playlandos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Καλησπέρα θέλω να κάνω κάποιες ερωτήσεις γιατί είμαι άσχετος , είναι εφικτό να δημιουργήσω ένα ιντερνετικό ραδιόφωνο ? μέσω ενός site δηλαδή να μπένει ο άλλος στο site Και να συνδέεται με το ράδιο , το ράδιο θέλω να είναι σε σερβερ και όχι αυτά που βλέπω ότι κάνεις εκπομπή εσύ απο το πς σου γιατί το θέλω 24 ώρες ανοιχτό κτλπ... Να μπορώ να προσθέτω-αφαιρώ τραγούδια , να βάζω ηχογραφήσεις που θέλω εγώ και όταν θέλω να κάνω εκπομπή , φυσικά όλα αυτά σε σερβερ όπου θα πληρώσω για να έχει 24 ώρες υπηρεσίες. Γίνεται κάτι τέτοιο , σας παρακαλώ απαντήστε μου λεπτομερώς γιατί δεν ξέρω τίποτα.! Ευχαριστώ. ---------- Προσθήκη στις 15:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:41 ---------- Να προσθέσω ότι μου είπαν ότι χρειάζεται shoutcast server hosting υπάρχουν αξιόπιστοι σερβερ για αυτό και έχει παγίδες ;; Τι παίζει γενικά με αυτό!;
betugias Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Καλημέρα , Ο πιο συνηθισμένος τρόπος είναι να κάνεις εκπομπή από το pc σου και ο server να την διαμοιράζει. Πρέπει να ξέρεις ότι θέλεις δυνατό μηχάνημα για hosting . Θα πρότεινα VPS τουλάχιστον. Μία καλή περίπτωση λογισμικού είναι winamp (pc) + shoutcast (servers)
_tasos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Θα σου πρότεινα να τσεκάρεις τα http://www.audiovideoweb.com/ http://www.livestream.com/ Με υπηρεσίες της audiovideoweb ξέρω ότι μπορείς να έχεις τη δυνατότητα για live streaming, video και audio από τον υπολογιστή σου. Τρέχεις μία εφαρμογή η οποία κάνει πρακτικά το upload του stream σου στην audiovideoweb και οι δικοί τους servers αναλαμβάνουν να δώσουν το stream σου στους επισκέπτες της σελίδας σου, όπου εκεί έχεις κάνει embed λίγη html με ένα flash object. Υπάρχει κλιμακωτή χρέωση, δηλαδή αγοράζεις για πόσους ταυτόχρονους επισκέπτες θέλεις. Θεωρείς ότι οι επισκέπτες σου δεν θα είναι π.χ. πάνω από 100 την ίδια στιγμή και ζητάς μέχρι 100. Θεωρώ ότι μάλλον θα σου φανούν ακριβά αυτά, αλλά είναι μια καλή αρχή για να κάνεις λίγο googling και να βρεις κάποιον στα δικά σου μέτρα (οικονομικά)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.