!!!...sos...!!! Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Έχω κι εγώ ένα πρόβλημα με εγκατάσταση εκτυπωτή... Ο εκτυπωτής που έχω είναι Hp deskjet 3550 και έχω χάσει το cd εκατάστασης... Έτσι, κατέβασα από εδώ: http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=en&cc=us&prodNameId=305948&prodTypeId=18972&prodSeriesId=305946&swLang=19&taskId=135&swEnvOID=228#1130 driver και ξεκίνησα την εγκατάσταση.. Στην πορεία όμως μου έβγαλε αυτό: Uploaded with ImageShack.us Τι πρέπει να κάνω;;;
VasKag Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 κατεβασες τo basic ή το full? δοκιμασε καλυτερα με το full. επισης απο οσο θυμαμαι (αν παιζει καποιο ρολο) πρεπει κατα την εγκατασταση να μην ειναι συνδεδεμενος ο εκτυπωτης. επισης αν δε σε ενδιαφερουν τα ελληνικα μενου θα σου προτεινα να κατεβασεις την αγγλικη εκδοση...
!!!...sos...!!! Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Ναι xp έχω.. Και είχα ξεσυνδέσει τον εκτυπωτή... Πιστεύω ότι έβαλα το σωστό driver... Μπορείτε να μου δώσετε το link για να το ξανακατεβάσω μήπως κατεβάζω λάθος; Ευχαριστώ!
ss13 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Απλά πρόσεχε κατά την εγκατάσταση να βρεις το path για να μην έχεις πρόβλημα !! http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=en&cc=us&prodNameId=305948&prodTypeId=18972&prodSeriesId=305946&swLang=8&taskId=135&swEnvOID=228
!!!...sos...!!! Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 ss13 Κι εγώ από εκεί το κατέβασα, αλλά.... και umaga αυτό που μου έδωσες το κατέβασα και μετά το άνοιξα και μου έβγαλε αυτό το φάκελο: Uploaded with ImageShack.us τώρα πως συνεχίζω; :-P
damastes Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 device manager -- διαλεξε τον printer διπλο κλικ --driver tab -- update driver -- διάλεξε manual και πασ στον φάκελο που έχεις στην φωτογραφία
VasKag Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 νομιζω ποιο απλο απο τον installer που δινει η hp δεν υπαρχει... κατεβασες και το αγγλικο που σου ειπα και παλι δεν το εγκαθιστα?
!!!...sos...!!! Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 device manager -- διαλεξε τον printer διπλο κλικ --driver tab -- update driver -- διάλεξε manual και πασ στον φάκελο που έχεις στην φωτογραφία Μπήκα στη Διαχείριση Συσκευών, αλλά δεν μου έχει πουθενά τον εκτυπωτή... Τι να κάνω; νομιζω ποιο απλο απο τον installer που δινει η hp δεν υπαρχει... κατεβασες και το αγγλικο που σου ειπα και παλι δεν το εγκαθιστα? Ναι το κατέβασα το αγγλικό και πάλι δεν εγκαθιστά... Επίσης κατεβάζω το full στα αγγλικά και ενώ δείχνει ότι ξεκινάει: Uploaded with ImageShack.us ...στη συνέχεια μου βγάζει αυτό: Uploaded with ImageShack.us ??? Και μία ακομη παρατήρηση είναι ότι ενώ μπαίνω στη σελίδα για να κατεβάσω driver για hp 3550 στο τέλος δείχνει να μου κατεβάζει για 3500.... (????)
d1m1tr1s Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δοκίμασε να το τρέξεις με την επιλογή: "setup.exe /L1033" (US English) ή 1032 (για ελληνικά)
STORM1978 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 ss13 Κι εγώ από εκεί το κατέβασα, αλλά.... και umaga αυτό που μου έδωσες το κατέβασα και μετά το άνοιξα και μου έβγαλε αυτό το φάκελο: Uploaded with ImageShack.us τώρα πως συνεχίζω; :-P λοιπον συνδεεις τον εκτυπωτη, στο παραθυρακι που σου βγαζει ψαχνεις να βρεις τον φακελο που εχει μπει ο οδηγος "παραπανω", διαλεγεις τον οδηγο, εγκατασταση, συνεχεια και τελος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.