εγκαθιστά...

Επίσης κατεβάζω το full στα αγγλικά και ενώ δείχνει ότι ξεκινάει:

sinexia.png

...στη συνέχεια μου βγάζει αυτό:

sfalma.png

???

Και μία ακομη παρατήρηση είναι ότι ενώ μπαίνω στη σελίδα για να κατεβάσω driver για hp 3550 στο τέλος δείχνει να μου κατεβάζει για 3500....

(????)

Δημοσ.
ss13 Κι εγώ από εκεί το κατέβασα, αλλά.... :-(

και umaga αυτό που μου έδωσες το κατέβασα και μετά το άνοιξα και μου έβγαλε αυτό το φάκελο:

provlima2.png

τώρα πως συνεχίζω; :-P

λοιπον συνδεεις τον εκτυπωτη, στο παραθυρακι που σου βγαζει ψαχνεις να βρεις τον φακελο που εχει μπει ο οδηγος "παραπανω", διαλεγεις τον οδηγο, εγκατασταση, συνεχεια και τελος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...