salliara Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Καθε φορα που παταω να ανοιξω ενα λινκ μεσα απο καποια σελιδα, μου πεταει μια νεα καρτελα με αρχικο λινκ search.googleanalytics ή καπως ετσι, το οποιο μετα γινεται google ή yahoo. Χρησιμοποιώ Opera, αλλα το ιδιο κουσουρι μου βγαζει κ στον Explorer. Το χει κ κανενας αλλος? η μονο σε μενα ολα τα στραβα? Τι να κανω? εχει αρχιζει και με εκνευριζει
umaga Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 μηπως στο εκανε μετα την εγκατασταση καποιου addon?
salliara Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 δεν θυμαμαι να εκανα καμια εγκατασταση, βεβαια υπαρχει παντα και η πιθανοτητα να το εκανα κατα λαθος! δοκιμασα κ να ξαναεγκαταστησω την Οπερα απ την αρχη, αλλα τπτ. Ηelp!
salliara Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 δεν εγκατεστησα κατι τετοιο οχι. Δεν πολυκαταλαβα κιολας αν ειναι αυτο το "προβλημα" που εχω ή αν αυτο το add-οn το σταματαει.. (επισης το αρθρο αυτο αναφερει οτι αυτο υπαρχει για explorer, chrome, k firefox. ενω εμενα στην opera μου το πεταει αυτο το google.analytics)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.