poulinos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 για αυτο και ειπα οτι δεν ειναι για μονιμη λυση αυτο.εκτος αν σκοπευεις να το αφηνεις μονιμα ρευμα και να μην το εχεις σαν κινητο.οποτε θα εχεις ενα χαλια router των 600 ευρω
S2Katana Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Χαχα, σωστά τα λες! Πάντως, με το 3g ρούτερ που εγώ κατέληξα, είμαι πολύ ικανοποιημένος.
poulinos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 ε ναι να εχεις κατι μονιμα που να εχει και εμβελεια.
kostasbm Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 μετα απο πολυ μελετη κατεληξα σε αυτο w.w.zalip.com.tw/product.php?cate=2&pid=1 το οποιο κατα συμπτωση βρηκα και αγορασα απο φιλο στις αγγελιες μας μεχρι τωρα εντυπωσεις εχω δοκιμασει πανω απο 20 διαφορετικα στικ και ολα δουλευουν κανονικοτατα(εγω το δουλευω με το ε372 huawei εχει μενου(παρα πολυ καλο και απλο) οπου μπαινεις και βαζεις το πιν εκ των προτερων και δεν χρειαζεται να το βγαζεις με τηλεφωνο και κανεις και τις αναλογες ρυθμισεις προστασιας αν θελεις) εχει λαν εξοδο το οποιο θεωρω πολυ σημαντικο γιαυτο και το πηρα δεν εχει τη τρομερη εμβελεια ( εννοω στο σπιτι(παραδοσιακο) μετα απο 2 τοιχους πχ ζοριζεσαι να βρεις το σημα) γιατι δεν εχει κεραια(αυτο ειναι και καλο για να μη σε βρισκουν λολ) στο ταξιδι(εθνικη οδο) καθοτι εχει μπαταρια επαφορτιζομενη ειναι απολαυση για τους συνεπιβατες και θα προμηθευτω και μια εξτρα μπαταρια αν και εχω πριζα τροφοδοσιας στο πορτμπαγκαζ και μπορω να το αφησω μονιμα ον. αυτα τα λιγα και αν θελει καποιος επιπλεον πληροφορια και μπορω να τη δωσω ειμαι διαθεσιμος
poulinos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 μετα απο πολυ μελετη κατεληξα σε αυτο w.w.zalip.com.tw/product.php?cate=2&pid=1 το οποιο κατα συμπτωση βρηκα και αγορασα απο φιλο στις αγγελιες μας μεχρι τωρα εντυπωσεις εχω δοκιμασει πανω απο 20 διαφορετικα στικ και ολα δουλευουν κανονικοτατα(εγω το δουλευω με το ε372 huawei εχει μενου(παρα πολυ καλο και απλο) οπου μπαινεις και βαζεις το πιν εκ των προτερων και δεν χρειαζεται να το βγαζεις με τηλεφωνο και κανεις και τις αναλογες ρυθμισεις προστασιας αν θελεις) εχει λαν εξοδο το οποιο θεωρω πολυ σημαντικο γιαυτο και το πηρα δεν εχει τη τρομερη εμβελεια ( εννοω στο σπιτι(παραδοσιακο) μετα απο 2 τοιχους πχ ζοριζεσαι να βρεις το σημα) γιατι δεν εχει κεραια(αυτο ειναι και καλο για να μη σε βρισκουν λολ) στο ταξιδι(εθνικη οδο) καθοτι εχει μπαταρια επαφορτιζομενη ειναι απολαυση για τους συνεπιβατες και θα προμηθευτω και μια εξτρα μπαταρια αν και εχω πριζα τροφοδοσιας στο πορτμπαγκαζ και μπορω να το αφησω μονιμα ον. αυτα τα λιγα και αν θελει καποιος επιπλεον πληροφορια και μπορω να τη δωσω ειμαι διαθεσιμος καταρχην ευχαριστουμε.β.η εμβελεια του φυσιολογικη ειναι.γενικως αν οι τοιχοι ειναι καλα φτιαγμενοι πολλα ρουτερ δεν παιζουν καλα μετα απο 2 τοιχους.απο εκει και περα ισως αν ειναι στην μπαταρια η εμβελεια του να ειναι λιγο πιο χαμηλη απο οτι στο ρευμα.
kostasbm Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 οντως με το ρευμα ειναι ποιο δυνατο αλλα για τη δουλεια που το θελω ειναι μια χαρα (στο σπιτι δεν με ενδιαφερει η αποσταση και στο αυτοκινητο κανενα προβλημα) η μπαταρια κραταει περιπου 2 με 2,5 ωρες αλλα εχω και ανταπτορα για αυτοκινητο οποτε δεν κολλαω εκει.
poulinos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 στο αμαξι μπορεις να το εχεις και με τον ανταπτορα για να παιζει πιο δυνατα και το βασικο πιο σταθερα.
Dark_son20 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 απλά να αναφέρω ότι η tp-link έχει βγάλει 2 μοντέλα 3g router πλέον σε τρομερά ανταγωνιστικές τιμές TL-MR3220 TL-MR3420
poulinos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 h tp link μια ζωη ολα φτηνα τα πουλουσε και αυτο ηταν και ειναι το μεγαλο ατου της.
powerman2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Γειά σας και από μένα. είμαι νέο μέλος στο forum. θα ήθελα να ενημερώσω με την σειρά μου, ότι έχω το TP-LINK TL-MR3220 3G Router και με το τελευταίο firmware αναγνωρίζει το onda MV815UP της vodafone και με κάποια δυσκολία και το νέο stick K4605 της Huawei.
poulinos Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 τι δυσκολια συναντησες?επισης χρειαστηκε να βγαλεις το Pin?οτι πεις καλο θα ειναι να βοηθησεις.
powerman2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 τα pin τα είχα απενεργοποιήσει από πριν. το μόνο που έκανα μόλις εγκατέστησα το router ήταν να κάνω update το firmware διότι με το υπάρχον αναγνώριζε μόνο το Huawei E270. μόλις έκανα update το firmware αναγνώρισε την onda MV815UP χωρίς καμιά άλλη ρύθμιση. Το Κ4605 ενώ δεν το υποστηρίζει το νέο firmware, εντούτοις δουλέυει με το συγκεκριμένο router αλλά αργεί στην αρχή να το αναγνωρίσει και το βλέπει σαν 3G Modem. (σπάνια το βλέπει σαν Κ4605) Αυτό που προσπαθώ να βρώ, είναι πως θα βλέπω τον όγκο δεδομένων από το stick προς το router, ώστε να ξέρω το σύνολο το ΜΒς που ξοδεύω. (μιας και δεν έχω unlimidet σύνδεση.
poulinos Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 απο το Pc προς το ιντερνετ παντως μπορεις με το κολλησα πως το λενε. www.netlimiter.com
S2Katana Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Και κάποιο λινκ από το update ας μας δώσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα