beastgr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Παιδιά το καλοκαίρι παίζει να πάω λίγες μέρες προς κροατία, βοσνία και μαυροβούνιο. Παίζει να έχουμε αμάξι με το οποίο και θα γυρίσουμε Ελλάδα (Θεσ/νίκη και Καβάλα) Ποια είναι η προτεινόμενη διαδρομή ; Το google maps μου βγάζει μια τρελή διαδρομή από Μαυροβούνιο μέσω Αλβανίας στα Γιάννενα και μετά Εγνατία. Γνωρίζετε το οδικό δίκτυο στην περιοχή; Υπάρχει καμιά καλύτερη διαδρομή από αυτή; Σκεφτόμαστε να το κάνουμε μέρα εννοείται αλλά με απασχολεί λίγο η διαδρομή Επίσης, παίζει να μας την πέσουν πουθενά; Από Μαυροβούνιο όπως το βλέπω στο χάρτη μια πιο γρήγορη διαδρομή θα ήταν από το Κόσοβο(!!!!) αλλά να πω την αλήθεια φοβάμαι μόνο που το σκέφτομαι Ασε που θα είμαστε με μια BMW 530 me Βέλγικες πινακίδες (δεν ξέρω αν αυτό αποτελεί από μόνο του στόχο!)
Mika Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Mακρια απο Κοσοβο, δεν εχει νοημα. εγω πιστευω να να πας απο δυτικα και να διασχισεις αυθυμερον (καλυτερα απο το πρωι για να μην σε πιασει νυχτα) την Αλβανια
Finn Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Έχω δει φωτογραφίες απο κάτι παιδιά που κάναν την διαδρομή με μηχανές. Σκόπια,Αλβανία και μετά Μαυροβούνιο.Καλύτερα ν αποφύγεις το Κόσοβο. Με το που μπεις Μαυροβούνιο πάντως δε παίζει να σου την πέσει κανείς. Καλά να περάσεις στις δαλματικές ακτές.Jealous.
beastgr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Ξέρουμε τίποτα για οδικό δίκτυο στην Αλβανία; Φαντάζομαι δε λέει να σταματήσουμε πουθενά στη χώρα έτσι; Έχει τίποτα αξιόλογο να δεις;
.:VenoM:. Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 το μόνο που έχω να σου πω είναι να προσέχεις . Είχα πάει πριν κάτι χρόνια Τίρανα , πέρα του ότι δεν εφαρμόζονται οι νόμοι οι δρόμοι είναι χάλια & υπάρχει έλλειψη φαναριών.
ZELDA Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Λοιπων επειδη θα κανω αυτο το ταξιδι με μηχανη τέλη αυγουστου και το εχω ψαξει αρκετά γνωμη μου να αποφυγεις την αλβανια τελειως οχι για αλλο λόγο αλλα οτι δεν αξιζει οχι τοσο απο θεμα επικινδυνοτητας αλλα οι δρομοι ειναι χαλια και γενικα για μενα δεν αξιζει μια διαδρομη που θα ακολουθησω εγώ ειναι Θεσσαλονικη σκοπια και στο Νις πρωτη σταση (θα ξεκινησω απο κομοτηνη ) απο Νις ανατολικά μεσω μαυροβουνιου μετα Kotor (boka kotorska μεσαιωνικο λιμανι ) και ντουμπροβνικ (περνας κροατια εδω αλλα δεν γνωριζω αν εχει συνορα και απο ποια πολη) καπου εκει θα παιξει διανυκτευρευση συνεχιζω δαλματικες ακτες παραλιακα (εδω πρεπει να σου πω οτι εχει παρα πολλα ομορφα νησακια ισως αξιζει να πας ) απο εκει με καποιο τροπο (δεν εχω ολοκληρωσει την διαδρομη μου ) θελω να βρεθω ανατολικα της banja luca και να επισκευτω αυτα τα μερη οπως και τις λιμνες ΠΛΙΤΒΙΤΣΕ καπως ετσι σκεφτομαι το ταξιδι με την μηχανη μου μετα απο εκει δεν ξερω ακομη αν ξαναγυρισω θεσσαλονικη απο βορεια Σερβια Νοβισαντ Βελιγραδι (Beograd) η θα περασω ιταλια , ελπίζω να βοηθισα . υ.π καπου ειχα τσεκαρι στο χάρτι ενα πάρκο με καταρακτες αλλα δεν το βρισκω μολις το βρω θα το αναφερω , το μερος που ειναι ειναι το Εθνικό Πάρκο Krka (στο sibenik ) και επειδη το εψαξα λιγο περισσοτερο εαν μινεις στην πολη Brodarica το παρκο ειναι γυρω στα 20 χιλιομετρα αν ακολουθισεις τον E33 υ.π επεισης να ξερεις οτι οι χαρτες των gps για Σερβια εχουν μονο το οδικο δυκτιο (να εισαι προετοιμασμενος )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.