Προς το περιεχόμενο

Αγορά νέου υπολογιστή

otommod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εφόσον δεν είσαι επαγγελματίας είναι λίγο overkill οι αρχικές επιλογές σου, με το συστηματάκι που σου προτείνανε σε amd θα έχεις πολύ καλές επιδόσεις για όλες τις χρήσεις που το προορίζεις και θα υστερείς απλά σε ορισμένα benchmarks. Στα παιχνίδια δεν θα έχει διαφορά, όσο για κάρτα γραφικών με την 5870 θα είσαι άρχοντας.

Μην παρασύρεσαι από τα brand names intel/nvidia, πλέον amd/ati είναι καλύτερη value for money επιλογή εκτός αν δεν έχεις οικονομικό θέμα.

Βάλε και έναν ssd να το απογειώσεις ;)

Δημοσ.

Ναι ντάξει το amd σύστημα θα αγοράσω. Λέτε λοιπόν ότι η 5870 είναι καλή έ; Καλά το πολύ πολύ αργότερα βάζω άλλη μια σε Xfire :-). SSD όμως δεν νομιζω ότι θα βάλω δεν βρίσκω το λόγο. Εγώ φεύγω σήμερα για διακοπές οπότε δεν θα μπορέσω να απαντήσω. Αν μπορειτε όμως γράφτε καμιά σύνθεση ακόμα για να έχω να επιλέξω ;).

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ψάχνοντας λίγο ακόμα στο νέτ έκανα αυτή την σύνθεση. Πιστεύω πως με καλύπτει πλήρως αλλά θα ήθελα και την γνώμη σας.

CPU: Phenom II X6 1090T (281.68€)

M/B: Asus M4A89GTD PRO (108.90€)

GPU: Gigabyte Radeon HD5870 (376.06€)

RAM: G.Skill Ripjaws 4GB DDR3 1600MHz CL7 (123.49€)

HDD: Samsung Spinpoint F3 1TB (93.53€)

DVD: Samsung Blu-Ray Player SH-B083L (83.50€)

Total = 1067.16€

Δημοσ.

Μα καλά γιατί κανείς δεν μου απαντάει;

Τέλος πάντων θα βάλω τελικά αυτήν την μητρική γιατί η άλλη δεν υπάρχει στο κατάστημα

Δημοσ.
Μα καλά γιατί κανείς δεν μου απαντάει;

Τέλος πάντων θα βάλω τελικά αυτήν την μητρική γιατί η άλλη δεν υπάρχει στο κατάστημα

μια χαρα ειναι πολυ καλη

Δημοσ.

Αντί για αυτές τισ Kingston τί λες για αυτές τις OCZ? Ίδια τιμή και είναι και AMD Black Eidtion Ready ότι και να σημαίνει αυτό, μάλλον κάτι αντίστοιχο του XMP είναι.

Δημοσ.

Βρήκα και αυτές οι οποίες είναι και απο το ίδιο μαγαζί που έχω πάρει και τα περισσότερα πράγματα, είναι και Corsair που μ'αρέσει σαν εταιρία :-) και είναι λίγο πιο φθηνές.

Δημοσ.
Βρήκα και αυτές οι οποίες είναι και απο το ίδιο μαγαζί που έχω πάρει και τα περισσότερα πράγματα, είναι και Corsair που μ'αρέσει σαν εταιρία :-) και είναι λίγο πιο φθηνές.

ωραίος με ένα περισσότερο ψάξιμο βρίσκεις αυτό που χρειάζεσαι και με το παραπάνω....:-):-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...