santana99 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 καλησπερίζω.... θέλω να χάσω λίπος από το σώμα μου και θα ήθελα να μου προτείνετε καθαρά άτομα που έχουν ασχοληθεί ή και έχουν χρησιμοποιήσει με αποτέλεσμα σε συνδυασμό με σωστή διατροφή. Όποιος πετάγεται και λέει βλακείες απλά δεν θα απαντάω... Σκοπεύω σε κάποιο μακροπρόθεσμο όπως αυτό για 3 μήνες χρήση τώρα μέσα στο καλοκαίρι http://www.pharmacy4u.gr/product_info.php?products_id=3806. Γνωρίζω πως το συγκεκριμένο μπορείς να το παίρνεις και εφόρου ζωής συνεχόμενα δεν έχει μέσα συνθετικά και διάφορα... Κάτι άλλο τώρα, θα ήθελα αν κάποιος ξέρει να έπαιρνα κάτι ακόμα πιο δραστικό που είναι για 7 μέρες κάτι λιποδιαλυτικό δυνατό. Ευχαριστώ
nickarmy Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 χωρίς να έχω ασχοληθεί καλό θα ήταν να πας σε γιατρό, ο οποίος θα σου δώσει και το κατάλληλο φάρμακο βάση τα χαρακτηριστικά σου και συμβουλές για την διατροφή...
athlios Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Και η λεκιθινη ειχα διαβασει οτι κανει για το λιπος ! Γενικως οπου και να καταληξεις προσοχη να μην εχεις ανεπιθυμητα αποτελεσματα και να μην το συνεχισεις για πολυ καιρο . Επισης συνδιασε το οπωσδηποτε με καθημερινη ασκηση !
FilipposMD Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Το να δώσεις 50 ευρώ για κάτι τέτοιο, μου φαίνεται, το λιγότερο, ως αναίτια σπατάλη χρημάτων. Έχουν παρατηρηθεί κάποια καλά αποτελέσματα στα ποντίκια, αλλά στους ανθρώπους, η επίδραση -αν υπάρχει- φαίνεται να είναι ελάχιστη. Άρα, αν είναι να παίρνεις κάτι που κάνει τόσα λεφτά, για να χάσεις μισό κιλό λίπος (στην καλύτερη περίπτωση), καλύτερα να βγεις 3 μέρες για τρέξιμο. Θα πετύχεις το ίδιο αποτέλεσμα και θα κάνεις πολύ μεγαλύτερο καλό στην υγεία σου. Δυστυχώς για όλους, μαγικές δίαιτες και ουσίες δεν υπάρχουν. Ο καλύτερος και πιο αποτελεσματικός τρόπος είναι η γυμναστική!
kage Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 εγω θα ελεγα να κανεις πρωτα μια εξεταση αιματος κτλ(αν εχεις προβλημα με καρδια,συκωτι κτλ εννοειτε δεν ξεκινας καν) πριν ξεκινησεις και μετα παρε μονο για τις πρωτες βδομαδες! η μοδα τωρα ειναι το alli απο φαρμακεια.. λιποδιαλυτες πιο δυνατους θα παρεις απο τα γνωστα μαγαζια που πουλανε συμπληρωματα διατροφης+οργανα γυμναστικης κτλ.
margaritagr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 1) ριξε μια ματια στο θεμα διμηνη μετατροπη σωματος. Εχουν αναφερθει λιποδιαλυτες 2)πριν παρεις οποιοδηποτε σκευασμα ρωτα και γιατρο 3)συνδυασε σωστη διατροφη με ασκηση, τρεξιμο ποδηλατακι κλπ
IMAndreas Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Παιδιά έχω ασχοληθεί αρκετά με το θέμα και η αποψή ΜΟΥ είναι η εξής: δεν είναι ούτε όλοι οι άνθρωποι ίδιοι ούτε όλοι οι σωματότυποι....πως μερικοί παίρνουν για όλη τους τη ζωή χαπάκι κάθε πρωί για θυροειδή και αντιμετωπίζετε από γιατρούς με μια "σοβαρότητα" να το πω Α γιατί στο μέλλον μπορεί να έχουν πρόβλημα. Δυστυχώς γιατροί διατροφολόγοι δεν υπάρχουν δηλαδή τμήμα στο πανεπιστήμιο ιατρικής που να ασχολείται καθαρά με αυτό το θέμα δεν υπάρχει. Που θέλω να καταλήξω? Μερικά άτομα τρώνε κανονικά αλλά μένουν σε σταθερά ψηλά κιλά και παχαίνουν και εύκολα....