Προς το περιεχόμενο

Μεγάλος Διαγωνισμός Internet Explorer 8 Add-ons

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ie-logo.png

Μεγάλος Διαγωνισμός Microsoft - Insomnia

Internet Explorer 8 Add-ons κερδίστε δωροεπιταγές από το E-shop!!!

Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη! Κατασκευάστε ένα add-on για τον Internet Explorer 8, το οποίο να μην υπάρχει ήδη στο ieaddons.com και να υπάγεται σε κάποια από τις 3 κατηγορίες μέχρι τις 21/6/2010:

1. Αccelerators
  2. Webslices
  3. Search providers

Aνεβάστε το add-on σας μέχρι τις 26 Ιουλίου 2010 σε αυτό το θέμα πατώντας το πλήκτρο επισύναψης αρχείων attach.gif στη φόρμα απάντησης (reply)

Συνολικά θα βραβευτούν 3 add-ons, ένα για κάθε κατηγορία! Ο developer με το καλύτερο add-on για κάθε μία από τις παραπάνω κατηγορίες θα κερδίσει μια δωροεπιταγή από το E-shop αξίας 330 Ευρώ!! Βρείτε οδηγίες για το πώς να κατασκευάσετε τα add ons στα:

Τα ονόματα των νικητών θα αναρτηθούν σε αυτό το site μέχρι τις 31/7/2010

Διαβάστε τους όρους του διαγωνισμού ΕΔΩ

Για ερωτήσεις μπορείτε να στείλετε email στο [email protected] ή να κάνετε post την ερώτησή σας σε αυτό το thread!

Ενημέρωση : Ο διαγωνισμός παρατείνεται μέχρι τις 26 Ιουλίου 2010

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σε όλους

Έφτιαξα 2 accelerators για google. Με το buzz accelerator μόλις διαλέξετε κείμενο απο οποιαδήποτε σελίδα, περνάει στη φόρμα του buzz για submit και περιμένει εσάς είτε να πατήσετε το κουμπί το submit

Με το translate greek accelerator γίνεται περίπου το ίδιο. Μόλις επιλέξετε ξενόγλωσσο κείμενο, διαλέγετε τον accelerator και το περνάει στο google translate. Αυτό κάνει αυτόματο εντοπισμό της γλώσσας και εμφανίζει την μετάφραση στα ελληνικά.

Προσπάθησα να το φτιάξω και με bing translator αλλά λόγω hardcoded ήταν αδύνατο.

google_buzz.zip

google_translation.zip

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

search twitter - Δε βρήκα κάτι σχετικό και νομίζω είναι super χρήσιμο. Πάλι αφού το εγκαταστήσετε μπορείτε να ψάξετε στο search του twitter για οποιοδήποτε όρο.

-------------

xe.gr - Έφτιαξα ένα search provider για αναζήτηση μέσα στο site της χρυσης ευκαιρίας. Μόλις το επιλέξετε στο search box στου ie8 τότε βάζετε όποια λέξη θέλετε και γίνεται αναζήτηση στο xe.gr. Πολυ εύκολο

B)

twitter_search_provider.zip

xe_gr_search_provider.zip

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αυτή ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία να ξεθάψω την πτυχιακή μου και να την κάνω επιτέλους search engine. Λοιπόν, έφτιαξα ένα accelerator (με preview) και search provider για μία μηχανή ορισμού προσώπων.

Δίνοντας το επίθετο του ατόμου που μας ενδιαφέρει, η μηχανή ψάχνει στα αρχεία της εφημερίδας το Βήμα και μας επιστρέφει αποσπάσματα άρθρων, στα οποία περιλαμβάνεται ο ορισμός του ατόμου (Προσπαθεί δηλαδή να απαντήσει στην ερώτηση "Ποιος είναι ο <τάδε>). Για παράδειγμα, αν ρωτήσουμε για το όνομα "Παπούλιας", θα πρέπει να μας επιστρέψει ότι είναι πρόεδρος της Δημοκρατίας. Δυστυχώς όταν υπάρχουν πολλά αποτελέσματα για κάποιο όνομα, η μηχανή αργεί να απαντήσει (αυτό συμβαίνει επειδή ψάχνει σε πραγματικό χρόνο στα αρχεία του Βήματος και ο server τους αργεί να μου στείλει τις απαντήσεις -φαντάζομαι ως προστασία για DOS attacks). Η διαδικασία μπορεί να αργήσει μέχρι και 2 λεπτά (ανάλογα με το φόρτο που έχει ο server του Βήματος -και ο δικός μου :-)

Name_Definition_Provider.zip

Name_Definition_Accelerator.zip

Δημοσ.

Στην κατηγορία Web Slices, η συμμετοχή μου είναι ο προσωπικός μου ιστότοπος (foutrelis.com). Στην εικόνα που επισυνάπτω φαίνεται η τοποθεσία του web slice καθώς και τρόπος εμφάνισής του όταν έχει προστεθεί στην "Favorites Bar".

post-47106-129063107999_thumb.jpg

Δημοσ.

Greeklish Converter Accelerator

Μετατρέπει τα greeklish σε ελληνικά πραγματοποιώντας ορθοργραφικό έλεγχο, διόρθωση και αναγνώριση αγγλικών λέξεων, όπως φαίνεται και στο επισυναπτόμενο screenshot.

Διαθέτει και preview.

GreeklishConverter.zip

post-164159-129063108124_thumb.png

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δε νομίζω. Επίσης έχω την εντύπωση ότι δεν έχει ξεκινήσει η διαδικασία αξιολόγησης (τουλάχιστον στο server μου δεν έχω δει queries στα logs... ωστόσο τις προηγούμενες μέρες είχα μερικά μικρο-προβλήματα και ο server ήταν κάποιες στιγμές off...)

Δημοσ.

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή. Οι νικητές είναι

Κατηγορία Webslice

foutrelis.com από Foutrelis

Κατηγορία Accelerator

Google Buzz από ghosteos

Κατηγορία Search Provider

Χρυσή Ευκαιρία από Asbestos

Έχουν αποσταλεί pm στους νικητές με τις λεπτομέρειες παραλαβής των δωροεπιταγών τους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...