naruto12345 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Γεια σας, έχω windows 7 64 bit ultimate με την αρχική εγκατάσταση στα αγγλικά όπου θέλωντας να βάλω ελληνικά έκανα το update της γλώσσας των ελληνικών ! Ύστερα (δεν θυμάμαι αν υπήρχε ποιο πριν), πολλά ελληνικά γράμματα σε διάφορα προγράμματα όπως winrar media player και πολλά άλλα που περιλαμβάνουν ελληνικούς χαρακτήρες ,φαίνονται αλλαμπουρνέζικα (παραθέτω εικόνα για τον όρο αλαμπουρνέζικα, τραβηγμένη απο τον WMP) όπου δυστυχώς δεν μπορω να αναγνωρήσω τους τίτλους π.χ. των τραγουδιών! μήπως γνωρίζετε αν υπάρχει κάποιος τρόπος να το διορθώσω? ότι δεν ανέφερα για το συγκεκριμένο πρόβλημα , γιατί δεν ξέρω τη μπορεί να φταίει παρακαλώ ρωτήστε! ευχαριστώ και συγνώμη για τα ορθογραφικά !
Nik.K Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Στα Regional Settings που βρισκεται στο Control Panel τα εχεις γυρισει ολα στο Greece / Greek ?
naruto12345 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Ωραίος ψηλέ το βρήκα ,να'σαι κάλα και ειμαι τόσο καιρό μες στην μιζέρια με τα κολογράμματα! ---------- Προσθήκη στις 05:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 05:06 ---------- βασικά το πρόβλημα επιμένει μόνο στον wmp στα τραγούδια!
Nik.K Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δεν θα επρεπε, οχι αν εχεις γυρισει τα παντα σε Greece/Greek. Δοκιμασες να κανεις καμια επανεκινησση ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.