δεν έχει να κάνει τόσο με το ότι κάθονται όλη μέρα γιατί γνωρίζω αρκετά τα οποία γυμνάζονται κιόλας, γνωρίζω βέβαια και άτομα που κάθονται όλη μέρα και τρώνε σε ημερησία βάση junk food και άντε να παίρνουν 1 κιλό το χρόνο (κυριολεκτικά μιλάω). Οπότε αυτό που οφείλετε? Ίσως σε κάτι που δεν κάνει σωστά το σώμα ή σε κάποιο στοιχείο που δεν έχει αρκετό το σώμα (όπως άτομα που δεν έχουν πολύ σίδηρο και παρουσιάζεται σύμπτωμα τριχόπτωσης και έτσι παίρνουν συμπληρώματα σιδήρου) έτσι είναι και με πιο παχιά άτομα αλλά το φαινόμενο δεν αντιμετωπίζεται τόσο σοβαρά όσο σε άλλα "προβλήματα" όπως θυροειδής, έλειψη σιδήρου και τα λοιπά και απλά τους βάζουν όλους του παχιούς σε μια κατηγορία και τους λένε "κάντε διατροφή". ΟΜΩΣ το θέμα είναι αρκετά σοβαρό γιατί όπως ο τύπος που του λείπει θυρορμώνη (από ορθογραφία σκίζω..) από τον οργανισμό του και ο άλλος τύπος που του λείπει σίδηρο θα έχει στο μέλλον πρόβλημα αν δεν λαμβάνει την θεραπεία του έτσι και ο παχύς τύπος πρέπει να λαμβάνει κάποιο φάρμακο γιατί στο μέλλον και αυτός θα έχει πρόβλημα από το λίπος στα ζωτικά όργανα και άλλα προβλήματα που θα παρουσιαστούν. Καταλήγοντας θέλω να πω πως είμαι υπερ των συμπληρωμάτων διατροφής (τα φυσικά) όμως δεν γνωρίζω πιο ακριβώς και σε τι δοσολογία θα πρέπει να πάρει ένα άτομο. Λινολεικό οξύ και λεκιθίνη είναι σε εμένα τα πιο γνωστά. Το 2ο βρίσκεται εύκολα στην ψημένη ντομάτα. Συμφωνώ πως δεν υπάρχουν μαγικά χάπια για την απώλεια βάρους όμως υπάρχουν άτομα που τρώνε κανονικά, γυμνάζονται και πάλι έχουν αρκετό λίπος (δεν λέω πρόβλημα βάρους γιατί μπορεί να έχουν και πολλούς μύες) οπότε αυτοί θα πρέπει να λάβουν κατα κάποιον τρόπο μια θεραπεία. ΟΜΩΣ επειδή δεν είναι τόσο "ψαγμένο" να το πω το θέμα γενικά νομίζω πως δεν μπορείς να βρεις κάποια άκρη topic starter οπότε μπορείς απλά να ακολουθήσεις τον μέσο όρο. Δηλαδή να πάρεις ας πούμε το mega cla που λες και να δεις στην συσκευασία πόσο προτείνει να παίρνεις σε ημερήσια ποσότητα (νομίζω 1 χάπι είναι) αλλά επειδή δεν είναι τόσο χρόνια η αγωγή του όπως νομίζεις μπορείς να το κάνεις ανα 2 μήνες (με διαλείμματα δηλαδή). Και πάλι όμως θα πρέπει να συζητήσεις με έναν διατροφολόγο και όχι να πάρεις στα πολύ σοβαρά ότι λέει ο καθένας εδω μέσα συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου. Και εννοείτε κάποια εξέταση αίματος γιατί μπορεί να σου δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα. *αυτό που λέω με την συζήτηση με διαιτολόγο το λέω καθαρά τυπικά αφού και εγώ σε όσους διαιτολόγους έχω πάει είναι ασυζήτητοι και πολύ τυπικοί λες και υπάρχει νόμος που τους λέει "τέτοιο διαιτολόγιο θα δίνετε στον πελάτη θέλετε δεν θέλετε" δεν ξέρω αν με έπιασες....
santana99 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Ευχαριστώ για την βοήθειά σας αλλά δεν είμαι τύπος ή έτσι νομίζω τουλάχιστον που μπορώ να κάνω μακροχρόνια δίαιτα γιαυτό θέλω κάτι γρήγορα και δραστικό. Από την άλλη έβλεπα σήμερα μια εκπομπή στην τηλεόραση και έλεγε πως δεν γίνεται να εξαφανίσουμε τα λυποκύταρά μας απλά να τα ξεφουσκώσουμε....αυτό σημαίνει ότι μετά από 2 μήνες δίαιτα άμα φάω 2-3 μέρες πίτσες και σουβλάκια θα τα φουσκώσω πάλι και άντε ξεφούσκωσε τα ξανα.... δεν ξέρω τι να κάνω...
