Προς το περιεχόμενο

Αγορά νέου υπολογιστή

otommod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παράγγειλα σήμερα και τα τελευταία εξαρτήματα. Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθειά σας.

και ότι χρειαστείς εδω είμαστε:-D:-D

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μήπως έχετε κανα καλό ηχείο η ακουστικο να μου προτείνετε; Καλύτερα ακουστικό γιατί δεν θέλω να τρέχει όλη η γειτονιά να κρυφτεί νομίζοντας ότι τους βομβαρδίζουν κάθε φορά που θα παίζω. :-)

---------- Προσθήκη στις 22:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:05 ----------

Συναρμολόγισα σήμερα τον υπολογιστή και τον άρχισα.Αρχίζει κανονικά και μετά βγάζει Loading Asus Express Gate και μετά μια εικόνα πράσσινη που λέει πάτα Del για BIOS και κάτι άλλα. Λογικά αυτό ειναι το POST. Πατάω εγώ delete για να μπω στο ΒΙΟΣ και μου βγάζει μια οθόνη που λέει ENTERING SETUP και πολλά άλλα και στο τέλος λέει USB Set Over Current State!! The System will shutdown in 15 seconds. Ότι και να πατήσω δεν γίνεται τίποτα και μετά από λίγο κλείνει. Τι μπορώ να κάνω; Έχω συνδεδεμένο έναν σκληρό ΣΑΤΑ Samsung και ενα DVD IDE πολύ παλιό γιατί δεν έχει έρθει ακόμα το καινούργιο. Δεν είναι μόνο για το ΒΙΟΣ οτι και να κανω σβήνει.

Δημοσ.

Συναρμολόγισα σήμερα τον υπολογιστή και τον άρχισα.Αρχίζει κανονικά και μετά βγάζει Loading Asus Express Gate και μετά μια εικόνα πράσσινη που λέει πάτα Del για BIOS και κάτι άλλα. Λογικά αυτό ειναι το POST. Πατάω εγώ delete για να μπω στο ΒΙΟΣ και μου βγάζει μια οθόνη που λέει ENTERING SETUP και πολλά άλλα και στο τέλος λέει USB Set Over Current State!! The System will shutdown in 15 seconds. Ότι και να πατήσω δεν γίνεται τίποτα και μετά από λίγο κλείνει. Τι μπορώ να κάνω; Έχω συνδεδεμένο έναν σκληρό ΣΑΤΑ Samsung και ενα DVD IDE πολύ παλιό γιατί δεν έχει έρθει ακόμα το καινούργιο. Δεν είναι μόνο για το ΒΙΟΣ οτι και να κανω σβήνει.

'Εχεις συνδέσει ανάποδα το καλώδιο των USB. Αλλαξέ το.

Δημοσ.

Δίκιο έχεις, όταν βγάζω τα USB δουλεύει κανονικά. Υπάρχει όμως τρόπος να τα έχω συνδεδεμένα και να δουλεύει?

Δημοσ.

Έλεγξε τις συνδέσεις. Εχεις συνδέσει ανάποδα το φις στον connector κι έτσι συνδέεται λάθος στη μητρική.Αλλαξε τη σύνδεση του connector με το καλώδιο.

Δημοσ.

Δεν το κατάλαβα αυτό που είπες. Το πρόβλημα το έχω όταν είναι συνδεδεμένα τα USB της θήκης στην μητρική. Δεν μπορώ να τα βάλλω με άλλον τρόπο.

---------- Προσθήκη στις 22:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:49 ----------

αα δεν τα έβαζα με αυτόν τον connector τα έβαζα σκέτα. Έτσι και αλλιώς είναι 2 τα USB και μόνο ένας ο connector.

Δημοσ.

Δοκίμασα και με αυτό το μαραφέτι και πάλι τίποτα. Μόνο ένας τρόπος υπάρχει για να το συνδέσω. Το manual το ξεφίλησα δεν το διάβασα με λεπτομέρειες.

Δημοσ.

Εντάξει τελικά την βρήκα την λύση. Απλώς έχω καταστρέψει το ένα USB της θήκης και αυτό προκαλούσε πρόβλημα. Μικρό το κακό απλώς θα συνδέσω μονο το άλλο. Ευχαριστώ πολύ φίλε halawtu.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...