Προς το περιεχόμενο

Χαμηλή Ταχύτητα!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα 2Mps και ζήτησα από τον ΟΤΕ αναβάθμηση στα 24Mps μιας και το σπίτι μού ειναι μόλις 100m απο το κτίριο του ΟΤΕ...Εχω την εντύπωση οτι η ταχύτητα που φτάνει στο pc μου είναι πολύ λιγότερη...Kαρχάς κανέμα αξιόπιστο πρόγραμμα να μου δείχνει την ταχύτητα που φτάνει στπ pc μου??Aν σιγουρευτώ οτι δεν εχώ την μέγιστη ταχύτητα τι μπορώ να κάνω και τι φταίει για αυτό?? ________________________ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ...________

Δημοσ.

το RegistryBooster μου δείχνει οτι εχω 531 ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΜΗΤΡΩΟΥ...Εχει καμία σχέση αυτό?? Την μέγιστη ταχύτητα του router δεν μπο΄ρω να την βρώ...Απο το speedtest που μου εδωσες βλέπω οτι έχω γυρο στα 10MPS

Δημοσ.

το εχεις σε ADSL2+ ε?

εκανα αυτο το τεστ

για κανε τ κι εσυ να δεις

υπολογιζει την ταχυτητα που μπορεις να πιασεις σε σχεση με την αποσταση απο το adslam

αλλα και παλι δεν δικαιολογείται τοσο χαμηλη ταχυτητα

Δημοσ.

Μέγιστη θεωρητική ταχύτητα:

Απόσταση 1325 Μέτρα

ADSL2+

20.87 mbit/s

ADSL

8 mbit/s

---------- Προσθήκη στις 22:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:46 ----------

Ειναι OK δλδ τώρα???

---------- Προσθήκη στις 22:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:47 ----------

Γιατί το speedtest λέει αλλα???

---------- Προσθήκη στις 22:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:48 ----------

Μαλλον πως έχω το DSL και όχι το DSL2

Δημοσ.
ζήτα από τον ΟΤΕ να σε βάλουν σε 24αρι profile

επειδη εχω και εγω παρομοιο προβλημα, παιζει αμα τους το ζητησω να γινει πιο ασταθης η γραμμη με αποσυνδεσεις, η ολα κομπλε? :-)

• Super Moderators
Δημοσ.

ανάλογα την γραμμή, τα line stats του OP είναι μια χαρά και η γραμμή θεωρητικά μπορεί να πάει πιο πάνω, η δικιά σου?

αλλά και να έχει αστάθεια κλάιν, παίρνεις τηλέφωνο και τους ζητάς να το γυρίσουν πάλι όπως ήταν

Δημοσ.

τα στοιχεια της γραμμης μου ειναι αυτα

Downstream - Upstream

SNR Margin 13.5 db - 12.9 db

Line Attenuation 13.8 db - 9.8 db

Data Rate 12032 kbps - 863 kbps

παραπανω στοιχεια δεν δινει το modem... :-(

δεν νομιζω παντως πως ειναι και ασχημα, περα απο την ταχυτητα κατεβασματος... :mad:

εσεις τι λετε?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...