nickarmy Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 εγω θα επιμείνω στα μπάνια (ε όχι ηλιοθεραπεία) 3 ώρες πέρα δώθε
The_Judas Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Αυτό που χρειάζεται είναι: 1) Αλλαγή διατροφικών συνηθειών. 2) Γυμναστική. 3) Βοηθητικά κάποια συμπληρώματα-σκευάσματα σε δύσκολες περιπτώσεις όπου δεν μπορούμε να χάσουμε κιλά. Χωρίς γυμναστική και με πίτσες-γύρους δεν γίνεται δουλειά. Είναι δώρο άδωρο να χάνουμε 5-6 κιλά και μετά να επιστρέφουμε στις παλιές διατροφικές συνήθειες. Οι λύσεις γρήγορου αδυνατίσματος σπάνια έχουν μακροπρόθεσμο κέρδος. Ακούγονται όμως ωραίες στα αυτιά μας και γι' αυτό πουλάνε πολύ και δοκιμάζονται κατά κόρον.
FilipposMD Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Ευχαριστώ για την βοήθειά σας αλλά δεν είμαι τύπος ή έτσι νομίζω τουλάχιστον που μπορώ να κάνω μακροχρόνια δίαιτα γιαυτό θέλω κάτι γρήγορα και δραστικό. Είπαμε, σ'αυτή τη ρημάδα τη ζωή δεν υπάρχουν εύκολες και γρήγορες λύσεις σχεδόν για τίποτα. Ή θα αποφασίσεις ότι θα είσαι παχουλός και αραχτός ή ότι θα αρχίσεις να δραστηριοποιείσαι για να είσαι σε φόρμα. Πίστεψέ με, αν αρχίσεις σιγά σιγά την άσκηση, μετά από λίγο καιρό θα συνηθίσεις, θα νιώθεις ωραία, θα την επιζητάς και θα μπορείς να τρως και περισσότερο, γιατί θα αποκτήσεις περισσότερους μυς, που καίνε πιο πολλές θερμίδες. Όπως είπε και ο σοφός, και το μεγαλύτερο ταξίδι ξεκινά με το πρώτο βήμα.
Chris_85 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 1) Τρέξιμο2) Τρέξιμο 3) Τρέξιμο Aμα εχει πολλα κιλα το τρεξιμο ειναι θανατος ρε συ. Ειδικα αν δεν ειναι σε παρκε/χλοοταπητα.. Καλυτερα κολυμπι, και σταδιακα τρεξιματακι (χωμα/χορταρι/τσιμεντο, οτι τον βολευει) με λιγα βαρη..
benign Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος αλλα υπαρχει μονο μια σιγουρη λυση.Αφου πας πρωτα σε γιατρο να κανεις ενα γενικο ελεγχο,οτι δεν εχεις προβλημα να κανεις την διαιτα των bodybuilder.Ελαχιστη αεροβικη,περπατημα κυριως,βαλτο στην καθημερινοτητα σου,1 ωριτσα την ημερα φτανει.Εχω δει ατομα που τρεχουν στο γυμναστηριο 1 ωρα καθε μερα και υστερα απο 3 χρονια ειναι ιδιοι. Λοιπον θα πρεπει να σηκωνεις βαρη,προσεκτικα και περιοδικα να αυξανεις το μεγεθος.Και απο διατροφη αρκετη πρωτεινη,λιγους υδατανθρακες και ελαχιστο λιπος.Και να κανεις υπομονη για να φτιαξεις σωμα ,και μιλαμε σωμα εντυπωσιακο και μυωδες,με φυσικο τροπο θελει χρονια.Μεσος ορος,5-8 χρονια αποφευγοντας καθετι λιπαρο και παχαιντικο.Αν μπορεις,καντο. Εγω το κανω 3 χρονια τωρα και δεν εχω προβλημα να τρωω τονο σε νερο.κοτοπουλο στηθος βρασμενο στον ατμο και φετες μπακαλιαρο ,παλι στο νερο.Χωρις θυσιες δεν γινεται.Σαλατα με ιχνος λαδιου κ.τ.λ. Υπαρχει και ενας αλλος ενδιαφερων τροπος,αλλα τωρα δεν εχω χρονο.Αργοτερα θα σου γραψω.Πρωτα απο ολα ομως πας γιατρο γιατι μπορει αυτα που σου λεω στην περιπτωση σου να ειναι ακομη και επιζημια.Δεν ειμαστε ολοι ιδιοι και αλλες αναγκες εχει το καθε σωμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.