panaitolas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2003 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2003 Kane format na vreis tin ygeia sou.Min to pedeveis allo.
DownUNDERground Δημοσ. 6 Μαρτίου 2003 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2003 Να συνεχίσω τον μονόλογο... Τελικά απεγκαθιστώντας το DirectX βρήκα ότι λύνεται, εν μέρη το πρόβλημα.Χρησιμοποιώ κανονικά την κάμερα και βλέπω .avi (χωρίς ήχο όμως).Πάλι δηλαδή μια προσωρινή λύση.Δοκίμασα να εγκαταστήσω παλιότερες εκδόσεις DirectX αλλά αντιμετωπίζω πάλι το ίδιο πρόβλημα.Σημειωτέον ότι πριν εγκαταστήσω την έκδοση 9 -η οποία μου επέτρεψε να "δει" ο υπολογιστής και την κάμερα για όσους έχουν διαβάσει όλο το τόπικ- τα βιντεάκια έπαιζαν κανονικά και γενικά δεν υπήρχε πρόβλημα.Δηλαδή είναι σαν να δημιουργήθηκε κάποιο "conflict" του DirectX9 και της εγκατεστημένης webcam από 'κει και πέρα, που ακόμα και να βάλω παλιές εκδόσεις τώρα συνεχίζεται.Δεν μπορώ να καταλάβω όμως τι σκατά μπορεί να φταίει και συμβαίνει αυτό. Αν έχει αντιμετωπίσει κανείς ποτέ το ίδιο πρόβλημα ή νομίζει πως ξέρει κάτι ας βοηθήσει γιατί μου την έχει δώσει αυτή η κωλοϊστορία.Thx.
DownUNDERground Δημοσ. 24 Ιουλίου 2003 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2003 Το επαναφέρω. Μήπως έχει πάθει κανένας άλλος το ίδιο; Έχει κανένας την Clicksmart 510; Σε κάποια forums που βρήκα μέσω google είδα ότι έχουν και άλλοι πολλοί αυτό το πρόβλημα.Φαίνεται να έχει να κάνει με συμβατότητα με την κάρτα γραφικών αλλά δεν έγραφαν πουθενά καμμια λύση.
IKARIWTHS Δημοσ. 27 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2003 file mou kane ena format,giati tetia problhmata einai spania kai dyskola tha breis kapoion me to idio problhma pou na exei bre kai thn lysh
DownUNDERground Δημοσ. 3 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2003 Το ξέρω αλλά δεν θέλω να κάνω format. Ευχαριστώ.
Dreamstorm Δημοσ. 4 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2003 epeidh auta pou sou simvainoun einai arketa perierga tha proteino mia periergi lisi pou den tha xaseis kai kati an to tsekareis...gia dokimase na meioseis ligo to hardware acceleration tis kartas grafikon sou...psiloasxeto alla pote den ksereis.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.