Προς το περιεχόμενο

Συντήρηση - μακροζωΐα αυτοκινήτου

we_will_rise

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρωταω γιατι μου φανηκαν παρα πολλα τα λεφτα που λες για λαδια - φιλτρα- μπουζι, παραπανω απο τα διπλασια απο οσα δινω..

παντως μην τρως το παραμυθι με καλα λαδια και αλλαγες σε πολλα χιλιομετρα καλυτερα πιο φθηνα λαδια κ συχνες αλλαγες σε παλια αυτοκινητα.

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ρωταω γιατι μου φανηκαν παρα πολλα τα λεφτα που λες για λαδια - φιλτρα- μπουζι, παραπανω απο τα διπλασια απο οσα δινω..

παντως μην τρως το παραμυθι με καλα λαδια και αλλαγες σε πολλα χιλιομετρα καλυτερα πιο φθηνα λαδια κ συχνες αλλαγες σε παλια αυτοκινητα.

Μόλις πήρα τηλ. στον δικό σου, πάρα πολύ επαγγελματίας ακούγεται. Κι αυτός γύρω στα 200 ευρώ μου είπε.

Θα πάω σ'αυτόν για ιμάντες, λάδια

Δημοσ.

190 Είναι ΠΑΡΑ πολλά. Αγοράζεις μονος σου λάδια φίλτρα μπουζι, τους τα πας και ρωτάς πόσο θέλουν εργατικά για να στα περάσουν. Πάνω απο 30Ε αποκλείεται να ζητήσουν

Λάδια 10-40 40Ε

Φίλτρο λαδιού 4,69Ε

Φίλτρο αέρος 12Ε

Φίλτρο βενζίνης 7Ε

μπουζι 20-25E (τα 4)

Σύνολο αναλώσιμων 90Ε ΜΑΧ, τα άλλα 100Ε για την 1 ώρα δουλειάς δεν τα χρεώνουν ουτε στην ferrari. Ο κολητός μου να φανταστείς πέρνει ο ίδιος τα πράγματτα και τα πηγαίνει στην αντιπροσωπεία της SEAT να τα περάσουν και πάνω απο 30Ε δεν του πήραν ποτε. Και τα λάδια να τα αλλάζεις στα 7.5κ, τα 10κ είναι πολλά για τέτοια μηχανη. Ότι άλλο χρειαστείς εδώ είμαστε...

Δημοσ.
Όχι φίλε μου, σπουδάζω στις Σέρρες και πήγα σε έναν εδώ. Θα πρέπει να περιμένω 1 μήνα για να πάω σ'αυτόν που μου'πες :-(

ουτε γιατρος να ταν...

Δημοσ.

-Μπουζιά, Λάδια 10:40 (για 10k χλμ), Φίλτρα όλα μαζί 190euro

Πολύ ακριβά τα συγκεκριμένα για παλιό αυτοκίνητο. Σε καινούργιο αυτοκίνητο οπελ σε αντιπροσωπεία και μου πήραν 170 για τα ίδια πράγματα ακριβώς.

Γιατί δεν το άφησες στην Express Service;

Απ' ότι γνωρίζω παρέχουν δωρεάν εργατικά σε περιπτώσεις σέρβις και 10-20% έκπτωση στα ανταλλακτικά για τους συνδρομητές τους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...