powerman2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 link για το τελευταίο firmware για το TP- LINK MR3220 http://www.tp-link.com/en/support/downloadFiles.aspx?mid=01030302&version=v1&pmodel=TL-MR3220
poulinos Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 συνηθως τα updates ειναι στις official σελιδες.μιακαι θα βγαινουν ολο και πιο νεα συνεχεια.
Gabriel Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Αγόρασα και εγώ το 3420,με ένα Huawei K4505,κανένα πρόβλημα.
poulinos Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 απλα γραψτε αν κανατε κατι ιδιαιτερο για να παιξει.απο firmware update μεχρι κατι αλλο
DooM_STeR Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 καλησπερα και απο μενα, εχουμε κατα νού καποιο 3g router το οποιο να υποστιρίζει και data limits, για να μην ξεπερνανε το data cap χρησης της cosmote (10gb) τα συνδεδεμενα pc ? Ευχαριστώ
poulinos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 θα σου λεγα περα απο το να δεις τι θα πουν τα παιδια που το εχουν κοιτα και στα official sites απο τις εταιρειες που προτειναν τα παιδια πιο πανω μηπως βρεις κατι.δεν ειναι και πολλα τα ρουτερ που εχουν προτεινει /δοκιμασει
DooM_STeR Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 κανενα ρουτερ δε το γραφει στα χαρακτηριστηκα του αυτο. Ηλπιζα να εχει δει κανεις καποιο που να το δεχεται σαν ρυθμιση.
poulinos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 apla το ειπα επειδη και πολλα κανονικα ρουτερ μετρανε ποσο ανεβασες ποσο κατεβασες.βεβαια δεν εχουν κατι να βαλεις σαν Limit αλλα τουλαχιστον βλεπεις
skorpios268 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Παιδιά μια ερώτηση γιατί δεν μπορώ να βρω απάντηση υπάρχει κάποιο 3G-Router που να δουλεύει και με GPRS και όχι μόνο από 3G και πάνω? (γιατί εκεί που θα πάω έχει μόνο GPRS η Cosmote)
poulinos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Παιδιά μια ερώτηση γιατί δεν μπορώ να βρω απάντηση υπάρχει κάποιο 3G-Router που να δουλεύει και με GPRS και όχι μόνο από 3G και πάνω? (γιατί εκεί που θα πάω έχει μόνο GPRS η Cosmote) θα σε γελασω σε αυτο αλλα οσο ξερω το gprs σουρνεται.μηπως θα ηταν καλυτερα να δεις μηπως καποια αλλη εταιρεια δινει 3g εκει.γιατι οκ αν ειναι για διακοπες λιγο καιρο οκ.αν ειναι για μονιμα με gprs σαν dial up Θα πας δεν αξιζει.οποτε ισως καποια αλλη εταιρεια δινει 3g.αν ειναι gprs καλυτερα δορυφορικο.
skorpios268 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 θα σε γελασω σε αυτο αλλα οσο ξερω το gprs σουρνεται.μηπως θα ηταν καλυτερα να δεις μηπως καποια αλλη εταιρεια δινει 3g εκει.γιατι οκ αν ειναι για διακοπες λιγο καιρο οκ.αν ειναι για μονιμα με gprs σαν dial up Θα πας δεν αξιζει.οποτε ισως καποια αλλη εταιρεια δινει 3g.αν ειναι gprs καλυτερα δορυφορικο. @poulinos το ξέρω οτι το gprs σέρνεται αλλά επειδή πρόκειτε για πολύ ορεινή περιοχή δεν υπάρχει άλλος τρόπος,μόνο gprs και μόνο η Cosmote έχει κάλυψη εκεί.επειδή θα είμαι 10 μέρες δεν λέει να κάνω όλη την διαδικασία για δορυφορικό εξάλου μόνο για τα email και κανένα αθλητικό site το θέλω αλλά θα ήθελα να μπορώ να συνδέομαι με router και όχι με το stick εάν λοιπόν γνωρίζει κανείς σίγουρα κάποιο 3G-Router που να υποστησίζει και gprs ας το πει
poulinos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 @poulinos το ξέρω οτι το gprs σέρνεται αλλά επειδή πρόκειτε για πολύ ορεινή περιοχή δεν υπάρχει άλλος τρόπος,μόνο gprs και μόνο η Cosmote έχει κάλυψη εκεί.επειδή θα είμαι 10 μέρες δεν λέει να κάνω όλη την διαδικασία για δορυφορικό εξάλου μόνο για τα email και κανένα αθλητικό site το θέλω αλλά θα ήθελα να μπορώ να συνδέομαι με router και όχι με το stick εάν λοιπόν γνωρίζει κανείς σίγουρα κάποιο 3G-Router που να υποστησίζει και gprs ας το πει οκ δεν καταλαβα οτι θα εισαι εκει για 10 μερες .νομιζα οτι θα εισαι εκει μονιμα.θα σου λεγα δες τα ρουτερ που σου προτειναν τα παιδια να δεις αν γραφει στο official site για gprs.παντως επισης δεν αξιζει να δωσεις λεφτα για router αφου για 10 μερες εχεις το stick στο λαπτοπ και εισαι οκ.
skorpios268 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 οκ δεν καταλαβα οτι θα εισαι εκει για 10 μερες .νομιζα οτι θα εισαι εκει μονιμα.θα σου λεγα δες τα ρουτερ που σου προτειναν τα παιδια να δεις αν γραφει στο official site για gprs.παντως επισης δεν αξιζει να δωσεις λεφτα για router αφου για 10 μερες εχεις το stick στο λαπτοπ και εισαι οκ. @poulinos ποιος μου πρότεινε router και δεν το βλέπω? να δούμε θα βρεθεί κάποιος να προτείνει. ψάχνω router γιατί δεν θέλω να έχω ανοικτό το laptop όλη μέρα διότι θέλω να συνδέσω κινητό/satellite receiver/laptop ενός φίλου και χρειάζομαι routeraki για να είναι online όποτε χρειάζεται το καθένα από αυτά χωρίς να αφήνω το δικό μου laptop 24/24 ανοικτό
poulinos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 δεν προτειναν σε σενα αλλα εχουν προτεινει διαφορα στις πιο πισω σελιδες και μπορεις να δεις στο official site αν καποιο απο αυτα παιζει και σε gprs περα απο 3g.( αν δεν σου απαντησει κανενας.) http://plantron.blogspot.com/2011/04/3g-gprs-router-rut104-always-connected.html http://www.nvtech.gr/online-store.html?page=shop.product_details&flypage=tpflypage.tpl&product_id=2825&category_id=31 alla ακριβα και τα 2.
S2Katana Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Παιδιά θέλω να πάρω ενα ακόμη 3g router, ποιο προτείνετε? με ενδιαφέρει να είναι συμβατό με ολα τα USB dongles. Ευχαριστω πολυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα